Fredags in Eastrow

Ganska tomt bloggande denna vecka.
Jag har mest jobbat. Blir så ibland, börjar kännas som ett ut tjatat ord här just nu. Men snart återgår nog det mesta till "den härliga vardagen" igen, HaHa, Jag är ju ingen större fantast av just vardagen. Men helt ärligt så saknar jag den just nu. Det har blivit lite bak o fram sista tiden. Med Mannen som bygger på hus i fjällen och jag som jobbar och ska hålla ställningarna här hemma, lyckas bara med en del av de två.
När jag är själv hemma så spelar saker och ting inte så stor roll. Jag har ett helt rum fyllt med kläder efter veckans arbetsdagar, och kläderna jag provet på morgonen och som inte kändes riktigt rätt just idag ligger i ett annat rum, smink hårsnoddar och spännen har övertagit ytorna i badrummet, post och reklam dräller på köksbord som soffbord, skålar och femtioelva te och kaffemuggar står i kökshon (för det är jobbigt att ställa in i diskmaskinen, konservburkar har blivit ett berg efter veckans delikata middagar.. ja behöver jag fortsätta.
Nästa gång jag gnäller på Min Kära (som är duktig på o drälla saker omkring sig veckans alla dagar) så ska jag läsa det här och kanske (jag sa KANSKE)  förstå hur jag egentligen också kan vara :-)

Har varit en riktig fredags kväll. Trötta och bara längtar efter kudden.
T har nåt skit i kroppen. Så det blev lite alvis o sängen för honom. Själv har jag jobbat lite och försöker nu hålla mig vaken en stund till. Vi fick en idé inför morgondagens middag. Idén är i ugnen just nu. Så jag uppe och väntar.. Ibland är idéerna bara för bra. Men det är det ju värt. Min minsta kompis med familj kommer på besök imorgon. Längtar! Vi har inte setts sen i Julas och det har hänt en hel massa sen sist!!

Nä, jag ska nog ställa klockan och krypa ner i soffan en stund nu.


♥ Ha en Härlig Helg därute ♥


Jag har det




Jag tror att jag har kommit på ungefär hur jag tänkte... Tre dagar senare, HaHa.

Griskulting = skär = rosa. Och rosa är ju på nåt sätt = Anna


Mera golv på plats

Så här ser det ut på renoveringsfronten just nu.

Golvet utanför dusch, toa och bastu är på plats. Ja det har hänt lite i helgen iaf. Men nu blir det några lugna dagar.


 

Den pippi påsk gula färgen kommer jag iaf inte att sakna :-)


Piggelin - Not

En sån Uschlig dag. Kan inte säga att jag varit på något solskens humör.
Började med att jag lyckades med att sova endast 3 timmar inatt. Somnade efter 02 och vaknade vid 04 - Pliiing! Kände mig tvärpigg. Sen kunde jag inte somna om. Va nästan på väg upp där ett tag. Ligga och snurra i sängen är ingen hit. Somnade tillslut. 05.45 klev morgon radion igång och jag klev upp på en gång. För jag kände mig ff pigg. Vad är felet?
Haft en heldag på kontoret. Lunchlåda och sedan bara fortsätta med knåpandet. Ja såklart höll inte piggheten i sig. Kände mig mer som fikarummets disktrasa vid 17 rycket. Så då tog jag mitt pick och pack in motstan. En sån här dag behövde minsann lite shopping. Nu när det trillat in friska goa slantar. Sällskapade med Maaalin in till staden. Sen gjorde jag ett tappert försök,men Näeee. Jag var nog för trött. Så jag åkte hem istället.
Har inte ens orkat ta mig för och äta än. Utan istället fastnat här. Jaaee...

Borde ta och göra ett städ-ryck, men.. det känns ju inte alls särskilt upphetsande.
Laga lite mat, hmpf...
Plocka undan alla kläder jag spred ut imorse.

Sen kanske..

Nu får det bli lite träning. En lång varm dusch. Lite te och Mys i soffan. Sen ska jag Natta tidigt (vi får väl se)


Detta har hänt

Igår vaknade jag och kände mig lite trött faktiskt. För övrigt mådde jag alla tiders.
Det blev ganska mycket vin och bubbel innan vi kom ut i fredags. Sen hann vi ju spana av baren några gånger, för säkerhets skull. Mycket skratt, dans och kramar blev det under kvällen. Riktigt roligt! Tack för det Girls, det gör vi om snaaart :-)

Var ut till grann kommunen igår och kollade av arenan. Så allt ser bra ut inför den 8/3.
Det pågick samtidigt en hockey match. Som inte var så jättespännande. Under första perioden funderade jag mest på vad jag skulle fika i pausen. Andra och tredje perioden var jag med klappade och hejade lite. Hoppade över alla Buuu-ningar, skrika på domaren och ropa könsord...

Blev en lugn och stilla kväll i soffan. Taco middag och cola light. Öppnade en öl, men jag vet inte, lukten kändes inte alls så inbjudande..
Råkade somna till i soffan redan kl 21. Missade allt vad Melodifestivalen heter. Och tur var väl det.
Trillade i säng tidigt och lyckades tryna bort 10 timmar, såå skönt!

Har varit lite små seg idag. Mannen jobbar på i tvättstugan / dusch utrymmet och jag har faktiskt gjort en jobb insats inför veckan.

Ska börja förberda middag. In Eastrow äter vi idag risotto, mums fillibabba!


Nice

Nöjd och glad har jag nu landat i soffan.
Så skönt att äntligen fått lite ordning på barret.


Och om någon undrar vad Min Man pysslar med.. Så kan jag säga och visa, Han jobbar han (och här sitter jag och latar mig) Ja det är tur att jag kan skylla på att han faktiskt tycker det är KUL och grejja. Så det gäller att ha projekt upp över öronen medans han tycker det, HiHi
                                                                                            

GoKväll på er. Nu ska jag ta och packa ihop mig lite inför morgondagens Bubbel :-)

Bra dag - Bra vecka

Det är redan torsdag. Och inte vilken torsdag som helst. Det är torsdagen den 21 februari, fixa håret dag - ÄNTLIGEN! Det var väl en 3-4 veckor sedan jag kände att det behövdes, egentligen. Den här tiden bokade jag sist jag var där, dvs för 64 jäkla dagar sen. Det blev så eftersom jag har lite och stå i. Så det va rätt - Men ändå fel.
Längtar så otroligt till i em då jag ska få bli lite ompysslad och kunna gå ut på dagarna utan att skämmas.

Min vecka har varit en bra sådan. Har tagit mig lite mer social tid, och egen tid. Dvs inte lika mycket jobbtid. Känns bra. Har hunnit med och träna tre kvällar. Grejat och donat i hemmet. Tom städat och tvättat. Det va inte igår, om man säger så. Klämmt in två lunchningar och hunnit prata lite strunt, ätit och bara umgåtts. Så trevligt och mysigt!

Ikväll ska jag bara hänga i soffan och slöa med Mannen! Kanske spegla mig lite emellanåt  *fniss*

Imorgon blir det Tjej-Kväll. Jag sitter som redan i startgroparna.
Om jag säger som så, bubblet inhandlades för en vecka sen. Tidplanen är uppstrukturerad, ja iaf från jag går från kontoret till Girlsen dyker in. Det enda jag inte haft en tanke på är kläder.. Jättekonstigt! Vet inte om det beror på att jag ändå inte har nåt roligt i garderoben eller ändå inga pengar att köpa nåt nytt för eller skitsamma vad jag har på mig. Jag kan vina mig lite vacker!

♥ SeeU Tomorrow ♥


Renovering pågår

         



Så här vackert är vårat dusch rum för tillfället. Glömde fota före bilder på tvättstugan. Men hmmhm, färgerna är desamma så...


Så här är ett snart klart resultat av tvättisen iaf

         

Jag kan inte säga annat än att jag blir riktigt nöjd  :-)

Fortsättning följer..

Resten av helgen - Sen måndag..

Jaha? Var det någon som märkte när det swischade till? Jaa.. det va fredag och så helt plötsligt är det måndag och man sitter på kontors stolen, bakom skrivbordet vid datorn och sörplar te, igen..
Idag är det en sån där "jag vill inte måndag" Vaknade på fel sida och det mesta blev fel imorse. Inga kläder i garderoben, helt hopplös hårdag, behöver jag fortsätta..
Som jag brukar säga, det kan bara bli bättre :-)

Kan berätta om resten av helgen.
Lördags em, piffning och letade kläder i garderoben, inte mycket som kändes rätt. Men men en liten svart, som alltid funkar fick det bli. Sen bar det iväg på 40 års kalas.
Bubbel, massa god mat och vin. Som avslutades med tårtbuffé. Supersmaskigt! Lite mer vin och sen travade vi in till stan för drink och mera surr och mus med släktingarna. Mycket trevligt!

Vaknade igår och kände mig tokseg, vilket var konstigt för det va rätt städat ändå på lördagen.
Kom igång närmare lunch. Grejades lite till i tvättstugan. Och då kom jag på en lysande idé. Ikea för inhadling av allt det nya till tvättis. Förvånande nog höll Mannen med. Så vi åkte iväg.
Kom hem med fyra bänkskåp och nya bänk skivor. Ikväll ska det skruvas. Så det kommer lite på plats, och tvättis är i princip klart sen.
Klinkers till dusch och toa ska vi spana på idag, resten golv och väggar är inhandlat redan. Men nu blir det lite stilla. Vi båda har mycket jobb. Men jag kan tvätta snart igen iaf :-)
Och fönstren kommer inte förrän om två veckor.

Nä nu är det väl bara och börja brottas ordentligt med den här måndagen...

Husmusen

I torsdags upptäckte vi att vi hade mus eller möss i sopförrådet. Min Kära är inte särskilt fascinerad av dess små varelser. Han stängde dörren, och hade ingen större lust att se till så de flyttade.
Det var när han upptäckte detta som vi förstog varför vi haft en stor svart kisse här på gården. Sittandes rätt upp och ner. Han har ju väntat och väntat.
Så imorse när kissen åter satt här på trappen sa jag:
- Men släpp ut musen nu då så löser det där sig själv.
Ja eller..
T:et plockade bland kartonger och helt plötsligt flyger, ja faktiskt, den flög ut ur en kartong och landade framför mina fötter.. Jag blev något överraskad. Katten hade lessnat och gått runt garaget. Men när jag småskrek så kom han farande.
Den stackars livrädda musen sprang fram och tillbaka, precis som katten.
Så naturligtvis tyckte jag ju att den lilla musen var väldigt liten och ganska så söt. Att stå där och beskåda ett "mord" var ju inget jag ville. Så fråga mig inte hur. Men musen lyckades lura den tjocka katten. HaHa.
Så nu bor musen under altanen istället. Ett tag iaf..

Det är så här vi har det i förorten idag:-)

Väldigt trötter så jag har tagit en liten lunch lur. Funderar på en prommis. Lite frisk luft innan man ska göra sig klar för kvällen.

VinkeVink!

(Inte så) sköna fredag

Men va skönt, fredag igen! Som jag har längtat. Veckan har somvanligt varit väldigt lång och innehållit för mycket jobb och för lite kul för att jag ska vara helt nöjd.

Imorse bar det iväg mot sjukhuset. 3 års koll som vi tjejer tycker är rätt otrevlig. Men det är ju skitbra att man blir kallad på sånt här. Annars skulle det förmodligen inte bli av. Det gick väldigt fort.
Sjukhuset innebär en hel del ångest för mig. Jag verkligen avskyr att vara där. Inser att jag beundrar alla människor som jobbar i denna miljö och tar hand om alla människor som behöver vård och hjälp i alla olika sammanhang. Det är inget jag skulle klara. Så Ni som grejar detta, stjärna!
Ja humöret landade nånstans på botten när jag hade passerat alla olika avd då alla minnen blossar upp så där pang bom. Klev ut från entrén och tårarna sprutade likt LilleSkutt. Ja vad gör man. Jag tog mig en prommis ner till jobbet för att landa lite och komma i balans igen. Solen lyste och det skulle ha varit underbart väder om det inte blåste så förbaskat emellanåt.
Dagen fortsätter nu lite lugnt. Känner mig rätt så låg. Hmmm, tur man har massa jobb att grotta ner sig i, haha! Ska avsluta min jobb dag med tel möte och utbildning, känns något trögt.

Ha en härlig helg!


Ingen säljare, kanske

För någon vecka sen la jag ut lite grejer på blocket. Konstaterade ganska omgående att det är väldigt många männsikor som inte gör så mycket annat än hänger på blocket. Har fått massor med svar, mailvägen. Och ok jag förstår att man har lite kompletterande frågor. Men..

När man vill ha en kasse bilder på ett badrums skåp från alla tänkbara vinklar
- Nä!

Eller Prutar som en dumdum snål turist med en avslutande motivering: - Jag har en bit att åka också
- NäNä!

Sen har vi killen som skickar ett mail angående min Brudklänning. Med en endaste kommentar: - Fin byst!
-NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

Suck...

Så jag behåller min gamla badrumsinredning. Tränger in den gamla ytterdörren i garaget, med allt annat junk.
Och så får jag väl kanske bli en SuperSvensson, ränna runt med dammsugaren på torsdagar,
m e n  iförd en jävligt schysst klänning. Och vara glad för varje gång jag ff kommer i den.
Ja det är ett alternativ :-)

TiTiTisdag

Tisdag är fortfarande inte min favorit dag.
Idag har det varit en sån där seg dag som hasar sig fram och man måste äta en kaka när man fyller på kaffemuggen. Jag jobbar ju så himla duktigt så jag är minsann värd en kaka, eller hur.
En lunchlåda på 15 min för att sen fortsätta gnugga. Och sen trillade mailet in med saker som ska vara klar till imorgon kl 13. Jaha, tack för den liksom. Så bara och ta med sig hem. Har suttit här och jag blir just nu bara mer yr av alla konstiga funderingar och periodiseringar hit och dit.
Gnäll gnäll.. HaHa.
Ja men jag börjar se ljuset i tunneln iaf. Och jag vet att det blir bättre.

Maken hade röjt ur tvättstugan igår. Så idag har han kastat sig på roller och vitfärg. Nu ska det kyckling gula bort. Terapi på varsitt håll i hemmet idag. Jag har iofs lagt ner jobbandet för nu och erbjudit mina tjänster i tvättstugan :-) Men icke. Det gick så bra så. Jahapp.. Undrar om det ärett standard svar han kommer att ha genom hela renoveringen. Nää det va nog bara nåt önsketänkande från min sida.

Nu ska jag dricka en stor kopp te och vila i soffan. Imorgon är det en massa nytt jobb. Möte med Chifen och sen ska jag försöka hinna med o köpa present. Japp Kalas på lördag :-) 40 års kalas, spännande. Funderade lite lätt igår, att kanske ska jag köra ändå.. Ja jag vet, det hinner gå över. Annars blir jag orolig.

VinterSaga Te o GoKväll

Det gör fortfarande lite ont..

Helt obeskrivligt vad jag var söndags bakis. Tror att jag befann mig i dimman ff när jag bloggade i sön.
Gårdagen kände jag mig ff jäkligt knepig, jaja..
Jag fick ju roa mina arbetskamrater mest hela dagen igår. Bjuder dom gärna på min lördags kväll.
För det var ju inte mitt fel, och jag tror inte att det var jag som kröp genom huset på lördag natt.

Arbetsdagen var väldigt lång igår. Trillade in strax före 07. Och hemfärden runt 21.30. Då hade ögonen börjat gå i kors och ett extremt fnissigt humör hade infunnit sig. Passerade duschen och en kopp te. Sen var det sängen.
Mannen hade roat sig med att börja plocka ur tvättstugan. Så snart är det ingen återvändo. Som han nu sa: - Har Vi tur så hinner jag greja färgen under morgondagen. Jaaaa! Va kul! Men det är kanske det jag behöver :-)

Nä nu är det dags att kasta sig över tisdags arbetet, ska bara...

Det gör ont..

Idag är det inte alls lätt att vara Anna. Oj Oj Oj.. Aj Aj Aj...

Ja ïgår på dagen hände inte särskilt mycket. Jag sov ganska mycket. Sen tittade Boysen in på lite middag.
Började med hockey och drink. Och så där rullade det på. Mat, vin, efterrätt mera vin, ännu mera vin och drink... Vi åkte in till stan, för att hänga på side board o dricka mer drinkar. Sen drog vi ut på krogen för att hälla i oss lite mer. Ja just då kändes det rätt. I taxin på vägen hem hände nånting. Och väl hemma slutade benen att fungera. Ja det var inte så mycket annat som fungerade heller. För säkerhets skull har detta dokumenterats, Anna på sängen, på golvet i hallen, på toa, you name it.
Ja jag vet inte vad som hände. Min Kära fick ta hand om Mig ordentligt.
Idag mår jag allt annat än bra, såklart. Ont i kroppen efter att ha rasat ihop några gånger och blivit runt släpad.

På nåt sätt ska jag försöka vakna till liv nu. För idag är det minsann familje middag. Japp, känns inte alls så särskilt jobbigt. För jag skulle inte alls kunna tänka mig att trycka ett Skrovmål o dyka ner i soffan resten av dagen. Huu...mot duschen nu...

Prag...

Vi har nu BOKAT Våran resa till PRAG


                               


                                                 

Så här såg det ut sist vi var där, juni 2006.
Nu ska vi åka 8 st, det ska bli så KUL! Vi längtar redan!

Wohooow - Solen

Men va härligt med en lite ljusare idag. Å så idag på fredagen liksom.
Fredags humöret har definitivt inte hittat rätt, ännu. Kan ha nåt att göra med att jag inte vaknade imorse. Märkte inte ens att klockan gick igång. Segt och hela morgonen blev inge bra. Inga kläder, trasslig i håret, ett nytt fint utslag på kinden, ja det räckte ju..

För att kompensera den dåliga starten nät shoppade jag medans jag åt min frukost imorse. Konstigt nog blev det inge bättre av det.
Nu är det fullt ös resten av dagen, som ska avslutas med meeting. Fredagar ska vara lugna och man ska börja varva ner inför helgen, men inte här, inte idag.

Saker jag längtar efter:
* Mera Sol
* Fågelkvitter
* Varma ljusa kvällar
* Glass

Får vänta ett tag till på allt det där. Men idag känns det lite närmare iaf!


Ha en Härlig Fredag!


Händer inget speciellt just nu

Nu börjar veckan kännas alldeles för lång igen. Kom knappt ur sängen imorse. Kändes riktigt riktigt tungt.
Förstår faktiskt inte riktigt varför. Kom hem i tid igår. Och inge öl eller vin till maten. Hann tom hänga lite i soffan och sällskapa med Mannen innan det var sova tajm.

Gårdagen va en riktigt grå dag med regn rätt igenom.
Nu har solen precis hittat fram lite grann, skönt. Tror att det är precis lite SOL alla behöver!

Annars är det som vanligt jag jobbar, jobbar. Börjar känna mig lite stressad över det hela.
Blir otroligt billigt iaf. Inne på lunchen och äter en delux matlåda, för att sen 15 min senare återgå till skrivbordet.
Helgerna blir mest vila upp sig.

Förbereder mig mentalt på en tur med dammis när jag kommer hem. 


Träsk-Troll

Nu har jag suttit hemma och arbetat i två dagar. I två dagar har jag suttit 2 dm från godis skålen (som överlevde helgen) 2 dm från en massa karra. Som jag lätt skulle kunna göra "mindre kloka saker" för att ha nära mig, när det är en vanlig dag på kontoret.
Men kanske är det för att jag ff sitter här i fula kläder, osminkad och halv taskig frilla och det är inte somvanligt.
Har ju inte blivit hungrig efter varken lunch eller fika, och inge kaffe sug. Viss låter det konstigt...

Ja det är tur Anna kom bort igår. Så jag skärpte till mig lite.

Så idag ska jag dra en repa förbi brollan. Så jag håller stilen något.

Annars kanske jag fastnar här i förorten, i soffan, i vita för stora mysbyxor, ett för litet linne som de reade ut på hm sommaren -99, tubisar och träskor, fett hår som är uppsatt med en tygsnodd mitt på huvudet, med mina gamla stora brillor (ljusblå och rosa) käckt på svaj......

Imorgon jobbas det på kontoret i staaaan :-)  


Måndag med jobb och julklapp

Idag har jag varit så kreativ.
Jobbat hemifrån. Vilket betyder att man kan sitta och göra allt man ska hinna med iförd jävligt fula kläder, en riktig sova frisyr och noll smink. Passade mig som handen då jag har jobb upp över öronen och sover som en kratta eller två. Har suttit snällt och grottat ner mig i allt mitt göra utan en massa stoj runtomkring och ingen telefon som tok stör. Tog en prommis på lunchen. Frisk luft kunde behövas. Sprang också in på Konsum (av alla ställen, men det är förorten :-)) Mjölk saknades och jag som hade bjudit in till middags-dejt. Lovat AnnaPanna hallonpannkis. Kvart över fem stog hon redo för middag, surr, te och julklapps byte. Ja det är sant! Har varit lite klent med träffandet sista tiden. Tjejen har haft lite väl lite tid.
Mycket trevligt iaf och klockan sprang iväg!

Nu är det snart dags att leta kudden. Har ingen större brådska. Det är Jag och Benny ikväll.
Och imorgon fortsätter jag med mitt jobb-tuffande på hemmafronten...

Natti!


Barn

En 4-årings kommentarer:

- Vilken stark bäbis

Lite funderingar...

- Och vilken tjock bäbis

När han skådade denna i våran övre hall

                             

Soff-Fredag

Efter en massa jobba fick jag gå hem med ett leende. Färdig fakturerat - Åh Duktig Anna :-)
Så duktig att jag fick åka på Ikea och göra av med lite pengar. En matta, japp ett måste just idag. Och alla (hmm, nästan alla...) vet ju att man inte kan åka till Ikea och handla En grej. Nä en massa annat följde med hem. Trevligt.

Har sedan fått en riktig Fredagsmiddag. Kött,pompa och bea. Och ett glas vin såklart.

Inviger just nu min Fina Nalle Puh skål,med ett gäng små karra.

Filip och Fredrik På Spåret, Ja Min Käras favvo program. Bara och gilla läget och hålla med.
Som nån sa påmitt jobb:
- Va hur gammal är Ni då????????
Tror Malin sa det tidigare idag 105 eller nåt...

RSS 2.0