Lugn och skön start på veckan


Måndagen i Österroet har rullat förbi ganska så lugnt.
Theodor vaknade kl 05 och började snacka lite. Blev tyst en stund, sen pratade han en stund, blev tyst en stund och så där höll det på till halv sju. Då gick T in, och där satt han väldigt nöjd i sängen och grejjade. Han fick krypa ner med mig i storsängen och vi knoppade 40 minuter till.
Lek och en massa bus hela förmiddagen. Det är full fart, jösses. Han klättrar på grejer och drar sig upp och kämpar och jobbar. Jag sprang upp för att borsta tänderna. Då hör jag hur han sitter vid trappen och slår med händerna på trappsteget. När jag kollar ner har han rest sig. Står på fötterna och håller sig i trappstegn nr 2 och är på väg upp med knät. Förstår inte hur fort det där gick. Stora Stora Killen :-)
I eftermiddags tog vi en promm i det sköna vädret.



Vill stå mest hela tiden nu, SötPrupp!


Imorgon ska Vi gå på Kyrkis, hoppas att det blir riktigt skojs!
På kvällen blir det fika hos Brollan med familj, lite planering inför den kommande resan :-)

GoKväll!


Härliga Helgen svischade förbi


Lördag: Vi lämnade Theodor hos hans Farmor och Farfar vid 14 tiden. Gjorde ett stop i Birsta och passade på att uträtta lite ärenden nu när vi inte LillPrinsen med oss. Sen var det raka vägen hem och frissa barret och kamma ögonfransarna. Landade i staden vid 17. Blev bjuppad på god middag med Söta Vännerna M & M. Började med drink på balkongen, ja det va kanske ingen skön sommarvärme, men fram med filt och bita i :-) Grillat, vin och bubbel och en massa surr blev fortsättningen. Tiden gick hur fort som helst och vid 02 var jag ganska trött. Jag tror nog att vi båda sov, strax innan vi landade på kudden :-) Tog en välförtjänt sovmorgon. Klev inte ur sängen förrän kl 11. Ja vi minns inte sist vi sov så länge. Det är nåt år sen så där.

Söndag: Längtade efter GosPruppen våran så vid 13 åkte vi och hämtade hem han. Sen blev det lite snickeri för T hos Mamma och Torsten. Jag tog en prommis med Theodor och han fick sova lite. Vi avslutade kvällen där med pizza, mmmums, satt helt rätt!
När Vi kom hem blev det soffa och karraskål.

Idag har jag röjt lite här hemma och lekt med Prinsen. Även jagat Babysim tanten, ja det där är ett kapitell för sig själv...
Cyklat och lunchat medans Lillen sover middag. Han har sovit över 2 timmar nu. Hör hur han börjat stöka runt, så snart är det full fart igen - Dags att gå.


FinFin Måndag på Er!


Freeeeeeedag

Fredag och det har varit en mycket bra sådan.
Theodor sov jättebra i sitt nya rum. Jag trodde Han hade sovit hela natten. Men Tony var visst upp två gånger och pluggade in nappen. Ja jag sov ja, HaHa. En väldigt trött Anna. Men det är ju med beröm godkänt i alla fall. Han är väldigt lättväckt på morgonen, så när Tony gick upp och grejjade frulle så vaknade Liten. Jag hämtade ner honom när Tony åkte på jobbet. Så somnade vi om 45 min, skönt! Inte varje morgon det blir så. Ska träna han på det lite mer :-)
Sen blev det det vanliga, morgon fix och lek. Lunch och sen knoppa i vaggan, som Vi nu har i vårat sovrum. Kan va bra ifall han kinkar någon natt. Han sov 2 timmar rätt av. Mat och lite byte innan vi drog iväg mot staden. Landade på kontoret precis lagomt till fikat. Hej då fika för en kollega idag.
Tony hämtade upp oss efter jobbet och det blev lite shopp.
Sen middag och en ganska trött Theodor. Han fick välling och när det var sova dags var han så trött så han kunde inte somna. Ja han grejjade och stökade på en bra stund ikväll. Ha Ha SötPruppen, Han bökar omkring som han håller på och boar till sig i sängen. Ser ganska rolig ut.

Vi är ganska trötta här nu. Så vi borde ta och pallra oss iväg mot sängen.
Imorgon ska Theodor sova borta hos sin Farmor och Farfar. Vi har lite to dos att passa på med på em. Sen väntar umgänge i La Stada, kuligt! Så det blir sovis på söndag, haha. Vi får väl se hur länge vi lyckas.
Ska ladda mot imorgon nu :-)

Trevlig Helg Vänner!     



 

Städ och Tvätt


Idag var det riktigt tvätta och städa väder. Så det är precis vad Vi har pysslat med här hemma idag. Och så lekt en massa mellan allting. Han börjar ju bli så stor våran LillKille. Nu har jag vaknat två mornar på raken och Theodor har suttit i sin säng och pladdrat :-)
Han har börjat dra upp sig vid bordet i tv rummet och när han kollar in tvättmaskinen. Ja idag låg han och tittade säkert i 20 minuter, väldigt intressant.
Humöret har varit på topp blandat med lite tristess, ja det är nog tråkigt att vara inne med Mig en hel dag.
Nu ikväll var han sprallig och glad. Vi var på Hans rum och grejjade väldigt länge. Så han hade tid och ro att kolla in sina leksaker, finns en massa roliga grejer där som han inte lekt med ännu. Under tiden flyttade Vi upp Hans säng, satte upp en super cool lampa och tavlor.

Nånting skoj, ställde mig på vågen idag, och den hade minsann rört sig lite, inte en dag för tidigt. Känns skönt att det händer nåt :-)

Imorgon väntar dejt på jobbet. Sen blir det kanske en Birsta tur.

Vi får hoppas att natten blir god för den Lilla Söta ♥ Eftersom han har sitt rum uppe och Vi nere, så kan det bli lite spring i trappen, hmm... Ja vi får se hur det går, håller tummen :-)



Våran BadKille igår kväll ♥

NattiNatti!

Barn och Mamma Träff På Alnö


Idag var det dags igen, Barnmaffiaträff. Har varit lite sommaruppehåll, men nu återgår vi lite till vardagen igen. Roligt! Det är alltid så trevligt att träffas med Tjejerna och Barnen!
Jag och Theodor liftade med Sötisarna från Vattjom. Vi har ju sån tur att Vi får åka med dom, Tack Snälla Goa Söta Ni!
Landade hos Linda och Filippa på Ön vid lunch. Fick jättegod mat, kycklingröra, nachos och sallad, mums! Marie hade bakat god kaka som alla tog två gånger av, toppbetyg med andra ord. Barnen lekte och sov och åt omvartannat. Mycket surr hann vi med också :-)
Åkte till Mamma sen. Tanken var att Tony skulle snickra lite. Men vädret var ju som bekant lite blött, så det blev inget. Vi blev i alla fall bjuppad på smarrig middag innan vi styrde hemåt med en trött liten Prins.
Så en toppendag med mycket umgås och god mat - Härligt!




Tack för idag och God Natt!

♥ WeddingDay ♥



♥ Idag är det en KärlekensDag här hemma hos Oss ♥

Två år som man och hustru har passerat. Minns Dagen som igår, det var en mycket härlig tid. Så mycket Kärlek och glädje samlat på ett ställe, med Alla Nära och Kära.
Vi har rest och kikat lite på världen, haft toppar och dalar som Alla andra, såklart. Livet är ju inte enbart en dans på rosor. Men så mycket Vi lär om Varandra och Oss själva fortfarande. Det här är en spännande resa som egentligen nyss startat. Så idag förvandlar Vi TråkTisdag till en FirarTisdag här hemma, Jag och Mina två T.
Älskar Er.
Morgonen började med välling, frukost och ett litet fint paket och kort från Mannen. Han får vänta tills Han kommer hem, då ska han få paket och bubbel!

♥ Kärlek ♥ 


Söndag i Österroet



Idag var det min tur att kliva upp med LillPrinsen. Vi myste ner oss i soffan under filten, myyys! Inte ofta LillKillen har tid och ro för Mys. Men imorse passade det och då var det bara att passa på :-)
Frulle och sen lek. Hoppgungan är väldigt skojig, även fast Han ser väldigt allvarlig ut på bilderna.

När Theodor sov lunch passade vi på och putsa fönster. Ja Ni läste rätt. Det är andra gången på ganska kort tid som detta sker här hemma. Anledningen är att Tony har grejjat och målat fönstrena, så de var mer än smutsiga så att säga.
Fortsatte med mitt målande. Ibland får jag upp farten och då händer det lite :-)
Så här blev bordet som jag har målat på




En bild på spegeln som jag köpte i sommar. Har hittat en plats för den :-) Så nu ska det målas och göras om lite innan den kommer på plats, kul med lite höstpyssel :-)



Härligt väder idag, synd att vi hade lite dålig fart på morgonen och inte kom Oss iväg på utflykt som vi hade tänkt. Men men så blir det ibland.
Efter middagen blev det lite städa.
Theodor är så förbaskat nyfiken på moppen. Han följer en fram och tillbaka och runt runt runt när man kör med den. Dammsugaren är han lite mer försiktig inför.



Fick en ny jamas av Mina Mamma / Mormor i veckan. Så nu har den åkt på och vällingen är i magen.



Nu är det soffan och vila, imorgon är det måndag igen...

Vinke Vink!

Dammade av Partyhatten

Mysig lunch och eftermiddag igår med Eva och Tim.
Vi åt och surrade. Pojkarna tittade mycket på varandra. Theodor vill gärna känna väldigt mycket. Tim är snäll och låter Han känna :-) Snart kommer Tim börja känna tillbaka, får hoppas att Theodor är lika snäll tillbaka då. Kan tänka mig att det kommer att bli mer livat och mycket bus framöver :-)



Fikade go kaka som Eva hade med, mums!
Sen blev det mer surr och Pojkarna blev trötta. Eva åkte och LillPrinsen fick sova eftermiddagsnap.
Perfekt så jag fick lite tid att göra mig iordning för kvällen. Det var länge sen man fyllde på nåt i garderoben så fanns inget givet kort. Lite prova, men bestämde mig ganska snabbt. Smink och hår och sen var jag klar.
Blev upphämtad och det blev två glas vin på kontoret. Gick vidare till Oscar och käkade. Jag åt svärdfisk med pressad potatis och sikromsås, supersmaskens. Blev både vin och bubbel till :-)
Trodde inte jag skulle bli borta så länge. Men det va så trevligt och klockan gick. Brickor och glas passerade och Vi gjorde även en runda på Bishop. Vi var tre st som hade så trevligt att vi var tvungna att stanna tills allt stängde.
Ja man kan väl lätt säga att det var en kanonkväll. Skönt att få damma av partyhatten lite, man håller fortfarande ganska bra måste jag säga :-)
Vädret har varit tacksamt idag. Har lallat omkring här hemma och tagit det väldigt försiktigt. Lite trött på ögat, annars mår jag toppen!
Ska luta mig tillbaka i soffan nu.

Go Kväll ♥



Fredags lunch och AW


Fredagen är här igen, så skönt!
Igår em-kväll var det full fart. Jag och brorsans äldsta åkte in till stan, kollade runt lite och sen blev det hamburgare på Donken. Kvart över sju  infann vi Oss på IP och kollade GIF - Mjällby. Bra match. Synd att det inte blev tre poäng.
Va helt slut när jag kom hem. Och inte kunde jag hoppa i säng, nä måste landa i soffan en stund, somvanligt. SÅ klockan blev som alla andra kvällar lite mycket.

Morgonen startade somvanligt tidigt här. Vi har grejjat och donat mest hela fm. Nu sover Theodor och jag väntar på Eva och Tim. Det blir lunchning tillsammans och sen lite lek. Ingen prommis verkar det som...

Ikväll ska jag på after work med jobbet. Kan bli skoj. Roligt att få komma ut och göra lite. Får se hur många vi blir och hur länge man blir borta.

Trevlig Fredag ♥

♥ Theodor 8 Månader ♥




Behöver väl knappast säga att Vi har en Stor Kille här hemma.
Det är full fart och igår tänkte jag tillbaka när han låg på rygg "rätt upp och ner" vart man än la honom. Man behövde inte vara rädd för att han skulle förflytta sig eller riva och dra i massa saker. Det är ju inte så himla länge sen, egentligen.
Nu ål-kryper Han och har en hejdundrande fart. Vi har fått flytta på lite saker, men det mesta är framm, man får ha lite koll. En grind sitter uppe vid trappen. Och Han följer en vart man än går, dvs inte lika mycket bärande, skönt! Jag får nåt fel på allt damm som han samlar på sig när han ålar omkring, spelar ingen roll hur mycket jag städar.
Firade dagen med att få en favvo, spagetti och köttfärssås till lunch. En stor burk slinker ner lätt som en plätt. Han gillar att äta, och hans intresse för flaskan är ganska svalt numer.

Resten av dagen blir det lek och lite vila. Till kvällen ska Theodor vara en stund med sin Mormor - Mysigt!





♥ Njut dagen Mina Vänner ♥

Till Farbror Dr



Imorse klev jag upp när klockan ringde, det hör inte till vanligheterna. Jag och Tony gjorde oss klara. Väckte sen Theodor (som sov som en stock imorse) Han fick välling och sen morgon fix. Landade på barnmottagningen kl 8.
Vi fick komma in ganska omgående och de tog ekg och gjorde lite test, vägning och mät. Sen fick vi vänta in Tant Doktorinnan en stund. I väntrummet hade de lite roliga saker. LillPrinsen roade sig bra i 45 min.



Vi fick tillslut komma in och göra ett ul på hjärtat. Åh Prinsen var så duktig, låg på britsen själv under hela undersökningen - Duktig :-)
Han har ett blåsljud på hjärtat, men det är absolut inget farligt eller konstigt utan det är ett helt normalt ljud som ska vara där, enkelt kan vi sammanfatta det så. Jätteskönt att ha det gjort, även om vi inte varit särskilt oroliga, eftersom Han verkar hur pigg frisk och alert som helst. Men det fanns ju ändå en liten fundering i det hela, såklart. Men nu behöver Vi inte fundera mera. Och de har gjort en grundlig undersökning och Vi vet att Han är hur frisk som helst - Skönt!

Ett trevlig paket trillade ner i brevlådan. Så passande, eftersom det är månadsdag imorgon :-)

En jättefin tröja till hösten    

Och så supermysiga tofflor                               


Jag har målat bordet en sväng till medans Liten sov lunch. Nu har han vaknat så nu är det lekdags.

Trevlig mitt i veckan dag på er!

Tisdagsfix


Vilket supertråkigt väder det har varit idag. Blev en hemmadag för Oss.
Man kan sammanfatta dagen som så här: mat, lek, sova, måla, städa, leka, äta.
En bra dag. Där jag hunnit torka golven måla på det fina bordet och cykla medans Prinsen sov.
Middagen grejades till Stora T kom hem - Fiskpinnar, potatis och spenat.
Sen kastade sig hela familjen i bubblet (badkaret) Theodor blev helt vild. Han sprattlade, plaskade, tjoade och plaskade lite till. Det var blött i hela duschrummet efteråt.
Efter lite lek och välling somnade SötPruppen när han landade på kudden.
En kopp te och lite filuringar har det blivit för oss nu. Känner mig ganska trött i knoppen. Måste bli en tidig kväll för imorgon är det en tidig morgon.




♥ NattiNatti ♥


Det blev en dejt


Det blev prommis till stan igår, trots mycket moln. Men det kom ju aldrig nåt regn. Skönt var det i alla fall, alldeles lagomt prommisväder!
När jag kom in till stan ringde Evisen och vi bestämde en dejt efter min klippning.
Ja det blev lite färg på utväxten och fräscha toppar!
Sen blev det lite liite shopping :-) Ja jag och Eva drog en repa i några affärer. Både Vi och pojkarna fick lite nytt!
Gick på Waynes och fikade. Det va inte igår man var där, kan jag säga. Fika och surr till närmare 22. Vilken härlig dag och kväll! Gör jag gärna om flera gånger :-) Tack Vännen!

Idag är vi lite trögstartade här. Eller jag är. Theodor är lite pigg och glad somvanligt. Har småstädat lite nu på morgonen. Ska torka golven när Han sover lunch.
Blir alltså en hemmadag här idag. Känns lagomt då ögonlocken är så tunga.

Ha en bra tisdag därute!





Ny vecka är här


Jag har sovit bra inatt och fick lite sovis imorse, igen, skönt!
Dagen blir hemma fix för att sen gå / åka in till stan. Ser ut som att det blir en prommis, och jag hoppas på det, det är en alldeles lagom prommis för en som behöver röra på sig lite :-)
Det är äntligen dags för ett frissa besök. Har sett ganska risig ut i barret länge nu. Livlöst, ganska långt och frissigt. Jag tappade inte ett enda hårstrå under graviditeten. Men för några månader sen började det trilla. Och det är helt sjukt. Ligger "högar" på golven med hår, äckligt!
Ja ja hur som helst, känns härligt att få bli tillfixad idag!

Det är väl ungefär vad dagen erbjuder idag.

Hoppas Ni får en bra start på veckan ♥

Helgrapport


Ja med risk för att bli lite tjatig, meeeenh va tiden går fort. Nu är det ju söndag igen.
Helgen har varit en mycket bra sådan. Vi har hunnit med en hel del nytta och mys, om vartannat. Alldeles lagomt!

Vi börjar med fredag. Då kom Min Mamma hit till middagsdags och vi åt grillad kyckling, ris och sallad. Ett glas rosé innan maten och sen ett glas rött, mmm!
Efter det travade Vi ner till Selånger Marknad. Jag är ju ingen större fantast egentligen. Men roligt att spana lite och bara spankulera omkring tillsammans. Sprang på ganska många kändisar. Och de flesta ville ju snacka med Theodor. Han satt så nöjd i vagnen och tittade i nästan 3 timmar. Små snackade lite med alla tanter och farbröder och vinkade, Sötnosen :-)



Sen avslutade vi med fika hemma hos oss.

Lördag vaknade somvanligt tidigt. Morgonbestyr och allt det vanliga. Fick snabbis fika besök - Trevligt! Fick spana på en lite liten Tjej, Åh vilken Sötnosa :-) Ja de är ju för Underbart Söta och Goa de där små ♥
Jag grundmålade ett fint bord som liksom dök fram i garaget - Åh va fint det kommer bli! Satte mig med sju miljoner foton som ska in i album. Uscha ett sånt där läskigt måste som hängt över ett tag. Men nu så! Det var bilder från Våran Smekmånad i Venezuela - Ja det va ett tag sen...
Ingen GatuFest som det brukar vara här den här helgen, men vi hade lite annat att göra så det gjorde inget. Kl 22 var Vi rätt trötta och en halvtimme senare låg vi båda på kudden. Ja det behövs ibland, man är ju uppe tidigt varendaste dag, oavsett om det är tisdag eller lördag.
Köpt ramar och grejjat lite kort. Dessa två ska Theodor ha på sitt rum:



Idag fick vi lite sovis. Ja vi klev inte upp förrän kl 8, skönt!

 
Börjad emed lite morgon bus :-)

Skulle hänga med Eva och Tim idag. Men Eva va krasslig i magen så Vi skjuter på det.
Istället har Vi röjt i garderober, rensat, slängt och flyttat upp saker på vinden - Duktigt!
Sen åkte Vi och hälsade på Svärisarna, eftermiddagsfika och massa bus med LillPrinsen.



Nu blir det slöa i soffhörnet. En ganska händelserik vecka väntar..

Kram ♥


Fredag och Kärlek






Även fast man är hemma varje dag nu för tiden så är fortfarande fredagar väldigt speciella. Dagen då alla är på lite bättre humör och Mannen i huset har jobbat färdigt för den här veckan och ska tillbringa lite tid med Oss ♥
Sen Theodor kom till världen så har man fått lite annat att pyssla med. Så det blir såklart inte alls lika mycket egentid eller tvåsamhets tid. Det gäller att ta vara på den tid som bjuds helt enkelt, och det är ju inte alltid så enkelt. När man till kvällen ofta är ganska trött och det finns hela tiden en massa att göra. Men man lär sig att LEVA i det nya livet. Det tar ett litet tag kanske, tills man hittar till Livet som passar just Oss ♥
Som oftas längtar jag väldigt mycket efter Mannen då han är ute och tjänar pengar :-) Längtar efter Han på ett sånt där härligt sätt, så där som jag gjorde mer i början av vårat förhållande - Är det inte härligt så säg :-)
Jag är väldigt glad över att ha dessa Två T Mitt Liv. Tillsammans är Vi en mycket Bra Liten Familj - Love U!


♥ Trevlig Fredag - Och Ta Hand Om Kärleken ♥



Full rulle torsdag


Oj vilken dag. Har varit full fart från klockan tidigt till nu.
LillPrinsen ville inte somna om imorse så det var bara till att kliva upp. Myste med välling i soffan och efter det är han ju som ett brandlarm. Han speedade runt på lekmattan, ja eller på golvet. Lekmattan håller han sig på när han sitter, men mestadels vill han ju åla runt och dra och rycka och peta på allt :-) Jag passade på att dammsuga lite på nedervåningen. Ja har man en liten som krälar omkring så vill man ha lite rent. Och med allt spring som blir på sommaren in och ut så behöver man köra en repa lite då och då. Så nu vill jag nog ha mig en Ergo Rapido tillslut, Snälla Tomten :-) Hmm eller så kanske man kan skaffa en själv. Jaja. Morgonbestyr, lek och läsa böcker fram till lunchmat. Då va Theodor toktrött och somnade medans jag hällde upp maten på tallriken, HiHi SötPruppen. Jag petade lite på Han och så kom värsta Goflinet :-) Han åt upp allt och sen var det direkt ner i sängen. Han sov 2 timmar. Under tiden passade jag på att cykla, tvätta, duscha och luncha. Eftermiddagen blev det mera lek och upptäcksfärd i huset. Ja det går fort nu.
Så när Stora T kom hem åkte vill till Ikea. Hade en liten lista på saker, bla en grind till trappen. Vi fick middag på Ikea också, helt ok mat till ett helt ok pris måste jag säga. Skönt att slippa laga ibland!
Åkte ut till grannkommunen och konsulta, ja ByggKonsulta för Mannen.
Gjorde Theodor klar för natten. För han somnade ju i bilen hem så han fick hoppa direkt ner i sängen.
Ja det är väl allt vi hunnit med idag. Har varit en mycket bra dag :-)
Å imorgon är det fredag, snart helg. Å så skönt! Jag längtar!

GoNatt ♥




Onsdagen


Theodor somnade strax efter kl 19, ja för natten. Har varit en jobbig dag. Och inte riktigt så mycket sova som han behöver. Så jag nattade honom lite tidigare. För han va så trött så trött.
Var en stökig natt för Lilla T. Han hostade och hade sig så han vaknade. Sen hade han svårt att komma till ro igen. Den där jäkla hostan måste ta och ge med sig nu..
Idag har vi lekt med lite nya leksaker. Den nya favvon är en BRIO Bell Rattle. Den är ju jättekul. Det enda som fått Han att sitta still under dagen. För annars ålar han omkring och ska ta och undersöka Allt, mmm menar ALLT. Han har fått upp en väldig fart i ålandet, så det gäller att vara med i svängarna.
Efter lunchsovning var Vi ut i trädgården. Plockade bla en massa bär. Svart och röda vinbär, hallon och körsbär. Sen gjorde jag kräm på dom allihopa. Har aldrig testat förut men kände att det skulle va gott. Och det blev det också!
Tog en timmes prommis i det sköna vädret. Perfekt prommenad väder. Och skönt att få röra på fläsket och frisk luft.

Stora T kom hem och kastade i sig middag sedan drog han vidare på kvälls snickeri. Så jag har en lugn och väldigt slapp kväll i soffan med datorn. Känner mig ganska nöjd med dagen. På sin höjd att jag gör mig lite kvälls fika annars är det stop för idag.


Ja det var våran dag det...


Tisdag med lek och massa nytta


Idag har jag en sån där dag då jag försöker ta mig i kragen, ordentligt. Har börjat bli alldeles för mycket saker som ska göras, sen typ... Men det där sen när är det egentligen??
Vet faktiskt inte riktigt när jag blev så här. Jag kan ju inte direkt skylla på semesterhjärna, eller nåt sånt.
Har städat, tvättat, cyklat, duschat och lekt med Theodor. Och vips så har nästan hela dagen gått.
Snart dags att börja förbereda middag. Idag blir det korvstroganoff och sen hallon paj till efterrät. Väntas besök och då måste man fika :-)





Såld




Det är snart två år sedan jag och Tony gifte Oss ♥
Idag har jag sålt Min Fina Fina Klänning.
En annan Tjej kommer att få känna sig precis så Fin som Jag gjorde den där dagen.
Ja nog känns det lite konstigt att inte ha klänningen här långre, men Vi var klar med varandra, och jag blev en slant rikare :-) Pliiing - Rätt ner i resekassan!

Kräftskiva



I flera år på raken hade Vi kräftskiva med några vänner, en mycket trevlig tradition. På nåt vis kom det av sig lite på vägen. Men nu har Vi och M och M tagit upp detta igen - Hoppas Vi kan lyckas få till en skiva varje år, så svårt kan det ju inte vara. Vi hade en toktrevlig kväll. Och somvanligt går tiden väldigt fort när man har roligt.
Innan det var färdigt kändes det som en snaps skiva mer än kräft skiva, Haha bra sagt M, jag kunde inte säga det bättre själv. Vi gör i alla fall mer än gärna om det i alla möjliga former, man kan ju ha olika typer av skivor så att säga :-)
Theodor har stökat på lite under natten och vaknade alldeles för tidigt imorse. Men jag fick sovis så jag ska inte klaga :-) Har mått väldans bra trots lite snaps och hallondrinkar igår.






Idag söndag har Vi haft en helt underbar dag. Hela familjen åkte till Skatan. Där träffade Vi upp Min Mamms och Torsten i Mammas mosters stuga. Det är ett sånt där smultronställe, som har en speciell plats i hjärtat. Där tillbringade Vi mycket tid när jag var liten, så man har väldigt många minnen därifrån. Jätteroligt att vara där igen!
Vi åkte inte hem förrän kl 17 och då passerade vi Alnö på vägen hem. SÅ det blev sen middag här idag. Men vad gjorde det då Vi fått en sån fin dag och ätit massa gott. Vad sägs om smörgås med lax och sik och jordgubbar i solen :-)
Härlig avslutning på semestern måste jag säga. För det är färdig semestrat nu. Två veckor har gått fort. Men jag är glad för att Vi fick dom, kunde lika gärna blivit noll semester och bara jobb jobb jobb. Det enda som stör mig lite just nu är att tiden går så fasligt snabbt, jag skulle vilja stoppa den lite ibland, bara liiiite då.

Nä nu är det dags att kasta sig i bingen och ladda inför vardagen.

Puss ♥ Och Du, va glad för det Lilla ♥

DoparDag


Igår Lördag var det dopardags. Tim döptes i Tuna kyrka. Sötisen fick träffa tant Prästen, fick vatten på huvudet och sitt namn, och en massa presenter. Han var så duktig och söt som alltid!

Vi fick världens smarrigaste smörgåstårta. Ja den va otroligt god. Jag brukar ju inte vara så stor i maten, men tom jag tog två bitar. Att Min Man skömdes när han tog bit nr två, behöver jag väl knappast ens nämna, HaHa! Sen kaffe och tårta. Jättefin dag, Tack Vänner!
Måste få visa en liten bild på Goa Familjen




Det blev en dag på stranden


Imorse fick jag sovis en timme, så skönt och välbehövligt!
Vi frullade tillsammans och gjorde oss klara för stranden. Packa ihop fika/lunch, göra oss och Theodor klar. Kvart i tio kom vi iväg. När vi landade på Släda viken var Vi nästan först. Det var hur dimmigt som helst. Jättelustigt väder. Hemma var det blå himmel, varmt och inga vindar när Vi åkte. Så jag vet inte vad som hände på Norrlands Hawaii ;-) HaHa!
Dimman lättade men fanns kvar hela dagen och det blåste. Men det va helt ok. Kom otroligt mycket folk, för tydligen var det väldigt dimmigt på många ställen.



Vid två åkte Vi hemöver, var rätt nöjd. Blev en eftermiddagspicknick på gräsmattan. Tony grejjade runt lite och jag låg faktiskt lite i solstolen under tiden. Theodor slumrade lite i vagnen, Ganska lugn och avslappnad eftermiddag.



Duschning och fix inför kvällens middag, blev grillat idag igen, kan man äta nåt annat när det är så fint väder, känns inte som så. Har faktiskt inte tröttnat på grillen ännu i år. Det kanske kommer...



Har grejjat lite och slagit in en maaaaassa paket. Ja det är en riktig kalashelg det här.
Imorgon ska Vi på dop. Tim ska döpas, roligt!
På söndag fyller brors sonen / kusinen / LillEric år. Så jag har grejat donat och gjort fina paket till grabbarna.
Theodor har härjat med plastpåsar och snören. Vilken fart han får upp när han ser nåt som han bara ska ha, och som oftast då nånting som han inte alls ska leka med. Han ålar sig fram som en liten orm. Ja fort går det. Man kan inte lämna han utom synhåll längre.
Han slumrade in väldigt gott efter en ganska lång och härlig dag.



Nä nu är det soffa. Här ska laddas upp för en heldag imorgon.
Dop på dagen och kräftskiva på kvällen - Bara massa skoj!

Trevlig helg till Alla ♥

Idag


Blev det inte stranden för Oss, som man annars kunde tro. Nä det såg ju inte ut som nåt sol och bad väder direkt imorse och vid lunch sprang klockan iväg. Så Vi har varit hemma och Pyst på bara. Tvättat, plockat, städat, tvättat bilen, plockat hallon, klippt gräs, solat och mest av allt lekt med Theodor.
Raketen på Theodors rum, som jag grejjat med i veckan är nu nästan klar.
Så här blev det



Jag är ganska så nöjd. Nu återstår en garderob och lite småfixning.

Nu är det fotboll som gäller här, vinke vink ♥

FiskeDag


Igår startade Vi dagen tidigt här.
Började med ett besök på BVC. Ja om någon trodde nåt annat så växer Prinsn fortfarande som bara den. Strax över 9 kg nu och 73 cm lång.
Vi åkte hem och packade in i bilen och sen bar det iväg mot Våran FiskeDag.

När Vi kom fram 45 min senare började det regna, så typiskt. Väntade en stund i bilen. Sen kunde Vi packa iväg Oss. Och regnet kom inte tillbaka på hela dagen!
Tonys familj dök upp någon timme efter oss. Så det var full fart hela dagen. Ok jag har inte fiskat så mycket i mitt liv. Men fråga vem som fick fisk i familjen, HaHa. Ja Ni förstår.
Vi hann fika två gånger och så grillades det korv. Mysigt och gott. När Vi åkte hem kl 16 var det tom blått och solsken, härligt!
Jättemysig dag - Gör jag gärna om!



Theodor åkte snällt med på ryggen. Vi lekte lite sen fick han mat och sov faktiskt större delen av dagen. Skönt för honom då han varit lite snörvlig och sovit sömre på nätterna. Han behövde det och den friska luften gjorde gott :-)

Godmorgon


Godmorgon!
Igår var det soligt och varmt. Jag och Theodor hängde lite på filten i skuggan. Stora T var och snickrade.
Hann plocka 3 liter hallon, men jag har fortfarande inte hunnit plocka i den takt som de mognat. Kom in och hade hallonkladd på kläderna, suck. Blev tvättstuga och sen lite film. Somnade gott vid 23 och natten har återigen varit en bra natt med sova i ett streck till 6.30.
Nu är jag och Theodor uppe och stökar lite. Han har fått välling och gjort morgonbestyr.
Jag har letat bra bilder på min bröllopsklänning som letar en ny ägare. Får se om det blir så. Det är lite både och det där. Jag älskar klänningen, det var som jag berättat  k ä r l e k  vid första.. Men jag ska ju ine använda den någon fler gång så..
Idag har vi ärenden på to do listan. Bla fixa ett pass till Theodor, det ska bli minst sagt spännande :-)
På eftermiddagen bär det av till Tynderö och träff med  MNV, roligt!
Så fullspäckad dag hos oss, dags att ta tag i den.


♥ Ha en bra dag - Kram ♥

Dagarna


Oj vad dagarna har sprungit.
Igår hade vi som jag skrev tänkt åka och fiska. Men efter en lite stökig natt, igen. Så tvekade Vi. Efter morgon bestyr och temp på Theodor så bestämde Vi oss för att stanna hemma. Och med tanke på vilket väder det blev så känns det som att det var lika bra. Jag tjurade på lite grann för att det inte blir som man tänkt osv. Men det blev lite to do´s innan det var färdigt.
Tony lagade en massa god mat så det blev en massa av den varan istället. Till efterrätt gjorde jag Oss goda Hallon drinkar, mumma! Kollade lite teve och film innan vi kröp på kudden. LillPrinsen har snörvlat på rätt bra inatt. Men han sov ändå fram till halv sju innan han började tjoa. Så det har varit en ganska bra natt :-)

Idag har vi varit på Ön och Tony har snickrat. Jag och Theodor har hängt med Mamma / Mormor. Har varit en riktigt skön dag, mysigt!
Kom hem och det blev en sista minuten grillning. Ja skiner solen så måste man ju, och vi hade inte bestämt exakt vilken middag det skulle bli. Så det blev ju riktigt bra, gott!!

Nu sover Min minsta Prins. Och den större han fortsätter och är duktig. Målar och fixar våra fönster. Han började med det i fredags. Ja han är duktig! Förstår inte vart han får all energi just nu. Dagen har varit lång och han har ju hållt på hela dagen.
Jag nöter på soffan istället och funderar på om jag inte är värd lite karra :-)

  Fick av Mitt ♥  imorse.



               

En fullspäckad vecka väntar här. Ja det är väl så det ska vara när man har semester va? Ja jag går under "semester" nu eftersom Tony är ledig, det blir lite annat när Vi är hemma båda två. Saknar verkligen lite mer tid tillsammans, det är ju så mysigt!
Hoppas Ni får en skön avslutning på helgen.

Puss ♥



RSS 2.0