Midsommar 2016

För första gången har vi firat Midsommar på hemmaplan bara vi. Det har varit ganska mycket sista tiden och min energi till att styra upp nåt har inte riktigt funnits där. Samtidigt är det inte helt min grej att ha en helt blank dag en sån här Firar-Dag. Men men det blev en riktigt bra dag. 
Vi startade med frukost och en stillsam morgon. Ut och plockade blommor

Både hem och till Pappa 💙 


Sedan sill lunch och efter det fyllde vi upp poolen och grabbarna badade i två timmar medans vi satt i solen och myste. 

Middag och massa mer gott och lek. 
Sen avslutade killarna med soffmys och film. En jättebra dag 😃❤️💙



Köksrenovering del två

Medans jag var i Stockholm och jobbade slet Mannen på hemmaplan med köket. Hade hänt mycket när jag kom hem. Sedan passade Thilo på att få lite ont i örat så det blev vab och vi fick lite mer gjort. 
Theodor hade elevens dag på skolan och en blandning av trötthet värme lite frukost och nervositet resulterade i en lite kräkning alldeles innan sitt uppträdande. Det blev dubbelvab och mer köksfix 
Nu är allt på plats och i torsdags intogs första frukosten i köket. Härligt att det börjar bli lite klart och vi kan laga mat igen. 




Nu ska det spacklas målas och tapetseras. Och så ska arbetsrummet fixas. Sen tror jag att vi vilar över sommaren innan det blir uppfräschning av tapeter i vardagsrummet och kanske lite nya möbler. 


48 h goes Maffia

Två säljdagar i huvudstaden med tema Maffia. Långa dagar med massa jobb. Kvällen avslutades med Maffia-Fest och skärgårdstur. Härligt väder god mat och dryck. 




RSS 2.0