♥ 8 år ♥


Idag är det en lång jobbdag, dock mycket lugnare än vanligt, då jag håller på och lämnar över alla mina sysslor, så sitter jag mest och övervakar så allting blir rätt och riktigt. Ja kanske inte världsspännande, men något lugnare än jag är van vid, den här tiden i på månaden.

Idag Firar jag och Min Stora Älskling 8 år Tillsammans - Det är ju för Härligt att Du har stått ut med Mig så här länge Min Fina Man! ♥ Love U ♥



En gammal men mycket Fin bild på Oss!

Fin Dag!


Lugn helg


I fredags överraskade vi oss själva med att ta en riktig filmkväll, bara så där och blev vaken på tok för länge. Det va riktigt härligt, men kanske inte lika härligt när Theodor deklarerade att nu är det slut på natten nu är det frukost kl 06.45. Jaja...
Lördagen blev en ganska slapp dag. Vi va ute gick på prommis. Åt pannkakelunch och försökte leka med alla leksaker. Sonen va inte på sitt bästa, så det blev en och annan dust. Underbara trots! Han somnade i soffan 17.30 helt utmattad, ja det va vi med! Njöte av en lugn kväll med mera film och kur i soffan.
Jag håller mig rätt lugn eftersom jag lyckades vricka till foten i fredags på vägen hem. Kände dock ingenting då, men igår när jag vaknade...och sen har det bara blivit värre.

Idag söndag har det inte hänt så mycket. Smågrejjat lite bara. Pojkarna är ute och jag vilar mig i soffan. Är lite uttråkad idag, men foten gör ont så jag vet liksom inte riktigt vad jag ska hitta på. Tanken på måndag imorgon känns faktiskt lite sisådär. Två jobbiga veckor som väntar nu.. Först månadsavslut och allt arbete med det, sen en massa förberedelser för en Gävle tripp för möten med min kollegor. Vet inte riktigt hur det gick till men jag har dragit igång hel den biten så det känns som jag måste planera och genomföra det ordentligt nu. Ja imorgon..



Det ska va hockey :-)


Vecka 32


Barnet

De sparkar du känt tidigare är nu mer som knuffar eftersom barnet börjar bli för stort för att röra sig fritt i fostervätskan. Barnets lungor förbereder sig inför den riktiga andningen. Kroppens viktiga organ och nervsystem fininställs. Underhudsfettet som det varit magert med tidigare har nu vuxit till och barnet ökar snabbt i vikt. Nu utvecklar barnet förmågan att svettas.

Vikt 2 kg.

Mamma

Magen tar mycket plats och dina lungor, urinblåsa och magsäck har det trångt därinne. Det är inte ovanligt att man drabbas av trög mage eller förstoppning under senare delen av graviditeten. Orsakerna kan vara flera, bland annat hormonet progesteron som hämmar tarmrörelserna, att man inte kan röra sig lika mycket som vanligt eller att livmodern trycker på tarmarna En annan bidragande orsak till trög mage är järntabletter som många tar under sin graviditet. Drick mycket, ät fibrer och rör på dig så mycket du orkar.

Kroppen börjar förbereda sig för förlossning och du kan känna lättare förvärkar som mensvärk ungefär. Det kan också läcka mjölk ur brösten. Har du anmält dig till en förlossningskurs? Fråga barnmorskan. Hon kan informera dig om var, när och hur.

Mina Egna Tankar:

Jag gick i onsdags in i vecka 32.
Trots två ganska jobbiga veckor fyllda med VAB och rejäl förkylning så känner jag mig hyfsat pigg ändå, måste jag säga. Den där hemska tröttheten har lagt sig lite igen. Och det tackar jag för, för det är ju inte alls roligt. Humöret är däremot lite svajigt, går fort mellan högt och lågt. Ja är det inte det ena så är det det andra. Magen växer mycket och på eftermiddagarna / kvällarna känner jag mig som en elefant. Det är halvjobbigt att gå, vaggar fram och det trycker åt alla håll och kanter. Jag har lite svårt att förstå att kroppen ska börja förbereda sig redan nu (och som mycket annat minns jag intenting av att det va så sist)
Det är på dagen två månader kvar, exakt 60 dagar.


Fredagsenergi


Vi rullar på - Det är fredag.
Jag är riktigt förkyld, men vad gör väl det.
Vi är på jobbet, Theodor på dagis och jag blundade när jag gick förbi lapparna med Vattkoppor på avdelningarna vid lämning imorse.
Jag är riktigt sugen på helg. En helg med piggare toner och förhoppningsvis finns energin i massor till att göra bara roliga saker i dagarna två.
Jag tror på det - Jag längtar efter det ♥


Ah en jobbdag


Jag har varit vaken sen 04 imorse. Mår riktigt dåligt i kroppen och knoppen.
Gårdagen tog all den energi som fanns kvar, tror jag.
Har under natten kännt mig lite lätt febrig, hostat och snörvlat. Det tog emot en aning när klockan ringde och det va dags att göra sig klar för jobb, åh satan va segt!
Killarna vaknade innan jag åkte, så jag fick mig lite Kramar i alla fall.
Har tagit mig igenom halva dagen nu, känns ok.
Pojkarna har varit på Bibblo och lånat böcker och tagit ltie småärenden. Theodor är ju feberfri om dagarna och han börjar bli smått tokig av att gå hemma. Jag förstår han. Men väldigt svårt att hitta lagoma saker att göra när man ändå är hemma och är sjuk, ja klurigt!

Nä nu är lunchen slut, jobba på ett och två :-)


Same Same


Inte mycket nytt här nu för tiden.
Jag är hemma med Theodor. Han har somvanligt alldeles för mycket energi för att vara sjuk. Det är full fart på dagarna, men efter middag dippar han ganska omgående och somnar tidigt.

Idag har vi lekt en hel del och bakat kladdkaka. Jag har hunnit med en hel del jobb också. Blir mycket som kommer lite efter, och det går ju inte riktigt just nu. Som tur är hinner man en del på kvällarna också. Jag orkar inte så mycket annat än sitta i soffan så då kan man ju jobba undan lite under tiden. Japp så spännande är vardagen här.
Imorgon blir det kontoret för min del i alla fall. Vågar man kanske hoppas att det blir dagis och jobb för oss på fredag, ja vi hoppas!

Mer hemmadag




Tisdag och hemmadag för mig och Theodor.
Bacillerna har även hoppat på mig, känner mig riktigt seg i kroppen, ont lite här och där och skallen bankar.
Theodor badar och jag jobbar undan lite grann. Hade en hel del planerat idag så det blev liksom lite knasigt.
Får se hur morgondagen blir. Trots feber har Lillkillen energi för både en och två, jag förstår faktiskt inte riktigt hur det går till om jag ska vara ärlig. Kanske därför det kommer såna febertoppar på nätterna? Ja vad vet jag.
Hur som helst imorgon är en annan dag!


Fortfarande VAB


Ja jag trodde nånstans att en veckas VAB var tillräckligt.
Theodor var ju hos Farmor och Farfar igår. Han hade ingen feber vid nattning så det kändes som att måndagen skulle bli en dag med de gamla vanliga rutinerna.
Vid midnatt vaknade Liten, brännhet. Nästan 40 graders feber. Han yrade omkring i Våran säng bra länge innan han kunde somna om. Kändes som det tog riktigt lång tid innan febern ens började gå ner. Han va vid riktigt gott humör, go glad och pratglad. Tillslut kunde vi alla somna om, men då va väl klockan närmare 02. Så det va segt, riktigt segt att släpa sig ur sängen imorse.
Pojkarna är hemma idag och jag sitter och håller i huvudet och jobbar på. Verkar som bacillerna börjar krypa på mig med.

Pratade med VC, för en vecka med hög feber varvat med ingen feber känns ju inte riktigt riktigt. Men de tyckte inte att Vi behövde komma dit. Utan det är det som går nu, okeeej. Jag blev mycket förvånad, för då det gäller barn brukar man ju få komma dit bara man ringer. Jaja, som tur är blev jag upplyst om att vi behöver läkarintyg. Så får se om T får åka dit och visa upp Lilleman i alla fall nu då. Vi får se...

Kämpa på!

Fix


Efter en natt med lite stök tog vi sovmorgon till kl 9. Hur skönt va inte det då!
Lilla T är hos Farmorn och Farfarn idag och Vi pysslar här hemma. Det är tyst och ovant. Men ändå ganska skönt efter många sjukdagar. Jag är tyvärr inte till så stor hjälp i pysslandet idag så jag har röjt undan lite sånt där måste som legat och tittat på mig några veckor. Passat upp med lunch oc kaffe. Sen tog jag en riktig långdusch.
Snart ska Lillen hämtas och det är dags att ladda batterierna för en ny vecka.




Nytt?!


Igår började det klia i göra om fingrarna. Ja det va ju riktigt länge sen.
Det är hallen som står på tur. För över ett år sen plockades ett element bort och det ser ju lite så där ut. Sen känns kanske inte väven helt riktigt och rätt längre. Lite bättre förvaring och en lite uppfräschning av garderoberna.
Jag surfade tapeter igår, å hej å hå va mycket fint. Idag har jag spanat ny byrå, garderober osv. Har hittat mycket fint som inte behöver kosta oss för mycket. Härligt nu har jag ett projekt att lägga lite funderingar på!

Gillar!

Hur lång kan en dag bli


Dagen har varit så lång så lång.
Theodor har varit febrig, dock långt ifrån som det va inatt. Han har gått på somvanligt, humöret har varit hyfsat, men det är ju de där tvära kasten, oh my!
Vi har försökt med Vila i soffan, han har suttit stilla, ja det har han. Men vägrat somna. När det blivit för mysigt, ja då skuttar han upp.
Han gav upp strax efter 18 ikväll, oc det skulle jag egentligen också ha gjort. Men istället har jag hållt ut, med en stor karraskål, teve och fotmassage.

Mannen lagade fantastiskt god mat idag, risotto, helstekt fläskfilé och kantarell och cognacsås. Och så lite bubbel mango till det :-)

Ja imorgon hoppas jag det händer nånting, nånting skojigt. Känns som den här veckan snurrat på i samma fotspår, och det börjar bli lite väl träligt nu faktiskt.

Mot sängen va det, Natti!


Bakslag


Trodde väl att sjukdagarna var över. T hade en feberfri dag igår, så man kan ju lätt tro det.
Men så mitt i natten tjoade Liten, han kom ner till Våran säng och var brännhet. Tog väl nån timme innan Han kunde komma till ro igen. Host snörvel och snurr runt runt. Jag med den lilla kroppen har legat längst ut på kanten och balanserat. Kl 05 va jag tvungen att gå upp och kasta i mig en limpmacka eller två :-)
Är riktigt toktrött idag och dagen blev långt från vad vi hade tänkt.
Segt och jag är faktiskt riktigt less idag, trots fredag och snart helg.

Trevlig Helg på Er, jag ska försöka vila och göra det till det bästa här i förorten! Kram!


En till hemmadag




Kanske den Sötaste Killen! Morgonpigg med håret åt alla håll och kanter.

Vi hänger hemma idag igen jag och Lilla T. Jag vaknade tidigt imorse, full cirkus i magen, hungrig och kissis. Så det va färdigsovet. Skönt att man fick ligga kvar och dra sig i alla fall, lyx!
Bilar 2 bara en gång än så länge. Jag har lyckats jobba lite grann i alla fall. Då jag på nåt vis jobbar halvdag idag.
Theodor är det full fart på, feberfri imorse, som alla andra förmiddagar, på em har febern kommit krypande, tydligen. Jaja så kan det vara. Snoret, hostan och farten gör väl sitt.
Nu ska vi strax luncha. Kokoslime lax, mumma!
Ser ut att vara skönt väder, jag måste nästan försöka ta mig ut och få lite frisk luft i eftermiddag.

Fin dag ♥


Sovmorgon och Bilar på hemmaplan


Jag och Theodor tog sovmorgon idag. Jag minns inte riktigt när vi sov till 8.30 sist. Hur skönt va inte det då..
Ingen feber efter frulle och Bilar 2 (för vilken gång i ordningen)
Vi har byggt tågbana, kört bilar, lekt affär på Theodors vis, lunchat, ätit glass, städat lite och kollat Bilar 2 igen. Strax innan middagen tog vi tempen igen och då hade lite liite feber. Inget som märks på han, somvanligt när det gäller den lilla killen.
Några koppor har inte dykt upp, så jag törs avskriva det. Han är lite snorig o hostig emellanåt. Det är tydligen många på hans avdelning som har haft feber och hosta och endast nåt enstaka fall koppor har det varit.

Jaja imorgon är det en ny dag. Bilar 2 kanske :-)

God Kväll!

Febrig Kille




Jag har väl vaknat var 15:e minut inatt och haft vattkoppor, det har kliat på kroppen och jag har varit väldigt orolig i sömnen. Att man drömmer som ett tok redan innan gör ju inte saken bättre.
Jaja, vi startade dagen med Pippi och frulle i soffan. Liten hade lite feber så det blev alcedon och ett massa PlusPlus byggande.

   

Sen har vi gått igenom alla leksaker Herrn har, tror jag. Han har inte velat sova nåt, å jag som va så trött.
Melan 16-17 fick jag ligga i hans säng och vi åkte båt och läste saga, lagomt!



Theodor fixade middagen i form av blodpudding till Pappan kom hem.
Humöret har det inte varit nåt fel på. Men när vi satte oss i soffan ikväll kände jag att han va väldigt varm. Febern har gått upp. Så det blev medicin kvällsfika med toppning av en liten glass. Sen somnade han sött i Tonys famn.

Jag borde krypa på kudden nu va...snart..


VAB


Dagis ringde före lunch idag, Theodor febrig. Stora T åkte hem så jag kunde jobba klart dagen.
Kändes så där att han blivit sjuk, då jag möttes av "Vi har flera fall av Vattkoppor på avdelningen" i fredags. Så jag håller tummen för att det stannar vid feber. Det märker vi förmodligen under morgondagen. Då han dregglade en del igår och vi konstaterade en växande tand, så kan vi ju hoppas att det är nåt sånt som faktiskt spökar! Han har varit på bra humör, fortfarande feber, men bra fart. Vi har haft mys i soffan och det har blivit både film och saga och kvällsfika x 2. Jag hoppas att han somnar snart och sover länge imorgon bitti!

Mannen är och jobbar och jag ska bädda ner mig i soffan, mys!

Söndagshäng


Vi hade halvplanerat in bv lördag till söndag. Så Vi skulle få lite tid att fixa med de nya garderoberna som ska in. Men Söndagen var ju planerad för Kalas. Så vi bestämde oss för att skjuta på det.
Idag blev Kalaset inställt. Och ingen av Oss var särskilt sugen att ta en tor tripp till grannkommunen idag igen. Så det fick bli lite hemmamys varvat med min (icke) favvosysselsättning, byta gardiner. Julgardinerna måste bort, och upp med det nya. Känns ju riktigt skönt att fått det gjort. Att tänka på till nästa Jul, sätter man inte upp julgardiner så behöver man heller inte byta, Ha!
Theodor fick knoppa en timme i soffan, han va lite sliten sen igår om man säger så. Det behövdes!
Killarna har friserats och sen tog de ett dopp i bubblet medans jag plockade  fram lite och började planera inför nästa helg.
Nu ska jag snart ta och leta kudden. Kroppen ska vilas, imorgon är det måndag igen...

God Kväll!

Premiär


Jag var helt slut i kroppen och knoppen i fredags. Orkade inte med mycket knappt mig själv, hua!
Somnade gott och fick sova till nästan halv åtta.
Startade dagen med en riktig mysfrulle. Mannen bakade scones medans jag och Theodor "degade" som han brukar säga om lekleran.
Vi dejtade med Världens Finaste 4 månaders Kille och hans föräldrar. Våffel lunch, kaffe o gokaka och lite planering för kommande Fjälltripp!
Sen packade vi ihop oss och drog till Timrå. Kl 16.00 infann Vi oss på Eon Arena. Första hockeymatchen för Theodor. Ok det va ingen höjdarmatch. Men att se den Lilla Sötnosen sitta och Hejja och Klappa i 3 perioder gjorde ju att man glömde annat. Det kommer bli fler hockeymatcher med andra ord!
Travade hem till Svärisarna för lite middag sen. Kom hem sent och Theodor fick somna i soffan. Det gjorde även jag innan det va färdigt! Vilken tur jag har Världens Bästa Tony som åkte och hämtade Brollan och Anna på Partaj mitt i natten, som JAG hade lovat. Så kunde jag sova vidare! Det betydde mycket - TACK Fina ♥

Fredagsladdar!


Alldeles seg i kroppen imorse nrä jag vaknade. Efter en natt med riktigt dålig sömn kändes det ändå OK, det är ju fredag :-) Det är skittråkigt att tjata om denna trötthet. Trött trött trött. Men det är liksom bara så jag känner. Trött inifrån och ut och tillbaka. Har svårt att hitta farten till att ta tag i nånting där hemma, energin på arbetet. Håller jag på och kopplar ner redan nu liksom.
Lite skojs som kommer i helgen.

Fikadejt med Fina Vänner.
Ta med Litet t på hans första hockeymatch.
Ev barnvakt.
Rensa ur garderober i vårat sovrum, som sja upp till T´s rum. Och sätta in nya hos oss.
(Ok det är kanske inte så skoj förrän det är klart :-) )
Kalas hos Brollan.

En hel del som ska hinnas med.
Ikväll tänker jag inte göra ett dugg.
Äta god mat, mysa med tända ljus, kolla tågteve och unna mig en skål med karra! Känns som en perfekt fredagkväll!

Önskar Dig en Fin Dag!



Favorit bild på Mig och underbara T ♥


Vecka 30


Barnet:

Barnet växer och växer. Nu börjar proportionerna likna ett nyfött barn.
Hjärnan växer och veckar ihop sig mer och mer.
Nu är det trångt därinne, men barnet kan fortfarande slå kullerbyttor och röra sig ganska fritt.
Många mammor säger att om barnet rörde sig mycket i magen är det aktivt även utanför.

Vikt 1 600 gram.

Mamma:

Nu har tre fjärdedelar gått av din graviditet, bara tio veckor kvar. Det kan vara bra att fundera lite över hur det kommer att bli när barnet kommit ut. Passa på att göra sånt som du gissar att du inte hinner sedan. Gå på bio, fika med en kompis, gå till tandläkaren eller frisören. Barnets tyngd kan göra det svårt att hålla balansen. Försök tänka på hållningen så att du inte får belastningsskador. Försök att äta allsidig och nyttig mat, det påverkar mer än du tror och du kan må mycket bättre.

Mina egna tankar:

Idag går jag alltså in i vecka 30. Ena dagen känns det som en evighet kvar och nästa som att tiden springer ifrån mig. Just nu är det jobbigaste det här med tröttheten! Sammandragningar har jag haft länge så jag börjar bli van att inte kunna göra så väldigt mycket, och att allting tar sin tid. Magen växer så det börjar snart knaka, det sliter töjer och drar i magen, på ett ganska obehagligt sätt. Att Bosse där inne verkar hålla på med alla möjliga cirkuskonster gör ju inte saken bättre. Detär full fart nästan hela dagarna. Då behöver jag å andra sidan inte fundera så mycket, men med tanke på att det börjar bli en ganska stor krabat så vore det bättre att finna sig till ro, ta det lugnt, landa med huvudet neråt och bara ha det mysigt :-)
Så med en våg som bara går stadigt uppåt, en mage som börjar bli riktigt stor, en trötthet som inte går att beskriva så har jag ett humör och tålamod därefter ibland också. Ja det är ju som det är med den saken, jag kan inte göra så mycket åt det.




♥ Bosse vecka 19 ♥


LuktaGott



En sen julklapp till mig själv, mmmm!


Jo jag sa: Trött


Litet t hade sovit igår på dagis, så det blev kvällning lite senare än vanligt igår. Medans han skulle försöka komma till ro kom han på att han saknade sin Shrek gubbe. Hela familjen blev inblandad i detta letande, utan något vidare resultat. Men han lyckades somna tillslut i alla fall.
Klockan 00:30 vaknade vi inatt av ett tjutande: PAAAPPAAAAAAAAA.
Tony var på övervåningen i två skutt. För vrål på natten brukar kunna innebära, baciller, skräcken kräk.
När han kommer in till Liten sitter han lyckligt i sängen och har hittat Shrek, så otroligt nöjd!

Han fick komma ner till Våran säng för att kunna komma till ro i detta ståhej. Han har legat som ett kryss mitt i sängen och snarkat. Känns som jag knappt sovit nåt alls. Har försökt flytta på honom, buffat, vänt och vridit, men ingenting har fungerat.

Men Vi har ju hittat Gubben Shrek i alla fall!

Ny måndag - mot nya tider


En riktigt seg jobbdag.
Jag har avslutat det sista med årsbokslutet, tack kära nån för det. Så skönt att få lägga allt det här bakom sig nu, det har varit jobbigt och väldigt stressande, vilket funkar så där i min kropp, och om möjligt ännu sämre nu då.
Jobbmässigt kommer jag nu gå in i en period där jag känner mig riktigt mittimellan. Jag har hållt på med överlämning / upplärning sen i oktober och nu går det väl in i sitt sista skede. Där jag mest sitter och förmedlar saker som ska göras, fökjer upp så det blir rätt gjort osv. Ganska tråkigt om Ni frågar mig. För bitvis kommer jag känna mig rätt så överflödig, det vet jag ju sen sist. Och det kan bli lååånga dagar det.

Jag försöker planera in så mycket skojs jag bara orkar med mellan jobbandet. Orken har redan börjat koppla ner och tröttheten hänger på min axel hela dagarna. Jag fattar bara inte. Så det blir tidigare och tidigare kvällar. Ganska så tråkigt, men jag måste för att orka med vardagen. Den sena Nyårsnatten gjorde sig påminnd väldigt många dagar, det blir drygt både för familj och snart även för arbetskamraterna att dras med ett grinigt monster haha!

Eventuellt blir det lite miljöombyte redan nästa vecka och någon extra dag ledigt, vore underbart härligt och mysigt - jag hoppas på det!



Lediga Lata Dagar


Det har varit mycket sköna lediga dagar.
Dom har startat väldigt tidigt, då en liten kille här hemma inte varit så intresserad av att ta lite sovmorgon. Så jag har kännt mig lite mosig (ja det är bara förnamnet)
vi har hunnit med shoppingsväng, massa lek, mys och bus, två födelsedagskalas, massa god mat, soffhäng. Ja sånt där som lediga dagar ska innehålla. Jag gillar det här och skulle lätt kunna tänka mig att fortsätta i det här tempot, med ett litet tillägg på nån sovmorgon här och där :-)
Men men imorgon är det åter till vardagen och alla dess måsten och skojigheter.
Ska bli skönt att få lägga årsbokslutet bakom sig iaf, efter imorgon så...

God Kväll!


Bm Besök


Idag har jag varit till barnmorskan (vecka 28+1)
Allting såg väldigt bra ut, med ett mycket bra blodvärde, tackar! Jag äter lite järn,
men det blir lite si och så ibland.
Magen mätte 28 cm, precis som när jag hade Theodor i magen vid den här tiden. Så växandet har stannat av lite, skönt! För vågen den går liksom opp och opp ändå.
Hjärtslagen låg på 142.
Hon klämde och kände en del på magen. Den står fortfarande väldigt högt.
Huvudet neråt, men det kan ju ändras.
Vi pratade en del om det som kommer, hur jag tänker och känner utefter hur det blv förra gången. Känns ju bra!

Nu dröjer det 4 v till nästa besök. Gissar att vi snart är där, det går ju ganska fort.

Man har ju svårt att förstå att en sån här liten krabat ska landa hos oss om sisådär 3 månader!





Bada




Bada är faktiskt bland det bästa vi vet. Jag och Theodor kan bo i bubblet länge och ofta!
Kanske blir det ett bad i eftermiddag, mysigt!




Första jobbdagen 2012


Första jobbdagen på det här året gick mycket bättre än väntat. Med årsavslut och en jäkla massa att göra så kändes det lite tungt att gå till jobbet imorse, faktiskt. Men på nåt sätt har liksom hela dagen flutit på i liksom ett lagomt tempo där det ena avlöst det andra, men som sagt i ett lagomt tempo! Phu!
Det va mindre roligt att gå in till stan, i ösregnet på tvärsen, halka, sen buss, buss som körde fast, fick byta till en annan buss 30 min senare, ja osv...
Möttes av två glada pojkar, korv och hemmagjort mos till middag så vände allting :-)
Theodor har varit på strålande humör (trots ingen sovning på dagis idag) han har surrat, frågat och förklarat en massa. Det är ju bara för härligt när han är på sånt humör! Ja det va roligt fram till pyjamas dags. Han blev nästan otröstlig en stund, när han insåg att det va natten... Han somnade hux flux i mitt knä och hann varken med kvällsfika eller tandborstning. Så kan det gå.

Nä nu ska jag snart bege mig mot kudden. Har fortfarande lite tid att sova igen.

Hoppas Ni också fått en bra start på året!



Nyårsoutfiten!


Nyårsafton 2011


   

Firade in det nya året i Vattjom med Eva, Fredrik, Marie och Erik med tillhörande barn. För exakt 3 år sen var Vi på samma ställe. Då var Tim i magen, Theodor 10 dagar och Joseph2½ månad. Känns nästan som det va igår. Så nu träffades vi igen och den här gången med tre små busar med fult av spring i benen. Både jag och Marie har en liten i magen som väntas ganska nära, spännande!
Vi åt en fantastiskt god tre rätters middag. Barnen lekte och Vi hann med en hel del vuxen tid. Pojkarna knoppade in en efter en vid 21.30 och framåt.
Vi var väldigt dålig att använda kameran igår. Eva skötte den biten perfekt annars :-)

Skålade in det nya året -16 grader så jag va ut en snabbis bara. Vi surrade och klockan blev sent. Theodor vaknade till så Vi styrde bilen hemåt. Landade i sängen vid 03. Låter nästan hemskt men jag kände mig nästan bakis imorse när Theodor vaknade. Har varit en ganska seg dag, men helt ok.
Imorgon är det jobbdag igen, inte inte alls sugen på det...




RSS 2.0