Sjukbloggen

Känns som att det är mest sjukdomar, baciller hit och dit som den här bloggen handlar om nu för tiden. Det är tråkigt men så vardagen sett ut sista tiden. 
Jag känner mig fortfarande helt slut. Finns inte mycket energi. Det som måste göras görs. Sen är det schlut. 
Har varit hemma och jobbat två dagar nu, skönare och man får lite mer lugn och ro. 
Men nu är det kvällen, vila!



Lång dag

Det här med flytt av klockan är ju bara onödigt påhitt iaf när man har barn, av våran modell. 
Hur som helst dagen har varit lång. Inte blivit mycket gjort här hemma. Pussat på Mormor och Torsten som ska iväg på semester. Nattat Theodor tidigt för han är inne i en riktig trött period igen. Jag och Thilo kollar barntv och busar i soffan. Mannen är på en Minnesstund ikväll. Tråkiga saker hände i förra veckan...

Jag känner mig något bättre idag. Inte lika febrig men fått galet ont i halsen. 

Skruttig Mamma och speedad liten kille..




En sån vecka

Kombinationen sjuka barn och mycket jobb sliter. Den här veckan har varit helt crazy.
Onsdag va båda barnen friska och fick gå på dagis. Jag hade fullt upp med ITarena jobb. Snabb middag, Tony gick på föräldramöte och jag nattade pojkarna. När mannen kom hem var det bara att åka in mot stan, bygga ITarena. Landade hemma i sängen efter tolv. Hade lite svårt att somna och Thilo hade en stöknatt. 5 ringde klockan och en timme senare va jag påväg in mot stan igen. Jobb hela dagen lång, dagen flöt på otroligt bra. Kl 18 pustade jag ut och sen var det dags för middag och lite Partaj. Tröttheten dök upp och jag åkte faktiskt hem i rätt bra tid. Somnade vid tolv, riktigt glad och så nöjd med allt jobba som jag / vi lagt ner på detta! Det har varit roligt och väldigt givande. Visst har det kännts lite för mycket emellanåt men nu är det över för den här gången och kanske har jag mer kött på benen till nästa år!
Vaknade tidigt imorse med hög feber, det är dumt att slappna av riktigt. Så nu är det Ipren för hela slanten och soffan resten av helgen.
Sen ska jag ta tag i livet igen, det är mycket som har fått stått åt sidan på slutet. Ska börja med att hämta hem boysen lite tidigare och Krama på dom ordentligt!
 
Önskar Er en Fin Helg!
 
Finaste Badpojkarna - Kreta Aug 2013
 
 

Kan jag få gnälla lite

Hemma med Thilo på torsdagen. Glad feberfri liten kille höll låda hela dagen. 
Fredag lämnade vi båda pojkarna på dagis och styrde mot jobbet. Så skönt! Att Thilo dessutom studsade in vinkade och Kramades med fröken gjorde det hela ännu bättre. Det höll i sig till kl 11. Då ringde dom om Theodor som fått feber. Jag hade hunnit med mitt viktiga möte så det va bara att styra hemåt. Efter en timme hemma va Theodor brännhet, fick i han medicin och sen somnade han, goprupp! Febern ville inte riktigt ge sig så på kvällskvisten blev det en kräka. Sen har hela familjen sovit som bara den inatt. 
Febrigt även idag och jag har en huvudvärk som vägrar ge sig. Less på baciller. Som tur är det helg ledigt och vila! Det är det vi gör idag!

Hängig kille!




Mitt i veckan

Jag har jobbat idag, dessutom trotsade jag kylan och trampade till och från jobbet. Duktigt om jag får säga det själv 😃
Thilo har fortfarande feber. Sover som en kratta och ja vad ska man säga, trötta föräldrar.. 
Theodor går somvanligt på dagis med lite kortare dagar, alldeles lagomt att få lite av varje, kompistid och hemmamys med lillebror. Idag kom han hem från dagis med TVÅ kärleksbrev, hur gulligt som helst 😃 Sötnosar!





Här VABas det

Dags för VABning igen. Igår va Tony hemma och idag jag. Hade ställt in mig på jobb då LillKillen va feberfri hela dagen igår. Men så inatt kom det tydligen tillbaka. Fortfarande feber ikväll så vi fortsätter VABandet. 
Annars, väldigt mycket, väldigt hektiskt.. Svårt att få ihop det med allt jobbande och resten av livet just nu. Känner mig något rörig och stressig. Andas andas det blir bättre..




Trötta helgen

Lördag, lite trött på ögat efter fredagens övningar. Jag somnade i soffan och kröp på kudden tidigt. Thilo har stökat varje natt så alla va trötta. 
Imorse vaknade han varm och grinig. Vi har trampat omkring hör hemma och inte lyckats ta oss för särskilt mycket. Tony har väldigt ont i ryggen också så den här helgen blev inte alls som planerat. På em tog vi oss ut en stund för lite frisk luft i alla fall. 
Sen avslutades kvällen ungefär som vanligt. Middag och bad. Jättevarm liten kille somnade tidigt. Hoppas han sover ordentligt inatt! Dessa baciller..




Snart helg igen

Hmm snart har ytterligare en vecka passerat, det känns i kroppen. En riktig skitvecka med sömn då minste man farit omkring och härjat nattetid. Och sen obeskrivligt mycket jobb på det. Med ett litet stänk av funderingar. Japp där har du min vecka. 

Imorgon vankas det afterwork med jobbet. Frågan är hur länge kommer jag att hålla mig vaken 😃

Trevlig helg!



Det är helg

Riktigt nöjd efter den här intensiva veckan. När det är som mest får man verkligen riktigt mycket gjort. 
Snurr på jobb dagis o allt som ska hinnas däremellan före och efter. 
Mitt i allt bestämmer vi oss för att billiga flygbiljetter är till för att bokas! Wohooow! Vintern är räddad!

Nu helg! Tack! Så efterlängtad och härligt!




Veckan

Springer så gör även vi. Till dagis till jobb. Hem från jobb till dagis. Mot hemmet spisen och fullt ös. 
Jag har mycket på jobbet men det går bra. Pliiiiis fortsätt så! 
Theodor har tagit bort stygnen. Det blev jobbigt men gick bra tillslut. 
Thilo börjar komma in i dagisrullet. Känns så skönt. Hoppas även att det fortsätter så!
Lyckliga glada men mycket trötta pojkar som somnar sött vid 19 rycket. 
Några stökiga nätter har det varit. Thilo har mycket att bearbeta och Theodor är inne i en känslig period. 
Nu längtar vi efter helg och lite vila. Det behöver vi alla. 
Fredag imorgon, ahh bästa dagen!



Ordningen återställd

Mannen kom hem i söndags, härligt! Som vi hade längtat!
Det blev måndag väldigt fort och jag har haft två dagar med massor av jobb. Tony och Thilo var hemma igår. Så imorse första dagen med båda barnen på dagis och båda föräldrarna på jobbet. Stort 😃 Har sagt det förut nångång, vardagen är inte så tokig ibland!
Mamma Theodor Mys ❤




RSS 2.0