Snart dansar jag ut

Ok, jag lär knappast dansa ut från kontoret.
Det har varit en rätt hård dag. En hård dag med ett litet avbrott för snabbt lunch spring med Kära Petris. Vi lyckades sätta sprätt på en och annan krona, skönt!
Jag ska stänga ner och göra kväll i tid idag. Släpandes mot Peggy.

Men jag kan nästan lova att om några timmar dansar jag :-)


Hoppas ni får en lika skojsig Fredagkväll som jag kommer att ha  ♥


Ett hål, men lite Singstar tankar får mig på humör

Hela min fm flöt på, så där somvanligt.
Sen var det dags för lite utbildning, igen. Trillade rätt ner i ett stort grått hål, hjälp!
Sitter här ikväll och sliter mig lite i håret och försöker få ihop alla lösa trådar. Helt plötsligt fick den här veckan en dag för lite, hmhmm ja omman ska tänka på allt som behöver jobbas med, ja. Surt!
Har lite svårt att släppa tankarna när jag vet att det är mycket som ligger på.

Men imorgon blir det Tjej-Mys i Vattjom iaf. Meningen var SPA. Men alla har rätt så mycket att stå i åt olika håll. Så vi blev bara 3 st innan det var färdigt. Så nu skjuter vi på SPAándet en bit. Imorgon blir det istället middag, tjej surr o lite vin :-) En annan sorts SPA för min del iaf. Bli lite glad och avslappnad och släppa alla tankar på allt som har med jobb att göra. Kommer att bli en mycket bra fredag kväll - Jag längtar!

Risken för att fredagskvällen kommer att se ut på nåt liknande sätt...finns.. :-)

              

En lördag kväll i januari,som avslutades någon gång vid 04 rycket, ja för de andra. Själv var jag uppe 2 timmar till och gick igenom låt för låt... SuperKul helt enkelt!

Så nu känner jag mig på rätt så OK humör igen!!


♥ GodKväll ♥

Torsdag

Det blev inget röra på fläsket för Moi igår. Nähä då. Storhandling och middag. Sen fastnade jag  en bra stund vid matbordet, filurandes med T:et. Ja jag filurade och han lyssnade :-)

Sen intog jag soffan med il datore. Fastnade med en hel del jobb grejer.
Vips började hockeyn och soffan var bänkad. Jag sällskapade så gott jag kunde. Kändes inte ett dugg lockande med ett cykel pass. Istället hittade jag lite kladdkaka i frysen. Hade tom grädde till. Gott Gott, men mitt i veckan..

Idag är det utbildningsdag. Känns halv tungt. Är så grymt jäkla trött. Sover som ett tok natten lång. När klockan ringer på morgonen är jag helt knäckt. Vad är det för fel? Känns ju inte som att det nyss varit helg, och lite lång ledigt.


Ha en bra dag ♥

Okej Onsdag

Dagen blev sakta men säkert bättre igår. Och idag känns det mer "somvanligt"
Är ju mitt-i-veckan-onsdag helt plötsligt, skönt!

Men jag har en helv.. vecka. Allt nytt som jag har jobbat med den sista tiden ska sättas på prov nu. Så det kan bli en massa jobb i helgen och början av nästa vecka. Bit ihop bit ihop. Efter det ska jag börja andas igen. Ordentligt!
Och ta igen en massa tid jag och T. Vi behöver nog en hel del sånt efter de här jobbiga jobbmånaderna.

Det roliga med jobbandet just nu är att jag sitter med en massa  s k o j  med. Vi ska ju dra en långweekend till Åre, hela kontoret - Super Super Kul! Och särskilt skoj är det då jag får vara med och planera detta!
Nånting roligt att se fram emot när det tar emot - Jag ska försöka tänka på det när jag sliter i helgen, hmm. Kan blir lite svårt.

Näpp nu ska jag snart göra kväll.
Ikväll blir det storhandling, inför helgens aktiviteter.
Och sen är det visst hockey på teven som gäller. Jag ska försöka masa mig upp på cykeln en stund. Har fått ångest av alla Beach 2008 bloggar ;-)

Det blir bättre..

Jag har varit på Ikea, så det känns faktiskt lite bättre.
Lämnade jobbet exakt på klockslaget idag, så skönt. Det va inte igår.
Hem till Våffelmiddag och sen mot Ikea. Det finns nästan inget som kan få en på så bra humör som att bränna pengar, ja jag sa nästan.

Nu ska jag greja ordning middagen för imorgon. Det är en fullspäckad vecka så det blir till att samla på sig en massa vuxen poäng i att vara organiserad och väldigt planerande.. 
Bjuppar på två Påskbilder :-)



  
                   ♥            



    

Idag är det en s å n d ä r tisdag

Det där suriga humöret från igår verkar sitta i även idag. Är helt i oform och känner mig bara så himla trött och less, på det mesta. Det ger väl med sig så småningom.
Om jag nu ska hitta nånting positivt i detta, så jobbar man jäkligt bra som sur. Jag kan sitta här inne på mitt rum och bara grotta ner mig i allt skit. Jag har dessutom rummet för mig själv, då rumskompius är på semester. Telefonen är också väldigt lugn. Det är nog många som är ledig den här veckan. Ja skönt skönt, så slipper jag ens möta folk på telefon, HaHa. Har hållit mig från fikarummet också. Smugit ut när de andra varit nån annanstans. Ja jag vill ju inte skrämma ihjäl dom med mitt  m u n t r a  h u m ö r  ...

Nä jag tjurar vidare, och är det någon som råkar få en skymt av mig, så ducka. Eldkastaren är nog påslagen.

Hoppas ni andra har en bättre dag :-)

 

Sur Surare Anna

Vilken meningslös dag jag har haft idag.
Inte gjort ett endaste skit.. Varit rätt jobbig för omgivningen. Tillslut la jag mig på soffan och surade, suck. Såklart somnade jag. Inte bara en liten stund. Utan några timmar. Lyckas jag somna före kl 02 inatt gör jag det bra.
Sömnsur och fortfarande helt omöjlig blev det en sallads middag i soffan.

Nä men om jag ska gå och vara sur nån annanstans nu kanske...

Påska-Dagarna

Å vad det är härligt med ledigt! Får mig att längta ännu mera efter långledigt - Semester Sommar och Sol -mmmm!Jag skulle verkligen behöva lite värme och sol nu :-) Jobbar på det, somvanligt, haha!

Så vad har hänt In Eastrow.
Skärtorsdagen kom minsta kompis med familj på besök - Väldigt trevligt, som alltid. Tjejen är ju hur SÖT som helst!

Långfredag var en lång dag och vi hann med väldigt mycket. Grejades hemmavid. Sen var det go drink till förrätt haha. Varmrätt lammstek och tom en efterrätt, punchgratinerade jordgubbar - mumma! Några glas vin och vi konstaterade att det var  k a l l t  ute. Har haft ett projekt hela vintern, frosta av frysen. Det var verkligen på tiden om man säger så. Så ut med grejerna på altanen och in med kastruller med varmvatten i frysen. Blev en sen kväll för det tog en stund innan det va klart. Men nu är det gjort. Typiskt Långfredags nöje, eller hur :-)

Påskafton middag ute på Ön. Mamms bjuppade på 3 rätters. Åt som jag aldrig sett mat förut. Och sen fick jag agera bartender. Ställde mer än gärna upp. Sällskaps spel och mera drinkar. Brudarna vann! Undra om det var bartenderns drinkar som ställde till det??

Påskdagen, idag sov vi länge. Kom ju hem sent igår. Lång frukost och prommis i solen!
Sen kom svärisarna på middag och man har återigen ätit som man aldrig sett mat förut. Lutar mig nu tillbaka i soffan med ett glas rött. Njuter av ledigt och försöker verkligen låta bli att tänka på den kommande veckan.

Så trots ett mycket sviktande humör sista tiden har jag kunnat njuta lite med.

So long..


Igår och idag

Igår träffade jag min minsting kompis med föräldrar igen.
Vi åt massa god mat och fick gott vin.Mums fillibabba!
Jag fick träna lite på och mata, vilket gick lite så där. Man är inte särskilt van småttningar, det är ett som är säkert. Men det ärväl sånt man lär sig. Tjejen är supersöt och hon va på ett strålande humör. Hon kryper omkring, klappar och vinkar. Och så inser man igen att fy bubblan vad tiden går fort.
Hon somnade sedan och vi fortsatte med lite mer gott att dricka och mumsig efterrätt!
Super mysigt var det!

Idag är det en sån där dag då det inte händer särskilt mycket. Känner mig otroligt trött. Sov länge imorse. Sen efter frukost kröp jag ner en stund till, så skönt!
Har tagit en prommis i solen och konstaterade att det var kallt.
Sen landade jag här.

Det har blivit väldigt lite bilder här på slutet, jag vet inte riktigt, det är väl min lathet.
Så nu ska jag visa en före och lite efter bilder på våran tvättstuga / dusch / toa utrymme.

                                                                  

                                                       

Är himla nöjd med hur det blir. Det är ff en hel del kvar. Men det går framåt iaf! T håller på med golvet i duschen. Sen ska detbytas fönster, målas... osv. Sen ska det in ett bubbel där någonstans, härligt!

Nä nu ska jag ge mig på kvällens matlagning. Det blir hemma middag alldeles själva idag. Och försöka göra så lite som möjligt samtidigt som jag äter massa karra förstås!



    


                            
                                            

Filura - Filura inte

Sista tiden har varit väldigt mycket jobba, för lite vänner, ännu mindre familj och minst med träning. Blir väldigt stressad när jag inte hinner med mig i allt. Iaf i det roliga, dvs vänner, familj och få röra på sig..
Har inte hunnit fundera så värst mycket. Och det kan ibland vara en väldigt bra grej för mej :-)
För som bekant närmar sig Våren, som är en ganska jobbig tid för mig och min familj. Vi pratar inte så mycket om det men vi vet allihopa vad de andra tänker på. Hur våra liv såg ut för några år sedan, och vad som hände dag för dag - till den hemskaste dagen.

Det blir en brottningsmatch med sig själv, igen. Och istället för att prata om det så blir humöret riktigt uselt. Och de i ens omgivning förstår bara inte varför man beter sig som ett riktigt pucko.. Så slutar det med att man ska försöka förklara iaf. Prata prata prata.

Igår hittade jag iaf en parfym. En prafym som en gång tillhörde min ♥ Papps ♥
Det är lustigt det där med en doft. Hur man kan relatera det till nånting, automatiskt så bara finns allting så väldigt väldigt nära - Men ändå så in åt hel.... långt bort.


Ta hand om Varandra där ute ♥


Långsur..

Det som hände igår kväll fick mig att rasa på mindre än sju sekunder. Ja jag har ju rätt så kort stubin, nånting som jag verkligen jobbar med. Som allra värst jag när det blev som igår. När någon i ens närhet tycker till, och tycker till lite för mycket, enligt mig. Det rasar då till så mycket att det kan ta ett bra tag innan jag har klättrat upp på normal nivå igen. Jag brukar  a l d r i g  vara långsur. Går över fortare än jag själv ens kan förstå.
Men igår var alltså ett stort undantag. Klättrade ner under täcket och somnade. Fortfarande  s u r  besviken och helt slut i skallen av alla funderingar. Hade en förhoppning om att jag skulle sova bort det, men icke... Vaknade och var fortfarande riktigt less. Och precis så har dagen fortsatt. Inte för att det blir bättre. Utan bara för att det är nästan lite skönt att få gå omkring och känna sig som en riktig sur kärring. Tjurig som man är så trixade jag mig igenom hela arbetsdagen och tog tag i allt  s k i t  som jag skjutit lite på. Kunde göra kväll och kände mig lite duktigare.
Sedan har jag flyttat iväg en massa grejer till min mor, som är hennes, men som bott här hos oss i två år. Hon har ju fått lite mer med plats nu. Sen åkte vi och handlade mat för hela Påsken tror jag. Trillade precis ner i soffan och kan känna mig lite duktig idag. Det är väl det jag behöver. Få känna mig lite duktig en dag som denna :-)
Så imorgon är jag säkert på banan igen.

Trevligt med era kommentarer! Alltid skönt att det finns folk där ute som förstår en, även fast ni inte veta hela långa storyn.
Nu ska jag väl sluta älta detta. Ruska av mig och tralla vidare, för den här gången.

God Natt på Er!


Åsikter

Något som irriterar mig stort är när folk talar om sina åsikter, som har med mig att göra, utan att jag har frågat efter den.

Något som irriterar mig ännu mera är när jag dessutom bryr mig.

Önskar jag kunde rycka på axlarna och bara gå vidare. Är så grymt dålig på detta. Och det blir samma sak varje gång. Riktigt dåligt humör och det gnager ett bra tag - Illa!!

Veckan so far

Igår hade jag så otroligt svårt att komma igång. Helgens drink-race satt ff i kroppen, haha. Men det var det värt. Vi hade otroligt jäkla skoj!

Tisdagar hör vanligtvis till min värsting dag. Men den här dagen har än så länge varit en bra dag, jobbmässigt, vill säga. Har fått mycket gjort på den där otäcka listan med to-do´s som man gärna skjuter på, och skjuter på.. osv..

Så kanske är den här tisdagen lite annorlunda. Annorlunda som i att det bara är 3 ½ arbetsdag den här veckan.
Det känns riktigt  s k ö n t ! ! Slippa tidiga mornar och sena kvällar. Tänka på annat än jobb. Det är banne mig det enda jag gör. Kanske därför jag måste  s p r i t a  till på helgerna :-) HaHa för att glömma allt elände en stund.

Mina lediga dagar ska jag tillbringa med ♥ Min Man ♥ och Familjen ♥ dom har fått alldeles för lite tid de sista veckorna - månaderna kanske tom.

Jag laddar för massa god mat, påskägg och massa  m y s ! Hoppas att dagarna blir långa och inte bara springer ifrån mig.

Nu mot kaffe kopp!

HockeyKväll

Jag kan inte kalla mig själv för särskilt hockey intresserad. Jag vet på ett ungefär hur det går till och kan tycka det är lite spännande ibland. Har aldrig varit på någon slutspelsmatch. Men igår va det dags. Jag och en arbetskamrat intog arenan kl 17. Redo för mat och massa gott att dricka. Fick i oss både vin, öl och snaps innan matchen drog igång. Sen va det drinkar mellan perioderna. Allt detta kan vara en bidragande orsak till att jag helt plötsligt tyckte att det va skitskoj med hockey. Jag hoppade, studsade, klappade, hejjade och viftade med flagga.
Matchen var ju helt olik de tidigare jag sett. Måste erkänna att det va BRA! Förstår nu alla hockey-dårar lite grann. Det är slutspelet de går och väntar på, hela säsongen.

Hittade ett riktigt toppen humör där ute i Timråland. Så vi styrde hemöver, jag och grabbsen. Fram med blendern och det blev hallondrinkar för hela slanten - MUMS!
Humöret blev om möjligt ännu bättre.
Så innan det var färdigt var taxin beställd och vi var på väg in mot stan.

Riktigt rolig lördag!!

Nu får det bli en lugn och ledig Påsk, hemmavid med påskägg och tuppen :-)


Lördags jobb och Hockey

Efterlängtade helg!!!
Har sovit 11 timmar i natt. Otroligt skönt. Jag behövde det efter den här veckan.

Eftersom jag har varit på en liten jobb-tripp kom allting lite efter. Så idag är det lite jobba i kapp som gäller. På måndag är det test utav en del av allt det nya. Så måste måste vara klar till dess.
Jag jobbar från soffan och Gubben jobbar med renoveringen.
Känns som att det har varit upplägget in Eastrow den sista tiden. Börjar bli lite tradigt. Renoveringsprojektet är ju själv valt, så man ska väl inte gnälla. Men allt runt omkring, med jobb här och jobb där, sena kvällar osv gör sitt till. Längtar otroligt mycket efter lite på tu man hand tid. Den tiden har fått stå tillbaka väldigt mycket den senaste tiden.
Ja ja nu är det som det är.

Ikväll så bär det iväg till Timrå landet. Som ni vet så är mitt hockey intresse ganska svalt. Men jag har faktiskt varit några gånger under säsongen. Har aldrig varit på en slutspels match, så jag tänkte att det kan nog vara himla skoj. Dessutom på en lördag :-) Jag ska gå med en jobb-kompis. Vi ska få go mat, likamed vin/öl tänkte ju jag då, förvånad någon?! Och jag flirtade till mig en chaufför. Så det kan nog bli en rätt så bra kväll :-)
Och jag missar alldeles säkert Meoldi... så slipper jag bli uppretad och skriva nåt inlägg om det imorgon!

Nä nu ska jag jobba vidare.

Ha en bra lördag!

Mot Sthlm

Väskan är packad, bara il datore och sminkis som ska ner.

Dags att leta kudden.

Imorgon ringer kl 04 - bedrövligt tidigt, uscha...


♥ Natti ♥

Och Hon funderade..

Hur förtränger man en kommande L i t e  s t ö r r e  F ö d e l s e d a g ?

Konstant fylla en vecka där runtomkring den"stora dagen" var det första jag kom att tänka på.
Men det känns ju inte riktigt rätt. Och att dessutomvara en massa bakis. Jag menar kunde man skippa den grejen så varför inte. Men nu funkar man inte så.

Lämna arbetsplatsen, hemmet och landet är det andra som slår mig.
Men jag slutar ju inte fylla år för det. Hjärnan fungerar ju ff, även om jag inte är på jobbet, hemma eller i stan eller landet.

Lösningen måste ju då bli en kombination av dom båda.

Ja det här är ju en typisk måndags fundering när jag inte orkar ta mig för så särskilt mycket.
Det får bli så här. Jag håller mig sysselsatt och ignorera alla frågor gällande ämnet ett tag till.
Det är ju ehemm.. fortfarande låååångt dit :-)

Kent Kalas och Kudde

Helgen har varit så jäklans  b r a ! !
Jätteont i halsen på fredag kväll, så det va tom jobbigt o dricka lite vin, ja väldigt annorlunda känsla. Sov lite så där och kände mig inte alls i form på lördag. Trött och inget vidare humör. Städade iordning i skäpen i tvättstugan och passade på en stor rensning. Sen drog jag på lite KENT, duschade och gjorde mig lite Fest-klar. Trillade bort till MalinPalin och vi hann få i oss två drinkar. Ja det låter finare med drinkar. I själva verket går det nog under benämning grogg :-) Fick upp smilbanden en hel del på väg utt till Timrå. Väl där hann vi en sväng till Puben, så vi missade tom början, ja vad säger man. Konserten var  s u p e r ! ! Lite synd att man är lite ouppdaterad på den sista skivan. Man är ju gärna med o sjunger  h e l a  tiden ! ! De är helt enkelt grymma och har blivit väldigt proffsiag, om man jämför med när vi såg dom i Härnösand 1996 :-)
Å huuu, nu lät det ju inte alls som att man är närmare hundra, oj oj oj.

Sen var det in till stan på lite Fest. Skitskoj helt enkelt. Många trevliga människor så man hann inte bli trött.
Det va en massa surr och Singstar somvanligt som gällde. Tackar för att jag höll mig långt lånht från micken.
Många på jobbet som undrar hur mycket Singstar jag hunnit med i helgen. För jag har nästan ingen röst. Låter förjävligt. Förkylningen slog till mot halsen. Som tur är känner jag mig inte alls så dålig. Utan det bara låter.
Jag hoppas att det går över till onsdag iaf!

Åter till lördagkvällen/natten. Anna trillade med på Fest och hon o jag vinglade in på stan och kollade in Oscar sista timmen. Jag behövde röra på mig, lite mingel och dans sitter ju heller aldrig fel!
Tog bussen hem till förorten och jag va sååå trött. Fick sms underhålla mig själv för att hålla mig vaken. Somnade i samma veva som jag landade på kudden sen. Och vaknade pigg kl 09. Så man var fikad, fixad och på g kl 11. Mot 10 års kalas. Tårta och lite kakor precis vad magen behövde.
Sen vilade jag i soffan resten av dagen. Tog mig en liten em lur också!
Skön söndag!

Åååååhhhhh

Nu kan jag inte hålla mig längre.
Carola Carola - Vad är det för fel på denna människa?
Hon har landat i Kiruna inför andra chansen på lördag. Ur planet kommer denna varelse med Lappmössa / Samemössa.
Hon får frågan om varför hon tagit på sig en sån mössa.
- Ja men vi är ju här, väl va. Svarar hon.
Journalisten undrar hur det är att komma till Kiruna. Med så mycket snö, strålande sol, blå himmel, lite magiskt va? Carola svarar:
- Vi har ju nyss klivit av planet så jag vet inte.


Jag har hoppat över att tycka till om den här tävlingen tidigare, men nu kan jag som sagt inte bita ihop längre.
Ingen fantast av Nordman - Men jag hoppas verkligen att han slår ut tanten.
- Ut med tanten Ut med tanten Ut med tanten


Ja det va bättre förr. Som 6-åring var hon min favorit. Och jag minns det som igår när vi gjorde en egen dans och mimade till Tommy tycker om Mig. Och uppträdde på ett äldre boende :-) Men det va då det. Det va bättre förr och Hon var bättre förr :-)

Ont i kroppen - Inte ens Hallonpannkis hjälper

Efter några dagar med konservburks-mat var det dags att ta sig i kragen och laga mat.
Haft ont i skallen hela dagen. Så det va lite synd om mig. Så Hallonpannkaka kändes helt rätt.
Vispade ihop smet och i med hallon och in i ugnen. När jag skulle servera mig själv fick jag ta till våld för att få loss den ur formen. Hade glömt smör, Hallå vad är det för fel. Åt den smetiga röra, som iofs smakade bättre än det såg ut. Men sen kände jag mig bara konstig.
Fram med tempen - Joooo, då fick jag förklaring på den onda ryggen och nacken - Feber.
Suck...
En slagen tjej kryper upp i soffan med te,halstabletter, ipren och stora filten...


NattiNatti




En hård och kantig dag.

Hade tänkt hinna med en hel massa idag och ikväll. Men det har bara blivit jobba.

Imorgon är det Mitt i veckan onsdag. Och en dag närmare torsdag :-)

Nu ska jag leta upp kudden.


♥ Sweet Dreams ♥

Ge Mig..



Idag är det en riktig måndags måndag. Det tog emot väldigt mycket när jag skulle krypa upp ur sängen imorse. Värsting jobb-vecka lockar  i n t e. Jag sitter här vid skrivbordet och slåss med faktureringen. M e n  tankarna är någon helt annanstans, långt långt bort... ♥

En helg har passerat

Och vad har hänt på Stigbygel?

Jo vuxenpoäng i matlagning på fredag kväll. Landade på kudden efter kl 01. Då hade tröttheten gått över.

Blev en seg lördag morgon. Men jag kom igång efterlite kaffe och djupdykning i jobbandet.
På kvällen kom ju som sagt min minsting Kompis med föräldrar på besök. Jösses så stor Lill-Tjejen har blivit. 2 månader sen sist vi sågs och det märktes. Nu kryper hon och vinkar och gungar i takt med musiken - SÖT!
För er som nu undrar.. Så Näe inga funderingar på att skaffa en Egen Sötis - ännu...
Vi åt och drack gott. Blev en massa surr och klockan gick.

Idag var jag om möjligt ännu tröttare när jag vaknade. Kanske för att det skuttades upp tidigt. Hallå Vasaloppet! Eller Nej jag struntar i det. Vill  s o v a. För att stå ut med teve och Jacob Hård surrandes om skidor, stavar, vädret och valla, lyckades jag förhandla till mig fika på sängen och sova mera!
Sen blev det en Birsta sväng. Nytt tvättställ och skåp ska inhandlas. När jag inte hinner shoppa kläder eller andra viktiga saker till mig själv så verkar jag vara nöjd med att bara få göra av med pengar, spela ingen roll på vad, tydligen. Jag tror jag har blivit galen. Eller bara fått en åt  h e...... för liten shopping-dos den sista tiden :-)

Nu ska jag krypa ner i soffan och slappa som bara den. Karra skålen är laddad. Glömde helt bort godiset igår, och då får man ta det idag istället, eller hur?!?!!!!


Nu är det snart KÖPING - Kom ihåg det!

RSS 2.0