StatusRapport


Natten har varit så där. Theodor har hostat och feber yrat lite. Tony har varit upp några gånger och jag har fått sova. Behövs när man ska ta hand om Lilleman hela dagen lång.
Febern är fortfarande hög. Men han är förvånansvärt pigg och glad ändå måste jag säga. Kanske är det tänderna som ställer till det så förbaskat och så en liten förkylning på det. Ja vad vet jag. Han verkar inte ha ont, han äter och leker.
Själv låter jag riktigt förkylkd idag. Halsen rosslar och hostan sitter i. Imorgon är det arbetsdag så jag hoppas det känns bättre då! Jag undrar somvanligt i förkylningstider, hur mycket snor kan det finnas egentligen, hmm, jaa..

Nä det var dagens status från Österroet...


Hängbjörkar


Har varit hängig hela veckan. Feber, snorigt och ont i halsen. Igår em kändes det som att det började vända, trodde jag ja.
Vaknade med en ondare hals och hostigt. Theodor har sovit oroligt hela natten och hostat massor. Idag har han 39 graders feber och snoret rinner och han hostar fortfarande massor. Försöker få han att komma till ro och sova, för sömn behöver han. Men det går så där.
Lång dag det här... Jobbigt att ta hand om opigg Theodor när man själv är hängig.

Eftersom vi bara varit hemma har det blivit en hel del jobb. Känns bra så kanske månadsavslutsjobbet flyter på. Alltid nåt positivt.

Nä nu ska jag plocka undan lite, ser ut som en rövarkula här hemma.

Kram från Oss

Rhodos


Det blev faktiskt en resa till Rhodos för Oss innan det var färdigt! Jag var nog väldigt inställd på att bli hemma, så ja det blev nästan som en överraskning när resan gick som på ett snöre.
Har varit långa härliga dagar med otroligt mycket skratt och upptåg. Jag kan väl inte annat än säga att jag har dom bästa och tokigaste kollegorna.
Dagarna har varvats med massa olika uppgifter och tävlingar. Lite sol och bad och massa gott att dricka och äta.
På vägen hem igår kände jag av ond hals. Det blev som bara värre och värre. Inatt vaknade jag med värsta feber frossan. Så det är ett tungt huvud och kropp idag.




Mina Pojkar

Mina Fina Pojkar! Ja dom är lika på många många sätt :-)

Jag har packat väskan och åker ner mot Arlanda om två timmar. Just för stunden ser det ut som det blir en liten semester. Men vi har inte kommit iväg än. Kanske är jag här imorgon igen...

Kommer sakna Mina Fina - Men vi ses på söndag - Puss Love ♥


Sundsvall eller Rhodos


Jag kan inte låta bli att lägga ett inlägg om Våran Resa. Våran Resa som kanske inte alls blir av, ja pga vulkanen, om nu någon missat det.
Jag håller mig uppdaterad på Luftfartsverket, SAS och Resbyrån´s hemsida. Spanar av expressen och Aftonbladet ibland också. Jag vet liksom inte alls vad man ska tro om morgondagen. Även om jag ställer in mig på att Vi blir hemma så finns hoppet fortfarande där. Så minst lilla ljus som glimmar till får det att hoppa till i magen på mig.
Jag håller på och jobbar undan så mycket som möjligt. Och kanske borde jag se över min packning? För om allting går som det var tänkt från början, så åker jag och mina arbetskamrater mot Arlande kl 00 inatt.

Håll Tummen!


Tisdag och Kyrkisdag


Tisdag och förtfarande väldigt osäkert hur det blir på torsdag. Jag har i alla fall börjat kolla in lite i garderoben, raggat upp en resväska och tänker " Jag ska åka till Solen" Hoppas det räcker :-)

Idag har jag haft en sån där förmiddag då jag försökt kombinera jobb och lek. Inte alls särskilt enkelt, men vad är det att göra.
Theodor sover och jag har fått undan lite på to do listan i alla fall. Men det blir en fortsättning på det ikväll.
Snart ska jag rulla iväg med vagnen mor Kyrkis och hoppas att Pruppe sover hela vägen dit, han behöver det.

Kram i Solen ♥

Ny Vecka Nya Tag


Dagen har mest cirkulerat runt resa eller inte resa på nåt vis.
Försöka få fram lite information i vad som händer och inte händer. Ska vi / kan vi avboka resan. Får vi tillbaka några pengar osv osv.
Jag och Theodor prommade in till stan kl 14. Det va inte igår vi gjorde den svängen kände jag. Men vilken härlig prommis! Det blåste lite väl mycket emellanåt. Men annars perfekt!
Lillkillen fick vara med på möte på jobbet. Det gick bra med lite apelsin, bilar och tidning under tiden.
Tony hämtade upp Oss och nu har vi middagat och lekt och sen nattat Våran Prins.
Jag passar på och jobba undan lite samtidigt som jag kanske borde börja kika igenom garderoberna lite, ja ifall vi åker som tänkt på torsdag så...

Hoppas Ni haft en bra start på veckan!

Theodor hjälper till med att vattna blommorna, kan behövas :-)


Theodor och Kusinerna


 

I torsdags hade Vi kalas här hemma.
Här är Theodor och alla kusinerna - Fina Killar!


Helgen snart slut


Söndag, icke favvodagen. Imorgon blir det inge jobb för min del. Tanken är eller var, att jag ska jobba hemifrån hela veckan, eftersom Vi åker härifrån på onsdag natt, mot Arlanda och Grekland. MEN det ser lite småtungt ut nu, suck. Vulkan elände säger jag bara. Ja jag får väl vara glad över att jag har en Greklands resa att se fram emot i Juni istället. Men det hade faktiskt varit skönt och roligt att få åka bort med jobbarkompisarna några dagar. Bort från vardagen ett slag och tänka på lite annat.
Har ställt in mig på att Vi blir hemma, men nånstans innerst inne hoppas hoppas hoppas jag.

Idag har vi uträttat tusen ärenden och lekt ute. Theodor har feber men är super aktiv i leken, men äter somvanligt lite sämre och sover inte så mycket som han borde. Ja jag gissar på tänderna, igen!

Nä nu ska jag göra ett jobb ryck.
Puss!


Födelsedag i Vårat Hus


Blev inte så många timmars sömn för min del men är det Födelsedag så är det!
Paket till frukost och jag tror alla presenterna uppskattades. Efter lunch kom M & M och Tonys Papps på besök. Sen grejjade vi en massa god mat åt så det stog ut genom öronen.

Slapp i soffan och lite film. 22.30 hade jag gjort mitt för dagen. Blev bara 4 timmars natt sömn så jag lääängtade efter kudden!



Mitt Stora Hjärta - Puss!


Fredag och häng med brudarna!


Fredagen hos oss var en mycket effektiv dag. Lek jobb och sen fix inför kvällen.
Blev upphämtad av Fina Familjen Vattjom.
Ost kex chips dip och grönsaker och gott att dricka hos Marie. Massa tjej surr och skönt att få komma bort och vara Anna en sväng. Som alltid mycket trevligt med Tjejerna!
Vid tolv rullade vi ner till stan. Blev häng på Oscar och vi skulle alla åka hem i tid. Eftersom Eva skulle jobba dagen efter. Men ja.. klockan sprang somvanligt och Eva och jag såg till att de stängde ordentligt och så där. Ja KUL hade Vi - Härligt att få svänga på benen lite!! Vi gör om det snaaart va ;-)


Sol - Lek- UteDagar



Hemma-Dagarna den här veckan har sett rätt lika ut.
Lång promm i solen på morgonen. Lekt fram till lunch.
Theodor sovit och jag jobbat.
Sen lek ute i massor. Igår tog vi Oss tom en till promm efter middagen.
Theodor gillar utelek med mindre kläder och nya leksaker! En sandlåda ska visst vara på ingående, kul!

Idag prommade vi somvanligt, riktigt varmt!
På eftermiddagen får vi lite lek-besök. Efter middagen kommer Familjerna på lite Kalas. Vi bakade tårta igår, får se hur det blev :-)

Näpp nu är det dags att sätta upp farten.

Soliga Kramar från Österroet!


Seg dag


Igår var det jobbdag för min del. Hela långa dagen. Åkte 07 och kom hem 20. Då var det bara lite plock och en kopp te sen sängen.
Idag känner jag mig trött och hängig. Har sovit lite så där i natt, antar att det beror på det.
Va fint väder på förmiddagen så vi tog oss ut kl 9. Skönt så man fick lite sol och värme på sig. En prommis och sen lek fram till lunch.
Nu är det min jobbstund och Theodors sovis.

Ikväll blir det lite fix, för imorgon kommer Familjerna på Kalas.

Härlig Dag till Alla!

Idag fick jag ett brev



Det är så roligt att få post - Så glad jag blev! Tack Fina Vännen!

♥ PussPuss ♥


Vi har haft en dag i solen


Idag vaknade jag på fel sida. Ja kan man göra annat när telefonen ringer kl 07. Då tror man ju att det hänt nåt eller att det är nåt extra super duper viktigt. Ja det verkade som inget av dom stämde för jag hann inte ens svara. Theodor hann vakna i alla fall men låg snällt och snackade med sina nallar så jag kröp ner i sängen igen. En kvart senare ringde det igen. En signal och sen lades det på. Jag har testat att ringa upp nr flera gånger men det går inte, försök igen senare får man till svar. Ja det är väl nån idiot försäljare eller nåt, stöööörigt!

Efter frukost gick vi ut på långprommis. Vilket väder, så härligt!
Hemma igen så gav vi oss på lite förberedelser för veckans Kalas :-)

Sen blev det det vanliga. Lunch, sov och jag jobbade.
Eftermiddagen blev det ute lek för hela slanten. Man blir så himla glad när solen skiner och humöret känns mycket lättare på många olika sätt, det behövs!

Imorgon blir det en lång jobb dag för min del. Känner mig laddad efter en sån härlig dag idag.

Puss ♥


Sommarplanering


Semesterplaneringen är i full gång på jobbet. Vilket betyder att även Vi fått ta Oss en funderare på hur vi tänkt lägga upp Sommaren. Förra året sa jag att nästa Sommar ska Vi vara långlediga tillsammans. Ja jag har väl alltid sagt nåt liknande och innan det är färdigt räcker semesterdagarna bara till 3 veckors sommarsemester. Men i år ska Tony ha 4 veckor sammanhängande semester, det har han nog inte haft sen han bodde i Sthlm och vi var särbos. Det blir ju underbart härligt för honom! Själv ska jag ha två veckor och sen ska jag jobba på med mina 50% hade jag tänkt. Så får det bli i år och det blir nog bra!
I fjol sommar kom Våra Vänner från Skåneland och hälsade på Oss, Och året före det var Vi till dom. Så i år tänkte Vi försöka träffas på halva vägen, nånstans ungefär.
Nu har Vi hittat en supermysig stuga, röd med vita knutar i Östergötland. Där ska Vi träffas i en vecka i Sommar. Blir helt perfekt att komma i väg en vecka med Vänner! Bort från vardagen ett slag och få se en annan del av vårat land! Blir jättekul och jag längtar!


Man kan ju inte annat än längta efter Sol bad och sommar nu. Fick lite försmak av Solen idag och jag är redo för det alltihopa!!!!


Solig Söndag

Vaknde 07.30 och möttes av Sol och Blå himmel - Åh Härligt! Man blir ju på så bra humör!

Efter frulle drog Vi på en LångPrommis. Sen blev det ute lek fram till lunch. När Theodor sov middag passade Vi på att sätta oss i solen med kaffe och en glass - Härligt!
Innan middag blev det mer lek med hink spade och snö, gunga och lite hopp i vattenpölar. Theodor har varit på ett strålande humör i solen och även jag måste jag säga. Längtar efter fler såna här dagar nu!


Drakborgen med BarnMaffian



Vi träffades med Gänget på Drakborgen kl 10. Det var full fart på Barnen och Föräldrarna fick springa efter. Ja det va bara till att hänga med. Vi har haft en träff där tidigare, det var i september och då var det bara Filippa som kunde gå. Nu springer alla omkring och De uppskattade det mycket, tror jag.
Barnen fick lunch och Föräldrarna fikade innan det var dags för Alla att dra sig hemåt och sovdags för De små.
Jätterolig förmiddag, som jag hoppas Vi kan göra om snart!

Theodor var helt uppspelt och hade som Vi pratade om tidigare svårt att varva ner. Blev i alla fall 1½ timme i vagnen. Mamma och Torsten kom förbi och Hejjade och Fikade.

Sen började Vi grejja inför middagen. Blev potatisgratäng och en köttbit. Theodor slevade i sig potatisgratäng som bara den, det var tydligen mycket gott!
Slapp i soffan efter en heldag. Landade på kudden vid 23 och nöjd för dagen!





Regn - Men ändå FredagsMys!

Hörde jag FredagsMyyyyys..?!

Det går lite bättre att kliva upp när det är fredag. Humöret känns lite lättare och man vet att snart är hela familjen samlad för några dagar Tillsammans - Härligt!

Förmiddagen har Vi spelat boll, ja nu har Theodor börjad förstå det här med FOTboll och HANDboll, haha! Han blir lika överlycklig varje gång han träffar bollen, och förmodligen jag med :-) Sen har vi myst lite i soffan och läst böcker. Brukar ta fram en ny bok med jämna mellanrum, och det blir spännande. Idag kom en riktig Pekbok fram och vi har gått igenom den så där en 58953 gånger, lika roligt varje gång!

Theodor sover lunch och jag har tagit mig ett pass på cykeln. Det va inte igår. Men jag har ju känns mig förkyld i flera veckors tid. Men idag kände jag mig redo, skönt! Har blivit en jobbsväng som alltid under Theodors sovstund.

Ikväll ska Vi Mysa ordentligt och inte tänka på några måsten. Blir Spagetti Carbonara till middag och ett glas rött. Tända lite ljus, det gäller att passa på såna här gråa tråkiga dagar och en liiiite liiiiten karraskål. Ja så liten så den knappt märks :-) Och så laddar Vi får Träff med BarnMaffian på Drakis imorgon.

Kram Alla ♥


Ny bikini


Eftersom två solresor till Grekland väntar. Först en kortare med jobbet, torsdag till söndag i slutet på april. Och sen en med Familjen och Våra Vänner Eva Fredrik och Tim och Marie Erik och Joseph.
Så tyckte jag att jag kunde behöva MINST EN ny bikini. Hittade denna som det stog Anna på, eller hur :-) Kunde inte låta bli även fast den kom från Ellos. Har lite halvtaskig erfarenhet från de sen tidigare, men nu har det vänt lite :-) Är nöjd med den, hoppas det blir en ny favorit i sommar!



www.ellos.se


Torsdag


Igår var det min jobbdag för den här veckan. Dagen sprang förbi, helt otroligt vad tiden kan gå fort. Som alltid roligt att vara inne på jobbet och få träffa kollegorna och jobba på hela dagen. Klockan 17 mötte jag upp Petrisen och vi gjorde stan i två timmar. Ja vi hann inte ens hälften kändes det som. Men kortet fick jobba och jag fick med några kassar hem. Inte så mycket till mig själv dock. Blev mest till Mannen, ja Han den Stora ♥ fyller år i nästa vecka!
Jag kom hem och hann Pussa lite på Theodor innan han skulle på kudden. Jag plockade stökade och grejjade hela kvällen och vips skulle man sova.

Mycket nöjd med dagen då jag hunnit träffa och prata med många Vänner. Och bokat in lite dejter, härligt! Ibland fastnar man till i allt som ska göras och man glömmer av den biten lite. Ja det går ju i perioder som precis allting annat..

Imorse när jag kom in i Theodors rum hade han dragit ner dragkedjan på jamasen och dragit loss blöjan. Kunde ju inte hålla mig för skratt, han såg bara för skojjig ut. Men Han va ju lika glad för det :-)

Längtar just nu till
Imorgon och lite fredagsmys!
Helgen då Vi ska träffas med Våra Vänner och Theodors kompisgäng!
Två veckor precis idag, då jag befinner mig på något mycket varmare ställe och kanske badar och solar, åh!!!


Ha en Fin Dag!



Lek och Bus Tisdag


Ny vecka och tisdag på en gång. Jahapp en dag kort den här veckan, har ju både sina för och nackdelar.
Blev alltså ingen jobb måndag för mig. Och idag passade halv dåligt för Mannen att vara hemma. Men imorgon packar jag väskan och förflyttar min lilla kropp in till staden och sitter på kontors stolen hela dagen, äter lunch låda och fikar kaffe kl 9.30 och 14.30. Hur tråkigt det än låter i era öron så är mina jobbdagar uppskattade, från flera håll :-)
Imorgon ska jag dessutom springa lite i affärer innan jag packar mig hemöver till förorten. Träff med Fröken P och förhoppningsvis blir Vi några kassar rikare och slantar fattigare!
Men det är imorgon det.

Idag har jag hunnit med en del här hemma. Även om jag har motivation och fart som en pensionerad snigel. Hua helt hemskt när jag tänker på det.
Men men det har blivit städat och en massa lek med Mitt Lilla ♥ Han är på betydligt bättre humör och matlusten verkar vara på väg tillbaka, även om det fortfarande är en liten kamp. Han har sovit två timmar ute i vagnen nu och jag har hunnit få undan lite jobb, så kanske jag får en mer normal arbetsdag imorgon.




Och så kom AnnanDagen


Med en son som varit ganska jobbig dessa dager. Ja han sover ju tänker Ni, men all matvägran och tjaffsande hela tiden tar ganska bra på krafterna. Sen dök den där otroligt trevliga veckan upp, mitt i alltihopa. Ja jag blev inte SÅ förvånad egentligen, såklart. Och mitt humör har varit väldigt upp och ner, fram och tillbaka så jag har inte hunnit med själv ens. Huuu stackars Mannen! Förkylningen tog och gjorde en ytterligare påhälsning också så idag är det verkligen helt slut på kraft. Har gjort precis så lite som möjligt idag. Skönt ett tag, sen började det krypa i mig. Men då var det middags dags.
Theodor överraskade alla och tröck i sig en hel burk med mat mitt i alltihopa - Skönt! Sen har vi lekt och lurat i han vällingen. Sötisen somnade innan vi hade stängt dörren till hans rum.
Jag har gjort ett ryck för jobbsvängen och ska snart luta mig i soffan och njuta av sista ledigheten för den här helgen och hitta krafter för en ny vecka.

Puss!




PåskDagen

 

Lugn dag med prommis och slappa.
Vid 15 packade Vi Oss iväg till den andra kommunen. Bjöd Svärisarna på middag. Åkte hem när det var dags för Pruppen att sova. Så Vi landade tidigt hemma i soffan. Skönt det med ibland!
Theodor var gnällig mest hela dagen och det va inte alls mycket mat som trillade ner i magen. Lite välling och apelsin är det som funkar - ibland ska tilläggas... Han sover i alla fall mycket bra, så skönt det, alltid något!


PåskAfton



Middagsbjudning på Ön hos Mamma och Torsten. Pojkarna fick stora påskägg med FINA kläder!!! Tack snälla!
Som alltid fick Vi supergod mat och gott att dricka. Theodor åt ganska dåligt hela dagen och hade fortfarande en liten feber skvätt. Han fick krypa ner i sängen kl 19, tog en stund innan han somnade. men sen sov han gott och vi umgicks med familjen, FamiljeMys! Mycket trevligt Alla!


LångFredag




Pojkarna gick igenom drink boken. Spanade efter någon trevlig fördrink till våra middagsgäster.

Det var meningen att Vi skulle åka ut till Tonys föräldrar på middag. Men Theodor vaknade med feber och var inte alls på humör. Så vi bestämde att De skulle komma hem till Oss istället. Svärmor hade grejjat klar allt inför middagen så hon tog med sig trerätters till oss istället, mycket trevligt måste jag säga :-)

Theodor blev på lite bättre humör då Farfarn dök upp. Han är ju himla skojig att leka med!! Blev en ganska sen kväll för Lilleman. Men han sov så gott sen så! Svärisarna åkte vid 21 och vi bäddade ner oss i soffan.


SkärTorsdag


Men den är inte särskilt skär, utan mer grå och regnig.
Jag har jobbat hela förmiddagen. Stressad som få för att hinna med allting och sen hinna Gosa med den Lilla Söta.
Stora T kom hem tidigt från jobbet idag, sikken tuuuur!
Har jobbat klart och väntar nu på att Theodor ska sova klart. Sen blir det en tur till byn. Familjen förkyld behöver köpa på sig en PartyBag inför helgen :-)

Blir en lugn kväll här hemma med GOD mat! Sen ska jag utforska soffan, den har inte sett röken av mig på hela veckan...


Theodor har tränat in fler Partytrick!

Glad Påsk Alla ♥



RSS 2.0