Camping hos vänner

Åkte till Vänner och hälsade på förra veckan, i deras stuga. Fantastiskt fint och trevligt och bra på alla sätt och vis. Sådär så man nästan blir sugen på en egen stuga 😃


Lek grill god mat vin sena kvällar. Helt underbart trevligt. 




Vi bodde på en närliggande camping. 
Thilo somnade vid 22 på kvällarna så han fick åka vagn hem mitt i natten. Theodor va vaken och hade hur kul som helst. Har varit en trött familj i några dagar nu. Men hoppas på att vi är tillbaka på banan snart. 


❤️❤️❤️❤️


Middagar

Fredagen var lång. Men tillslut kom Pappan i huset hem och med sig hade han Petra och Göran. Middag mys kortspel drinkar. Ha en helt perfekt kväll med Fina Vänner ❤️
Lördagen var lite trögstartad men vid 16 hoppade vi igång. Stenskogarna trillade in på en spontanmiddag och vi hade så trevligt och klockan blev 23 innan grabbarna kom i säng. 
Härliga lediga dagar med vänner!!


Tandläkare och Lekdejt

Idag började jag morgonen med att ringa tandläkaren. Fick väldigt ont i en tand igår. Och det blev bara värre och värre. Värkte i hela skallen innan det va färdigt. Fick en akuttid och kl 12 klev jag ut från Folktandvården. Nästa besök blir i oktober. 
Hade dejt med Mari och Tjejerna i eftermiddag. Lek fika och surr. Och vips va klockan middag. Thilo har kört stenhårt idag, igen. Så han somnade strax före 19 i soffan. 
Nu ska jag njuta av kvällen och humöret. Helt galet va jobbigt det är med tandvärk. Förlåt Familjen för mitt usla humör ❤️ Puss




Måndag

Tony jobbar och jag och småboysen hänger. 
Igår tog vi bussen till Eva och Tim. Lek fika och surr. Sen stannade jag kvar och pojkarna åkte hem med Tony. Jag fick middag bubbel och surr med fina flickor ❤️ Reseplanering inför hösten härligt!



Leksand Sommarland

I torsdags styrde vi bilen mot Leksand. Tre dagar med Vänner på Leksand Sommarland. 
Torsdag middag och mys. 

Fredag heldag på Sommarland grått kallt och lite regn. Men det gjorde inte så mycket. Glada spralliga barn och inga köer 👍🏻😃



Lördag kom solen och alla andra. Härligt väder! Sex timmar på plats sen va vi alla rätt slut och nöjd. 





Tack Vänner för fullspäckade dagar. Barnen har haft så himla roligt. Och på kvällarna har vi vuxna hunnit få lite tid för prat och mys!
Gullisar!



Små utflykter

Lite aktiviteter på "hemmaplan" idag och igår. 
Trollska Skogen





Riktigt roligt och spännande för barnen. Thilo gick med sin ask lugnt och fint hela rundan. Funderar på att ge han en liknande ask när vi drar till Leksand Sommarland 😃

Jag och Theodor tig trapporna upp till Norra Berget och mötte upp de andra två grabbarna. Lek och lite häng. Ingen Cirkus, utsålt. Sen glass på stan. 

 Liten kille drömmer sig ner mot stora fotbollsplanen 😃



Hej Semester

Varma dagar en härlig helg som innehållit det mesta. 
Hemmatid, småfix, lek, tjorviga barn, kompisar, god mat, familjehäng, små ärenden, film, gotta, trötta barn, nytt på altanen, kvällsdejt med grannar och lite drinkar. 


Värmen verkar ha blåst förbi och det ser ut som att den första veckan innehåller väldigt blandat väder. Imorgon åker vi till Trollska skogen med vänner. 



Nu är det nära

Jobbveckan springer på, värmen är här ordentligt. 30 grader i skuggan Phu! Men jag klagar iiiinte!
En jobbdag kvar. Sen Semester 6 veckor!!
Ska bli så otroligt skönt. Vi behöver det! 

Hot hot på cykeln hem idag 😃

Vinet och bubblet på kylning. Om jag skulle känna mig sugen på att skåla in semestern. 

Nu hoppas jag att allt hinna med på kontoret imorgon. Har en liten hjälpreda med mig. Sen ska vi lyxa med lunch n shopping. 
Varm Kram 


RSS 2.0