Packa

Jag tycker inte om att packa. Ikväll har jag packat åt hela familjen. Även om jag tycker det är tråkigt så är jag rätt så bra på det om jag får säga det själv, hehe!
Theodor har börjat gå lite smått på foten, men det gör ont. Thilo är mest glad och hänger med bara. Jag hoppas han är på samma humör imorgon 😃
Första gången han ska flyga så visst känns det lite pirrigt...

Nä dags för skönhetssömn nu. Natti ❤


Onsdag och nära torsdag nu!

Thilos feber har gått ner, så skönt! Han har sovit halva natten i sin säng, minns inte när det hände sist. Sen passade han på och sova till 7.30. Jag vaknade 7.15 så det blev bråttom för mannen! Men skönt att soooova!
Theodor går fortfarande inte på foten. Han tar nåt steg om han håller i Thilos lära gå vagn. Vi ringde VC och röntgen igår för att få ett expertutlåtande på plåtarna. Två st tittade och de kan inte se nåt fel alls på foten/benet. Utan han har gjort illa sig och det gör lite ont i början. Ok. Så vi kämpar på här hemma med att försöka locka honom till att gå. Det går så där...
Tony kom hem blek och febrig igår. Jag hoppas han sovit bort det inatt.
Ja det blev lite mycket på en gång här. Imorgon är det en annan dag!


Ungefär som igår

Ja det ser ut ungefär som igår här.
Theodor går fortfarande inte på foten, han skriker om man försöker eller tar där.
Thilo har fortfarande feber, men somvanligt märks det inte så mycket på honom. Lillfis!
Ja det är som det är när man har barn. Jag som är förbaskat dålig på att ta saker som de är, som de kommer. Har jag ställt in mig på en sak... Nåt jag jobbar med typ var och varannan dag.
Det jobbigaste i det här är oron. Jag är på helspänn dygnet runt. Liten kille med så hög feber, och det går fort, ena stunden nästan feberfri och nästa över 40. Huvudsaken är att febern försvinner och Theodor inte behöver åka till Dr igen. Semester hinner vi med någon annan gång om det skulle va så.
Ha en bra dag nu! Det ska vi!


Feber och ont

Status på barnen:
Thilo: fortfarande feber, runt 39 hela dagen, på em efter sovning hade liten 40,4. Alvedon och mat och han kom på banan igen. Och tempen gick ner lite.
Theodor: kan fortfarande inte stödja på foten, han kryper fram. Inte ens godis lockar. Fick en tid på VC med remiss till röntgen. Allt visade sig se ok ut. Men ändå konstigt att han inte kan gå.

Så där rolig status så här tre dagar innan avfärd...


Söndagen

Theodor och Tony hängde på Drakborgen, det va dags för Theodors första kalas på Drakis. Q som gick med Theodor förra året hade bjudit in till hockeykalas, superskoj!
Jag och Thilo tog en sväng till Bursta City och shoppade under tiden.
Söndagen slutade mindre bra,
Theodor flög ur hoppborgen och landade mindre bra, stukad fot eller nåt. Vi har avvaktat lite men det verkar som vi får ta och träffa Dr.
Thilo fick feber, 40,6 ingenting va bra. Han har sovit och skrikit om vartannat hela natten. Jag har fått sova hyfsat då Tony tagit största delen av nattpasset.
Så nu VILAR vi oss i form. Vi ska ju åka på semester på torsdag...



Theodors 4-års kalas

Idag hade Theodor sitt kalas för kompisarna. 8 st blev dom tillslut efter några avhopp och sjukdomar. Roligt med både kompisar från Barnmaffian och dagis. Otroligt fina presenter så en mycket mycket nöjd kille som somnade strax efter kl 19 ikväll.
Tack Alla Ni är så snälla och Goa!


Thilo 10 månader

Idag blir LillPrinsen 10 månader. Stor kille. Han väger runt 10 kg och har mest 86 kläder nu. Han är lång!
Efter min resa har han varit lite kinkig, försvinner jag ur hans synvinkel blir det lite grin och gnäll. Hans mammighet har dock blivit lite bättre. Han säger Mammaaaaaa ibland, såklart 😃
Sover fortfarande två gånger på dagen. Nätterna är fortfarande lite truliga. Han kommer oftast till ro efter välling vid 19.30-20 tiden och sover fram till ca 22-23. Sen har han svårt att sova i sin säng. Senaste veckan har han sovit i vagnen efter det. Och vaknar till och tappar nappen men fortsätter sova sen. Så vi har fått sova till 06.30 cirkus. Så det är en klar förbättring. Men jag förstår inte varför han inte kan sova i sin säng.
Tänder verkar vara på g, men inga fler som spruckit igenom ännu.
Maten går bra, han trilskas ibland men det hör till. Han är oftast väldigt lättsam!
Jag har tyckt att pojkarna varit så lik varandra, särskilt när de föddes och vid typ 5 månader. Men nu tycker jag inte det längre.


Myslort

Thilo lägger sig ner och myser, lite nu och lite då. Eller så är det en powervila, kan behövas med tanke på hur aktiv han är, fullt ös!


Att vara

Vissa dagar känner jag mig som en urusel mamma. Klarar inga motgångar, en liten som härjar och en fyraåring som svarar emot, tjurar, hittar på ursäkter för att inte äta frukost, kan inte klä på sig själv för att..lillebror äter upp frukosten före då tänker inte jag... kastar saker, gör tvärtemot, sitter under bordet när middagen ska ätas upp. Mitt tålamod orkar inte stå emot och då blir jag den hemska elaka Mamman som inte är din kompis, som du säger.
En stund senare sitter du i mitt knä vi leker du smeker mig på kinden och överöser mig med Pussar. Allt är bra igen Vi är dom Bästa!
Och i det stora hela är det här bara en helt vanlig dag. Vi är människor och vi har faktiskt alla våra upp och nergångar. Kan vara värt att tänka på.
Och allt är inte bara rosenrött och fantastiskt bra varje dag och var minut. Det här är livet och vad vore livet utan alla ❤❤❤ stunder upp och ner, det är det som gör oss.

Så trots en skitmorgon ska jag ta och göra nåt bra av dagen!


Hemma grejar dag

Har bytt gardiner och grejat, det har tagit mig typ hela dagen. Olika långa och sneda gardiner har inte gjort det lätt. Åh nej nej jag har inte släppt ut några fulord alls, varit som en solstråle rätt igenom!
Vitt vitt, känns bra. Och härligt med solsken!


Leka tillsammans

Även fast det skiljer ungefär tre år på de små T'na så kan dom roa sig väldigt bra tillsammans. Söta!


Pojkarna hemma

De har haft det riktigt bra medans jag har varit borta. Sovit länge på morgonen, helt plötsligt 😃 massa lek och bus, åkt skridskor, varit med Farmor och Farfar osv. Känns riktigt bra att allting gått så bra trots förkylda och lite febriga småpojkar.
Vi hann längta otroligt mycket efter varandra så det blev många Pussar och Kramar igår eftermiddag och kväll.




Måndag dags att lämna Wien

Jag och Malin har haft fantastiska dagar tillsammans på alla sätt och vis. Jag är så otroligt nöjd och glad att Vi fick till den här resan. Och att allting blev så bra. Wien trillar in på favoritlistan direkt och jag hoppas jag får komma tillbaka till den här fina staden. Jag är långt ifrån klar 😃

Tack Pinglan för så fina dagar tillsammans ❤
Nu kör vi mot nya mål och utmaningar!


Kulturell Söndag i Wien

På söndagar är alla butiker stängda. Så vi tog en rejäl runda i den fina staden.
Tråkigt väder så efter museum, Stefhansplatz, spanska ridskolan och slott travade vi hemåt. Lite trötta och frusna. Vila och lite Sekt gjorde susen. Italiensk middag i gamla stan. Toppen. Avslutade med ett glas på en mysig bar, för att smida lite på framtiden.


Lördag i Wien

En massa shopping. Tur vi bor en min från stora shoppinggatan!
Paus med fika och ett glas sekt. Sen mer shopping.
Hem till hotellet för fix och lite mer bubbel. Middag och drinkar på Sky bar. Landade på hotellet vid 02. Soooova!


Fredag mot Wien

Mötte upp Malin på Arlanda. Efter incheckning hann vi med lite lunch och en öl. Flygturen va lite skakig. Vi letade oss till hotellet och avnjöt en gulasch och två öl med massa surr på kvarterskrogen innan vi skuttade i säng. Sov underbart gott i typ tio timmar.


Jag rullar

04.45 ringde klockan.
-25 grader ute. Taxin kom och jag sitter på tåget påväg mot Arlanda.
Jag borde sova men känner mig småspeedad..
Jag är påväg!


Trött packdag

Thilo har varit vaken nästan hela natten, hostig, snorigt och täppt i näsan. Men inte sover han igen det, icke!
Jag har packat min lilla väska och inser återigen att jag älskar att resa men packningen är bland det tråkigaste!
Ikväll blir det mysmiddag och tidigt i säng. Klockan ringer tidigt imorgon.

Full fart!


Mina badpojkar!

Det är så fantastiskt roligt att bada, det bästa dom vet. Det tjoas härjas och blir riktigt blött.


Hänger fortfarande hemma

Vi är fortfarande hemma, jag och pojkarna. Theodor vill absolut inte, längtar efter Isa på dagis säger han. Min Lilla Gos!
Största problemet kan va att få såna här dagar att gå. Men jaga två pojkar en hel dag och vips är klockan middag.
Får passa på att städa och tvätta lite mellan varven.

Liten kille har blivit så lång. Han har blivit duktig på att nå saker på köksbordet, öppna skåpluckor och klättra var helst man kommer åt. Bara att hänga mä.





Tisdag

Theodor fick feber inatt. Så idag hänger jag och Bröderna Bus hemma. Det märks inte på han att han har lite feber så det är fullt ös, från 05.30.
Jag hade planerat stan och ärenden idag. Istället blir det en liten genomgång av garderoben och tvätta.

Nu ska jag passa på och vila lite.
Ha en bra dag!


Gymnastikpremiär

Efter middagen packade vi gympapåsen och drog iväg. Theodor visste innan inte riktigt vad han hade att vänta. Premiären gick bra och när vi åkte hem var han nöjd och tyckte det hade varit jätteroligt!
Han skuttade runt lyssnade ganska bra och drack vatten flitigt mellan övningarna.


Ny vecka

Måndag igen och en ny vecka på g. Massor som ska hinnas med och planeras in. Mest trevligheter så jag är på gång 😃
Idag börjar vi med hemmalek. Hoppas det blir lite varmare frampå dagen så vi kan gå ut en stund.
Ikväll är det gymnastik premiär, spännande!


Helgen är schluuut

Theodor och Hugo har härjat inne ute uppe nere hej och hå. Alla somnade sent igår och vaknade tidigt idag. Trötta barn, I Love it!
Ikväll har vi varit till Bror på Kalas och nu sover de små och jag tar igen lite lugn och ro tid i soffan.


Lördag

Vi är barnvakt i helgen. Kusin Hugo är här. Fullt ös.
Det har lekts i alla dess former hela dagen. Med några matstopp och godis påfyllning. Nu är i alla fall jag ganska nöjd med dagen. Våra små sover. Nu teve med storkusse.

Godis och disco i eftermiddag.
Och Thilo som hittat en ny växel på lära gå vagnen. Nu går det undan vill jag lova!


Det nya

Thilo flyttar går mellan stolarna drar dom lite går lite till bankar står där och är rätt nöjd. Vara still? Näe!


Grabbarnas MorgonMys

Theodor vaknade och väckte sin bror. Det va dags för Morgonmys ❤


Lite duktig

Idag har vi plockat dammsugit tvättat varvat med lek och sömn.
Snart dags att hämta hem största trollet.


Mitten på veckan

Thilo har sovit katastrofalt dåligt och varit helt otröstlig två nätter. På dagarna är han somvanligt som en sol.
Idag har vi busat här hemma och kramats massor gopropp! Varit på prommis och sovit. Skön dag!


Eftermiddagslek

Spelat spel byggt lego fikat och lek med ormen och Tiger. En ganska vanlig eftermiddag hos oss.


Vardag

God morgon!
Idag är det vardag igen, på riktigt. Theodor ska på dagis och vi har en hel del att fixa med hemma. Har varit jättesköna lediga dagar, som till störst del bestått av vila. Få ordning på sovandet helt enkelt.
Men på nåt sätt känns det ändå skönt att ha vardagen här igen. Vi har kommit helt ur form och soffat till oss under ledigheten. Känns inte helt bra. Så nu är det skärpning fram till semestern som gäller.


Vaccinering och Tjejträff

Måndag och dags för vaccinering av lilla T. Storebror va med och höll i nappen. Men allt gick bra, inte ett pip gav han ifrån sig.
Jag mötte upp tjejerna på stan efter middagen. Vi styrde upp vår kommande tjejweekend. Det blir Göteborg efter många varvs funderingar. Det blir bra!


Kalas Kalas

Idag har Vi varit på mer kalas. Kalasandet verkar aldrig ta slut. Som många andra har Vi hamnat lite snett gällande sömnen. Och idag är det dags att börja få ordning på det..

Thilo glad kalaskille!


Hockeyfinal

Hockeyfinal på teven. Theodor tittar på film på datorn. Alla är lite trötta idag.


Fredag

Pojkarna lånades ut till Farmor och Farfar. Jag och Mannen åt middag på Saffran med goda Vänner! Två drinkar på Invito innan vi gjorde kväll. Supertrevligt på alla sätt och vis!!!


Dagen 3 januari

Vi har hängt hemma, kollat hockey och lekt. På em åkte vi och grattade Torsten. Fick middag, mysigt!
Theodor va på strålande humör och tog en sväng med dammsugaren. Thilo somnade på vägen hem. Jag hoppas på sovmorgon imorgon! Imorgon är det freedag och Pojkarna ska sova hos Farmor och Farfar.


Thilo 9 månader

25/12 blev ThiloBus 9 månader.
Det har somvanligt hänt massor på en månad. Han kryper nu mer på alla fyra, varvat med ålning, lite beroende på underlag. Reser sig upp mot allt har han gjort ett bra tag. Sen två veckor tillbaka har han lärt sig att ta sig ner igen, böja på knäna och hålla i sig samtidigt kan va meckigt.
Maten funkar mestadels bra. Gröt till frulle, en burk mat till lunch och lite frukt, gröt till mellis, en matburk till middag och sen välling till kvällsmål.
Det där med sömnen har sista tiden funkat skitdåligt nattetid. Vaknat flera gånger per natt och gör morgon mitt i natten. Förstår inte det han är ändå lika glad trots lite sömn. Dagtid sover han två gånger och då behöver vi som oftast bara lägga ner han så sover han.
Vi har ändrat lite på tider osv så han är vaken längre på kvällen nu så senaste dagarna har han sovit fram till 06. Och det är ju rena rama sovmorgonen för oss 😃 nu hoppas jag att det håller i sig så. Så att vi kan komma in på banan igen! Trötthet kan göra mycket med en. Humöret är uselt orken obefintlig sjukt dålig kombo.
Tur att man ändå vet vad det beror på och vet att det kommer att bli bättre så småningom!

Våran Gokille! På måndag ska vi på BVC för vaccinering. Får se hur stor han blivit.


Den lilla apan

Herregud vad han far fram. Han är överallt och ingenstans. Klättrandet är det nya. Ja det är bara att hänga med!


Första dagen 2013

Vi har varit ute och åkt pulka och byggt en snögubbe. Tony och Theodor har precis bastat och badat. Thilo sover middag och jag slappar. Rätt skön dag!


RSS 2.0