Första Advent

Adventskalendern är på plats. Stjärnor och ljusstakar lyser i fönstren. Och tom några nya gardiner har kommit upp. 
Vi har knäppt kort, fixat med förberedelser för Theodors kalas nästa helg, kollat på storkusin som spelat innebandy, handlat, gjort pepparkakshus mm Det har hunnits med en hel del den här helgen, jag är mer än nöjd med tanke på att nästan hela familjen dras med lite dåligt humör, alla har sina olika små anledningar, phu!

Avslutar helgen med söndagsbad, go middag och lite soffahäng!




En piggare Anna siktar på Första Advent

Ja det här har varit en lång vecka, en lång jobbig vecka. Som inte alls blev som det va tänkt. Jag inser nu efteråt att jag har varit ganska ynklig. Men man kör liksom på. Därför tog det kanske en hel vecka innan jag börjat känna en viss förbättring. Idag fredag är första dagen som jag känner lite energi i kroppen. Och att ögonen faktiskt börjar bli bättre. De är fortfarande väldigt röda. Men inte lika svullna. Och det tackar man för. Det har ju sett ut som jag har fått två kraftiga smällar precis över ögonen. de som stött på mig har liksom ryggat bakåt och kommentarerna: Oj! Nämen Guuud! Vad har du gjort? Åh vad det ser ont ut! Osv osv.
Att ha en helg framför sig med lite mer vila kommer att göra detta gott! På måndag är jag på banan igen. Det är sista rycket innan Jul, både på jobbet och på hemmaplan.
 
Första advent och jag har för första gången grejat en adventskalender till barnen. Tycker de får så himla mycket, och den här tiden är det extra intensivt hemma hos oss. Men i år har jag resonerat på nåt annat sätt. Så ikväll ska den fina fina adventskalendern upp på väggen. Den som Min Mamma och Pappa gjorde till mig och min storebror en gång i tiden. Hittade den här hemma och den är så himla fin så det verkar bara dumt att inte ta fram och använda den.



Hoppas Ni får en mysig Första Advent!

Sjuk

Mår inte alls bra. I fredags vaknade jag med röda ögon, som bara blivit värre och värre. Sen hoppade en förkylning upp och bet tag i mig, ordentligt. 
Jag tycker att ögonen är lite bättre idag. Men i halsen sitter taggtråd, öronen värker, snoret rinner och febern kom. 
Ska till Dr om en timme iaf. 

Känner mig precis lika jävligt som jag ser ut. 




Massor med jobb

Veckan har varit en enda lång jobbvecka. Som har gått hur fort som helst.
Måndag och tisdag jobbade jag med alla förberedelser inför Itarenan. Jag startade med det redan i helgen, men tiden räckte inte till. Tisdag kväll packade jag väskan och åkte in till stan och hotell Quality. Vi började med allt fix inför onsdagen. Dvs så mycket vi kunde göra innan lastbilen var på plats. Kl 22.15 dök den upp i alla fall. Och sen var det bara att börja bära, rigga, planera, trixa. 01.30 stupade vi i säng. Klockan ringde 05.30 så det va inte många timmar man skrapade ihop där.
Onsdagen gick i ett. Fanns saker att göra hela tiden :-) Och det flöt på bra hela dagen. 16.30 var det dags att börja plocka ihop allting och lasta det på lastbilen igen.
Klockan 18 var det sista passet klart och det bjöds på mingel. Under tiden fixade jag med lite smått och gott förberedelser vid middagen. Men seeeen fick jag mig ett glas vin :-) Så jäkla värd det då! Sen middag, prisutdelning, musik och dans. Jag hade tänkt börja bege mig hemåt senast kl 23. Men jag klev in i 24 andningen och kände mig rätt pigg. Och hade en otroligt rolig kväll! Så vid 02 hade jag väl kommit mig i säng. Kändes underbart när Thilo skrek efter mig kl 06, och han hade sovit färdigt han, så de så!
 
Blev en seg dag på kontoret igår. På kvällen började jag känna mig hängig. Och inatt vaknade jag med en förkylning som brutit ut, och ögoninflammation. Så jäkla gulligt. Jobbar hemma idag och väntar in helgen och hoppas att jag får vila upp mig!
 
Hoppas Du har haft en fin vecka!?
 
 

Varannan

Vi kör varannan dag här. Igår en bra dag, nästan somvanligt allting med Lilleman. Ett hopp tänds 😃 Idag har han varit trött seg och inte alls lika sugen på ära eller dricka. Men vi har kämpat på och man tänker ja ja klart han är lite tagen av allt fortfarande. Men så efter nattning så går det en stund och ja ni förstår allt han stoppat i sig idag kommer tillbaka. Så här har vi städat, igen och tvättar, igen. Han har legat i soffan och kollat film till 21.45 sen kröp han ner i sängen. 
Theodor klagade på huvud och mag värk ikväll. Februg kille somnade tidigt. Så imorgon blir det en till hemmadag, men med två små killar. 
Nä men en semestertripp bort från alla baciller kanske, nån!?!!
Att jag sitter med Itarenan som går av stapeln nästa vecka gör det hela något stressande. 
Jaja hänga lite tvätt kanske... 




Pappornas Dag ❤

Idag är det alla Pappors Dag!

Min som jag saknar lika mycket varendaste dag ❤


TonyPrinsen som är Pappan till de små huliganerna. Älskar Dig massa mest. 
Igår sa du nåt sånt där klokt som är väldigt typiskt oss och vårat liv / förhållande. Jag blir så glad av dig ❤❤



På't igen

En lugn fredag och hela familjen verkade må bra. Efter soffmys somnade pojkarna gott och natten har varit lugn. Men så idag backade vi bandet lite. Thilo har varit dålig och sovit länge. Först efter middagstid kom han igång. Han åt lite fil och ett kex. Hoppas att det bara fortsätter så här nu!!
Trötta föräldrar kommer slöa i soffan ikväll. Skönt brasan är tänd och jag skulle kunna somna nu!




Och lite mindre skoj

Igår eftermiddag var jag på kundmöte. När vi var klar plockar jag upp telefonen och har två missade samtal. Robäcken Blå och Mannen. Neeeeej! Förstår direkt vad som är på gång. En sjuk Thilo. Vi har klarat oss utan Vab dagar en hel månad. Så med tanke på alla snoriga näsor och den hemska hostan som har härjat på dagis... Ringer upp Tony som precis kommit hem. Det visar sig att det är inget host eller feber. Utan den vidriga magsjukan. Ja torsdagskvällen blev inte alls som vi tänkt. 
Är galet trött idag och håller fingrar och tår för att ingen fler ska åka dit... 
Trevlig helg ❤



En massa skoj

Helgen passerade på tok för fort. 
Fredagen var jag inbjuden på tjejfest ned nya bekantskaper! Gilla Gilla! Vin skratt musik sång gott att äta och så lite mer vin. Trillade hemöver vid 01 och vaknade med en otrevlig huvudvärk. 
Men det gick till sig. 
På lördagskvällen kom P & G på besök. Bubbel good mat mys skoj vin med mera 😃 En till härlig kväll. 
Söndag var det dags för en lugn dag med inte mycket planerat. Skönt!
På kvällen var det dags för mig att packa väskan. 
05.15 kom taxin på måndag morgon. Och det har varit intensiva och mycket givande dagar i Gävle. Men alltid skönt att komma hem!



RSS 2.0