Gott slut 2012

Och Gott Nytt 2013!
Från Oss till Er❤


Söndag

Men det känns typ som lördag. Sånt gillas!
Idag har vi träffat Kompis Mari med familj barnen härjade och vi vuxna försökte prata ikapp sen sist.
Tony och Theodor är på hockey och jag och Lillsmurfen är hemma.
Ikväll blir det först nattning av barn sen middag, skönt ibland att få den stunden!

Imorgon är det sista dagen på det här året och det är väl inte bara jag som tycker att 2012 har susat förbi!?


Badpojkar

Efter frukosten fick de små liven skutta ner i bubblet. Skratt plask och bus. De är verkligen två blötdjur de där två 😃

Annars har dagen gått väldigt fort. Tur till Birsta och byte av födelsedagspresent och köpt en ny stol till bilen. Sen en sväng till Farmor och Farfar. Hem middag och natta de små, vilket blev väldigt sent ikväll.


Ahh mysigt

Efter vällingen somnar han bums i famnen. Gissa hur mysigt det är...


Fredag

Vi har varit och gjort pass till Thilo idag. Sen drog pojkarna hem och jag shoppade loss lite och bytte några klappar.
En ganska lugn och slapp dag. Skönt! Precis så som det ska vara när man är ledig!
Tror vi fortsätter i det här tempot resten av dagen.


Nyttodag

Handlat grejat fixat och lekt med barnen. Det är så dagen sett ut. Hela familjen är toktrött. Ja det vanliga...
Theodor har somnat, och om en stund är det väl dags för den minsta. Då blir det soffa för hela slanten!


Annandagen

Snölek och fix inför kvällen. Middag med min familj. Gott och trevligt! (Behöver väl inte nämna de trötta barnen som vaknade och gjorde morgon mitt i natten)




God morgon Juldagen

Pojkarna har grejat med alla nya saker hela morgonen. Snön faller och vi siktar på att gå ut efter lunch. Julklappar ska testas för stora som små.
En lugn dag bara vi. Blir tidig kväll. Det tar på krafterna att träffa Tomten. Theodor överlämnade en fin teckning till Tomten. Han stövlade fram och lämnade den på direkten, och flera kramar blev det.

Njut dagen!


Julafton

Vi startade dagen lite för tidigt. Så hela fm gick ut på att vila. Sen lunch och piffning. Landade i Sörberge tio min efter att Kalle börjat, som alltid! Sen gick allt i ett mat, tomten, julklappar, riv och slit fram till kl 19. Thilo somnade och barnen lekte. Då satte vi oss i lugn och ro och öppnade resten av klapparna. Jag hade tydligen varit lite snäll i alla fall. Thilo vaknade och va ledsen så vid 21 styrde jag bilen hemåt på dom snöiga vägarna. Theodor som hade vaknat före 05 höll humöret uppe hela kvällen. Somnade i bilen och båda boysen somnade om fem min efter hemkomst, skönt. Vi landade i soffan en stund innan ögonen gick i kors. Intensiv dag!


God Jul

Till er Alla!
Ta hand om Dig och Alla nära och kära!

Puss och Kram från Mig och Mina T'n❤


Kalas

Lördag och de som ville komma och kalasa dök in på Stigbygel. Theodor fick massor med fina presenter. Lycklig kille!
Vi avslutade dagen med lite julmat.


God Morgon

Här börjar vi dagen med att tvätta, till Thilos stora förtjusning! Inte mycket som är lika roligt som tvättmaskinen. Resten av huset sover.
Ja God Morgon då!!


Tröttmössa

Det börjar kännas i kroppen allt spring nattetid och sen de tidiga morgnarna på det. Visst vi turas ju om med allting, men det skulle behövas en hel natts sömn och få sova liiite längre på morgonen. Ja morgon och morgon, 04 är det fortfarande natt. Jaja jag fortsätter hoppas, rätt som det är så händer det 😃
Det är tur att Minsta T är mestadels glad annars skulle det kännas än jobbigare.

Här har vi slagit in klappar på morgonen. Städat tvättat och bakat. Ikväll blir det tårtbak. Imorgon är det Kalasdags!




4-årsdagen

Dagen startade lite väl tidigt, men vi börjar ju bli van. Sång paket och frukost. Theodor ville gå på dagis berör blev han firad med sång ballong och julmat, mysigt!
En mysig eftermiddag med massa lek. Jag drog en repa på stan för att inhandla sista klapparna. Under tiden klädde pojkarna granen.
Theodor fick önska middag och det blev kanske inte helt otippat korv och småmakaroner. Vi gjorde klart brevet till Tomten åt glass och så blev det några fler paket.
En mycket nöjd och trött Theodor somnade vid 19 utan napparna.
Han vaknade inatt och va lite ledsen, hur somnar man om utan nappar undrar han. Ja han fick komma ner och sova med oss. Och han sover gott fortfarande.


Theodor 4 år

Grattis Fina Underbara Theodor!
Förstår inte vart åren tar vägen. Prinsen har blivit en riktig Storkille. En go Storebror som bryr sig och tar hand om. Hjälper gärna till med det mesta här hemma och pratar och funderar en hel del, varvat med en hel del bus och trots. Precis så där som det ska vara.
❤ Vi Älskar Dig ❤

Imorse blev det sång paketöppning i sängen som sen avslutades med dääns! Härligt!


Paket

Idag har jag slagit in alla presenter till imorgon och alla klappar till barnen. Det tar sin lilla tid när man samtidigt ska underhålla och ha koll på masken Thilo. Han är som en liten apa klättrar och är överallt hela tiden, phu helt slut. Vi som hade en väldigt snabb Theodor när han va liten. Men det här är värre. Herregud säger man inte att man får en av varje?! Verkar bara vara sömnen det gäller. Theodor sov så otroligt bra. Medans Thilo har lite svårt att komma till ro. Vaknar flera gånger per natt och tycker att det är dags att kliva upp vid 04-05 rycket, jisses! Man kan inte bli annat än trött! Jaja de är båda otroligt glada prickar i alla fall!!!


Snart kalas!

Snart har Vi en 4-åring i huset. På torsdag närmare bestämt. Och på lördag kommer Kära och Nära på Kalas! Barnkalaset skjuter Vi på till efter helgerna.


Äntligen

Igår fick vi till en träff med Marie och pojkarna, äntligen! Pojkarna lekte massor och vi hann luncha, fika, leka inne och ute. Snökaoset ställde till det när vi skulle hem så Pappan fick hämta upp oss.
Sen middag blev avslutningen på en perfekt dag! Härligt!
Sen blev det shopping och fix, äre Jul och Födelsedag på gång så är det! Kommer att bli trevliga intensiva dagar nu, men roligt!

Nu ska jag packa ihop oss för en dejt i Granlo, kuligt 😃


Söndag morgon

God morgon! Lite trötta och förkylda men glada ändå. Har än så länge inga planer för dagen.


Lördag

Julfesten blev en ganska städad tillställning för våran del. Vi fick mat sent och sen blev man bara mätt och trött. Lite segt. Men skönt att komma hem i tid någon gång och må bra dagen efter. Pojkarna kom hem vid lunch och de hade såklart haft det bra. Thilo hade stökat lite på natten så Farmorn hade väl fått bära klappa och grejja lite 😃
Snöstorm ute så här blev det hemmamys hela dagen. God mat ett glas rött lite teve och avslutade med på spåret. Riktigt skön dag med inga måsten!


Julfest

Ikväll är det dags för den årliga Julfesten på mitt jobb. Jag hade sån tur att ett frissa besök va inbokat långt innan Julfesten. Så jag har gjort en repa på stan. Fin i håret men utan någon snygg klänning som jag hade hoppats hitta, såå typiskt. Jag laddar för en djupdykning i garderoben, önska mig lycka till!
Pojkarna ska alltså hänga hos Farmor och Farfar till imorgon lunch. Känns jättekonstigt att lämna bort litet T, det är första gången. Herregud va jag är löjlig, Theodor lämnade vi bort när han var 4 månader utan problem. Thilo är över 8 månader och jag håller på och nojjar, trött jag blir på mig själv!
Nä nu ska jag och min snoriga näsa spana in i garderoben!
Trevlig kväll!

Mina Fina små T'n imorse.


Stackars liten!

Vid kvällsfikadags igår hände nåt mindre trevligt. Thilo reste sig vid bordet i teverummet. Hamnade under bordsskivan med munnen och fastnade med den ena tanden (i nederkäken) den bröts framåt och pekade rätt ut. Ett halvkaos utbröt. Ledsen Thilo blödde och blev väl lätt tagen av hysterisk mamma frågande storebror. Som tur är så är Pappan lugnet! Vi ringde runt för att få reda på vad vi skulle göra/inte göra. Thilo va ledsen en stund, tror jag det det gjorde säkerligen ont. Han åt sen sin välling utan problem o knoppade. Idag har vi hunnit med Luciafirande och tandläkaren innan kl va nio. De har dokumenterat så får vi se. I nuläget gör man inget åt tanden. Han verkar inte särskilt bekymrad av det, som tur är!
Jaa är det inte det ena så är det det andra.
Försökt fota för att själv kunna se ifall det blir någon skillnad framöver. Får ta fram en bättre kamera sen.

Hoppas ni får en mysig lucia därute!


Grejar med allt och inget

Vet inte riktigt hur jag lyckas men dagarna går som i ett och jag tycker inte vi hinner särskilt mycket. Ändå grejar och donar man hela tiden. Imorgonbitti är det dags för Luciafirande på dagis. Det övas för fullt på sånger både på dagis och hemma.

Och Thilo han tränar på maracas.


Inventerar

På fredag är det Julfest. Jag har gjort en djupdykning i garderoben, det finns ingenting i den. Allting är för litet, fult eller helt fel. Plånboken tillåter helst inte några inköp, om jag nu hade lyckats hittat nåt. För affärernas utbud är ungefär samma som i garderoben, för litet, fult eller fel. Typiskt när man äntligen ska få gå på Partaj.
Jag får köra på en gammal klassiker, ta en liten drink och hoppas att det helt plötsligt dyker upp nåt långt därinne 😃

En kille som är snorig och gnällig men väldigt glad ändå, är den här lilla filuren.


Äntligen lite Iiia Iiia Lek

Som jag saknat Iiia Iiia 😃
God Morgon på Er. Här klev vi inte upp förrän 06.15, sovmorgon! Snart dagis för stora T.


Den kommande Julen

För att allting ska vara ungefär precis somvanligt. Så verkar julstressen infunnit sig lite här och där. Diskussioner och olika syn på firande, när var hur och julklapparnas vara eller icke vara. Jag har tyvärr aldrig varit någon större fantast av den här tiden, men man försöker ju. Men varje år kommer jag närmare att lägga ner och åka bort..det måste inte vara sol och bad semester långt bort i stan, jag kan tänka mig en fjällen tripp. Jaja det är bara tankar, vi delar inte riktigt uppfattning här hemma.. Vi får se vad som händer.




Helg

Lördag gjorde vi ett ordentligt försök till att bli klar med julklapparna.
Annars en lugn dag. Theodor åkte till Farmor och Farfar.
Söndag hämtade vi hem storkillen. Avslutade helgen med att sätta ihop Pepparkakshuset.


Fredagslek

Alla är hemma, grabbarna leker och jag passar på att träffa min chef och prata lite framtid. Mycket blandad känsla där måste jag säga.


Överraskning

Idag landade ett paket i lådan, till mig ❤ Gulligaste Nallebudet från Min Fina Vän! Det värmer! Nu hoppas jag att Algot skrämmer bort bacillerna!



Snälla Tomten!

Här har vi hunnit med massor på morgonen. Kanske för att Thilo vaknade mitt i natten och Theodor vid 06. Lååång morgon och en ännu längre natt. Känner mig otroligt glad och positiv idag det bara spritter i kroppen. Eller näe, precis tvärtom. Vi har verkligen svårt att komma ur det här hjulet med sjukdomar.
Så i julklapp önskar jag mig lite ny energi och inga fler baciller, snälla'rå!

Theodors julgran!


Titta vad jag kan

Thilo har länge dragit sig upp på knä. Men i måndags drog han sig upp till stående. Så nu ställer han sig så fort han har möjlighet o ork.


Dagens Bästa

 
 
♥ Det började med att jag skulle ta en helg i Stockholm. Och det slutade med att vi bokade en storstads weekend tillsammans. Skönt att få komma bort lite. Kvalitetstid på tu man han i några dagar det är man ju inte bortskämd med nu för tiden. Längtar redan otroligt mycket. Mysa runt, vara lite turist, äta och dricka gott ahh underbart ♥
 
 

Tisdag

Theodor har varit på dagis, vilken lycka! Vi blev ju inne hela dagen igår..
Jag har fixat med en massa här hemma. Nu mellis och lite syskonmys.


Lite less

Nu har barnen och jag varit sjuka om varandra i nästan två månader. Förkylning, massa feber och magsjuka, vi kan det här nu. Att leka gissningslek med Thilo är inte kul. I lördags kräktes han, en vecka efter att magsjukan hoppade på Theodor. Men det blev bara det. Sen sov han hyfsat bra hela natten och igår åt han och va nästan somvanligt. Jag hoppas det vänder nu. Är lite le på att trava omkring här hemma bland baciller och krassliga barn.
Idag är det inomhuslek som gäller,jag fryyyyser!


MaskeradKalas

Idag har Theodor varit på maskeradkalas hos en kompis på dagis.
Kapten Theodor som han sa innan han åkte. Min Snygging!


Galet va snö vi fått

Det har snöat hela dagen. Dagens planer blev det ingenting av med. Bv och shopping av de sista klapparna, men nä. Istället hemma, inne, skotta, baka, göra lite adventsfint. Ganska seg dag. Theodor har somnat, då han vaknade supertidigt idag.

Soffmys resten av kvällen nu!


Första snön

Ja det har yrt omkring lite flingor tidigare. Men igår och inatt kom den på riktigt. Och inte så lite heller..


RSS 2.0