Fina helgen avslutades med baciller

Den härliga helgen slutade med att jag blev magsjuk på söndag kväll. Varvade sömn och springa på toa hela natten. Stängde in mig i sovrummet på morgonen och sov till och från hela dagen. På kvällen kom ett litet återfall. Tisdagen lyckades jag jobba några timmar. Och idag onsdag hat jag jobbat till nu, fast hemifrån. Känner mig helt slut, tom och vill bara sova. Herregud!
Månadsavslut på jobbet och allt jobb inför kontorsresan. Imorgon blir det en dag att ta igen lite jobb. På fredagskväll åker vi mot Arlanda. Jag hoppas att mitt rätta jag har hittat tillbaka till dess. För det här va ju allt annat än roligt, phu!

Trevlig Valborg!



Härliga lördag

Utefix kalas mer utefix och första middagen på altanen för i år. Underbart härlig dag! 





Tillbaka i vardagen

Grabbarna var glada över att få komma tillbaka till dagis och kompisarna. Nya jackor och nya skor. Härligt!
Rivstart på jobbet för föräldrarna efter en vecka borta. 
För mig är det planering och fix för att lära upp den nya tjejen på kontoret som ska ta över delar av mina sysslor. 1/5 byter jag skrivbord och nya UTMANINGAR väntar. Det pirrar i hela kroppen, känns otroligt spännande läskigt. 
Om en vecka packar jag väskan och åker till solen fyra dagar. Förhoppningsvis hinner jag ladda batterierna ordentligt, ehum.. dessa dagar 😃



Borta bra men hemma bäst

Bara att inse hur väl det stämmer, särskilt mycket på mina tre killar. 
Vi kom hem vid 13 tiden igår. Barnen lekte och vi kunde packa upp allting, tvätta och jag städade och sorterade lite i garderoben. Lagade mat och badade barnen. Kvällsfika och kl 19 blev det nattning av de små. Och har inte hört ett ljud förrän vid 06, lite välling och sen sov vi vidare. 
Nu frukost och sen sista dagen på den här påskledigheten. Känner mig lagomt taggad för jobb igen.
Men men, solen skiner barnen är pigga och glada ❤





Sista dagen

Trötta barn, hemlängtan och lite dåligt tålamod både här och där. 
Lite skidåkning  annars mest lallat omkring. 
Sammanfattar dagarna som långa intensiva, otroligt mycket god mat och dryck, fantastiskt goda fina vänner runtomkring oss som tar hand om oss och barnen på alla möjliga sätt och vis. 

Puss på er ❤




Fjärde dagen

Startade morgonen vid 06. 
Frulle och lunch och så fick vi glatt ta emot en till kille i stugan 😃
Styrde mot backen. Grabbarna åkte och Thilo sov passande i två timmar. Jag njöt av sol och titta på Theodor och alla glada människor. 
Åkte hemåt vid tre. Fika med lite god dryck på altanen i solen. 
Theodor fick sjuttioelva stickor i handen. P och G lagade god mat. Övertrötta barn somnade vid 21. Vi spelade plump och drack lite gott. 





Dag tre i Vemdalen

Theodor åkte knapplift själv och började ta lite svängar. 
På em kom P och G till stugan. Härlig kväll med fartiga barn, men det är ju lite somvanligt. 





Dag två i backen

Theodor åker upp och ner upp och ner. Jag tror han skulle kunna hålla på hur länge som helst. Så länge han får göra på sitt sätt. Svängar och stopp kommer mer och mer. Jag är riktigt imponerad. 
Nu är det eftermiddagsvila, fika och påskhönan har varit förbi idag igen 🐤





Skidpremiär

Ja idag var det alltså äntligen dags för Theodors skidpremiär i backen. Det har varit blandade känslor. Ena dagen väldigt spännande och nästa lite läskigt. Det är väl precis så det ska vara med sånt här nytt. 
Hur som helst gick allting bra. Över förväntan som Pappan uttryckte sig. Imorgon åker vi vidare. 
Förhoppningsvis får vi lite mer sol på oss de kommande dagarna 😃
Nöjd med dagen och alla kommer garanterat somna gott ikväll!




Påsklovet har börjat

Vi tog det lite lugnt packade i lugn och ro och åkte mot Vemdalen på fm. Hittade fram till stugan vid 14 tiden. Installerade oss och sen fick barnen springa av sig lite.
Sen innetid påskägg och massa lek. Thilo sov endast 30 min i bilen så han va så trött, studsade mellan väggarna och hann såklart stå på näsan eller huvudet, jösses vilken fart. 
Stugan är jättetrevlig och vi trivs redan väldigt bra. 
Imorgon är det tänkt att det ska bli skidpremiär. Vi håller tummarna då 😃



Stockholms helg

Fint sällskap i alla former, bra shopping, god mat, mycket gott vin och några drinkar 😃
Toppenhelg! Tack ❤❤❤





Packad

Väskan är packad för en helg i huvudstaden. Pojkarna är hemma och roar sig med maskeradkalas och grabbhäng. 
Ska bli skönt att stänga ner imorgon och checka ut för ledighet i en vecka. Jobbveckan har varit ganska intensiv med många svängar. Idag har vi träffat två st som söker min tjänst. Ganska spännande nytt och bra för mig att få vara med att hitta min ersättare. 
En härlig förkylning har klamrat sig fast vid mig, sitter fast i näsan och hela huvudet, det och lite annat har gjort mig ganska orkeslös om kvällarna. 
Snart dags att leta kudden och förhoppningsvis få en lång skön natt!
Sweet Dreams ❤



Stora röjar helgen

Lördag kl 10 kom Farmor och Farfar och hämtade upp pojkarna. Vi började på en gång med vårat uppdrag, städa, rensa, röja, slänga. Allt plockades ut från förrådet och sorterades, sparas, slängas bort eller till insamling. Sen gjordes en flytt av bokhylla och sen skulle allt sorteras märkas och fås iordning. Efter det ny hylla till Thilos rum och städa och röja där. Kl 19 va vi klar. Grillade och åt middag i lugn och ro innan vi myste ner oss i soffan. 
Söndag blev en massa ärenden, presentinköp, mat och en Ikea sväng innan vi hämtade hem pojkarna. Två glada och väldigt trötta pojkar fick vi med oss hem. Kl 19 sov de båda och sov till 07 imorse. 
En bra helg för hela familjen på olika sätt 😃 Otroligt skönt att få lite gjort här hemma. Sist vi hade barnvakt va över ett år sen. 
Nu laddar jag för en jobbvecka som jag stänger på fredag efter lunch. Då bär det av mot huvudstaden för att träffa Mari med fam. Kommer hem på söndag. Och då blir det bara till att byta väska och hoppa in i bilen mot fjällen en vecka. Ser fram emot både ledighet med familj och vänner och ett miljöombyte!






En sån där dag

Idag när jag gick från jobbet kom en massa saker över mig. Bara så där från ingenstans. 
Känner sån saknad. Är så ledsen..de saker som hänt i mitt liv de sista 10 åren, många stora roliga saker. Och Pappa är inte här och får vara med mig/oss i det. Främst är det väl det där att Tony kom in i mitt liv och sedan har vi fått två helt underbara pojkar. Att inte få dela allt det här med Min Kära Pappa. Den här tiden på året är den värsta. Många tankar funderingar och känslor som blossar upp. Starka upplevelser sätter sig och finns där så nära. En lukt en händelse eller nåt som nån säger osv kan ta en tillbaka tio år i tiden. Och det är som att man är där igen. 
Ont det gör ont, men det måste gå ändå. 
❤Kärlek❤





RSS 2.0