Hotellet

Vi bodde fantastiskt bra på hotell Panorama. Rent fräscht mycket bra mat och trevlig personal. Massor med aktiviteter för den som vill för stora och små. Theodor träffade många nya kompisar. Thilo badade också hela dagarna första veckan.
Utsikten underbar och ja det fanns faktiskt inget världsligt att klaga på. Lite strulig ac och krånglande hiss bara 😃 som sagt inget världsligt.


Första veckan på Kreta

Mycket bus mycket skoj och ännu mera bad.
Morgronpromm bad bus lunch mer sol och bad ibland poolen och ibland stranden. Em bad vid poolen och en drink innan fix och lite slappning på rummet. Thilo somnade innan middag så han hängde på i vagnen medans vi andra fick njuta av den mycket goda maten.
Kvällen avslutades oftast på altanen med en drink i lite lugn och ro.


Resdagen

Klockan ringde 03.45 och 45 min senare åkte vi mot Arlanda. Allt gick smidigt. Man får ju dessutom låna en liten vagn för de små nu för tiden. Hur bra som helst.
Flygresan gick över förväntan. Thilo va ju toktrött såklart och va lite missnöjd men bara så där som barn kan vara egentligen. En mycket trevlig och omtänksam flygvärdinna hjälpte upp lite och så några glada mormödrar runt omkring, underbart med förstående människor!
Lillfisen somnade efter två timmar och sov sen 1 1/2 sen var det bara finalen kvar. Mycket lugn och trevlig flygning jag som annars kan va lite skrajsen.
Allt gick på ett snöre till hotellet. Installerade oss åt lunch sen bad och en prommis för att kolla omgivningarna. Mddag och nattning av barn. Thilo råkade somna i vagnen under promm så han va lite svårsövd. Sen en drink på altanen innan vi kröp på kudden. Vi gick o la oss tidigt och barnen vaknade vid 07 så vi fick många timmars sömn, skönt!


Hotellnatt

Vi har lastat in oss på ett hotell för en natt. Försökte få barnen att somna tidigt, klockan ringer 03.45 imorgon/inatt. Lyckades få den ena att somna tidigt iaf, alltid något.
Lika bra att vi försöker somna snart också. Blir en halvlång dag imorgon. Iaf några intensiva timmar. Man kan ju iaf få önska att allt går på ett snöre 😃

Mot semestern, tjohoo!!


Vi packar

Mycket saker kläder och plock blir det när man ska vara borta två veckor. Ja det är tur att något väldigt härligt väntar, för packning är annars nåt som ligger helt utanför topplistan.
Imorgon rullar vi söderut och på fredag morgon går flyget. Längtar verkligen tills vi är på plats, snaaart 😃

Theodor sa idag att jag tycker vi åker idag istället. Kan inte annat än hålla med. Känns som vi mest går runt och trampar och väntar nu.


Söööndag

Jag har lite smått börjat packa pojkarnas kläder var över om nåt behöver tvättas och så.
I eftermiddag blir det fika hos farmor och farfar. Kvällen ska jag tillbringa framför datorn, så jag kan stöka undan lite jobb. Imorgon ska jag frissa barret, verkligen på tiden!

Mysproppskillen som är inne i en jag kan inte lyssna eller sitta still period. Han uppför sig som en tonåring emellanåt. Himlar med ögonen suckar har utökat ordförrådet med några mindre väl valda ord. Nästa sekund är han den goaste som finns. Jag tror inte nån hänger med i svängarna. Storebror så stor men ändå så liten. Det är en sån där sak jag ofta funderar på. Att vi ofta tror och gör dom större än vad dom faktiskt är. Jaja liten utsvävning så här i slutet av inlägget.


Jobb mot semester

Har jobbat som bara den i veckan. Packade ihop mig från kontoret igår. Har dock lite jobb kvar att fixa innan jag kan koppla ner. Så jag ropar inte semester än.
Tråkig lördag med tråkigt väder idag. Nu film och riktig slappning.

Ser ut som att vi kommer få det riktigt varmt och skönt nästa helg 😃


Blått blir vitt

Halvtaskig bild. Men så här ser det ut. Det blåa runt fönstren har blivit vitt. Vi är väldigt nöjda med resultatet. Nu blir det nästa års projekt att måla allt det gråa och garaget.
Fint!


Intensiv jobbdag

För mig idag. Känns och märks att många var tillbaka i vardagen igen. Pojkarna har roat sig själva och haft en härlig dag i solen.
Mötte maken i dörren han tog med sig minste man och handlade mat. Under tiden lekte jag och Theodor. Nöjd kille med lite egen tid med Mamman och lycklig mamma som fick rå om Storebror själv en stund.
Känner mig rätt nöjd för idag 😃


Varma härliga dagar

Fredag
Pojkarna hängde hemmavid, badade och lekte. Jag själv hängde på kontoret hela dagen och trampade hemåt vid 16.30. Middag och massa utelek innan nattning av de två små. Sen en slapp kväll.

Lördag vaknade vi alla vid 07 utan att vaknat en enda gång under natten. Wow vilken grej 😃 Frukost och packning sen mot stranden! Det blev lek lunch sol och bad med både Farfar och kusin, roligt! Middag och sen spelade vi lite hockey på gatan innan nattning. Det va mycket trötta barn efter en hård men mycket rolig dag!
Vi kollade film innan det vart dags för kudden.

Söndag vaknade vi lite tidigare men återigen utan att blivit väckt en enda gång under natten. Två nätter på raken, vad händer..?! Jag har varit trött och seg, orkade inte packa iväg oss. Så vi har bara varit hemma idag. Bad på hemmaplan, slapp i solen, lek, glass och cykeltur. Värmen tar hårt när man har högt tempo. En somnade kl 18 och nästa 45 min senare. Så här ska nu tas tag i lite måsten.
Imorgon arbetsdag, ja hela veckan. Sista veckan nu, sen semester ❤


Kvällsfika

Här är det gotta till kvällsfika idag. Jag har gravat lax, tycker ju att det är otroligt gott så jag förstår inte varför jag aldrig gjort detta tidigare 😃


RSS 2.0