Ny vecka och snart ny månad


Fin bild på Pruppe från Midsommar


Första dagen på veckan och jag är hemma idag. Faktiskt riktigt skönt.
Började dagen med sovmorgon till kl 8. Sen har vi klippt gräsmattan, ja jo jag är lite stolt över mig själv faktiskt, haha! Sen har det varit mest lek på gården och med grann barnen.

Är en fullspäckad jobbvecka så nu är det jobb som gäller medand Theodor sover. Förhoppningsvis är solen kvar där ute sen.

Jag längtar otroligt mycket efter semester nu. Få vara tillsammans alla och göra med skojiga saker :-) ahhh!


Bada är Kul




Igår eftermiddag tog jag och Theodor och hoppade ner i bubblet. Jag kände mig faktiskt lite frusen, så det va skönt. Lite extra bubbel i bubblet blev det, och det va ju såklart jättekul. Blev väldigt mycket bubbel innan det var färdigt :-) Sötnosen var somvanligt överlycklig av allt vatten!




Imorgon är det måndag igen, och jag ska inte jobba. Nä det blir jobb onsdag och torsdag den här veckan. Månadsbokslut, igen... De säger att det ska bli finväder i veckan, håller det så siktar vi på strand dejt på tisdag, hoppas hoppas!

Hoppas Ni haft en Fin Midsommarhelg!


Midsommar 2010




Vi firade Midsommar i Vattjom med Eva, Fredrik och Tim, i år igen. Lagomt til sill lunchen knoppade smågrabbarna in. Så vi kunde alla njuta av den goda maten och drycken i 1½ timme. Sen vaknade Theodor och ville vara med. Det var fint väder och vi mådde så gott. Men vid 15 dök molnen in och regnet kom.



Våran Midsommar kille - Sötnosen!

Vi traskade hemöver och förberedde middagen. Lite rosé till de vuxna och middag för de små till att börja med. Sen blev det grillat så det stog ut genom öronen, så gott!
Killarna lekte somvanligt hur bra som helst och de va helt utmattade kl 19.30.



Bästa Kompisarna vilar lite i soffan efter all lek och bus :-)

Efter full fart en hel dag blir man ganska trött, så när grabbarna somnat slappade vi i soffan med efterrät och en massa sur. Lagomt och jätteskönt! Tack Vänner för en Fin Midsommarafton - Får Vi göra om!


Mitt i veckan hos oss




Finaste Theodor ♥
Jag är så där lite känslig, funderande, lite tyst, kanske skulle jag kalla det lite låg. Det gör lite ont i hjärtat. Änglarna sjunger nog där uppe i himlen nu när en till Herre anslutit. Ja såna här tråkigheter sätter igång min tankeverksamhet. Man måste få vara lite sån. Sen får man rycka up sig och se allt som finns runtomkring.

Idag har det jobbats och lekts.
På em var det dags för bvc besök. Det va 6 månader sen sist.
Spruta i armen och lite undersökning. Killen växer så det knakar. På 6 månader har han växt 7 cm och gått upp 800 g. Sp vikten har stannat till lite medans längden ligger på samma kurva. Så vi ska tillbaka efter sommaren och följa upp lite.

Nä nu är det jobbdags för mig innan kudden. Måste komma i säng i tid idag. Det har varit tidiga mornar nu...

Kram!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥



Jag vet en dejlig rosa
och vit som liljeblad.
När jag på henne tänker,
så görs mitt hjärta glad.
Dess stämma ger en hjärtans tröst,
lik näktergalens blida röst,
så fager och så ljuv.

Som solen fagert skiner,
är hon som purpur klar.
Gud låt dig aldrig sörja
men alltid vara glad!
Må dom få komma samman
med hjärtans fröjd och gamman,
som längta till varann'!

Var dag går solen neder och dagelig uppgår.
När kommer dagen blider, att jag dig skåda får?
  I hågon är du städs mig när,
  Farväl, farväl min hjärtans kär!
  Mång tusende god natt!


Theodor 1 ½ år



Idag blir Theodor 1 ½ år. Helt otroligt vad tiden går fort. Det händer så mycket med och runt omkring den här lilla Killen hela tiden!
Vi ser fram emot en sommar med mycket lek skoj och bus tillsammans, innan det blir höst och dagis dags.



Man kan skratta ihjäl sig åt hans minspel ibland. Han tar efter i mycket vi gör och försöker så gott han med ord. Men det slutar oftast med Gurka eller Pappa :-)

Imorgon återgår vi till vardagen igen. Och jag är hemma med Pruppe och Pappan jobbar. På tisdag har jag ett inbokat tandläkar besök så jag har planerat in min jobbdag då. Det är ju kortvecka till veckan, skönt!
Midsommar´n är redan här och det känns som sommarn har kommit så fort, alltså om man tittar i kalendern, jag hoppas värmen kommer till veckan!


Kreta 2010-06-10 - 2010-06-17





Vi kom fram till Kreta, Agia Marina väldigt tidigt på morgonen. Så där runt 05.30, lagomt. Trötta kastade Vi oss direkt i sängarna.




Första dagen var alla trötta och vi hängde vid poolen och bara slappade.




Det blev en hel del bad och lek på stranden. Theodor trivdes väldigt bra på stranden där han kunde leka, bada, busa och stoja.




Lunch och mellis intogs på stranden. Pojkarna lunchsov under parasollet medans vi vuxna lunchade och badade, härligt!




Så roligt att se att Grabbarna börjar leka med varandra mer och mer. Och inte bara brevid varandra. De har skött sig jättebra och man kan inte alls klaga på dom små Sötnosarna!




Mannen i lunchagen på stranden, grekisk sallad!




Vi hyrde bilar och gjorde en dagstur til Elafonissis, den rosa stranden! Lika fint som sist när vi var där. Lite minde turister och inte lika varmt, skönt! Vi badade och hade en härlig dag!



Hela gänget i baren på hotellet. En drink innan middag på byn.

Vi har haft en så bra vecka, så jag va inte klar för att åka hem. Tiden springer ifrån en när man har en virvelvind med som man hela tiden grejjer och donar med. Det händer nåt mest hela tiden. Vi har haft fantastiskt väder och badat massor. Massa lek och bus, god mat och dryck. Ja precis allt som en semester ska ha. Nästa gång siktar jag på en två veckors resa :-)

♥ Tack Vänner för en Fin vecka ♥



Dagen - Snart Semester



Veckan har varit fullspäckad med jobb, lek och en massa fix i hemmet och inför resan. Kommit i säng sent och upp klockan tidigt dagen efter. Så jag känner mig rätt trött och redo för semester! Jobbandet har tagit mest av min tid den här veckan och det ska bli skönt att få stänga ner i em!
Igår kväll var vi på en sista inköpsrunda. Ja jag trodde väl jag skulle hitta nån trevlig klänning eller liknande, men icke! Fick istället med mig lite underkläder hem. Det behövdes också så det va inte helt fel. Sen blev det packning på hög nivå. Så det mesta är klart nu. Tom Tony tyckte jag hade med mig lite kläder, HaHa, första gången jag hört det! Men två väskor som vi normalt brukar fylla själva, och nu ska Theodors alla grejer få plats också. Vi har tagit med mat till honom. Känns enklast då han rätt som det är kan få för sig att inte äta "den vanliga maten"
Ja väskorna väger mycket - Men den här gångenhar vi i alla fall bara två väskor, en barnvagn och ett handbagage :-)

Dagen idag blir en massa lek. Så Lilla T blir lite uttröttad. Tanken är att han ska nattas vid 19. Sen åker vi ut mot Midlanda vid 21. Flyget går 22.40, galet knäpp tid, i alla fall när man har en liten. Ska erkännas att jag är lite orolig över hur det ska gå. Trött liten kille...Ja...Han kan ju sova och vara som ett ljus, eller så inte...

Nä dags att sätta fart med dagen.
♥ Må Gott Alla och Ta Hand Om Varandra ♥


Hjälpa till



I söndags kväll hade vi en nakenfis här som trivdes som fisken. Han hämtade stolen på sitt rum och ställde sig brevid mig och hjälpte till med disken. När jag var klar stog han nog kvar en halvtimme och grejjade samtidigt som han dansade - hur SÖT som helst!


Ny vecka - Bra start


Jobb måndag, även den svischar förbi. Jag har alltid massor att göra, så det är jobba jobba jobbaaaaa, med en lunchlåde paus. Nästan så man längtar efter en sån där jobb dag när man hinner ta sig en tur på stan med shopping OCH lunch, utan att få dåligt samvete.

Ska strax packa ihop mig för dagen. Gå hem i tid. Eller i alla fall lämna kontoret i tid.
Ska dejta med AnnaPanna på stan idag. Liten shopping runda och sen fika. Ska försöka komma meg hemåt i hyfsad tid. Har en hel massa att göra där hemma.

Hoppas Du har haft en bra start på veckan - Det har jag :-)

Kram ♥

Helgen hos oss


Helgen svischade förbi, igen.
Lördag styrdes en grill upp. M & M kom ut till förorten. Och lagomt till dom trillade in slutade det blåsa. Mojito med tilltugg i solen - Ja tack! Man kan ha det sämre :-) Sen grill med tre olika såser, vin och massa surr. Tony hade grejjat efterrät som vi smarrade på när Theodor trillat i säng och somnat. Tror det tog 1½ timme innan han kom till ro. Ja det blir väl så när man knäcker 3 timmar mitt på dagen...
Ja kvällen fortsatte med mera vin och surr. Satt ute hela kvällen. Men då var det ganska kallt när vi styrde mot kudden 01.30. Ja som alltid mycket trevlig kväll!!!!!!!!!

Söndagen blev ganska seg. Eftersom Lilla Herrn vaknade tidigt. Jag fick i alla fall sova en timme längre än övriga. Men jag är ju alltid trött ändå, av nån anledning.
Träffade Tonys Mamms och Papps och gjorde en inköps sväng till Birsta. Sen fanns det inte så mycket ork till mer.

Ja kortfattat, bra helg, men gick för fort, igen...


Trevlig Helg




 ♥ Puss från Oss ♥


Fredag


Gärdagen var såklart en liten sorgsen dag. Mycket kommer tillbaka, över en. Det är liksom oundvikligt.
Jag och Theodor tog en prommis till Pappa ♥  och jag plockade en fin sommarbukett på vägen. Det va så fint däruppe, grönt och det blommar överallt! Satt ner och pratade lite, känns ju altid skönt. Jag sa: Hoppas att du kan se mig och framför allt LillPrinsen!
På eftermiddagen prommade Vi in till stan. Mötte först upp Mannen på en glass i solen. Sen åkte Pojkarna hemåt och jag träffade Evisen. Vi strosade lite på stan. Sen blev det Tant och Fröken middag och en massa surr. Surr mellan himmel och jord, vädra funderingar, tankar och känslor. Ja vad gjorde man utan Bästa Vänner, så sant Vännen ♥ Medans vi sitter där i alla fall så spelar de en massa musik och så dyker en gammal kär låt upp. En sån där som jag lyssnade mycket på för 6 år sen, som hängde med migunder den jobbiga tiden. Bo Kasper hör inte til favoriterna. Men jag gjorde ett försök där, köpte två skivor och fastnade, då. De passade i mitt liv då, på nåt sätt. Hur som helst så har jag nog inte hört den här låten sen dess. Så det blev liksom speciellt och en konstig känsla. Men jag tolkar det på mitt egna lila vis :-)

Idag är det hemmadag. Varit ute och lekt i blåsten.
Det vanliga just nu, Theodor sover jag jobbar, bloggar och gör lite annan nytta.
I helgen blir det lite fix och planering inför resan!! Längtar!!

Önskar Er en Fin Fredag!



♥ Kärlek till Nära och Kära ♥


♥ Uppskatta det du har. Visa Dina Nära och Kära hur mycket De betyder för Dig ♥

Idag är det en jobbig dag, tråkig årsdag. Men som jag skrev tidigare, minnen är jobbiga, men jag är också väldigt glad över att jag minns.
Idag blir det en sångtext med en massa betydelse, i alla fall för mig.

PUSS!




I see trees of green, red roses too
I see them bloom, for me and you
And I think to myself, what a wonderful world

I see skies of blue, and clouds of white
The bright blessed day, the dark sacred night
And I think to myself, what a wonderful world

The colors of the rainbow, so pretty in the sky
Are also on the faces, of people going by
I see friends shaking hands, sayin' "how do you do?"
They're really sayin' "I love you"

I hear babies cryin', I watch them grow
They'll learn much more, than I'll ever know
And I think to myself, what a wonderful world

Yes I think to myself, what a wonderful world


Å så Sur då...


Är på sjuuuukt dåligt humör idag... Trött, ful, grinig ja hela kittet!
Två fullproppade arbetsdagar med för mycket i skallen slutade med en hel del irritation - och vips försvann den där känslan över hur kul det faktiskt brukar vara på jobbet. Irritationen fanns kvar i morse och det verkar inte alls vilja försvinna.
Nä nu ska jag ta mig dålig humör och gå ut i solen - För jag jobbar ju bara 50% :-)

Theodor hänger med Sin Pappa



Theodor har hängt med sin Pappa i två dagar. Det betyder mycket lek!
Det har varit ganska tuffa dagar för dom. Då Pruppe fick jättehög feber på söndag kväll. Och har sen fortsatt dagarna med rätt så mycket gnäll, lite mat och lite sömn. Hoppas att han äri bättre form imorgon. Febern verkar väck, men det är det där gnällandet som inte riktigt vill ge sig.

Själv har jag jobbat och jobbat.
Igår var det full fart. Jag hade som tur var ett ärende på stan. Köpa present till en minsting på jobbet. Det blev em fika på kontoret ochspan på en litentjej, endast tre veckor liten :-) Sen var det jobb resten av kvällen.
Idag har dagen fortsatt på ungefär samma sätt. Men med två andra avbrott. Ett tandläkarbesök och sen klippning av det otroligt vildvuxna barret! Pliiiiing - så var man en lusentapp fattigare, kuuuul!
Lämnade kontoret i tid idag i alla fall. Skönt att få komma hem och vara med familjen.
Liten somnade ovaggad och stor likaså snart tror jag.
Själv har jag lite städ jobb att bita i. Ska kasta mig på kudden i tid ikväll i alla fall. Ligger minus på sovkontot efter helgen. Jag förstår inte :-)

Kram!


RSS 2.0