Thilo 4 år

LillGrodan blev hela 4 år på självaste långfredagen. 
Stolt som en tupp glad över lego leksaker lite kläder och ny säng. 
Kalas med familjerna kakor tårta och massa lek. 




Lillfisen börjar bli stor. Mycket bus och mycket vilja. Högt och lågt. Älskar Dig Finaste Lillebror ❤️



Sportlov

Hemmamys. Bio sol häng i gäng och årets första grill. Härligt!





Inställda planer

Efter alldeles flr mycket jobb kändes det helt rätt att boka flygbiljetter till Gran Canaria på Sportlovet. Sen började jakten på hotell. Mycket var uppbokad men flera helgen lyckades jag hitta nåt, slog till bokade och betalades. På söndagen kom ett mail. 
Tyvärr hotellet du bokat är fullbokat. Vi har tyvärr inget liknande alternativ ledigt. Så vi betalar tillbaka dina pengar inom 5-10 bankdagar. 
Behöver väl inte säga att jag blev lite smått arg. Försökte ringa men kontoret hade inte öppet förrän på måndagen. Så jag svarade på mailet och tyckte de kunde hjälpa oss hitta nåt alternativ iaf. Fick inget svar. På måndag ringde Tony upp dom och ja de va väl ganska ointresserade att hjälpa till på nåt sätt. På söndag kväll ringde jag och försökte boka ett annat hotell. Som slutade med att allt bokades betalades och sen fick hon ingen bekräftelse och nä hotellet var nog fullt. Alltså helt sjukt hur är det möjligt. 
Här nånstans fick jag känslan att vi ska inte åka. Tog ett snack med barnen och hela veckan har  jag varit lite småsur och ledsen över allt. 
Självklart hade vi kunnat hittat nåt boende men det måste ju finnas pool åtminstone ich inte kosta massor med pengar. Jag har inte haft energi och ork att ta tag i allting. Uppgivenheten och trött hjärna har tagit över drivet. Så konstigt.
Så blev Thilo sjuk mitt i allt också. Så känslan vi ska nog stanna hemma växte. Jag har massor att göra på jobbet. Så att jobba några dagar blir nog bra. Få massor gjort när det förhoppningsvis är lite lugnare då många är på Sportlov. 
Jan ändå inte låta bli att vara lite bitter över att vi sitter här istället för på ert flygplan påväg till värmen...
En annan gång. 




RSS 2.0