Helg..

Det va längesen jag längtade så otroligt mycket efter fredag. Veckan har varit slitig och jag behöver lite ledighet - tänka på annat. 

Har kapat håret rejält idag på lunchen. Känns så skönt! 
Annars. Två trötta pojkar. Theodor har haft friluftsdag idag, skidor i Sidsjön. Och Thilo har haft VM på dagis. Fullt ös 😃 Till veckan är det sportlov. Vi tar några dagar ledigt. Ska hinna jobbas också 😉

Trevlig helg ❤️




Mitt i veckan

Och idag har alla varit tillbaka på sina platser igen. Känns nästan som "ovanligt" med såna dagar nu för tiden. Mannen har skött barn och hem måndag och tisdag då jag mest har jobbat. Så är det ibland. 
Imorgon ska jag på tjej dejt! Härligt! Sen är det fredag igen. Helgen är rätt oplanerad än så länge. Ingen idé att boka upp sig för mycket dessa tider, inte min grej 😳
Sportlovs ledigt var planerat. Men nu blir det en vecka med först lite jobb några dagar, sen tar vi ledigt och hänger på hemmaplan. Bara alla är friska så känns det som en bra plan. 
Har börjat komma igång med lite motion, förutom promenader alltså. Men ikväll ska jag ta mig igenom duschen och sen mysa ner mig i soffan. Så himla trött efter en stökig natt.. 

God kväll!



Vab bloggen

Ja vabbandet fortsätter. Hemma mån-ons. Sen va Thilo tillbaka på dagis på torsdagen. Fredag lunch får jag ett telefonsamtal, Thilo feber. Så vi kämpar på för att få ihop jobb vab och familjeliv. 

Fredag var det discopremiär för Theodor. Superkul! Vilket röj. Fullt ös med spring bus godis och liiiite dans 😃

Igår var det badkalas i Matfors och kvällen blev inte så lång, för Theodor iaf. Thilo däremot hängde med genom hela Mello. 
Söndag idag och vi kör en hemmadag. Lego skid-VM motion och lite städa. Lugn dag, behöver alla. Hämta krafter en tuff jobbvecka väntar. 



Hemma helg

En helg med inte så många måsten. 
Alla Hjärtans Dagen med hemmahäng, lite städ och fix. Jag hann med en prommis och grabbarna va ute en sväng. Lite bubbel förrätt varmrätt och sen blev det lördagsmello med grannar. Gotta i skålar och glas till stora som små. Godingarna somnade gott vid 21.30, så trötta! Thilo fick feber inatt och har varit lite småorolig. Sen vaknade han tidigt så vi körde lite soffmys lillen och jag. Jag småslumrade lite och Thilo låg brevid och kikade på tv. Kl nio vaknade resten av familjen till. Dagen har gått till legobygge, så kul! Jag har dessutom dammat av cykeln 😃
Imorgon ny vecka med mer VAB. 




Bacillerna härjar, kom inte hit..

Jobb spring och värstaste magsjukan härjar på dagis. Att mötas av stanken av handsprit och magsjuka när man hämtar.. Kan tom ge mig ångest. Så idag har Pappan och Thilo varit hemma. Han är ju lite snorig så vi tar hand om förkylningen och hoppas att dom där bacillerna dragit förbi till nästa vecka, och att vi inte fått med någon hem!!
Imorgon blir jag hemma med Lilla Herrn och sen är det helg. En helt blank helg väntar, känns riktigt skönt! 



Så har det gått en vecka igen

Långt mellan gångerna nu. Hinner inte med mig överallt. 
Ja en liten kortis om förra veckan. Båda barnen va på skola och dagis hela veckan, whooohoo! Komma hem på fredagen med den där härliga fredagskänslan i kroppen. Mysa ner sig i soffan och mysa allihopa, gillar det!

Lördag fick vi barnvakt. Och det är ju inte så jätteofta vi har det. Tony hade redan planerad aktivitet med boysen så jag och P styrde upp en shopping och vin lunch på stan 😃 Avslutade med ett glas på Bishop innan vi åkte hem. Sen slappade jag bara i soffan hela kvällen och njöt av lugnet. Helt otroligt vilken energikick dagen gav!!! För alla tror jag. Barnen va på bio och hade sen massa mys med farmor och farfar!
Bra avslut på en hektisk vecka!


Tack för en fiiin helg ❤️



Förra veckan

Startade med utbildning och sen tog vabbandet över.. Få ihop jobb och vab blir alltid en del trixande. Theodor piggade på sig fort så vi kom iväg på den inplanerade fjälltrippen. 
Åkte torsdag em. Landade i en toppenfin stuga vid 18 tiden. En timme senare anlände Familjen Stenskog. 
Dagarna har varit fylld av trevligheter. Skidbacken fram till 15, sen va alla trötta. Ganska rått och snöigt. Så då va det skönt att åka hem till bastu och lite varmt i magen. Middagar mys spel umgänge med härliga människor. En kanonhelg! Thilo har sovit dåligt om nätterna det är väl enda minus. 
Som alltid lite tråkigt att åka hem när man har det som trevligast..






RSS 2.0