Är det inte Kärlek så säg




♥ Finast ♥
Snart väntar ett långt Sommarlov för LilleMan.
Det kommer bli en härlig tid med massa Mys och Bus!
Som jag längtar!


Cykla Stora




Theodor äääälskade storcykeln när den kom hem. Sen trillade han på den en gång och är lite skraj. Men igår tog han en tur. Sen bytte han raskt till trehjulingen. På den cyklar han fram och tillbaka på gatan och det är ju så kul, och lite roligare blev det när Mormor och Torsten kom förbi med ett gashandtag. Ja man hör ju vart han är nånstans.
Ikväll har Vi varit på cykeltur och sen lekte hen med granntjejen, dom cyklade, bytte cyklar med varandra och härjade. Härliga tider när de kan börja leka med andra och själva. Jag tyckte Lillkillen va stor förra Sommaren, ja jag hänger inte med i svängarna.

Längtar otroligt mycket efter min semester nu. Kommer att bli hektiska två veckor fram till dess. Det är Theodors sista vecka på dagis i alla fall, känns riktigt bra. Även om det kommer bli segt att åka iväg till jobbet nästa vecka när Grabbarna är hemma. Hoppas på fortsatt fint väder, allt blir så mycket roligare då!




Midsommarafton




Vi firade Midsommaraftonen hemmavid med goa vänner! Blev hemma hela dagen då vi tyckte vädret var lite ostadigt.
Startade med sill lunch och massa annat gott.

Småkillarna härjade loss ordentligt, från början till slut.



Vi tog en härlig promm på em, mellan skurarna.
Sen mera mat i magen, lek och en hel massa bus.






♥ Kärlek - Tack för en Toppendag ♥




Tisdag - Onsdag


Tisdag och jag och Theodor hängde hemma. Lillkillen tillbringade stor del av dagen vid köksbordet och äta igen sig, kändes det som. Humöret var strålande och va hade en perfekt dag! Mycket lek bus och Mys, varvat med jobb, såklart!

När Mannen kom hem drog jag direkt till stan och mötte upp Flickorna.
Middag på O´learys, blev kycklingburgare och två öl för min del. Surr och skratt i 4 timmar. Fantastisk härligt att bara få träffas surra fritt, utan nåt som "stör" Ja det kändes som evigheter sen. På bussen hem kände jag mig så glad, fick en massa ny energi av Girlsen ♥ underbart!
Nu ska vi boka in Grillkväll med Familjerna och en TjejKväll med lite vin och svänga på benen tycker jag, och ganska snart :-)

Är lite trött på ögat idag, då Lilleman vaknade inatt och va lite hungrig i magen. Skulle ätas yoghurt och sovas i stor sängen (våran säng) Han snurrade runt där och gosade en hel massa på mig. Men efter en timme vill han tillbaka till sin säng. Ja trött, men det va det värt!

Idag är det jobb och dagisdag, äntligen! Ska styra mig hemöver tidigare idag då vi ska besöka nya dagiset, tvärs över gatan - Spännande!

Ha en fin fin dag där ute ♥

Ny vecka




Idag har jag jobbat och det har varit en hektiskt dag. Har hunnit längta helt otroligt mycket efter Mina Hjärtan ♥ Man vänjer sig ganska fort vid att vara Varandra nära...

Imorgon väntar arbetsdag och daisdag igen. Det fina vädret som hade lovats verkar vara som bortblåst. Så kanske inte blir så mycket till uteserveringshäng imorgon, men vad gör det när man får mötas upp med Fina Flickor!


SöndagKväll


Vilken lugn helg det här har varit... Innedagar med Mys lek och film. God mat och bara lullat omkring. Nästan lite väl slappt.
Theodor är bättre, men blir hemma imorgon i alla fall. Magen är fortfarande lite stökig så lika bra att ta det lite lugnt. Kan ju ta många dagar innan allt är somvanligt igen, men vill inte ha nåt bakslag.
Idag har vi varit iväg och handlat blomster och de har planterats ikväll, nöjd!
Hälsade på Mormor och Torsten en sväng på en fika innan Vi åkte hem.

Dags att börja förbereda sig inför en ny jobbvecka.
Imorgon jobbar jag och Grabbarna är hemma. Tisdag ska jag dejta med Brudarna på stan, mat dryck och surr står på schemat, lite sol på det tack!
Onsdag ska Vi hälsa på på T´s nya dagis.
Torsdag jobbar jag halvdag och det är sista dagen som Theodors avdelning har öppet, sen slår de ihop alla avdelningarna och har öppet en vecka till. Sen går LillKillen på Sommarlov, till 15 augusti.
Full fart mot Sommaren - Bara undrar vart den är...

God Kväll!

LördagsMys




Idag verkar Lilleman må lite bättre. Han har sovit 11 timmar inatt utan avbrott. Håller tumen för att det inte blir nåt mera kräk, ser lovande ut än så länge!
Han har varit så glad och söt och väldigt mysig sen magsjukan dök upp. Förstående och lyssnar på vad Vi säger, Söta unge! Kan inte riktigt förstå att han blivit så stor.Hittade en påse med bäbiskläder som jag såklart va tvungen att kika igenom. Både jag och Tony har svårt att förstå att han varit så liten. Från början va han ju så liten så stl 50 va lite stort tom. Då va han liten och go och hängde med på allt -Nu är han större, go och vet väldigt mycket vad han vill och inte vill. Alla perioder har sina tjusningar, eller hur!?

Blir en riktig hemmadag idag och vädret är väl precis det rätta för det. Men jag känner mig lite rastlös. Visst skulle jag kunna tänka mig att släppa loss mig själv och plånboken på lite shopping och REA. Får bli lite nytta här hemma istället!

Hoppas Ni har en Mysig Lördag!


En lååång fredag


Det har varit en lång fredag hos oss.
Theodor väckte oss med ett skrik kring tolv. Vi hann inteupp, så hade han kräkits ner sängen och mer kom det, stackars liten. Så bädda rent, städa, tvätta mitt i natten. Lilleman var mest förstörd över att favvis vovven fick åka tvättmaskinen. Hittade en stand in att kramas med, sen somnade han om gott och sov till 6.30 imorse. Vid 10 somnade han självmant i soffan och jag la äver han i sängen och där sov han fyyyra timmar. Han va ju jättehungrig när han vaknade så han fick en smörgås, som han så gärna ville ha, men den ville inte stanna kvar. Lite fil och yoghurt försökte vi senare med, men nej. Sen somnade han om i mitt knå en timme.
Han åt en hel del ris till middag, ätit yoghurt och druckit vatten. Sen fick han hänga med oss i soffan till 21 snåret.
Tror han somnade i samma veva han landade på kudden. Och han sussar gott fortfarande. Kan ju bara hoppas att det fortsätter så. Rädd för att det inte blir så, men önskar var det!
Nä nu ska jag nog hoppa i säng, lång dag och man vet ju inte hur natten blir.


Turkiet 9/6 - 15/6


Vi har haft en bra semester. Åkte med matförgiftningsplanet onsdag kväll mot Turkiet. Som tur var klarade Vi oss från skiten. Men det va en mycket otrevlig upplevelse i alla fall.
Flygresan gick strålande, Theodor lekte åt lite och sen sov han två timmar, vaknade när planet parkerade :-)



Bodde på ett Fint hotell. God mat men lite intensiv personal runtomkring.
Vi har badat mest hela dagarna känns det som. Theodor Älskar vattnet och inte ens glass kunde locka honom från poolen. Ätit och druckit och bara slappat tillsammans. Skönt!









Dagarna har gått i rasande takt, men jag va rätt så nöjd när Vi vände hemåt igen.
Vet inte riktigt om det beror på att Theodor inte riktigt kommit sig till ro, eller om det var resmålet som inte riktigt tilltalade mig till hundra %.
Hursomhelst så är ju borta bra men hemma bäst.

Buss och flygresan hem igen gick lika bra som på ditvägen, skönt!


Jag checkar ut






♥ Checkar ut med Familjen - Ta hand om Varandra - Det ska Vi ♥


♥ Tears in heaven ♥




Would you know my name
If I saw you in heaven
Will it be the same
If I saw you in heaven
I must be strong, and carry on
Cause I know I don't belong
Here in heaven

Would you hold my hand
If I saw you in heaven
Would you help me stand
If I saw you in heaven
I'll find my way, through night and day
Cause I know I just can't stay
Here in heaven

Time can bring you down
Time can bend your knee
Time can break your heart
Have you begging please
Begging please

Beyond the door
There's peace I'm sure.
And I know there'll be no more...
Tears in heaven

Would you know my name
If I saw you in heaven
Will it be the same
If I saw you in heaven
I must be strong, and carry on
Cause I know I don't belong
Here in heaven

Cause I know I don't belong
Here in heaven


Mellan lediga underbara dagar med Nära och Kära har det också varit jobbiga stunder. Jag har inte velat skriva så mycket om det, men idag vill jag, och det känns rätt, jag vill tänka lite och minnas - Love ♥


Underbara dagar!


Vi har haft sköna lediga dagar. Träffat många Nära och Kära ♥ Många Kalas och mycket Mys, goda middagar och kvalitetstid på hög nivå!
Theodor har varit väldigt mycket upp och ner, egen vilja, trots och han testar oss till max. Men trots det har dom här dagarna såklart varit helt Underbara!



Trehjulingen har blivit en stor favvo, han cyklar fram och tillbaka, fram och tillbaka på gatan. Stolt kile!

Efter Kalas i lördags där de kördes såpbubblor blev Vi ju tvungna att införskaffa en Vi med :-) Ja vad gör man inte.

   

Efter alla aktiviteter somnar LillaHerrn precis hur som helst, trött!



Nu laddar Vi för nägra arbetsdagar, och en hel del som ska hinnas med dessa två dagar som Vi jobbar. Så det är väl bara att sätta fart redan nu.



Hoppa



Idag har Vi Firat Petra som fyller år - Grattis igen Gumman ♥
Gofika och få umgås,alltid trevligt!

Theodor va helt slut så han passade på och sova över två timmar i vagnen när vi kom hem.

M & M kom och hälsade på och vi fikade och surrade. Skönt att få sitta lite i lugn och ro ibland och riktigt skönt när Solen väl tittade fram.

Efter dinner har Vi hoppat studsmatta och Theodor har kommit på att trehjuling är rätt så skoj. Fram och tillbaka fram och tillbaka på gatan. Behöver väl knappast säga att Vi fick bära in han, ikväll igen.

Febern verkar ha dragit förbi och imorgon är det arbetsdag för Oss igen.
Känns helt ok när det är så nära helg :-)
Theodor ska vara med Farmor och Farfar imorgon så inge dagis för den Lilla Herrn. Kan nog bli riktigt mysigt för honom, få egen tid så där en dag.

   


RSS 2.0