Härligt Härligt


Efter en hel del jobb och flytt på schemat tog jag och lämnade kontoret lite tidigare än vanligt idag.
Mötte upp en Fin Petris. Vi hade bokat oss varsin härlig behandling på Marielles. Förmodligen bland det bästa jag gjort på länge :-) Lite mosiga trillade vi ner på stan, lite shopping och sen en surra igen tid middag på tu man hand ♥

Jag sammanfattar dagens em och kväll - Fantastiskt Underbart!!
Vi har redan bestämt att Vi gör om det här snaaart!

Puss ♥

Fullspeckat i veckan


det är bara tisdag och jag känner mig redan färdig för helg. Blev lite för lite vila i helgen som var och veckan rivstartade med massa jobb och dessutom flytt på jobbet. Dvs det vardagliga arbetet + flytt och som ett extra litet + månadsbokslut som knackar på dörren. Härligt, fantastiskt jaa alldeles underbart.
Jag längtar till fredag kväll, så där vid 21 tiden då jag har fakturerat färdigt - längta!!

Idag måste det bli en tidig kväll för att orka med resten. Jag ska hänga lite tvätt sen är det dags att förbereda morgondagen och sen kudde, snart!





Kalas


Söndag - Filippas 3 års kalas.
Barnen hade fantastiskt skoj, lek bus och skattjakt, kan inte bli bättre!
Vi bjöds på go fika, mycket trevligt umgänge och sol. Härlig söndag på alla sätt och vis!






Biopremiär




I lördags var det premiär för Theodor, på bio. Han laddade hela förmiddagen och var väldigt förväntansfull.
Popcorn, bubbelvatten och film, ja en höjdare. Kalle Stropp och Grodan Boll var en lagom start, 35 minuter lång (kort) film var en väldigt bra början. Det är svårt att sitta still så mycket längre, särskilt när alla andra barn i salongen har myror i brallan :-) Nästa gång kör vi Alfons Åberg, passar nog lite bättre efterom han är en av favvisarna!



Bokat va det här!





 Vi gör´t helt enkelt.

Nu är det slutvelat, en semestervecka är bokad!

Jag längtar otroligt mycket efter slapp, mys och bus med ♥ Mina Älsklingar ♥




En vanlig onsdag


Min arbetsdag har varit lite annorlunda idag. Jag började med att jobba hemifrån. Ganska skönt, lugnt och tyst och fika i lugn och ro. Sen prommade jag till stan, med några stopp på vägen. Trillade in på kontoret lagomt till lunch.
Sen en vanlig jobbdag.
Hämtade Lilleman som verkade ha haft en ganska händelserik dag. Lite tröö och kort stubin. Vi har middagat, städat och badat. Efter höstblåsorna förra veckan verkar han ha slutat med vällingen. Så nu är det kvällsfika som gäller, fil, macka och en skål med frukt. Han slocknade direkt efter sagan idag. Skönt!

Jag borde egentligen ta mig i kragen och hoppa i säng med. Är hur trött som helst. Känns som jag har en hel del att "sova igen" från nånstans.
Ska ta och plocka fram morgondagen och ta mig en lååångdusch. Sen blir det kvällsfika och kudde, före 22 siktar jag på :-)

Hoppas Ni haft en FinFin Mittiveckandag!


Shoppingsöndag


Vi drog ut till Birsta vid kl 10. Hade en ganska lång lista med saker som skulle ses över / inhandlas.


Tony köpte en kanonsnygg jacka!

Presenter till Våran Nyaste Vän, som nästan räknas till Familjen ♥
Apoteksrunda, tunika till mig, strumbyxor (äntligen) tröja till Theodor

Nya lampor till vardagsrummet. Eftersom de vi hade i fjol har försvunnit, ja i min värld. Eller de vi har haft va så fula så jag förträngt att de stått där, jag vet inte. Så här snyggt blev det i alla fall!
         

Present till kommande kalas!

Och sen avslutade vi med tapetshopping, ett litet smakprov



Med bagaget fullt av shopping styrde vi ut till Sörberge för att hämta upp guldklimpen. Vi fick middag i magen innan vi åkte hemåt igen.


Lördag fix och vänner


Tony lade klart golvet i köket, det blev supersnyggt! Det är mycket fixning kvar såklart men ett litet smakprov!

    

Vi hann med mycket hemmavid innan det va dags att hoppa genom duschen och kamma öonfransarna lite. Middag i Vattjom med Barnmaffiagänget. Alla hade fått barnvakt, så det va vuxenprat från början tillslut. Oliver minstingen i gänget va med, han skötte sig exemplariskt! Massa mat och surr alltså, alla blev ganska trötta och vid 00.30 var vi hemma. Då hade jag blivit övertrött och kunde inte alls somna.
Vaknade 07 på söndagen, så tyypiskt när man kan ha sovmorgon...

Lördagen va toppen i alla fall - Tack!


Tillbaka!!




Igår kväll efter lite middag kom det busiga hoppiga humöret tillbaka! Underbart! Det va så hoppigt och studsigt så han kunde inte somna förrän kl 22. Men vad gör väl det.
Imorse fick vi lite sovmorgon. Sen frukost och packning. Theodor ska hänga med Farmor och Farfar tills imorgon. Och Jag och Mannen ska umgås med Vänner, helt utan barn. Det betyder att Vi kommer hinna prata och vara med varandra ordentligt den här gången. Det behöver man faktiskt också ibland. Det blir häng med gäng i Vattjom - Trevligt!

Mannen lägger golv i köket, jag har putsat fönster, dammtorkat, tagit fram lite lampor, ställt undan lite sommarprydnader, ställt fram ljuslyktor, flyttat blommor osv osv. En massa småfix som det så sällan blir nåt av med. En varmkorvslunch och sitta i lugn och ro och bara prata, det är kärlek det :-)

Imorgon drar vi på en ordentlig shoppingrunda innan LillKillen hämtas hem ♥

Önskar Er en FinFin Lördag!


Fredag


För snart ett år sen bestämde vi att det var dags att byta golv i köket. Vi har skjutit på det och bestämde att efter sommaren ska det ske. Nu är det efter sommaren. Så igår när Grabbarna var hemma började de ta bort och förbereda för golvläggning.



Innan kvällen var slut hade planerna ändrats lite. Det blir en ny tapet ochså, när vi ändå håller på. Skåpet ska målas ovh den den övre delen (glas) ska tas bort.



Tonys helg jobb har tagit lite stop, så vi passar väl på och grejjar lite hemma. Jag ska hjälpa till så gott jag kan :-)

Theodor äter mjukmacka idag, alltid något!! Verkar som bacillerna hoppas på mig istället, mer och mer. Hängig, ont i kroppen, halsen och ögat rinner fortfarande.

Imorgon är det en annan dag :-)




Varannan dag


Ja idag var det min tur att jobba. Verkar också vara min tur att pallra mig ur sängen på morgonen efter en stökig natt. Jag såg rent ut sagt förjävlig ut imorse. Och stående kommentaren idag har varit, OJ vad du ser trött ut. Såklart har jag kvittrat tillbaka: Jajamen jag är trött :-)
Igår kväll började ögonen klia och ena ögat rinner som bara den. Känner mig allt annat än piggelin. Jag har haft en ordentlig fuldag idag, ja ni vet en sån där dag...
Jag hatar fuldagar, har varit för många såna den här veckan.
Att jag dessutom haft upp över öronen med göra + möte med en kund, gör faktiskt inte saken roligare...

Nä nu ska jag stänga fuldagen och hoppas att det är en finfindag imorgon :-)
Det är ju i alla fall fredag - Lovely! Jag laddar för gomiddag, slappt fint, soffa och massa mys ♥




Onsdag


Mittiveckandagen och idag är jag hemma med Lillkillen.
Natten har varit något bättre än föregående natt. Tur det annars hade det blivit en riktigt tung dag idag.
Känns inte som att det är på bättringsvägen, utan status ganska samma lika. Kämpar med att försöka få i honom nånting. Mat funkar såklart inte alls, vällingen är ratad, då det är svårt med pipen från flaskan, testar med välling i mugg, yoghurt går efter en viss övertalan och lite bråk, vatten funkar ibland. Det är ganska tröttsamt att hela tiden tjata och gnata om detta, försöka med allt möjligt, han tackar ju tom Nej till saft och glass så... Det gör nog helt enkelt väldigt ont.
Nu sover han en liten stund i alla fall. Vaknar och gråtar emellanåt, åh liiiten!

Imorgon får Pappan ta över igen, då jag har flera viktiga möten inbokade.

Ska göra en djupdykning i garderoben nu. Strumpbyxorna ska fram men verkar som alla svarta har fått fötter :-)




Idag är Grabbarna hemma


Idag är jag riktigt trött. Kan faktiskt inte riktigt minnas när jag va så här trött sist. Inte ens under Bäbisperioden kände jag mig så här. Jag kan jämföra känslan med 3 dagars Kalas på Rhodos med mina arbetskamrater.
Det har alltså inte blivit mycket sömn på Stigbygel under natten. Theodor har varit mycket ledsen och haft ont, stackars stackars liten. han ville ha välling men det gör ju ont att äta, så blir det tårar igen och så går det runt runt.
Grabbarna är hemma idag. Humöret verkar det inte vara nåt fel på, trots lite mat och sömn. Får se om det håller i sig. Förhoppningsvis trillar det ner lite mat i magen och sömnen blir bättre inatt. Jag håller tummen på det. Inte roligt med sjuka barn!



VAB Måndag


Börjar veckan med en VAB dag. Theodor va som sagt hängig igår em. Feber och ingen ork alls.
Somnade tidigt, vaknade till lite då och då och va ledsen. Så vi tog ner han till våran säng, för att slippa springa hela natten. Så natten har varit lugn. Jag och Theodor sov till kl 8. Hur skönt va inte det då :-)
Han har klagad över ont i munnen och ont i tänderna, jag har kollat och känt men inte sett nåt. Efter lunchsovning idag så fortsatte han gnälla. Och nu ser jag en massa röda prickar. Misstänker Höstblåsor. Humöret är såklart lite upp och ner för det gör ont och han är inte alls sugen på mat, såklart. Stackars Pruppe!


SöndagsBadet


Innan Sötnosen somnade i soffan hann vi med Vårat Söndagsbad - Hur mysigt som helst!





Bada är förmodligen bland det bästa som finns!


Helg


Väldigt dålig på uppdateringsfronten nu för tiden. Men jobb, dagis och allt som man ska hinna med därimellan och så en Man som jobbar helgerna, så ja, det blir inte så himla mycket tid över på nåt sätt.

Fredagkväll tillbringade jag med arbetskamrater, härligt! Som alltid väldigt många skratt! God mat och dryck. Lite väl mycket god dryck för en del tror jag :-) Men det är väl som vi brukar säga, det ska kännas att sluta...

Lördagen jobbade mannen. Jag och Theodor var bara hemma. Lekte och grejjade.



Leka med lera är kul!
Eftermiddagen var vi ute. Theodor lekte med Brudarna på gatan och Mammorna kunde njuta lite kaffe i solen och surra lite,härligt! Avslutade dagen med mumsig middag och slapp i soffan!
Söndagen var vi tillsammans hela familjen. Prommade till IP och kollade på fotboll i regnet. På em kom Farmorn Farfar och Hugo på besök. Theodor va inge piggelin, feber och somnade i soffan 18.30.



Torsdag


Har inte hunnit med mig i veckan, mycket då en dag hemma varit planerad.
Förskolan har planeringsdagar idag och imorgon. Så idag har jag och Prinsen varit hemma.
Vid lunch fick Vi sällskap av Mamma / Mormor. Vi bjuppade på pannkakor med sylt och grädde. Theodor har lekt och sovit ganska länge, så Mamms och jag fick em till en massa surr, skönt!
Imorgon är det jobbdag igen och Pojkarna ska vara hemma.
Jag kommer dessutom hem sent då det är avtackningsdags på kontoret - igen. Börjar bli en väldigt dålig tradition detta. Men men, tråkigheter blandat med lite skoj ändå. Blir middag på stan imorgon med andra ord.

Helgen blir inte så händelserik, då Mannen jobbar, igen. Så Vi ska väl hänga lite här hemma och bara göra sånt som faller oss in. Inga måsten, ha, inte helt fel det heller :-)

Liten är precis nattad och nu ska jag ta igen lite jobb. Tony är på trevligheter ikväll, så jag kan passa på och ta igen lite jobbtid!

God Kväll!


Startar ny vecka med lite trött


Söndagen i Österroet fortsatte i ungefär samma stil som lördagen.
Skön Mamma - Son helg, som har gått långt över förväntan, då den Lilla Kisen är vansinnigt Pappig. Kanske är det precis det här med egen tid vi behövde...
Jag var helt slut igår kväll. Landade tidigt på kudden men hostan följde med så det tog ett tag innan jag kom till ro.
Så idag har det varit en tröttmåndag.
Glad kille som studsade mot dagis imorse. Hoppade upp i famnen Kramades och Pussades HejDå och sen iväg för att vinka, härligt!
Nu ska jag snart bege mig mot dagis för att hämta hem Gobiten.
Skönt, första dagen på den här veckan är avklarad.


LekLördag


Lördag - Jag och Theodor lekte oss genom hela dagen. Lego, köra bilar, baka, spela grodspel, Alfons, hoppa studsmatta, cykla, spela fotbol, gunga osv... Fullt ös!
Pappan kom hem vid 17 tiden. Vi lagade smaskig lördagsmiddag tillsammans. Sen hade jag bara ligga i soffan energi kvar. Tom det kändes segt, för jag va så himla trött. Det började krypa i hela kroppen, så jag laddade mot kudden ganska tidigt. En två veckors förkylning hänger i och verkar allt annat än vilja ge med sig, segt!
Men ändå en riktigt skön dag med inte så många måsten, gilla!


Trevlig Helg


Det känns att det är fredag. En hel jobbvecka börjar närma sig sitt slut. Och det är ju inte vilken vecka som helst utan värsta veckan, månadsboksluts veckan...
Trött men mycket nöjd, har hunnit varva jobb med en hel del kvalitetstid med både Vänner och Familj ♥

Idag på lunchen mötte jag upp Petrisen. Vi har bokat upp en torsdag em med sköna behandlingar som sen ska avslutas med middag på stan :-) Härligt - För det är vi värda!
Fick med en påse med nya vattenfärger, leklera och ett spel. Så vet ni vad jag och Theodor pysslar med i helgen. Mannen jobbar en hel del så vi passar på att bara göra roliga saker!

Nä nu blir det ett sista jobbryck inna jag styr mot dagis.


Trevlig Helg Alla!



Glad!


Imorse var det en Liten Glad Kille som vinkade av sina Föräldrar på dagis. Stort leende och vinkade så länge han såg oss. Underbar start på dagen, att känna att det där är Våran Kille! Det är ju det Vi är van!

Våran start på det nya dagiset har varit väldigt olik starten på dagiset i Granlo i fjol. Han har varit lite plutig och ibland ledsen när vi lämnat på morgonen. Men sen har dagen gått bra enligt personalen. han är lite avvaktande och leker en hel del själv. Men verkar nöjd och belåten. När Vi har hämtat honom på em har han pratat om att han inte vill gå tillbaka på dagiset nästa dag, osv.
Jaja nu hoppas jag att det fortsätter så här och Vi får tillbaka Våran Kille som verkligen Älskat dagis och alla Kompisar!

Glad Mamma som åkte iväg till jobbet imorse i alla fall ♥


RSS 2.0