Det där med sömnen

Fått sova hela natten igen, underbart! När det händer brukar det inträffa två dagar i rad, sen tillbaka till det gamla vanliga med nattamål. Jag önskar verkligen man kunde slippa det. Kliver hellre upp tidigt bara man får de där sammanhängande timmarna. Man känner sig lite mer människa!
Nu blir det en soft dag, riktigt sjusovar väder. Längtar till kvällen!


Långpromm

Jag packade ner Thilo i vagnen och tog en prommis in till stan. Kom iväg lite senare än tänkt. Så vi hann med några tänkta ärenden och säga Hej och byta några ord med Maja och Valle. Sen var det bara att hoppa på bussen hem till dagis.
Sen hem för lek och fix med pojkarna.
Härlig dag!


Thilo 5 månader

Lillkillen har hunnit bli 5 månader ( i lördags) han är ingen liten kille längre.
Vid 4 månader började han vända sig. Han tycker om att ligga på mage. Han pratar en hel massa. Älskar baby gymet, där kan han grejja på själv ganska länge. Han sitter gärna i matstolen med stöd då. Är väldigt gärna med och är nyfiken på allt som rör sig. Storebror är favoriten, ja det är ganska ömsesidigt 😃 det är härligt att se dom tillsammans.
Längden 69 cm och vikten 7950 g. Så det märks att jag sen några veckor slutat amma. Han har blivit mycket rundare, otroligt lik sin storebror nu. Men framförallt så är han otroligt nöjd nu. Han blir hungrig på två röda ibland och då ska det gå undan, annars är det mest glada miner. Så skönt!


Läkarundersökning och Vaccination

Thilo fick sig en genomgång igår. Allt såg bra ut.
Vaccination och Theodor tittade på storögt. En lite gnällig Thilo på kvällen. Men han somnade 19.30 och sov till klockan ringde imorse. Så skönt! 7-8 timmars sömn i ett är man ju inte alls van, mera mera 😃


Måndag Tisdag

Vi har bara hängt hemma. Myst och lekt. Jag har hunnit rensa i pojkarnas garderober. Ut med alla urväxta kläder, in med lite nytt som jag har märkt upp. Alla vinterkläder har också fått sig en genomgång. Svårt det där. Men alla Theodors vinterkläder från i fjol passar fortfarande ( då vi köpte lite stort i fjol) så har vi tur klarar vi oss från att köpa allt nytt. Nya vinterskor blir det till Theodor och fleecekläder till Thilo.
Har köpt en ny vindfleece till Theodor, passa på nu, Stadium har 25 % på allt.


Thilos Dopdag

Vi kunde inte haft mer tur med vädret. Dop i trädgården, lite frågeslinga, bubbel, mat, dryck och tårta. Och sen blev det lite mer dryck i lagom mängd.
Huvudpersonen höll gott humör trots förkylning och lite si och så med ätande och sovning.
Dagen blev med andra ord precis som vi önskat. Fint och Mysigt med vänner och familj ❤
Presenter öppnade vi dagen efter och allting passade perfekt.
Tack Alla för att Ni gjorde dagen med Oss!


Bröllopsdag och Dopdag

I lördags firade Vi 5 år som gifta. Jag behöver väl inte säga att det känns nästan som igår.
Dom här åren har varit mycket trevliga, mycket som har hänt. Både stort smått trevligt och mindre skoj. Men sånt är livet.
❤ Älskar Dig StorPrinsen ❤

Vi firade dagen med att ha dop för Thilo hemma i trädgården och sedan lite festligheter med vänner och familj. Återkommer med lite mer kring dagen senare.


Nytt till Boysen

Klickade hem i måndags, landade i lådan igår. Theodor fick vara med och tycka både till sig själv och Lillebror.


Mitt i veckan

En bra dag som flugit fram med vardags pyssel. Theodor somnade för kl 18 så jag tog med Thilo på en prommis medans mannen klippte gräset.
Nu är det soffsittning.

Till lunch blev det en smakportion gröt 😃


Dagis och baka lite kaka

Idag var det dags för dagis igen. Jätteroligt tyckte Theodor! När jag hämtade honom fick jag en stor kram och: - Jag har saknat Dig Mamma!
Ja hör ju inte till vanligheterna att man får höra.
Eftermiddagen gick som en dans. Legobygge, mellis och så bakade vi en kaka. Efter middagen fick vi fint besök, presenter surr mys och fika ❤

Bra tisdag, fler såna dagar tack!


Hemma

Vi är bara hemma idag. Har en del att stå i inför helgen. Mannen på jobbet mellan T har en bra dag och minsta T är förkyld, jobbigt, men lika glad (nästan) är han för det.


Söndagshänger

Petar, fixar, planerar och donar här hemma, jag och Thilo. Tony håller ordning på Theodor och en kompis som är här idag.
En lagom dag, imorgon är det dags för den riktiga vardagen igen. T ska tillbaka till jobbet och jag och små T´na är hemma. På tisdag är det dags för dagis start igen.
Känns både och det här med vardagen. Att komma in i de vanliga hjulspåren, komma igång med träning och allt annan "det vanliga" känns skönt. Samtidigt som jag kommer sakna Pappan i huset. Veckorna har gått så himla fort, det är så härligt att få vara tillsammans hela tiden!

Veckan som kommer är fylld med planering och göra inför den kommande helgen. Då det ska fixas för både Dop och Fest. Håller tummen redan nu för att det ska bli bra väder, i alla fall inget regn tack!

Nä nu är det tillbaka till fixet! Trevlig Söndag!


Marknad

Tog en promm ner till Selånger Marknad. Theodor åkte karuseller och det blev lite obligatoriska onyttiga inköp. Varmt och mycket folk så jag va mer än nöjd när vi gick hem.


Sol och bad

Som jag har längtat!
Vi har hängt på Kubenbadet idag. Träffade upp Eva och Tim så pojkarna badade och härjade bra. Jag höll faktiskt mest ställningarna på filten. Trots en mycket bra dag så är jag inte alls i form idag..

Sista "semesterdagen" bjöd på kalasväder, härligt!


09.42

Utsikt från solstolen, där jag precis har parkerat kroppen.


Drakborgen och Rea

Eftersom Theodor varit lovad Drakborgen länge så var det dags att genomföra, man måste hålla det man lovar. Under tiden hängde jag och Thilo på BC och jag gjorde lite fynd! Sån rea gillar jag, investerat i lite nya bikinisar, topp!


Junsele Djurpark

Imorse efter frukost bestämde vi att idag blir det Junsele Djurpark. 45 min senare var vi påväg. Haft en jättebra dag. Fint väder, lite folk i farten och en nöjd och glad familj.


Morgonmys

Vi morgonmyser i Theodors säng och låter Pappan sova lite.
Undrar vad dagen bjuder på..


På stan

Hängde vi lite idag. Kollade lite drakar, småshopp och glass i solen.


Lek Birsta och OS Final

Snabbvisit i Birsta.
Fika med Farmorn och Farfarn.
Theodor leker med V, inne, ute, ute och inne. Nu lekparken och strax hem för OS Final.

Bra söndag!


Trötta barn och trötta föräldrar

En lördag hemmavid, bara vara, inte så mycket ork idag. Lite planering fundering och häng, helt enkelt.
Jag och Lillbus fotade oss och skrattade 😃 Gopropp!


Dagen efter

Har kännt mig trött och seg hela dagen, ungefär som jag skulle va bakis. Men jag drack inte en droppe igår och kom inte i säng så sent. Theodor somnade dock sent och vaknade tidigt och Thilo har sovit lite idag. Så en trött familj idag. Vid ett obevakat ögonblick hann Theodor somna. Båda barnen sov kl 19, jahapp är det nu jag ska hinna med sånt jag inte hinner annars. Eller så lägger jag mig i soffan 😃


Kalasdag

Först Kalas för Eric som fyllde 12. Kalas med gofika!
Sen åkte Vi till Vattjom och träffade hela ligan. Kräftis, (jag och Tony åt annat) med massa gotta mys och surr. Härlig kväll barnen lekte i ett rasande tempo och hade superkul! Och vi hann sitta ner med Fina Vänner, det hör ju annars inte till vanligheterna.
Jag styrde hem oss till kl 22, Pojkarna sov i bilen och det blev lika tidig morgon somvanligt här, ah typiskt 😃


Tack alla inblandade för en toppendag!


Thilo smakar

Idag fick Thilo sin första smakis. Några små skedar med potatis och majs puré blev det. Han såg väldigt förvånad ut, det åkte lite fram och tillbaka och lite grann landade i magen tror jag 😃 Skojig såg han ut i alla fall!
Gosunge!


Fix dag

Ja det är vad vi gjort idag. Fix och lite mera fix. Theodor fick en glass, glad kille! Och Thilo har hunnit med en långsovning, som verkligen behövdes efter nattens övningar. Nu tror jag att det blir ingenting resten av dagen. Lite trött!!


Lugn dag

Mest varit hemmavid idag. Tagit det lugnt och Theodor har fått bestämma så det blev en hel del cykling. Bla till lekparken.


Theodor cyklar

Vi har tagit bort stödhjulen och Theodor cyklar för fullt. Jätteduktig kille, jag är imponerad och lite stolt såklart😃


Middag och Hemmamys

Hemmalördag med en hel del småfix, såna dära måste göra grejer. Theodor sov middag för att orka kvällen även Thilo vilade sig igenom dagen 😃 Middag och firade Svärfar på kvällen. God mat och tårta. Styrde hemåt vid 21.


Vänner och Lek

Theodor gick till en kompis, sen tog jag med mig grabbarna hem till oss. De hann gå igenom alla leksaker, somvanligt. M M och V kom och jag fick lite vuxensällskap! Sen gick lek, matfix, hålla humöret uppe på Theodor, äta, plocka i ett. Det är intensiva middagar nu för tiden 😃 Vid 21 hade barnen somnat och vi landade en stund i soffan med lite OS titt. Gladaste Lillfis


Långtorsdag.

Trötta barn och en lång dag. Theodor lekte med en kompis på em och humöret blev något bättre! Ibland känns det bara som att man vill att dagen ska ta slut..


Ny favorit!

GottGott!


Lek mitt i veckan

Thilo ligger i Theodors säng och spanar på Storebror. Henke Larsson kom visst förbi och skulle laga dörren.


RSS 2.0