Förberedelser inför helgen


Igår gjorde Vi en rejäl Birsta sväng. Massa inköp till helgens 60 års Fest.
Ja och det va inte bara vi som var i farten igår, suck. Halvsvettig, smågrinig, hungrig och trött landade vi hemma vid 16 tiden. Massa uppackning och mat till Theodor.
Sen drog Stora T på grillen. Vi grillade tonfisk och åt en god sallad till och så fick varsitt glas rött. Mysigt, första middagen ute på altanen!
Kvällen fortsatte med en massa planering och fix inför helgen. Theodor passade på att sova från 19.30 till 21. Då väckte vi honom. Han va hur trött som helst. Så han fick mat och jamasen på. Han sov nog innan han landade på kudden.
Förmodligen av den anledningen han vaknade kl 05 imorse. Pigg och hur glad som helst :-) Jag va dock inte riktigt lika pigg. Vi smög upp och han fick mat. Sen lyckades jag få han att somna om vid 6.30. Så jag fick 1½ timme till med sömn. Skönt!

Har precis kommit in efter en prommis. Skönt väder idag, verkar som det ska hålla i sig hela helgen.
Blir städning här nu. Förstår somvanligt inte vem som stökar ner, framförallt inte vem som dammar så, haha.

          



Idag har LillPrinsen på sig sin nya fina tröja som han fick av Min Mamma / Mormor i lördags. Snygging!


Nä nu tjoar Lilla T dags att sätta fart...

Nytto Tisdag med roliga besked!


Vaknades tidigt  hos oss idag. Jag knatade upp med Lill Prinsen och han fick mat. Sen tog Vi en ordentlig mys stund i soffan till morgon teve.
Efter frukost gick hela familjen på prommis. Inget skönt väder. Men lite luft, steg och sova för vissa var behövligt!
Stora Prinsen åkte iväg några timmar.
Under tiden lunchade Theodor. En liten smakportion banangröt. Och idag gick det riktigt bra. Han åt upp nästan allt. Och när han var färdig så la han ut ett kalas garv - Sötisen ♥
Han somnade gott och jag tog mig en tur på cykeln - Mera steg ;-)
Hängde massa tvätt och städade ur LillPruppes garderob. Han växer ju ur lite kläder hela tiden känns det som. Jag städar och rensar och plockar rätt ofta känns det som. En del sparas och en del hamnar i en annan hög. Hör och häpna, Meeen jag kan ju inte spara på  a l l t , den Ni :-)
Gjorde en ordentlig uppryckning på mig själv också. Ögonbryn och fransar fick sig en rejäl omgång. Huuu, det va inte igår det heller. Men jag har väl tacklat av när jag hänger här i förorten om dagarna...

Nu ikväll har jag inte gjort många knop. Ganska nöjd med dagen, och småtrött faktiskt.

Theodor låg på mage på sin lekmatta ikväll och Vi busade lite med han. Då tippade han över från mage till rygg, av sig själv. Han har inte ens varit i närheten förut. Och nu "råkade" han ju bara. Så han blev ganska förvånad vill jag lova. HiHi!



Imorgon är det onsdag. Då blir det shopping och diverse inköp till Helgens 60 års Fest - Wihooow!


Kram På Er ♥

Ganska lugn och skön Måndag


Här vaknade vi till väckarklockan imorse. Något som varit 5 dagar i veckan är idag så väldigt ovanligt hos oss. Även om Vi absolut inte är några sjusovare. Det är sånt  l y x  att få vakna av sig själv eller av Theodors joller på morgonen.
Jag var väldigt trött så Stora T fick kliva upp själv. Han åkte strax före sju. Lilla T och jag sov till tjugo över. Så skönt! Då hade han sovit färdigt och va  p i g g  och  g l a d.
Vi åt frukost och sedan slöade Vi till morgon teve. Han knoppade någon timme så jag gjorde mig iordning, bäddade och tvättade lite.
Klockan blev lunch och Vi gjorde ett andra försök med banangröt. HiHi det ser så roligt ut. Han vet verkligen inte vad han ska göra med det. Gröten åker runt i munnen, lite åker ner i magen och ibland kommer det ut igen. Det blir kladdigt och geggigt. Men Han protesterar inte. Och skrattade massor. Så Vi fortsätter med några skedar till lunch så kommer han nog snart underfund med det hela :-)

         

Blev en Ikea sväng på em. Hade en liten lista med saker som behövdes. Och så köpte Vi en stol till Theodor. Har redan provsuttit. En liten stund kan han sitta i den. Blir roligt för Han att kunna vara med ordentligt, det gillar ju Han :-)
Och så en liten leksak blev det. Den har Han provätit på också.

          

Har varit en väldigt lugn dag idag, skönt! Har som varit full fart väldigt länge hos oss.
Vi har två fullspäckade helger framför oss. Så en vilodag är nog helt rätt. Imorgon ska jag ta tag i Festplanering på allvar.


Go Kväll På Er!


Vår dag


Åh härliga underbara lördag! Vilket skönt väder Vi vaknade till igår.
Vi frukostade och gjorde oss redo för dagen.
Det va dags för Gruskuppen på IP. Så Vi packade vagnen och begav oss ner för att titta på alla 3 syskonbarnen sparka boll. Det va varmt och skönt hela vägen ner. Hade väl ställt in mig på ett blåsigt IP. För under hela min uppväxt är det så det har varit. Men inte igår. Kortärmat och massor med SOL - Men hur skönt va inte det då. När vi kom hem vid lunch tid åkte andra byxor och linne på. Vi dukade upp vid garageväggen och fikade med Mamma, Torsten och Lilla Hugo som Vi fick med oss hem.

LillPrinsen fick paket av Min Mamma och Torsten, 4 månaders present. Fina strumpor, två cool tröjor och en haklapp. Hur fint som helst. Åh Ni är så  s n ä l l a  ♥
Sedan blev liten Hugo upphämtad och Vi förberedde lite inför kvällens middag.
Kl 17 var det samling hos Våra grannar. Jepp Grillning på gatan. Hur trevligt som helst. Roligt att få träffa de nya grannarna, även de gamla eftersom Vi inte träffat dom så särskilt mycket. God mat och dryck och massa surr. Alla de andra känner varandra lite mer, eftersom de alla har 2 barn var och deras större är alla i ungefär samma åldrar. Det roliga är att det är Theodor och två till som är född 08. De andra två är tjejer och född i mars och oktober.

Idag har Våran snälla granne varit hit med lite grejjer som deras Tjej har "växt ur" Lite leksaker och ett babygym. Förstå va snällt! Theodor började gymma nästan med detsamma :-)
Vi har prommat och städat på altanen. Ifall det blir lika fint väder i veckan och Vi kan sitta massor på altanen - Hoppas!
Har ikväll varit till Stora T´s mor och far. Grattat lite i efterskott. Fick middag och God fika.

Theodor har slocknat i soffan här brevid mig nu. Ska snart äta lite och hoppa i jamasen. Han fick en smakportion med banangröt idag - Haha, inte någon höjdare direkt. Han sa inget men fick ett jäkla minspel, Sötisen! Vi har inte bråttom, så det blir ett nytt litet försök imorgon.

Stora T ska iväg tidigt imorgon bitti. Dags att börja träna på den saken kanske, hmm...

Hoppas Ni har haft en bra helg!


     




På språng Fredag


Somnade faktiskt i hyfsad tid igår och vaknade rätt utvilad imorse. Så skönt att få sova i sin egen säng!!
Frukostade och morgonbestyr. Sedan bar det av mot BVC. Vi sköt upp veckans besök där till idag eftersom vi varit borta.
Theodor fortsätter växa väldigt bra. Han är nu hela 67 cm lång och väger 7610 gram (3 cm och 800 gram upp sen förra månaden)
Åkte sen förbi jobbet. En snabbvisit, surr och en kopp kaffe. Efter det Birsta sväng. Hämta tapeter och spana in lite på Barnens Hus.
När vi kom hem konstaterade jag att f..n så varmt det är. 17 grader i skuggan på baksidan - Jisses. Så här blir det alltid. Varmt väldigt tidigt, syftar jag på. Så där tidigt så jag har inte fattat att våren är här och snart är det sommar. Och man ska ta på sig tunnare och mindre kläder. Jag har så svårt att ta på mig kortärmat och byta ut polotröjor till mer vanliga topar. Det känns bara blekt och naket på nåt vis. För man är ju otroligt läskigt vit, otäckt!
Jag har ju iaf lyckats komma i några jeans. Så det känns ju skönt att få byta ut strumbyxor och leggings mot byxor, äntligen! Inte en dag för tidigt! Det väller ju upp fläsk ovanför linningen på byxorna, det är som en hel badring där runt om. Men vafan det är det ju värt - jag säger bara  j e a n s ! !
Jaja, bla bla bla....
Lunchade och städade. Sen åkte hela familjen iväg och Stora T kollade in ett  extra jobb. Vidare sen till grannkommunen.
Hög tid att kolla in kostym till nästa helg. Oj oj oj vilken djungel... vi gick och vi gick och vi gick och tittade och tittade. Ja va svårt det blev. Hur som helst hittade vi lite kläder tillslut. Behöver dock lite komplement, som får fixas till veckan.

Sen middag och sen  har det varit soffa för hela slanten här.


Fortsatt Mysig Fredag  ♥

Hemma igen


Hej nu är vi tillbaka i Österroet.
Vi kom iväg i måndags vid lunchtid. Återigen en fullpackad bil. Kom fram vid tre rycket och packade in oss i stugan med Mike och Maja. Konstaterade fort att mat och dryck hade vi gott om - Jaa massor helt enkelt. Och det är nog det vi har pysslat med allra mest också. Har varit hur mysigt som helst!
Tisdagen bjöd på mulet väder. Så vi tog en prommis och bara va. Få känna sig riktigt "ledig" och bara göra det som faller en in. Och dessutom bortom hemmamiljön.
Onsdag vaknade vi vid 06. Klarblå himmel o sol - härligt. Molnen samlade sig till 10 rycket men blåste sen vidare och vi fick 3 timmar i solen. Theodor klädde vi på och han sov under hela tiden i sin sitter. Så skönt!
Idag blev det mest hoppackning, städning och åka hem.
Har hunnit med en del hemmavid också. Plockat undan allt efter våra två resor. Tvättat lite, handlat och lagat mat. Landade i soffan till fotbollsmatchen kl 19.
Theodor har kvällsbadat och vilar nu på puffen. Tror fjäll luften har gjort han lite trött.
Han började med något kvälls skrik under Åre veckan. Som infann sig varje kväll i nästan en vecka. Lite frustrerande när man inte riktigt vet varför. Igår var första dagen som han var "somvanligt" igen. Och även ikväll har han varit mycket lugn. Hoppas det fortsätter så :-)

Tack Mike och Maja för mycket trevliga dagar - Hoppas Vi kan göra om nåt liknande!

     

  

     


Imorgon har vi en dag med en massa to do´s. Så nu är det nattning av den Lilla Prinsen som gäller. Och förhoppningsvis kommer Vi oss i säng i tid också. Ska bli skönt med den egna sängen igen!

God Natt där ute!

♥ Theodor 4 Månader ♥




Idag blir Våran Lilla Prins 4 månader.
Han har blivit en sån stor kille. Är med på ett helt annat sätt och tittar och börjar utforska saker. Ja det händer så mycket och som vanligt hinner man inte med.
Det nya som hänt sista tiden är att Han kan ta saker och "leka" lite med dom själv. Flytta dom från hand till hand. Ett ganska bestämt humör verkar Han också ha. Vi  kan bara inte förstå vart det kommer från :-)

Theodor verkade tycka om att få komma hem till Vårat Hem igen. Han har varit lite kinkig om kvällarna sista tiden. Men så även igår på hemmaplan.
Fick ett finfint erbjudande om att åka till Storhogna. Så nu har vi varit hemma packat om, tvättat lite och drar snart iväg igen. Mat, kläder och badbyxorna är packade.

Ha en bra vecka tills vi hörs igen.


Puss och Kram ♥

Åreveckan

Vi kom till Åre på  P å s k d a g s  kvällen. Installerade oss i stugan och värmde sedan medhavd mat. Moussaka och ett gloas rött. Sedan somnade hela familjen ganska sött.

        


A n n a n d a g e n  vaknade Vi till blå himmel och sol. Dock lite kyligt i luften. Vi tog en prommis och myste på balkongen innan Mamma och Torsten anlände.

        


T i s d a g  åkte de stora Grabbsen skidor. Jag, Mamma och Theodor myste på hemma och va på prommis. Lagomt och så skönt att bara ta det lugnt! God mat och Mys på Kvällen.


O n s d a g  tog jag och Grabbarna T prommis in till Åre. Där mötte Vi upp Mamma och Torsten. Jag shoppade en ny jacka, äntligen! Jag har ju kikat och provat de flesta på Stadium. Nu passade en av dom i alla fall. Kanske kanske att magen har blivit lite mindre, HiHi! En supergod fika och sen drog vi hem. Då fick Theodor smaka potatis för första gången. Han blev väldigt passiv. Sa varken bi eller bä. Ha Ha spännande!

    

Vi åt lamm till middag som blev supergott! Spelade kort och fick nån drink :-)


T o r s d a g  åkte Vi till Tännforsen. Läckert att se det på vintern också.
På eftermiddagen landade vi vid stugan samtidigt som Tonys föräldrar. Som kom upp två dagar för att umgås och fira.
God middag, massa surr, kortspel och lite vin, trevligt trevligt!




F r e d a g  - Den stora dagen. Tonys 30 årsdag!
Började morgonen med sång och fika på sängen. Och så fick han lite presenter.
Sedan gjorde Vi oss klara och åkte in till Åre för lunchning och "bara vara" tid i några timmar. God mat och Mys och Tony fick en fin klocka! Vi blev hämtade av snälla Torsten. LillPrinsen hade varit lite kinkig så han och Vi vilade lite på eftermiddagen, innan det va dags för middagsfix.
God mat och Tonys syster med familj kom och det blev tårta och mer paket.
Han fick en Zipline tur, pengar och presentkort. Min sista present blev en förstoring på Våran Prins ♥
Kvällen fortsatte med mera kortspel och lite drinkar :-)




L ö r d a g. Grabbarna åkte skidor på förmiddagen. Sen åkte Tony Zipline.
Jag, Mamma och Theodor var hemma i SOLEN. För äntligen var det lite väder. Så vi njöt ordentligt! LillPrinsen satt i sittern och sov under tiden. En riktig Mysdag med Sol och MammaMys!
Avslutade med kanonmiddag och en Plump. Theodor busade i sittern med sina leksaker. Till Tonys Pappas lycka har han nu börjat lära sig förstå TittUt leken lite, HiHi!

        


S ö n d a g - Städdag och hemåkar dag....

Har varit en  J ä t t e t r e v l i g  och  H ä r l i g  vecka! Jag hoppas Vi kan göra om det! Så mysigt att få så mycket tid tillsammans i lugn och ro. Avslappnat och skönt! Åh vad jag tycker om Min Mamma ♥

Ja det va lite snabbt våran vecka i Åre.

NattiNatti Mina Vänner!

PåskDagar

Nu är Vi tillbaka i Sundsvallet.
Våran Påsk och sedan FjällVecka, på det har gått mycket fort.

Så här kommer en snabbis på vad Vi pysslat med sen sist.

Skärtorsdagen åkte vi runt och delade ut lite Påskägg, det trillade in ett och annat här också. Verkar numera som det är den yngsta i familjen som ska ha alla äggen, HaHa. Ja tur han inte äter godis ännu i alla fall!
Vi premiärbadade i bubblet med Theodor också. Oj va roligt Han tyckte det va!

    

Långfredagen familjemiddag hos Mamma och Torsten. Somvanligt hade Mamma lagat en hel massa god mat. Jag orkade inte ens äta upp allt på tallriken. Jag fick mig några glas vitt och två drinkar också, jäkligt nice måste jag säga!

Påskafton var det Kalas. 30 års kalas med maskerad. Vi lämnade Theodor till Tonys föräldrar, smidigt då de bor ganska nära Festlokalen. Så vi kunde ta oss hem på natten och inte vara borta från Prinsen allt för länge. Vi hade en vision om att komma hem vid 01-02 tiden. Så blev det då inte. Vi trillade in så där vid 4 rycker på morgonen. Hann med så där 3 timmars sömn. Mådde så där lagomt bra. Men för att vara första Festen på ett år, så får jag väl säga att jag mådde väldigt bra :-) Vi drog oss hemöver för packning mot Fjällen vid lunchtid.





En till Nästan Alla

Maja : Hockeysäsongen är över för NU - Najsigt!

Petra: Jag hade SÅ KUL igår !

Mari: Pigga på Er och Ha en Härlig Påsk!

Mamma: Jag Tycker SÅ MYCKET om DIG!

Malin: Hinner Vi ses i Påsk, länge sen nu, längta!

Mina Arbetkamrater: Visst saknar ni mig liiiite iaf  ;-)

Evisen: Hoppas Du / Ni mår bra... Laddad för shopping snart... Visst!

Kicki: Njut och Ha en Härlig Semester.

Anna: Vart har DU tagit vägen, hoppas allt är bra iaf :-)

Mannen: I L♥VE U


Ja inte en till Alla utan till några..

Till Alla Glad Påsk!



♥ Kärlek ♥


Febrigt i Österroet


Igår vaknade jag och kände Mig upphängd och nersläppt - Som ett utskitet äppelskrutt, eller vad Ni vill.
Ja det va  f e b e r n  som hälsat på, suck!
Så typiskt, just den här dagen då det va massa skojs planerat.
Tog två alvisar till frukosten och kände mig helt ok sen. Då jag inte hade några andra "fel" än febern.

Babymassagen var  j ä t t e b r a! Verkligen nånting som jag hoppas alla får chansen att gå på. Sen om barnet gillar det, det vet man ju inte. Theodor verkade tycka om det. Det va liksom mysigt. Hon rekomenderade att man utförde detta varje kväll i början för att sen kanske göra det en gång i veckan. Så länge barn och förälder tycker det är roligt/skönt/mysigt. En bra avslutning på kvällen. Kan få barnet att varva ner. Nu har vi inte haft några problem med det här. Då Theodor sover som allra mest på kvällen. Och vi brukar få väcka honom för kvällsmålet och sen somnar han om igen.

Vi åkte hem och vilade lite innan jag sen åkte in till stan.
Fixade barret. Så skönt att få nån ordning på det igen. Hua det behövdes verkligen. Sen mötte jag upp Petrisen för lite shopping och sen gick Vi på O´learys och åt och surrade ikapp. Förr träffades vi minst en lunch i veckan för surr / shopping. Det märks att man har lite att ta igen nu när Vi ses! Ja en toppen kväll blev det iaf. Väldigt bra shopping och hur mysigt och trevligt som helst - Tack för det Vännen! Jag är som laddad att göra om det snaaart!
Faktiskt lite skönt att få komma hemifrån några timmar och få göra nåt annat. Även om det blev en del prat om LillPrinsen såklart. Ja som sagt Vi gör om det!
När jag kom hem sen hade Lilla T feber och va ganska trött. Innan han somnade så åt han ganska lite. Så jag va beredd på att få vakna tidigt för påfyllning av mat. Men det va jag som vaknade först. Kl 4 och kände mig väldigt febrig. Tog två alvedon och sen kunde jag inte somna om. Theodor vaknade en halvtimme senare. Han fick mat och sen somnade Vi om allihopa till 8 snåret.

Idag har Lillen varit gnällig och har fortfarande feber.
Han har somnat nu i alla fall. Så jag hoppas han äter ordentligt och somnar för natten snart. Och vaknar som en sån där solstråle han brukar vara :-)

Hoppas Ni haft en bra dag - Snart är det Påsklov :-)

Kvällen - och snart Tisdag


När Stora T kom hem gick vi ut på en prommis. I början lyste solen. Sen började blåsa. Och innan vi kom hem regnade det. Kul. Och sen kom snön. Jaja..

Jag satte mig på cykeln och där hade jag skrapat ihop en hel massa steg, Ha! Nu börjar tävlingen på onsdag, men nu vet jag hur många steg det blir.
Korvstroganoff till middag. Kaffe och Färjan, HaHa, många skratt!!
Har hunnit med lite telefon ikväll. Det är inte varje dag man hinner med sånt nu för tiden. Eller tar sig tid kanske det är.

    

Theodor har helt plötsligt blivit jätteduktig och ligga på mage. Och tycker det är ganska trivsamt. Dock inte när man är jättehungrig eller mätt, utan nånstan där mellan :-)

Imorgon är det ingen Tråk-Tisdag. Utan det kommer att bli en alldeles Underbar dag!
På förmiddagen ska vi på Babymassage. Sen ska jag åka till stan, alldeles själv! Ska bli skönt att strosa runt lite All By Myself. Kanske jag får lyxa till det och shoppa nåt. Sen bär det av till Frissan och få ordning på barret! Efter det ska jag möta upp Petrisen och Vi ska spana lite för att sen gå och äta middag och prata TjejPrat.
Förstår Ni vilken Härlig Tisdag jag ska ha - Längtar!

Nu är det snart kudden. Har fått lite ont i halsen så där plötsligt ikväll. Hmm hoppas det är borta imorgon...

NattiNatti ♥




Paj


Jo jag glömde berätta. Igår gjorde vi ananas paj. Supersmarrigt!
Har snöat in fullständigt på paj. Det blev äppelpaj i lördags när Mamma och Torsten var här.
Sen har jag bakat en massa paj som vi ska ha med när vi åker till Fjälls. Hur mumsigt är inte det att hitta på kvällskvisten. Lite paj, en kopp kaffe och päroncognac - Fy bubblan va Gott!

Jag gör alltid smulpaj:
3/4 dl socker
1 ½ dl havregryn
1 dl vetemjöl
125 g smör

Fyllning valfria bär / frukt.
225 grader 15-20 min.
Det blir en liten form med paj. En vanlig storlek så brukar jag ta 1½ ggr av receptet.

Det va en liten parantes bara. Nu ska jag Tradera lite :-) Vi ska vänta med långprommis tills Stora T kommer hem...


VinkeVink!

Trött och Grått - Ja det är måndag


Vaknade och kände mig helt snurrig av trötthet. Är inne i en svårt att sova period. Och det va länge sen. Det är som på den "gamla goda tiden" igen då.. Hmm hoppas verkligen att det bara är tillfälligt. Tvingade mig upp för frukost. Busade sen med Theodor som var på ett strålande morgon humör. Jösses vilken energi!
Sen sov han en timme och jag har haft lite Födelsedags Pyssel för mig. Måste passa på då Stora T är på uppdrag idag och jag kan greja ostört.
Lite mat och mera lek och sen somnade Theodor, igen.
När han vaknar blir det kök och sen ska vi på prommis.
Ska ta och göra mig iordning lite och passa på att luncha lite, samtidigt som jag ska sjung sol sången. Va f..n den va ju här imorse. Men nu är det bara grått igen. Åh va tråkigt. Ge mig sol, ge mig värme, ge mig vår!
Tullpanerna är på G i rabatten, men jag vet inte om de kröp tillbaka igår när det kom snö, haha. Men det är väl så här det brukar vara, väldigt skiftande väder.

Näpp dags och sätta lite fart, annars blir jag väl sittande här vid burken ett tag till och får för lite gjort...

Glad Måndag :-)

Mot Ny Vecka


Men Hej JätteGråa Söndag.
Usch vilken urtråkig och seg dag.
Vet inte vad jag har gjort idag, ingenting, men ändå har den passerat.
Har inte orkat ta mig för så himla mycket heller. Jag är trött och trött. Förhoppningsvis vaknar jag med lite ny energi och fart imorgon.
Händer massor i veckan. Det är "kortvecka" och sen Påsk, med Middagar och Kalas. Innan vi packar oss iväg på lite VinterSemester. Åh vad jag längtar! Även om Vi är "lediga" varenda dag nu för tiden. Så ska det bli superskönt att komma bort lite från vardagen, riktigt ledig!

Ja full fart mot ny vecka...


Fredag och Lördag


Fredag: Vaknades tidigt och efter frulle tog vi och slumrade en timme, så skönt! Det behövs någon gång emellanåt. Även om vi inte är vaken så mycket om nätterna. Men det är tidiga mornar...
Jag cyklade lite och undersökte hur många steg en cykeltur genererar. Ja det är ju snart dags för tävling, hihi!
Stora T bakade bröd. Och Vi hann städa lite. Sen hände inte så mycket mer under dagen.
Kvällen tillbringades i soffan, så som det brukar vara på fredagar. Sång teve, karra och en massa annat gott!

Idag åkte Stor Prinsen iväg efter frukost. Det va meningen att de skulle ut och flyga flygplan på förmiddagen. Meeen inge vidare väder, så det blev inställt. Han kom hem vid lunch. Då hade jag hunnit träna, lekt med Theodor, badat honom och fått han att sova lite lunch. Vi gjorde en paj som vi mumsade i oss när Mamma och Torsten kom på besök.
Sen kom kompisar till Tony förbi och tittade på Prinsen och Vi fick present. Jösses vad grejjer han får, den Söta :-)
Vi har gjort egen pizza och har nu landat i soffan igen. Mätt och ganska trött faktiskt.
Snart är det Djungel Teve. Orkar Vi blir det en film efter det.
Theodor har varit ganska gnällig idag. Så både knopp och kropp är lite trött nu.
 
        

Jag och Theodor busade på filten igår. Blir lite väl busigt ibland, därav suddiga bilder :-)

Ha en fortsatt Härlig Helg!

Kramar från Österroet!

Heldag


Vilken låååång torsdag det blev. En riktigt bra och härlig dag har vi haft!

Vi startade klockan 7. Frulle till samtliga. Lilla T har lyxen att få sova vidare en liten stund, efter lite lek på filten. Medans han knoppade fixade jag och Stora T till oss. Så Vi kunde visa oss utanför förorten.
Det vi hunnit med under dagen är:
Prommis, den kortare varianten, men som ändå är nästan 4000 steg. Ja lika bra jag drar den också. Vi ska ha stegtävling på jobbet. Så jag har hämtat ut min stegräknare, så jag va ju tvungen att testa den på en gång. Så nu ska här tävlas. Inget annat än vinst som räknas, så jag får väl se det som en morot, så kanske man blir av med något kilo innan sommaren :-)
Hälsade på några arbetskompisar. Ja jag saknar dom faktiskt lite :-)
Gick en sväng på stan och uträttade små ärenden (2500 steg, braaa!)
Och så besök hos optikern. Hade tänkt köpa nya glasögon. Nya läckra brillor, precis vad jag skulle behöva nu. Har dragit på det ett tag med tanke på graviditet (man kan ju få sämre syn under tiden, men sen går det väl tillbaka) Så nu var tiden här. Men vad händer.. Jag ser inge sämre. Kunde jag ju aldrig tänka mig. Men j ä t t e b r a  förstås, så jag ska inte alls klaga! Så nu blev det ju bara dumt och lägga slantar på glasögon, när jag inte behöver nya glas. Byta bara för att, sånt lyx har jag inte råd med. Vi kom överens om att jag nu hade "sparat en slant" och kunde gå och shoppa nåt fint till mig själv. Jag har den innestående tills jag verkligen hittar nåt riktigt fint!
Lite mer ärenden och sen vart vi bjudna på middag. Tonys Mamms och Papps bjuppade in på stuvade mackisar och korv. Gott Gott!
Kom hem klockan 21. LillPrinsen har varit så snäll hela dagen. Trots att han sovit så lite. Det har ju varit sån fart så han inte riktigt fått en lugn stund. Han har såklart somnat som en stock på puffen nu. Undrar om han kommer sova längre imorgon bitti nu, HaHa. Förmodligen är den något önsketänkande från min sida :-)
Har haft lite svårt att somna de sista kvällarna. Ja så där som det va förr i tiden. Innan Theodor flyttade in i magen. Sen blev jag ganska lättsövd. Och första tiden som Mamma var man också himla trött. Men nu verkar den gamla formen vara tillbaka. Hmm hoppas det är tillfälligt bara....

Ja nu ska jag sluta med mitt svammel...

Imorgon är det fredag. Fredag betyder gotta - tjihoooooo! Längtar!



Tur man kan leva på den här Sötsaken väldigt länge  ♥

Kram från Österroet!

Sol Lek och Mys


Hos oss startade dagen klockan sju imorse. Go frulle, fanns scones kvar sen igår, mums!
Lilla T somnade och jag tog en ordentlig cykeltur. Lite segt så tidigt på morgonen, men skönt!
Dusch och piffning. Kaffe med Mannen innan han drog iväg på dagens.
 
Klockan 12 kom Eva och Lilla Tim.
Vi åt lunch och pojkarna låg på filten. Den mindre sov och den större grejjade lite. Byxorna, benen och fötterna börjar bli väldigt intressanta. Även den Lilla Sötnosen som låg brevid var intressant :-)

         

Grabbarna fick mat och sen packade vi när dom i vagnarna och drog ut på prommis. Så skönt väder. Väldigt blött
slaskigt och bart omvartannat.
Klockan var 15.30 när vi kom hem. Då var det dags för Evisen och Tim att dra hem. Theodor vaknade och Vi gick in och lekte på filten, sen kom Stora T hem.

Vi har middagat och plockat, diskat och donat. Har landat i soffan nu, ganska trött efter en mycket trevlig dag :-) Tack för det, den gör vi om!

RSS 2.0