En fartfylld dag

Dagis cykla till jobbet möten månadsbokslut och iväg på simskola kl 16.00. Middag handla mat duschen fruktstund sagoläsning tvätt häckklippning och förberedelser för nästa dag. Jajamen det här va måndagen det. Man behöver då inte fundera vad man ska göra med tiden i alla fall 😃
Imorgon en ny dag!!




Meeenhhh..

Ursäkta men va sjutton är sommaren? Det är så tråkigt väder, kallt! Huvva!
Nåja det finns ju fortfarande tid till förbättring. 
Lördagen vaknade en trött familj. Inget flyt alls. Vi va ute mest hela dagen. Cykla, spela, sparka boll, cykla mera och snickeri 😃
Efter middagen infann vi oss hos grannarna. Barnen lekte och tjoade. Vi hann med en drink lite vin och surr. Trevligt!
Blev lite senare än tänkt. Så vi fortsätter på temat trött idag. 
Sista jobb veckan. Med månadsbokslut med min efterträdare, tjohej. Mycket som ska stängas och avslutas den här veckan. Och så börjar simskolan. Blir lite trixigt att få ihop den här veckan förstår jag redan nu. Det är väl tur det är den sista. Ska försöka tänka på det när jag stressar mig igenom den. 




Men kan veckan ta slut nån gång

Helt tom, helt slut. Jag fattar inte vad som hände. Tålamodet är slut, ingen ork och humöret bara körde rakt ner i botten. 
För allas skull får vi hoppas att det här ordnar till sig tills imorgon. 
Nu blir det en ljuvlig torsdag kväll med att förbereda morgondagen och hänga lite tvätt. Och lite slötitt på fotboll, ja nånting ditåt. 


Första cykelpasset

Mannen har varit hemma med Liten Buse idag. Lillkillen har varit feberfri så imorgon kör vi dagis igen. 
Själv har jag cyklat till och från jobbet idag. Phu! Första gången på alldeles för länge kan jag konstatera. Ganska slut i kroppen när jag landade hemma. Bytte av stora T och han drog iväg på jobb. 
Jag och grabbarna har byggt lego och kört med bilar. 
Soffan känns rätt lockande nu. Först dusch och tvättstuga. 
God kväll!



Det ena avlöser det andra

Lunchtid ringde dagis. Thilo feber. Ja de va lika förvånade som jag blev. Ibland går det fort. Tycker vi har haft nog med baciller. Så det här va inte riktigt det jag väntade mig just nu. 
Men det är livet det här med de där små. 
Så Vab här kommer vi. 



Två långa veckor

Det känns just nu som en evighet till semestern. Och jag har dessutom nyss varit ledig. I år längtar jag mer än någonsin efter ledighet. Det känns i kropp och knopp att det behövs en ordentlig urloggning för att få ladda upp sig till 100 % igen. 
Att stoppa ner barnen i sängarna medans grannbarnen fortfarande är ute och härjar och sen skicka iväg dom till dagis imorgon när de flesta kompisarna är lediga känns väl också lite sådär. 
Men sånt är livet. Vi kör vidare 😃
Jag hoppas verkligen att veckorna rullar undan lite kvickt nu!




Glad Midsommar

Firade med Eva och Co på midsommar. Sill lunch och full fart på barnen. Grill och massa gotta. Dagen försvann i ett nafs. Theodor blev opigg efter middagen och låg mest i soffan. Thilo och Tim lekte på. Nattade Theodor efter efterrätten. Han va lite ljummen och trött. 
Innan vi somnade tog jag ner Theodor till vår säng. Det va bra. Vid 02 blev det till att bädda rent och sjuksängen kom fram. Ändå lugn natt och dagen idag har varit stillsam. Han är trött men äter och det snurrar på. Kvällens middag hos bror med fam ställdes in. Blir en lugn kväll och tidigt i säng kan jag tro. 

Hoppas ni haft en fin Midsommar 🌺



Mot nytt

Jo nog är man tillbaka hemma i springet och kylan. Ok vardagen är bra den också men man kan ju inte låta bli att längta tillbaka till värmen och sköna dagar. Så är det. Det är full fart som gäller nu in i det sista. Denna veckan och sen kommer det bli två veckor med fullt ös för att kunna lämna av det sista och hoppa på det nya så det känns bra att komma tillbaka efter sommaren redo för att ta mig an det nya uppdraget fullt ut med allt vad det innebär. Jag är nervös såklart men det känns bra med så många bra människor omkring mig 😃




En vecka Mallorca

Jag och Theodor har varit en vecka på Mallorca med Eva och Tim. 
Vi har haft det fantastiskt skönt. 
En kanonfint hotell med bra mat och dryck. Härligt stor pool lekpark och lite andra aktiviteter. Kort promm till stranden och inte så långt till lite trevlig shopping. 
Boysen har lekt från morgon till kväll och varit snälla. Man märker väl lite på slutet av veckan att tempot och värmen börjar ta ut sin rätt, det är liksom fullt förståeligt. Att åka direkt från Midlanda är också bra, precis lagom restid som de klarar av. Det är ju annars lite trist att sitta still. 
Veckan har innehållit en massa bad, strand och pool. Sol, glass, godis, vara uppe sent och lite sovmorgon. 
Vi är alla så nöjd med den här veckan. Och jag har fått mersmak efter ledighet. Känns lite segt att gå till kontoret imorgon. Tre fullspäckade veckor väntar. 







Väskan packad

Nu håller vi alla tummar att alla håller sig friska, då magsjukan hälsat på i huset. Och att Lilleman vaknar pigg och alert imorgon så jag kan åka ifrån LillHjärtat utan oro i kroppen. Kontrollmamman som talar. Sista dygnet har varit lite tufft. Det vore skönt att kunna åka iväg och kunna slappna av helt. 


Den 3 juni

Är en jobbig dag.
Jag minns den 3 juni 2004 som det var igår. Eftersom det är dagen då Pappa lämnade oss är det jobbigt med alla dessa minnen genom hela dagen. 
Jag vet inte hur många gånger jag har försökt att önska Dig tillbaka. Allt som du har missat dom här åren. Och tanken på att Du aldrig fick träffa Mina Tre T'n gör så otroligt ont i mig. 
Så idag är jag nere på botten och vänder för att börja ta mig uppåt igen, samma sak som alla andra år. 

❤ Så, ta vara på varandra, ta hand om det ni håller kärt ❤




RSS 2.0