Helgen kom och gick

Vi har haft bra tempo i helgen. 
Jag och småpojkarna var och Grattade Tim så där väldigt mycket i efterskott. Lek fika bus mys och surr. Härlig em ❤️
Sen lördagsmys middag och lördagskarra  Thilo va trött och somnade i soffan före 18.30. Theodor hängde uppe en stund till och fick lite mamma pappa mys. 


Söndag ute fm för boysen sen lunch kalas ärenden middagsfix Theodor iväg på första fotbollsträningen. Middag bad och lite tv och saga. I säng i tid idag. Imorgon vardag igen med allt som ska klämmas in denna veckan. Tuta och kör! Jag ska vara i norr i två dagar och på torsdag är det Valborg. 
Hej vad det går!



Och så kom en ny torsdag

Klockan är 10.15 och då kommer det. Samtalet från dagis. Thilo hängig. Jajamen 1 1/2 vecka på dagis sen var det dags igen. Tony upptagen med jobb på fm så jag packade ihop och sprang in till stan och hoppade på bussen. När jag kom till dagis låg liten och sov. Blek och ynklig. Bar han hem och parkerade oss i soffan. En flaska välling och tre bullar senare och här sitter vi fortfarande. Stressen över allt som trillar in på jobbfronten under tiden... Jag ska inte ens gå in på hur det känns just nu. 




Och...

Sen blev det torsdag och mannen fick febern. Lite hängig på fredagen men ändå ok. Så jag åkte iväg på fredagkväll på min inplanerade Halv Åtta Hos Mig. 


Härlig middag med sköna bönor❤️ Mycket surr och vin efter det så vid 03 trillade jag in, till ett hem med en magsjuk make. Åh kära nån! Så det va lite svårt att somna och när Thilo kom nerskuttandes Kl 06 va jag allt annat än pigg. Blev en lååång lördag!
Farmor och Farfar kom förbi och lånade pojkarna några timmar iaf. Skönt och roligt för dom. 
Somnade i soffan och kröp ner i sängen vid 22. 
Söndag skrotade vi runt hemma och ute. Ladda för ny vecka. Tony är fortfarande hemma men på bättringsvägen. Nu är det bara hålla tummen för att jag slipper det där som alla pojkarna haft, usch!!
Ska försöka få till en hel jobbvecka den här veckan! Vore nåt nytt liksom. 
Nästa vecka är en kortare vecka och så ska jag tillbringa två dagar i Umeå. 


Mitten på veckan

Nä nu sjutton måste det här va sista vab-jobb dagen på ett tag va...
Jag och Theodor åkte till stan en sväng efter lunch. Ärenden, och lite påfyllnad i garderoberna! Och så en riktig socker chocks fika på Waynes. 

Thilo har haft en kanondag på dagis. Han leker och äter igen allt han missade förra veckan. Härligt! Och det går fortfarande bra att inte sova lunch. En liten dipp mellan dagis och middag bara. Men de senaste två dagarna har han somnat på en gång på kvällen och sovit hela natten, Hejja!!! Det är värt otroligt mycket att få sova hela natten! Jag är fortfarande väldigt trött efter mina vattkoppor så dessa nätter gör nog gott!

Imorgon ska hela familjen på sina platser igen!!




Kalas för Thilo 3 år

Trots allt firade vi Thilos 3-årsdag i söndags. Mormor, Torsten, Farmor, Farfar, Michael, Tina, David och Hugo kom med paket och sång! Fin fina presenter. Resväska, sparkcykel, iPad fodral, hörlurar, keps, kläder, jacka och bilar. Thilo va i högform. Kakor tårta och ballonger. Helt perfekt tyckte LillPrinsen 💙
Hela familjen va helt slut efter kalaset. Så Frasse fick stå för middagen. Olikt oss men ibland är det så skönt att slippa laga... 




💙 Finaste ThiloBus - Våran LillÅke 💙


Jobbvecka - Påsklov

Tanken var att Vi skulle jobba två dagar och sen vara ledig två dagar. Men eftersom vi fick vabba  hela veckan så jobbade vi varannan dag. 
Thilo kändes liiiite piggare på tisdagen men la en.... På kvällen. Trots allt blev det en lugn natt!! Onsdag va jag hemma och jag tyckte att det kändes bättre även om han inte ville ära annat än välling. Torsdagen fortsatte likaså och ja det kändes som det gick åt rätt håll. 
Fredag va första dagen han åt lite lunch. Men sedan gjorde han en tvärdykning och somnade i soffan och en timme senare var det kört. Kände mig rätt uppgiven när Tony och Theodor kom hem kl 15. Tanken var att hitta på nåt skoj på em. Men eftersom Thilo blev dålig och Theodor kom hem med feber... Så fick vi återigen ställa in alla planer. Otroligt påfrestande med alla dessa baciller. 
Lördag blev ändå en bra dag. Ingen hade feber och verkade på bea humör. Så vi hade en bra dag. Ute, cykla leka greja och fika i solen! Grill middag och mys! 
Tyvärr vaknade Thilo en gång i timmen, orolig och drömde. Så vid 23 gav vi upp och gick och la oss. 02 vaknade Tony av ledsen Theodor som kräkts. Så var det dags igen. Herregud vad är detta?? Men han hade fått febern igen och det brukar tyvärr kunna bli följden det där. Han vaknade pigg och glad pt frukost och lunch utan problem och har varit ute och lekt. Informerade familjerna om läger, eftersom vi skulle ha kalas för Thilo idag. Alla kom och firade iaf. Kändes bra!!



Påskdagen och Annandagen

Vi hade Kalas och middagsplaner för dagen. Men eftersom Thilo fick febern och la en ... Så fick vi blåsa av allting och stanna hemma. Det kändes inte alls roligt. Och när Theodor kom ner kl 7 färdigdressad i skjorta och slips för dagens roligheter fick jag fint förklara läget. Lilla Hjärtat 💙 han svarade mig klokt: det är ok mamma vi får ta allt det en annan dag. Goding!
Så hemma och travade omkring istället. Börjar kunna det nu... 
Efter middagen kom  Malin förbi en snabbis och pojkarna fick presenter. Det räddade kvällen om man säger så 😃❤️😘



Annandagen drog vi iväg på en svängom till Farmor och Farfar. Sen kom Mormor och Torsten förbi med påskägg. 
Ja det va Påsken 2015. 


Påskafton


Hängde bara hemma. Åt påskägg och bara hade familjetid. God mat och trötta barn som somnade i tid och vi kollade serier i soffan. Mys!
På natten vaknade Thilo och hade fått massa feber, suck för dessa baciller!!!



Skärtorsdag och Långfredag

På skärtorsdagen va jag tillbaka på kontoret, Wohooo! 


Kändes rätt bra. 
Inga större utsvävningar på kvällen, trött familj. Jag somnade kl 21 och kände mig ganska utvilad på fredagen, men grinig..
Grejade inför kvällens gäster. Det blev bubbel oxfilé potatis hemmagjord bea vin efterrätt avec. Karra sällskapsspel och nån drink. Helt underbart ❤️



Thilo Bus 3 år

LillPrinsen blev 3 år för en vecka sen. 
Det blev en annorlunda dag. Då prickarna på Mamman hade förökat sig ordentligt under natten..
Vi firade med paket och sång på morgonen. Sen blev det mer paket och lek på eftermiddagen. Till middag önskades köttbullar potatis och sås. 
Efterrätt blev det såklart, glass maränger och chokladsås!
En bra dag som avslutades med en febrig prickig storebror. 



Grattis Älskade Lilla Buskille! Det är riktigt mycket trots nu mellan varven. Jag hade helt förträngt den här tiden. Du kan vara världens gladaste mysigaste lilla prick för att sen göra en tvärvändning och inte lyssna alls. Vi sliter oss i håret. 
I samband med sommartiden fick vi lite fart i att sluta sova lunch. Så tre hela dagar på dagis utan sovning. Än går det finfint! Lite passning innan middagen står på bordet och tjurigt. Men rackarns va skönt när man kan natta kö 19 och då är det god natt. Ogillar långa nattningscermonier. Vi har hållt på fram till närmare 21 vissa kvällar. Det är inget vi är van. Theodor har alltid somnat fort. Så nu sover de båda 19.30. Min tro är att de flesta barn i den här åldern behöver det!
Så nu hoppas vi att det fortsätter så här!



Påskpyssel

När man är hemma och är sjuk måste man ha nåt att göra. Och särskilt nu eftersom vi inte känner oss så sjuk längre. Mina koppor har torkat men Theodor får stanna hemma en dag till, lika bra. 
Vi har Påskpysslat och smågrejat här hemma mellan jobbrace, tv, film och finns i sjön. 
Nu har vi snart tagit oss igenom det här, Hejja Hejja!!




RSS 2.0