Snart en ny dag...


Imorgon är det Dagen, dagen som betyder åter till arbetsplatsen.
Helt otroligt, nästan hemskt vad tiden har gått fort. Det här har varit den Bästa tiden i mitt liv, helt utan tvekan. Att få tillbringa så mycket tid med Theodor har varit underbart. Självklart inte en dans på rosor dygnet runt, så är det ju. Men det har varit nåt så speciellt som jag gärna vill göra om en dag :-)
Jag och Vi har lärt Oss så otroligt mycket, om varandra livet och Oss själva. Jag hoppas att jag fortfarande är samma Anna men med lite mer erfarenhet här i livet och kanske lite mer ansvar!

Känns både roligt och skrämmande att åka till jobbet imorgon bitti. Känns som jag har glömt precis allt, vad är det jag gör på det där stället egentligen? Hua hemska tanke att börja om, kanske inte från noll, men nånstans ditåt i alla fall. Ja jag ska inte hymla med att jag längtar tills jag kommit in i jobbandet igen och Familjen vant sig vid lite nya rutiner, som det nu faktiskt kommer att bli. Även om jag bara kommer att jobba 50%, en dag på kontoret och resten hemifrån så blir det en hel del nytt som ska sättas. Så allt får sin tid jobb och familj.

Ja imorgon börjar en ny liten del i Vårat Liv, det känns så i alla fall...


Lördag med Familjen


Lördagen hos oss...
Vi åkte till Timrå och badade. Theodor plaskade på som aldrig förr och efter en halvtimme var han helt slut. Ja tror jag det så som han vevade. Det var många barnfamiljer där så han hade många barn att spana in också.
Sen åkte Vi vidare till Svärisarna. Fick middag och Prinsen härjade loss. Han somnade såklart i bilen på vägen hem. Blev gröt och välling sen direkt i sängen för den Lilla.
Jag och Mannen kollade hockey, Robinsson och sen en film, en läskig sådan. Så jag har sovit lite sådär inatt.


Birsta tur


Igår fredag var Vi ute på en liten att göra tur i Birsta.
Ikea med lite smått och gott. Spran in en sväng på Birsta City också men Theodor var inte riktigt på shoppinghumör om man säger så. Så jag orkade bara inte. Vi hämtade upp mugghållaren till Våran Lilla vagn. Den gick ju sönder när vi åkte hem från Kreta. Skulle kunna vara utan, men det är praktiskt att kunna ha lite småsaker där. Tur hade vi för den kostade endast 50 spänn. Beställde en ny grej till den andra vagnen. Den där delen som sitter tvärs över som de kan hålla i, sitt vagnen, ja vad sjutton kallar man den för...? Jaja den gick sönder nu när det va så kallt.
Sen åkte vi hem och Theodor fick sova en eftermiddags sväng. Vi lagade mat och hängde i soffan, en typisk fredags kväll hos oss.

Det är kallt och jag undrar vad dagen har att bjuda på...

Kram!


Hemma i snön


Jag behöver knappast använda ord som snö snö snö överallt. Helt otroligt vad snö Vi har fått. Känns overkligt att det ska bli vår och sommar nån gång, suck!
Jaja... Vi har varit hemma hela dagen idag. Ingen större lust att dra iväg nånstans i det här vädret. Och mitt humör har varit allt annat än på topp faktiskt.
Theodor har inte heller varit helt nöjd. Nä mycket gnäll och vill ha underhållning mest hela tiden. Tur att vi har varit hemma hela familjen idag så har det blivit en hel massa lek och bus hela dagen. Det märks att han tycker det är roligt när Pappan är hemma, ja han leker och busar nog mer än Mamman :-)
Jag lyxade med att lägga mig på sängen och läsa bok när Theodor hade sin lunchnap, hur skönt va inte det då!
Kvällen blev matning och plock varvat med välling matande och nattning. Lillkillen var helt slut och somnade på en gång. Har latat mig i soffan och gjort mest ingenting. Ja såna här dagar behöver man emellanåt.

Imorgon ska vi nog ut på en ärende runda. Med tanke på alla överflödiga slantar man har den här månaden, haha så känns det så där roligt.

Nä nu ska jag göra ett ryck innan jag ska fortsätta kvällen i.. soffan :-)

Hoppas lite fredags känslor infinner sig under natten så man vaknar på ett alldeles strålande härligt fredags humör!

Puss ♥

Theodor klättrade upp på kossan själv igår, fast det blev fel håll - Så Söt!


Kvällning i Österroet


Åh fy så mycket snö vi har fått i Österroet. Som tur va kom plogbilen förbi runt middagstid.
Jag och Theodor va faktiskt ut och skottade vid 15 tiden, så Tony skulle hitta fram när han kom från jobbet, tänkte jag.
Blev en riktig lyx middag idag bestående av fiskpinnar potatis och spenat. Kan vara gott så där nån gång ibland. Den Lilla Killen har varit mycket kinkig på maten idag. Inte mycket som passat, inte välling, inte gröt, inte riktigt mat, inte våran mat.. Ja ingenting helt enkelt. Jag kan bli knasig dessa dagar när han bara nyper ihop munnen och viftar och har sig. Nu är det ju förståeligt när han inte är riktigt på banan. Magen är helt ur form, utan att gå in på detaljer...Sen upptäckte jag en till tandsing idag. Så det är flera saker som gör det lite besvärligt för honom just nu, stackars liten! Han somnade omgående när vi stoppade om han i sängen ikväll i alla fall, skönt!

Kvällen har varit full av att göra saker. Skottning, fixa barret och sist men inte minst ringa Försäkringskassan. Varken jag eller Tony har fått några pengar. Ja de har haft FÖR MYCKET att göra så de har inte hunnit med, men helloooooo. Mina räkningar kommer oavsett. Åh jag blir så trött ibland. Ja Tony satt i lång telefon kö och fick det svaret. Som tur är så är de ju väldigt tillmötesgående när man pratar med dom, så pengar är på väg. Phu, tur för dom det!

Får se vad dagen bjuder på imorgon. Hur alla mår och hur vädret är. Känns som jag kan det här med att vara hemma så det räcker den här veckan.

Näpp nu är det dags att krypa ner på kudden... Ganska nöjd med dagen!

NattiNatti ♥

HemmaOnsdag

Mitt i veckan dagen är här.
Tony hade lite sovmorgon imorse, dvs klockan skulle ringa 6.30. Vi vaknade av en liten Prins strax innan som snackade som bara den. Han fick gå upp med Tony och göra morgon och jag fick ligga kvar tills det var dags för den stora att åka till jobbet.

Magstatus: Känns lite bättre i magen idag, inte lika öm liksom. Theodor vet jag inte, han har varit ganska gnällig sen jag klev upp. Tony vet jag inte riktigt. Hoppas i alla fall att han mår bättre också. Vi körde lite Proviva race här igår kväll.

Blir en Mysdag hemma idag också. Jag kan väl inte få för mycket av lek och mys just nu känns det som. Och när Liten inte är helt på banan så passar det utmärkt.
Vädret är ju inte heller det roligaste. Snökaos utlovat och det började snöa här vid 8. Så vi får väl se hur kaos artat detta kommer att bli. Enligt vädret ska det snöa fram till fredag morgon, suck!

Tony är ledig med oss nu torsdag och fredag. Så ska VI passa på och ha en hel massa FamiljeMys innan jobb drar igång för oss båda. Vi har inte planerat nåt utan bara vara tillsammans och ha skoj + uträtta lite ärenden, några måsten.

Theodor Bus imorse :-)





Hemmadag igen


Det blir en hemmadag idag igen. Känns som att det har blivit ett gång såna här den sista tiden. Men inte mycket att göra åt det. Huvudsaken är ju att Lilleman blir frisk och mår bra och inte smittar ner andra.

Stora T har fortfarande ont i magen, ja det gör bara ont i magen inget mer, så han jobbar.

Status på magarna.

Dagen i övrigt, roar den lilla med leksaker och bus. Samtidigt som jag försöker räta ut några frågetecken gällande mitt jobbande. Ja tänk att det det går väldigt lätt och fort när man ska ur systemen, men när man ska tillbaka verkar det sitta väääldigt långt inne. Inte alls så att jag är lite less och irriterad, åh nej åh nej...
Känner att mitt tålamod inte är det bästa och vägen till spydiga gnäll mail finns inom räckhåll. Åh jag hoppas att det är min trötthet och att jag inte känner mig riktigt hundra som får mig till dessa tankar. Jag kan ju inte börja min jobbstart på detta sätt, haha!

Nä ut med mina onda tankar - Här ska motioneras.

Puss Vänner!

Snabbsjuka?


Morgonen här idag började likt alla andra... Efter frukost när jag skulle diska undan blev han jättegnällig, tittade konstigt på mig och så tjoade han till och sen kom den, fontän spyan. Rätt ut, ja han blev ju minst lika förvånad som jag. Sen upprepade han det otrevliga en gång till. Huga Lilla SötPruppen.
Sanering och tvättning av barn. Sen har förmiddagen flytit på. Han har ätit både lite välling och gröt. Inga fler otrvligheter. Han sover nu ute i vagnen, sen 1½ timme tillbaka.

Jag fick ställa in dagens träff med Eva och Marie och pojkarna, tyvärr. Får se hur det verkar med Lilla T ikväll.
Istället blev det lite hemmafix och cykling för mig. 

Njut dagen! 

Storhogna


Vi har haft fantastiskt härliga dagar i Storhogna! Svårt att misslyckas iofs med goa vänner massa mys och ledigt tillsammans!
Grabbarna åkte skidor och Vi tjejer och Theodor hängde mest hemmavid. Medans den minsta sov Wiiade Vi, svårt men Kul! Jag behöver mer träning på detta :-) Åkte lite pulka men Theodor blev ganska less efter en halvtimme så då gick vi in och hade afterpulk istället! Goda middagar och massa myshäng. På lördag em var vi och badade, skönt! Stora T mådde lite så där under lördagen och det blev lite värre på lördag kväll. Så han fick tillbringa natten på soffan. Det va bättre på söndagen, men ff inte helt hundra. Vi städade stugan som förmodligen inte varit "så ren" på länge, HaHa!

Blev en stillsam söndag när vi kom hem. Lite tvätt och lek och sen middag. Degade på i soffan till halvtid på Johan Falk, sen kollade vi resten från kudden.

 



Knäppt väldigt lite kort med min kamera, men det kommer säkert lite andra bilder från den andra såsmåningom!


Mot Fjällen


Efter lite om och men och lite strul så bär det iväg till Fjällen imorgon fm.
Ja lite otur och vattenskada i stugan, men en duktig Kille som jag känner letade lite och vips så hade Vi en ny stuga på kroken. Vilken tur. När man har ställt in sig på att få åka bort några dagar och som kom det där beskedet. Men men nu har det ordnat sig :-) Vi har handlat packat och grejjat hela kvällen. Lilleman sover och jag tror det mesta är fixat och klart för avfärd. Vi åker så fort den minsta Familjemedlemmen vaknat kvicknat till och fått i sig lite mat. Jag hoppas vi får sova till 8 imorgon med, som jag fick imorse, skööönt!

Ha ett bra slut på veckan alla Kära Vänner!
Vi ska ta hand om Varandra må gott åka pulka / skidor och eget afterpulk och mest av allt en massa Myyys!

Puss ♥

Då och Nu

 

Här är LillPrinsen 1 månad liten. Så liten go och söt :-) Det är nåt speciellt med dessa små, även om det är väldigt kul när de blir större och man märker allt de lär sig från dag till dag och man börjar förstå varandra. Ja man lär känna den Lilla Krabaten helt enkelt. Minns faktiskt den här dagen som igår... Vi var hemma alla 3 och Vi hade våran första träff med Föräldragruppen på BVC. Det känns inte alls länge sen.


Idag är det en väldigt livlig Kille, som utforskar varenda vrå och detalj. Inte en lugn stund alls. Ibland lite påfrestande men oftast är han bara härlig och helt underbar!

 

 


KyrkisTisdag



Idag fick jag lite sovmorgon då Theodor passade på och sova lite längre. Så skönt!
Vi stökade omkring här hemma, mat, sovning och fix.
Sen travade Vi iväg mot Kyrkis. Hyfsat jobbig prommis med lite ny snö som kom under natten. Halvfärdig när jag puttat vagnen uppför backen mot kyrkan, jisses! Eva och Tim kom med idag. Grabbarna var på strålande humör, fulla i bus. Tim har börjat ta några steg, stor killen!
Sen var det bara och rulla hemöver. Theodor somnade i vagnen och jag blev frusen, lite småbitigt i kinderna.
Middag och kaffehäng vid middags bordet. Jag och Tony är väldigt trötta efter dagen och Theodor är full med energi och massa små upptåg. Halva hans rum med leksaker har flyttat in i köket.
Snart dags för jamasen och nattning.

GoKväll Vänner!


Lugn Måndag


Idag är allting väldigt tyst och stilla. Det är stängt på dagis (mittemot på våran gata) Så det är ingan barn ute och leker och stojjar. Inga bilar passerar på gatan utan det är bara lugnt.
Theodor sover ute i vagnen efter en väldigt lång morgon. Han vaknade lite för tidigt idag och har varit en liten gnällspik.
Jag har inte gjort så mycket idag. Smurfat runt och kollat på resor, flyg och hotell då det verkar som Vi ska ut och resa med jobbet :-)
Känner verkligen för att ta det ganska lugnt de här två kommande veckorna. Det är ju dom sista veckorna som jag är helt föräldraledig. Så jag ska bara göra sånt jag känner för och Kramas Massa med Min Lilla Älskling ♥ Vi ska passa på och njuta av lite extra Familjetid också. Stora T är ledig torsdag fredag denna och nästa vecka, så härligt! Så nu på torsdag bär det iväg till Storhogna!! Vi hade en liten planeringskväll igår, Åh vad jag längtar! Ska bli såååå mysigt!

Ska njuta lite av tystnaden...

Hoppas Alla får en bra start på veckan - Kram!

 


Fin!




Världens Finaste Lilla Theodor!
Vi har en ny kamera, det har jag säkert redan sagt. Och nu håller även jag på och försöker lära mig och knäppa fina bilder :-) Öva öva, tur jag har en go härlig liten son som ställer upp på bilder!

Nu blir det snart mer fikabesök här :-)


Söndagshäng


Idag har det varit söndags häng med familjerna i Österroet.
Först kom Theodors Farmor och Farfar. Vi lekte lite på Prinsens rum. Sen kom Mormor och Torsten och det blev massa fika. Theodor var uppspelt och tjoade omkring. Tony fick namnsdagspaket - Ja Grattis på Namnsdagen Min Älskling ♥ Dåligt med presenter från  Mig, men det kommer hihi :-)
Sen kom Favvisen Mike också. Vi åker till Fjälls tillsammans på torsdag - Wiiiiie, va Vi längtar!!

Vi tog en prommis och Theodor sover i vagnen. Mannen grejjar söndags middag och jag hänger här.
Blir slö söndag resten nu, soffmys och film.

Njut dagen Alla, imorgon är det en ny vecka här!

Roligast just nu, moppen. LillKillen är en hejare på och springa med den haha!




God Morgon Lördag


Trodde att Vi kanske skulle få sova lite längre idag. Dumt av mig att tro nåt sånt när det är helg, jaja.
Lördag är min morgon och mannens sovmorgon. LillPrinsen vaknade 06, jag låg och lyssnade på hans prat i en halvtimme, tänkte att kaaanske kanske somnar han om. Pratet övergick sen till en hetsig diskussion eller nåt liknande så då var det bara och klä på sig och gå upp.
Jag fick ett ryck och hoppade upp på cykeln sedan duschade Vi. Det va blött överallt innan vi var färdiga, men kul hade vi :-)
Nu ska här göras frukost. Vi ska ut på en liten turné innan det blir hemmet för min del och hockey för mannen.

Hoppas ni får en FIN LÖRDAG ♥

 

 


Freeeedag!!


Så har nästan hela den här veckan passerat. Tiden springer fram som aldrig förr. Förmodligen förr att dagen J (jobba) börjar närma sig... Bara två veckor till sen är det liksom dags. Gruvar mig väldigt.. Känns som jag har glömt allt och kommer att få börja om från början med mycket, det är det som tar emot. Längtar tills jag har kommit in i allting igen, pust!

Theodor har haft en lite stökig natt men efter lite välling och kramar har han somnat om. Så tillslut sov han till kl 08, skööönt! För jag kände mig helt slut igår. Idag känns allting mycket bättre. Lillen har mindre feber och är inte alls lika snorig. Bara matlusten som ska återvända, sen är vi på banan igen :-)

Idag har Kicki varit här hos oss. Vi har druckit kaffe och surrat, skööönt! Theodor fick ärva några böcker fråne hennes pojkar (som är lite större) Så snällt! Theodor testade traktor boken på en gång, smakade tydligen väldigt gott :-)
Jag har lunchat och funderar på om Vi ska ta en prommis.
Snart är det MysFredag ♥




Åh en sån dag


Jag är trött! Känner mig helt upp och ner. Natten har varit så där. Theodor haft ganska hög feber och varit väldigt orolig. Så vi har alla sovit ganska dåligt. Vid 05 lyckades alla somna iaf och Stora Hjärtat masade sig till jobbet och jag och Theodor  gjorde morgon vid 7.30. Sen har dagen rullat på med lek, lite välling, städning varvat med lite gnäll emellanåt. Vid 11 gick jag ut med han i vagnen och rullade i 40 min utan att han ens var nära till att somna. Så Vi gick in. Har lunchat och dammtorkat. Och Lillen försöker riva huset samtidigt som han leker. Ja jag vet inte riktigt vad han går på just nu. Han borde vara hur trött som helst med tanke på att han inte sovit nåt alls idag och han har fortfarande hög feber.
Det är otroligt frustrerande när de små inte äter och sover som de borde... Eller inte ens är i närheten av det. Men men... Lilla Sötisen är ju hur snäll som helst trots allt är som det är idag, får man ju tänka. Bara lite påfrestande när han är och drar i alla saker som han INTE ska röra... Han lyssnar inte särskilt mycket på det örat om man säger så. Och det blir ju en värre när han är trött kille.

Nä ska nog göra ett försök till att få han och somna nu...

VinkeVink från Österroet

Onsdagsrapport


Igår kom Eva och Tim och lekte med oss. Vi lunchade pojkarna lekte och så hann vi med en massa surr. Båda pojkarna var ganska trötta så vi tog en prommis på eftermiddagen.
En jättemysig dag, somvanligt. Och så skönt att få surra av sig i alla tankar och funderingar som man har emellanåt :-)
Det grejjades middag och vi gjorde en påfyllning i kylskåpet. Sen var det lite fix inför morgondagen (idag) Innan det blev sängen. Lite stökig natt har det varit med lite spring upp och ner. Visade sig att Liten T har feber, igeeeen. Och med tanke på dregglet och ännu mera händer i munnen så säger jag bara - tänder. Så det har varit en gnällig morgon här med väldigt lite i den lilla magen. Nu har han fått alvis och sover ute i vagnen.
Jag ska grejja mig iordning och plocka lite. Klockan 12 blir det lunchdejt!
Får se vad vi gör i eftermiddag, beroende på status på den Lilla Söta ♥


Ny vecka


Jag hade jättesvårt att somna igår. Det påminde väldigt mycket om när man var lite yngre, hade haft sommarlov i 10 veckor och skulle tillbaka till skolan, men kunde ju inte alls sova den där natten innan, skruvade på sig mest hela natten. Så har min natt varit. Vaknat var 5:e minut så det känns som som inte sover nånting alls.
Mannens väckarklocka ringde tidigt och Theodor vaknade i samma veva som dörren låstes. Så det var bara till att pallra sig upp. Liten hade långt ifrån sovit klart, så en lång grinig morgon hos oss.
Han sliter drar och petar överallt i vanliga fall, när han är trött blir det om möjligt ännu värre. Och det är ju inte så att man kan säga till att han ska sluta och så gör han det, nä... Så inte vet jag hur man får han att förstå när det är sånt han inte får leka och dona med.

Idag blir det en hemma dag. Känner mig lite ur spår så det känns lagomt. Få lite nyttigheter gjort medans lille man sover och sen blir det lek resten av dagen. Lagom start på en ny vecka i vardagen!

Bjussar på lite däänsmoves från förra veckan :-)




Nyårslöfte here I come


Imorgon börjar allvaret, på riktigt. Mannen återgår till jobbandet och jag och Theodor är åter ensamma på dagarna. Tiden har gått så otroligt fort och vi har inte alls hunnit med  a l l t  som vi nu hade tänkt under dessa veckor, men det är väl egentligen bara somvanligt.
I år har jag avlagt ett nyårslöfte. Ja jag har aldrig tidigare gjort det. Möjligtvis har jag haft någon önskan så där. Och då har det handlat om roliga saker som man önskat gå i uppfyllelse.
Men i år är det annat. Jag är precis som många andra i år, jajamensan! Alltså jag ska bli av med en så där 5 kg har jag tänkt. Och då är målet att bli av med dessa innan vi åker till Kreta i juni. Om exakt 5 månader. Det är alltså 1 kg i månaden. Det borde ju tom jag klara av, tycker jag. Har väl aldrig gått in för att tappa en massa kg nån gång förut, utan det har ibland bara skött sig själv. Leva må bra och lagomt av allt helt enkelt. Nu tror jag inte att det är "lika lätt" utan jag måste nog lägga in lite mer engagemang. Och det är väl där jag kan misslyckas, är jag rädd. Men men ett försök och massor med motivation. Vore trevligt att känna sig lite mer som sitt gamla jag. Hoppa i bikinin och känna sig lite mer tillfreds. Ja det borde vara nog med motivation för att sätta lite fart och röra lite mer på fläsket och minska lite på godisintaget.
Det har varit många slappa dagar nu och en hel del gotta. Jag är ju helt galen i smågodis, kan inte tänka mig en fredag-lördag kväll utan karra skålen. Måste försöka hitta nåt annat som är typ lika smarrigt för att stilla suget.

Så ikväll blir sista myskvällen innan allvaret sätter igång.
Nu ska jag KRAMA på Mina T´n ♥

 

 


Bygga Lego


Stora och Lilla T byggde ett högt lego torn häromdagen. Det är jättekul med lego, och extra kul när man får riva höga torn :-)



In och Ut



Theodor har hittat ett skåp som man faktiskt är tomt, så han kan krypa in och så ut, om och om igen. Och det är otroligt skojigt! Hihi han såg helt otroligt rolig ut när vi hittade han i skåpet.


Lördag och vi är bara hemma - Skönt


Vaknade och det var ju  b a r a  -17 grader ute imorse. Va? Rena sommarvärmen kändes det som. Ja det va kanske lite väl överdrivet... Vi lekte inne på förmiddagen. Redan kl 10 var Lilla Herrn färdig för en nap. Som blev 2½ timme i vagnen, skööönt att få sova ute. Sen lunchade vi för att sen klä på oss och gå ut. Men brrrr... Det va -14 men det var inte alls trevligt. Så efter en prommis gick vi in och värmde oss med en brasa och en kopp fika då Mamma och Torsten kom förbi en sväng.

Märks att den Lilla inte är helt kry för han sover nu igen. Men det är bra, sova sig frisk :-)

Stora T kollar hockey och jag har plockat och läst lite bloggar.
Ska börja greja lite inför middagen. Sen blir det FamiljeMys för hela slanten.

Puss!



FredagsMyys


Igår fredag vaknade Vi med en förkyld liten kille här hemma. Inge feber men snorig till tusen och fortfarande helt ointressead av att äta, ja annat än välling. Vi bestämde oss för att åka till Birsta i alla fall. Feberfri och ett snorigt humör så... Behöver det hända lite, en hemmadag blir ju bara tråkig, eftersom man fortfarande måste hänga inomhus. Jaja...det blev lite Ikea shopping och lunch. Mannen fick också med sig lite Rea kläder från MQ och Litet T fick en påse från POP.

Till middag lagade vi nåt nytt, kyckling och pestogryta. Enkelt och jättegott!
Theodor va så trött, somnade före kl 19. Vi slappade i soffan till tåg teve. Fortsatte sen med att slötitta lite och så kammade vi hem några vuxen poäng, isade ur frysen. Ja man ska väl passa på när det är så kallt. Kl 22 var jag helt slut och började leta kudden.


En härlig fredag trots snorig näsa och småtrötta föräldrar ♥


Inga nyheter, men det är kallt


Sa jag att det är kallt och jag fryser. Det är liksom ingen hejd på kylan, usch! Blir dagar inne när det är så här.
Imorse när jag kom upp var det -28,4 brrrr. Det eldas för fullt och man ser inte en kotte.
Har tagit in vagnen i tvättstugan så Theodor får sova inne idag. Förhoppningsvis sover han en stund. Igår sov han en halvtimme i sin säng och sen en liten stund i bilen till och från kalas. Matvägran höll i sig till kl 15. Fick i han lite välling och sen lite pasta till middag. Ja tjurig som få, undrar vem han är lik.

Har ingen som helst fart idag heller och får precis ingenting gjort. Så slö så det är sorgligt.
Ikväll ska vi bli bjuppade på middag, trevliiigt!

Kram från ett kallt Österro ♥

Lugn dag


Har varit vaken sen kl 05 här. Kunde bara inte somna om imorse. Jaajaaa...
Vi har gjort morgon jag och LillPrinsen. Har försökt fått i han lite gröt, men icke. Sista två veckorna har ju intresset för att äta varit lite lågt. Och det kan ju reta en ganska mycket med allt tjaffs varje måltid. Och såklart måste jag ju fundera på varför, HaHa. Misstänker både tänder och mage som stökar till det och lägg sen till en gnutta trots.

Idag ska Vi på 6 års kalas. Känns alldeles lagomt. Tror inte jag ska göra någon nytta alls sen utan bara vara och vårda Familjen och Kroppen.

Njut Dagen Vänner och Kramas mycket i kylan :-)


Full fart


Igår fick Vi oväntat besök två gånger om, mycket trevligt. Fika och surra om senaste händelserna :-)
Hade väldigt svårt att somna igår och har sen sovit mig igenom natten lite så där. Så imorse när Theodor vaknade bad jag Stora T om sovis, Tack! Inte för att jag är på bättre humör, men huvudet och kroppen känns bättre!
Vi har haft en morgon med jagis av den Lilla. Han är tamejfasen öcerallt samtidigt och river och sliter i allt. Vissa dagar kan man ju bli helt vansinnig. Det är tur att Han är otroligt underbar och söt också :-)
Det nya uttrycket är: - MEH och så höjer han på ögonbrynen och ser väldigt och jag menar väldigt förvånad ut. När man försöker få han till att äta middag och det flyger skedar, leksaker, vattenflaskor till höger och vänster och han tittar på en och säger: - MEH! så kan man definitivt hålla sig för skratt.
Armarna måste växt flera cm under natten för imorse fick han tag i min kaffekopp så där precis. Ja så där precis att han lyckades buffa den ett tag tills örat på koppen tittade fram och vips kunde han få tag i hela koppen. Jag var hack i häl på den Lilla, meeeeen fortfarande för sen. Det var ju självklart en massa kaffe kvar i koppen, som tur var så var det kallt kaffe, tack tack! För det kom över honom och över hela köket såg det ut som. Så nu blir det till att flytta in allting ett steg till på bordet...
Tvättmaskinen rullar och Theodor har somnat i vagnen.

Efter lunch ska vi ut och köpa present till födelsedagsbarn.


Måndag - en riktig måndag



Pojkarna leker och jag har hängt lite vid datorn. Fixat med semesterdagar och föräldradagar och sånt där annat kuligt. Jag har vaknade med mensvärk och förkylning imorse, så gissa hur trevlig jag är idag... Nä precis inte alls.
På förmiddagen åkte Vi iväg och handlade mat och köpte en ny bilbarnstol. Ja det är ju en djungel som allting annat. Så efter att ha tittat och testat så bestämde Vi oss för en Britax. Så Theodor fick åka hem i sin nya stol och han somnade nästan på en gång.
Blir nog inte så mycket mer gjort idag, kanske ett bad. Tror jag kan behöva det til kvällen, så kanske humöret hittar fram tillslut, vad vet man.


Mycket Trevlig Kväll igår


Vi hade en kanon kväll igår!
God mat, förrätt chevré toast med jordgubbar, varmrätt oxfilé och potatisgratäng och efterrätt glassbomb! Hur gott som helst. Det är så gott att få äta någon annans mat och sen en super delux middag dessutom. Gott vin och en och annan drink följde. Som nästan alltid blev det även lite sällskaps spelande.
Tack Alla för en ToppenKväll!





Theodor somnade ganska snällt kl 19 igår och vaknade till en stund innan vi började styra oss hemöver. Efter välling somnade han om och sov till efter 8. Så man ska väl inte klaga. Är ändå lite trött i mössan idag.
Vi har varit ute och gått och åkt pulka på förmiddagen.


När LillPrinsen vaknat ska vi dra till Svärisarna på lite fika och träff med släktingar.
Åh imorgon är det visst måndag igen. Skönt att Tony ska vara ledig en vecka till med Oss ♥

 

Kram!


Festdags igen!


Nyårsdagen var Vi väldigt sega här hemma. Vaknade för lite frukost för att sen somna en stund till. Theodor kom hem vid 15 tiden. Då var han efterlängtad ♥ Man går bara och trampar tillslut och bara väntar på att han ska komma hem. Han hade lekt med kusinerna i 250 så han var helt slut. Han fick gå och lägga sig för natten redan kl 18. Sen har han sovit väldigt oroligt i natt. Men kom tillslut till ro ordentligt och vi vaknade vid 9. Då sov Sötnosen fortfarande. Skönt med massa sömn, precis vad vi behövde.

Idag bär det iväg på Kalas igen. Så klänningen är på, fransarna målade och håret snart fixat :-)

Kram Alla!


Nyårsafton 2009


Våran Nyårsafton Firade Vi i År med att gå på 30-års Partaj.
Kalasdagen startade redan kl 12 med lekar med alla festdeltagare och familjer. Theodor myste mest i vagnen och jag knuffade runt på honom i hopp om att han skulle sova lite till. Vi lunchade sen var det hemfärd och fixning. Så vi styrde våran välfyllda bil mot Sörberge och Theodors Kusiner. Vi packade in lilla herrn och allt han kunde tänkas behöva ett dygn framöver. Och Ni vet att det är ju en del. Efter instruktioner så åkte vi till Simhallen och mötte upp Goa Vänner. Efter ungefär två timmar utomhus och blivit kall om fötterna och innan det var färdigt frös hela jag.. Så var det obeskrivligt härligt att krypa ner i en varm bubbelpool med ett glas bubbel - Myyys! Sen blev det fixning en bra stund för mig och Maja. Ja piff och fix från topp till tå och en massa surr, skön uppladdning!

Sen följde en FEST från 18.30 till närmare 04 för våran del. Ja den innehöll det mesta. Skratt sång vin fantastiskt god mat dans surr mera vin många kuliga människor bubbel ännu mera däääns och ja det blev väl precis som en Nyårsfest och 30 års kalajs brukar va, med undantag för några händelser...
Kan inte påstå att fotografen (jag) lyckades särskilt bra denna kväll så jag låter bilderna vara helt enkelt.

Hoppas Ni hade Härligt Firande!


RSS 2.0