Jobb från morgon till sen kväll


Idag har pojkarna varit hemma och jag har jobbat, en låång dag som har gått sjukt fort. Riktigt skönt att den jobbigaste arbetsdagen försvinner i ett naffs. Återstår en hel del i månadsarbetet men i ett lite lugnare tempo tror jag.
Imorgon blir jag och Lilleman hemma. Han har varit feberfri under dagen men ikväll var den hög igen. Jag jobbar på lite hemifrån samtidigt som jag bygger lego, ja nåt sånt.
Ser fram emot en ledig dag mitt i alltihopa för att få lite nya krafter till en sista arbetsdag den här veckan.
Det är lite rörigt på kontoret så jag vet inte vad som känns bäst just nu, att vara där eller jobba hemifrån, både och det där.
Hoppas Lilla Skrot är bättre imorgon och Vi får en bra dag.

Dags för kudde - Kram!


Sjukling




Theodor har feber, orkar inte mycket. Lite russin och Byggare Bob passar såna dagar.


Födelsedag och Morsdag


Födelsedag i huset. Paket och Kalas med Vänner och Familj.
Några bilder från dagen:

   

Vi har också passat på och Fira Våra Mammor!

♥ Tack Alla Fina för besök, Kramar, sms mm ♥






Fredag - En innedag


I fredags var dagis stängt så jag och LillPrupp var hemma. Tråkigt väder med bara regn regn och regn.
Men vad gör det, man kan ju klippa gräset inifrån.




Längta mera


   


♥ Om två veckor är Vi på väg - Längta ♥



Längtar...


Tog en lång jobbdag idag då Mannen hade kvällsjobb och Lilla T var uthyrd till Farmorn några timmar.
Ganska skönt att komma hem till ett tyst hus. Jag har passat på att städa och tvätta och grejja lite. Man hinner ju väldigt mycket mer när man kan gno på i sin egen takt, utan en liten som vill hjälpa till.

Känner mig nöjd med dagen på alla sätt och vis, trots tisdag :-)

Nu får Grabbarna snart ta och komma hem - Kramasdags ♥

Två arbetsdagar kvar för mig den här veckan. Fredag är dagis stängt så då ska jag Theodor ha en riktig Mysdag! Behöver ladda lite extra för nästa vecka blir en mycket intensiv vecka för min del. Borde varit en kort härlig vecka med röd dag ledig klämdag, men icke. Och så ska en Östersunds tripp klämmas in, mitt i månadsbokslutet. Ser fram emot semester och ledigt, längtar! Bara askmolne tar och försvinner så ska det här bli bra :-)

God Kväll!

Ny vecka


Fredag och Lördag tillbringade jag i Bispgården med mina Kära arbetskollegor. Jobb varvat med lite skojs. Jag blev mest trött och avslutade kvällen ganska tidigt.
Har varit trött och seg hela helgen. Att vakna upp till en regnig måndag kändes inte riktigt rätt.
Regnet försvann och fram kom solen och jag lämnade kontoret tidigt för ett frissanbesök.

Ikväll har det varit en nyttokväll. Rensat, plockat, hängt upp ytterligare ett par gardiner och putsat fönster. Rätt skönt att landa i soffan nu, varva ner lite hinna känna och tänka efter lite...

Ta hand om Varandra ♥

SommarShow


Idag har Vi varit på SommarShow på dagis. Theodor har sjungit och dansat hela veckan. Men när det var show dags satt han helt stilla och bara tittade på alla människor, Söt!

Efter det picknickade Vi i gräset.

    



Bjuppade Mormor och Torsten på middag. Sen bad och sängen för Lilleman.

Jag har packad väskan inför morgondagen, som styrs mot Bispgården...


Djur i Familjen


Imorse när Theodor hade tvättat sig och skulle hoppa i dagisutstyrseln, så säger han:

- Pappa är en Tiger.

- Jaha svara jag, vad är Mamma då?

Då svarar Sötungen med ett stort leende:

- En Dinosarie.

Ja man har ju svårt att hålla sig för skratt många gånger.



Bland det tråkigaste


Ikväll har jag gjort kanske det tråkigaste jag vet... Bytt gardiner. Mannen har putsat fönster och jag har strykt och hängt upp fina viiiita gardiner och pysslat om blommorna lite. Ja det är inte så ofta jag gör det. Kan fortfarande förundras över hur Min Mamma han med sig. När jag var liten byttes gardiner till jul, efter jul, påsk och sen sommar. Och jag lovar att hon putsade fönstren mer än en gång per år. Jag är glad om jag får till det här en gång per år. Visst det blir fint efteråt, absolut. Men tråååkigt! Jag och strykjärnet är inte alls kompisar, använder det, ja den där gången per år när jag stryker gardiner. Nu är det bara några fönster kvar, till en annan dag...


Fin




Idag far känslorna upp och ner, jag vet inte riktigt vad det är frågan om, eller jo det vet jag ju, det är den tiden i månaden, men idag har det varit värre än vanligt. Nästan, ja bara nästan så jag tycker synd om dom runt omkring mig. Men jag har mest hållt mig på min kant och suttit och surat och mumlat för mig själv, som en riktig surkärring. Men va skönt det är då. Att bara få vara en sån Surtant! det blir inte bättre, men inte sämre hellre. Det är tur att jag har den här Fina Killen att få komma hem till. Nu har han också haft en sån "dår dag" då ingenting passar och det är gnälligt och stökigt. Men Vi avslutade kvällen med Bus Kramar och Pussar ♥

Ska avsluta Kvällen med soffa och Förlossningsteve - Go Kväll!


Lite hemma och lite borta


Tråkigt väder men Vi har haft en FinFin helg!

Lördag:
Bullbak och en riktig Mysdag här hemma.

   

På eftermiddagen kom M & M och sällskapade med Oss. Grillat och en massa gott hela kvällen igenom. Landade på kudden, trött mätt och belåten!

Söndag:
Mötte upp Vännerna på Drakborgen kl 10. Lek surr och bus, fullt ös i två timmar. Theodors små blå rullade runt runt när vi lämnade stället. Superkul tyckte hela Familjen.

       


Fortsatte eftermiddagen med Familjetid. Fika, middag och fika har som avlöst varandra. Landade hemma lagomt til välling och sängdags. Ja full fart!
Nu slapp i soffan, för imorgon är det ju arbetsdag, igen...






Mot Fredag


Wihoo - Imorgon är det Fredag, åh som jag har längtat!

Jag är helt klart redo för FredagsFin och Härlig känsla i hela kroppen.

Här kommer jag!


Vardagar


Tisdag var Vi till Fina Familjen i Vattjom. Vi bjöds på middag, surr och lek för småpojkarna.
Theodor fick fina födelsedagspresenter, lite i efterskott. Tiden har inte riktigt räckt till för oss på slutet, så vi har inte fått ihop så många dejter med hela familjerna.
Pojkarna var trötta, så järnvilja varvades med någon tår på slutet. Ja så kan det vara. Hur som helst va det jättemysigt att få ses några timmar. Vi får göra om det väldigt snart!

Ikväll har det fyllts på i kylskåpet av Mannen. Jag har dammsugit, torkat golv och tvättat. Nu orkar jag banne mig inte så mycket mer ikväll. Slösurf och lite Tradera, ja jag har kommit in i ett stimm igen, dvs köpa saker. Jag önskar simmet innebar lite försäljning med. Har en hel kasse med kläder och lite skor efter Theodor som jag tänkt göra mig av med. En annan dag, som Theodor skulle sagt :-) Borde också fortsätta med min garderobsrensning som jag påbörjade igår. Fy farao va kläder jag har. En del som jag inte använt på länge och en del nytt varvat med gamla favoriter. En hel del behöver liksom hänga till sig innan jag kan ta ett beslut. Det va längesen jag gjorde en rensning så det hängde tom kvar lite Mammakläder, så nu är det nerpackat i väntan på att nån annan kanske vill låna dom :-)

Imorgon kväll ska vi iväg på Kalas - Sen ska jag hem och ligga i soffan och invänta fredagen!

Kram ♥

Bacill i kroppen


Vilken värme det har varit idag. Perfekt för en dag på kontoret, eller inte.
Min jobbdag har varit väldigt sådär...

Theodor kom hem från dagis och såg ut som en riktig liten smutsgris, från topp till tå. Dom hade varit ute hela dagen och han va helt slut. Åt en massa till middag = en massa ny energi. Vi åkte till Morfarn och gjorde Fint ♥ Theodor visade sin boll, hjälpte till att vattna och städa. Sen skickade han Pussar innan Vi gick, SötPrupp!

Vi åkte hem och hoppade i bubblet sen blev det sängen för den Lilla. Han va helt uppskruvad och somnade sent.
Själv har jag hängt i soffan, känner mig allt annat än piggelin. Har känt mig knepig hela helgen, öm i kroppen på nåt vis, har inte riktigt kunna sätta fingret på vad det varit. Men igår kväll kände jag av halsen och imorse kändes det inte alls bra. Hoppas det känns bättre imorgon.

Mannen har petat i trädgården ikväll och varit så duktig.

Imorgon är det en ny dag - en bättre dag.

God Natt!


Familj och Vänner Helg


Igår drog Vi till Birsta när de öppnade. Nya skor till Theodor och lite annat smått och gott fick följa med hem. Lunchade på Ikea och sen hem för en tupplur för den lilla.
På eftermiddagen kom Micke och Maja och fikade och busade en massa med Theodor :-)
Nu ikväll packade Theodor tidningskorgen, två tevedosor och en mössa. Sen tog han på sig skorna och skulle åka till Micke och Maja. SötPrupp!
Grillning och sen slöade Vi bara i soffan. Såg en film, Hämnden. Bra! Blev en tidig lördagkväll, kände oss rätt nöjd med dagen!



På väg till M och M


idag Söndag åkte Vi ut till ön.
Träff med gänget och en besiktning av den färskaste medlemmen. Filippas lillebror Oliver, så söt och underbart mysigt att få känna lite på den lilla ♥ Snäll kille som verkade otroligt nöjd med tillvaron! Härligt! Vi bjöds på gott fika, barnen lekte och föräldrarna surrade av sig en massa! Tack för förmiddagen alla, längtar redan till på söndag!
När det var dags för sov prommade jag och Theodor till Mormorn och Torsten. Vi fick mer fika och Theodor knoppade en timme.
Hem för att fixa middag och Farmorn kom och sällskapade! Och avslutade allt med en fika, hejja strandsäsongen :-)



Nattning av liten uppspelt kille, som avslutade kvällen med att klättra ur spjälsängen. Dags att måla och göra klar "storsängen" nu kanske :-)

Nä nu är det tajm och börja tänka på morgondagen.

God Kväll!


Åh helgen


Den här veckan har varit en sån där vecka då jag kör ner huvudet i sanden lite grann, och bara kör på. Jobbet har tagit sin tid och lite till. Det vardagliga har rullat på, mat, lek, städa, leka mera, plocka, grejja. Har landat i soffan så där runt 20 tiden och pysslat med lite jobb och annat.

Känns otroligt skönt att det är fredag idag. Otroligt efterlängtat!
Jag ska komma ifrån jobbet i tid idag och hämta hem Min Lilla Älskling ♥
Sen är det FredagsMys för hela slanten.

Helgen är fullspäckad somvanligt. Ska hinnas med både Vänner och Familj dagarna två, härligt!

Trevlig Helg på Er!

Mycket Theodor


Det är mycket som händer med den Lilla Killen. Många funderingar och väldigt mycket som testas.
Vissa dagar gör Vi inget annat än tjaffsar känns det som, medans andra är helt underbara med massa mys, härliga "samtal" och massa kuliga händelser.
Sista tiden har Lilla Herrn börjat testa Oss en hel del. Det är mycket Nej och kan själv, och säger vi ifrån i lugn ton så springer Han iväg och ylar. Spelar liksom ingen roll om man talar lugnt eller blir riktigt arg, det har samma effekt. Kan bli många turer ibland. Och humöret växlar ena sekunden till den andra. Efter en stund på sitt rum kommer han med nappen i ena handen och vovven i den andra  Pussas och Kramas och man ska säga Förlåt och så försöker ju jag prata om saken, inte alltid så populärt :-)

Idag efter middagen pinnade han iväg till gästrummet, hittade en orange krita, fråga mig inte vart. Jag trodde jag hade städat, hmm... Sen målade han både på teven och byrån, jajamen. Ja jag försökte förklara att så får man inte göra, man ritar på papper osv osv.

Efter välling, borstning av tänder och traktor boken, ja här snackar Vi kvällsritualer. Så kröp han på kudden och verkade riktigt trött. Jag har gjort lite nytta och Mannen handlat. Jag har hört hur Theodor pratat på där uppe, men det är liksom Hans sätt att varva ner. Men sen blev det tyst. Så jag trodde Han sov. Halvvägs upp ropar han på mig och när jag kommer in möts jag av den här Buskillen. Jättenöjd och Glad säger han:
- Theodor busa och så skrattar han.
Ja... :-)




Trött!


Helt otroligt trött idag.
Theodor vaknade flera gånger inatt och tillslut fick han komma ner till Våran säng. LillKillen hade blivit pigg och skulle leka och se på teve. Spelade ingen roll hur många gånger Vi försökte förklara att det är natten, man ska sova nu. Nallar, nappar filt och annat mys men nej han ville inte sova. Så efter 1½ timme gick jag upp med honom och han somnade i sin säng. Sen fick Vi såklart väcka den Lilla Herrn när det var dags att starta dagen, mot dagis och arbetsdag. Det va tre trötta och smågriniga som lämnade hemmet idag. Inte den bästa starten på en ny vecka.
Mannen är dessutom och jobbar ikväll. Men jag ska ta och leta reda på kudden nu.
Piggpiggelipiggpigg imorgon tack!

God Kväll!




Snabbt om helgen


Eftersom jag jobbade fredag kväll försvann den kvällen i en grisblink.

Lördagen startade vi kl tidigt. Frukost hela familjen tillsammans och sen en promm. Jättekallt ute så Vi drog oss in för lite mys fika och lek inomhus och lite fix inför kvällen.
Middagsfrämmande, massa god mat och dryck och en hel massa surr.
Vid 19 tiden traskade vi iväg till Majbrasan. Jättemycket folk och härlig stämning :-) Träffade en och annan kändis! Efter en timme där kände Vi oss nöjda och lite frusna. Så hemåt och Liten fick krypa på kudden och vi andra fick oss lite mera gott att stoppa i magen. Tack! Trevlig Kväll!

Söndag vaknade Vi i vanlig ordning tidigt. Prommade ner till IP efter frukost och tittade på Eric som spelade fotboll, Gruscupen. Ingen värme den här helgen så efter en match travade Vi hemåt och försökte hitta värmen. Killarna sov middag och jag småfixade med mitt. Fick fika besök på eftermiddagen, både av Farmor och Farfar och Mormor och Torsten. Jätteroligt tyckte Theodor som va lite gnällspik, eftersom han blev väckt på em. 


Ja det va helgen, lite kort, men det va ju precis det den va :-)


RSS 2.0