En helg med

Lugna stunder, liten gnällig kille (tänder?) prommis, storstädning, städat undan på altanen, goda middagar, serier, karra, kalas, handlat, hälsat på mormor och Torsten, kokat äppelmos och lite annat smått och gott. Det va våran helg. Det va nyss fredag och vips måndag imorgon, igen. Fyra dagars arbetsvecka och en massa ska hinnas med. Skynda sova nu 😃

Här hänger jag mån-fre 




Rullet

En helg har hunnit passera. Kalas träff med en Kär Vän och gått igenom garderober vinterkläder och skor. Ändå kom det som en chock när vi vaknade imorse med minusgrader. Hjälp vad hände?! 
En dålig start på tisdagen, en sån där morgon när inget flyter. Trötta efter en natt med dålig sömn. Så ikväll blir det tidig kväll. 
Annars. Ja avverkade en promm på 8 km igår. Det går i ett huj när man har trevligt sällskap! Det flyter på på jobbet och jag börjar få mycket på mitt bord. Som det ska va med andra ord. 
Imorgon väntat en lång arbetsdag och jag känner mig så dör lagomt laddad för det. Hoppas jag hinner hem innan kidsen knoppar bara 😃
Ja vanligt vardagssnack från mig bara. Inget nytt. Ibland är det både skönt och bra faktiskt!

Tjing!



En sån vecka

Har precis landat i soffan. Pustar ut efter en lång vecka. 
Jobb upp över öronen och allt fix hemmavid. Lek med kompisar och full fart måndag o tisdag. 
Föräldramöte följt av en lång lång kvällspromm med en annan Mamma på onsdag. Säljkonferens hela torsdag följt av vinprovning och laga mat. Vaknade lite torr i munnen och huvudvärk imorse. Så fredagen har varit en lång dag. Blev en lunch på stan med Carro. Surra ikapp lite tid 😃
Imorgon har jag dejt på stan ❤ 

Nu ska jag ta och lägga mig ner i soffan 😃
God Kväll!



Familjen samlad

Fredagen kom och Pappan kom hem ❤❤❤❤
Familjen samlad! Presenter och mys och sen va vi inne i vardagen igen 😃
Vi har bara varit hemma gjort lite höst i trädgården och lallat omkring. Söndag blev det bullbak och hälsa på Lovis. Lovis är den lilla katten som flyttat in hos Farmor och Farfar. 

Idag har det varit måndag, riktig måndag hela dagen... 
Jobb dagis skola cykla middag och kompislek. Ja vardag härliga dagar ☀





Det är torsdag - Snart fredag!

Torsdag förra veckan Pussade Vi Hej Då på Pappan i huset. 
Nu är det över en vecka sen vi sågs. Känns som en evighet. Båda barnen börjar tappa tålamodet nu. Längtet efter Pappan börjar bli så stort nu. Theodor har varit en klippa. Hållt uppe humöret för dom båda nästan hela tiden. Varit mycket hjälpsam både vid lämning på morgonen och hämtning på em. Självklart har det spårat några gånger. Men det har gått långt över förväntan. Stolt över den lilla Godingen. Han har ett stort hjärta ❤ ikväll tog längtet över och tårarna kom. Ett fint samtal med en klok 5-åring fick avsluta dagen! 
Nu hoppas vi att resan hem går som planerat så vi får hem Pappan/Mannen ❤❤❤❤



Vi längtar ❤❤❤❤



Att må bättre

På jobbet ska vi må bättre. Vi ska kära oss att känna en bra balans, mellan arbete och privatliv. 
Förra veckan fyllde vi i enkät. Idag var det dags för mäta svara på några frågor cykla och väga. Vågen och jag är inte kompisar så jag hoppar inte på den så ofta. 
Efter dagen blev jag tvungen att testa lite gamla jeans ikväll. Det är total lycka när man kommer i favorit jeansen. Dom där som satt så bra innan två graviditeter 😃 Dom sitter kanske inte lika bra som då. Men dom går på och det ser ok ut och jag kan andas 😃 Det finns hopp. 
God kväll!



Lat dag

Aaaah vilken skön söndag vi har haft. Luffsat runt och bara varit. Lekt en hel massa och även fått lite gjort. Skönt! Behövde en sån här dag efter gårdagens hysteriska em. 
Morgondagen är förberedd och jag ska krypa ner under täcket nu och läsa en stund. 

Godingarna duschade och fixade frisyren innan kvällsfikat ikväll 




En sån där dag

När ingenting blir rätt. När ingenting faller i smaken och det är gnäll grin och bråk. En sån dag har vi haft idag. Helt hopplöst. Det ena har avlöst det andra. Kommet inte ur de dåliga spåren. Nära att ge upp en stund, ja ni vet känslan iaf. Middag och sedan lite lördagsgodis. Grabbarna har lugnat ner sig i soffan med varsin padda. Nu film och mys. Jag njuter av lugnet som verkar infunnit sig. Imorgon är en ny dag, Hejja!




Längt efter Pappan och snart helg

Imorgon är det fredag och jag har jobbat mig igenom min första vecka vid det nya skrivbordet. Det har varit en tuff vecka på nåt skönt vis. Väldigt många bollar i luften nu samtidigt, barnen har varit sjuka måndag och tisdag. Vardagspyssel och Mannen packade väskan för jobb borta från familjen en vecka. Joråsåatt...  Trötta pojkar som längtar efter Pappan ikväll. Thilo hade ett litet utbrott och Theodor blev lite liten och Pussades mycket. 
Det kommer kännas skönt i kroppen när jag trampar hemåt imorgon. Hem till Pojkarna för riktigt fredagsmys, det blir soffan och popcorn. 
God kväll!




Utbildning Kickoff och sjuka barn

Hej och hå de sista dagarna har verkligen rullat på. Fredagmorgon lyftade jag mot huvudstaden och utbildning på Universitetet. Vid middagstid åkte vi mot Bosön och blev klokare fram till kl 21. Sen va jag trött trött. Och efter två öl och surr va det god natt 😃
Lördag och Kickoff en heldag med lyssna lära och kula grejer! Avslutades med middag fest och dans. Jodå det kändes i skallen på söndagmorgon. 
Hemmavid har pojkarna bara hängt hemma. Båda småfisarna har varit hemma sen i fredags. Feber snor och hosta. 
Igår fakturering på kontoret och idag är det min tur att hänga hemma. 

Ha en fin fin dag 😃



RSS 2.0