Åh Härliga Helg!

Vi har haft en toppen helg!
Trots lite jobb i fredags. Det gjorde inte alls så himla mycket. Det va bättre att få komma hem till Familjen äta lite mat och Mysa lite och sen ta upp jobbandet i lugn och ro när Theodor somnat och Mannen landat framför OS. Istället för att sitta kvar på kontoret en fredags kväll, oh no no!

Lördag var vi hemmavid och tog det lugnt på förmiddagen. Vi fick sova till kvart i åtta så det va härligt att starta morgonen tillsammans. Sen blev det fix inför Kvällens middag. Mamma, Torsten, Anna, Michael, Johan och Eric var kvällen gäster. På menyn blev det favoriter i repris. Hade inte slagit oss på något nytt denna kvällen. Alla dök upp vid 17 och det blev lite bubbel och små små plock. Tony hade ordnat middagen helt och hållet. Gratinerat mos helstekt ytterfilé och kantarell sås - Mumma!! Theodor fick smaka och var väldigt nöjd att få sitta på ordförande platsen tror jag. Efterrätt cheesecake och björnbär och hallon kompott och till det en liten päroncognac. Ja kvällen fortsatte med en och annan drink och sällskaps spel till klockan sent. Jättetrevlig kväll, som alltid - Tack Alla!
Vi roade oss med bla grupp fotografering, som jag kom på idag att det är ju en bra stående punkt vid alla våra sammankomster, eller hur :-)

Idag söndag har vi tagit det mycket lugnt, så skönt att få ladda batterierna lite.

Theodor har badat ikväll. Det är bland det bästa han vet, så som han plaskar och har sig, SötPruppen! Inte riktigt lika roligt när man måste kliva upp... Han har nu gått på kudden och jag har pillat med lite jobb. Men nu får nog resten ligga till imorgon, det får bli så. Packa ihop mig inför morgondagen, jobbdag och krypa ner lite i soffan.




Fredagsnöjd


Å så har min värsting vecka passerat.
Har varit minst sagt lite pirrig inför mitt första månadsavslut. Så idag blev det en till arbetsdag på kontoret. Så jag fick jobba på i lugn och ro. Skönt också att ha lite hjälp runt omkring sig när man ska hålla tungan rätt i mun och trycka på rätt knappar och tänka samtidigt. Vart som en bit från klar när klockan knackade på närmare 17. Så jag packade ihop mina grejjer och blev upphämtad av Mina Fina Prinsar! Direkt hem och lagade fredags middag. Nytt recept dagen till ära. Alltid spännande med enkla goda maträtter. Ett glas rött och Theodor hoppade i säng.
Sen har jag kämpat på med mitt jobbande. Känns som att det här har varit en lång dag, ja en lång vecka, för det har blivit alldeles för mycket jobbande än vad tanken är. Inte för att jag vill klappa mig på bröstet för det, tvärtom kanske. Men så här i starten får det bli lite som det blir. Vill ju gärna komma in i allting igen och hitta rullet, så kommer nog allting bli mycket enklare sen.

Nä nu ska jag gå och tvätta ansiktet och krypa ner i soffan och känna mig nöjd och glad över veckan.

Imorgon blir det Familjemiddag här hemma. Mamms och Torsten och Min Bror med fam kommer och äter och dricker gott. Kanske blir det ett eller annat sällskaps spelande, rooligt!

Hoppas Ni får en Fin Helg Alla Fina ♥


Kort torsdags rapport


Igår gjorde jag och Theodor en Birsta sväng medans Stora T gjorde inköp till kylskåpet och andra nödvändigheter. Det blev bara kläder till minstingen. Han växer ju så det knakar så lite påfyllning är nödvändigt. Kunde inte hålla mig utan köpte en super cool jacka till han också.

Sen blev det inte mycket gjort efter det. Jag var helt slut igår. Har varit en lite jobbig vecka.

Lekt här på förmiddagen. Lillkillen sover och jag jobbar. Ja roligare än så blir det nog inte idag...

Imorgon är det arbetsdag på kontoret... Längtar till helg!


Fin liten Kille till kvällen

♥ Våran Fina Kille ♥
När jag såg den här bilden kände jag att jisses vad stor han börjar bli Våran Lilla Kille. Man kan inte annat än bli varm i hela hjärtat. Jag märker hur han börjar förstå vad jag säger och gör som jag säger. Hämta bilen, ge den här till Pappa, osv. Det är mycket skratt och bus i den kroppen, precis så där som det ska vara.
Idag har humöret kanske inte varit det bästa. Tänder som stökar igen, så det har blivit lite dåligt med mat under dagen och lite sömn. Så tålamodet har varit dåligt ikväll, både hos Theodor, mig och Mannen som varit utomhus och jobbat under dagen.
Men den minsta har somnat sött nu och jag ska bara lite innan det blir lite lugn och ro på soffkudden innan det är dags att leta den andra kudden.

GodKväll!


Kalla dagar


Igår måndag var det min jobbdag, som vanligt. Och somvanligt var det också kallt när man skulle bege sig mot bussen kl 06.25 på morgonen. Kändes väldigt mycket bättre när jag var på plats. Dagen sprang somvanligt i 190, hann med en massa och även två möten. Landade hemma strax efter 17.30 ganska matt och slut. Middagen och lite lek med LillPrinsen sen var han färdig för natten. 1½ timme går väldigt fort, sen är det dags att Pussa GodNatt. Lite jobb fix innan jag landade i soffan till Familjen Annorlunda och OS. Gjorde kväll ganska tidigt. Hade svårt att somna, för fy fasen va kallt det va, huvva!

Idag är det nästan lika kallt och jag lider med Mannen Min som är utomhus och jobbar. Theodor är inte i form idag så vi hoppar Kyrkis och tar en hemmadag. Brukar annars passa bra med en heldag med annan sysselsättning för mig och liten. Men men det får bli lite annat den här veckan. Jobbar fredag på kontoret, så det borde inte bli så mycket jobbande mellan, men tyvärr en del iom månadsavslut, får ta igen det sen.

Varm Kram på Er därute!


Helgen som varit


Lördag var det Kalasdags hemma hos Oss. Vi grejjade hela förmiddagen. Och fortsatte när Theodor sov.
Sen packade Vi ihop den Lilla Söta och alla grejjer och åkte ut till Svärisarna. Lämnade liten och sen hem för mer fix och middag. 18.30 droppade Vännerna in. Det blev surr, lite små plock att mumsa på och olika drycker. Mer surr, en liten musiktävling och en massa Singstar. Så kan man sammanfatta kvällen.
Supertrevligt som alltid med Våra Vänner - Tack Alla för en Härlig Kväll!!!

Söndag försökte Vi sova så länge som möjligt. Men det är ju stört omöjligt när man väl får. Frulle och sen häng i soffan. Ganska slöa men mådde finfint! Klockan rusade så Vi fick kasta Oss i duschen innan det var dags att hämt hem LillPrinsen. Han hade haft det jättebra hos Farmor och Farfar.
Vi fick middag, och det va ju väldigt skönt att slippa laga!!
Somnade till i soffan vid 21 så klockan 22 sov jag på kudden.

En skön och mycket trevlig helg ♥


Trött men sjunger ändå



Idag är det FredagsMyyyyyyyyys - Om det så är det sista jag gööööör...
Trallat mig igenom förmiddagen.
Är otroligt trött och seg idag. Sovit otroligt dåligt sista tiden. Har ingen aning om varför. Humöret är väl helt ok, men känslan i kroppen  hänger inte med.
Vädret, ja vad säger man. Hoppas de där 4 dm snö som de pratats om dimper ner nån annanstans än här. Tony skottade garagetaket igår. Och blir det värre så måste hustaket få sig en omgång också.
Jaja, det är fredag. Jag har jobbat klart för veckan, Theodor sover och jag borde egentligen göra detsamma.
Blir inte alls mycket gjort här hemma idag. Och ikväll blir det bara soffan under filten och lite godis ska jag unna mig. Måste ladda ordentligt. För imorgon ska man vara pigg, glader och på tårna :-)

FredagsMyyyysKramar Till Er ♥

Utan Dina Andetag

Jag vet att du sover
känner värmen från din hud
bara lukten gör mej svag
men jag vågar inte väcka dej nu

Jag skulle ge dej
allting du pekar på
men bara när du inte hör
vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och genomskinlig grå
blir jag
utan dina andetag

Min klocka har stannat
under dina ögonlock
fladdrar drömmarna förbi
inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
mitt hjärta i din hand
har jag tappat bort mitt språk
det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och färglös som en tår
blir jag
utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
om du inte ser på
och genomskinlig grå
vad vore jag
utan dina andetag

Vad vore jag
utan dina andetag


Dagen...


Dagen exklusiva lunch har intagits, fil och flingor. Allt huset hade att erbjuda, så där lite snabbt.
Är ganska trött idag. Blev lite för sent i soffan igår, och Theodor valde att vakna tidigt på det. Så känner mig riktigt seg, kommer inte alls igång idag. Längtar mest efter fredag och riktigt fredags mys.

Igår drog vi en repa i Birsta med en liten to do lista. Theodor var på ett strålande humör, så det var riktigt trevligt. Det är ju inte roligt att åka vagn annars alla dagar. Åka vagn när man kan gå och klämma och känna på alla saker, ja... När jag kom hem damp ett otroligt efterlängtat sms ner - GLAD!

Näpp nu är det jobbelijobbjobb som gäller. Hemmadag och Theodor sover.

VinkeVink!


Klätterapa



Theodor klättrade upp på bordet för någon månad sen. Han lekte på sitt rum, plötsligt tjoade han till. Då stog han på bordet och kunde inte komma ner. Efter det har han inte klättrat, förrän idag.
Han lekte på sitt rum och tjoar till. Jag misstänkte vad som var på G så jag tog med kameran och fångade. Han ser ju för kul ut. Förmodligen blev han lite skraj idag igen och håller sig ifrån klättrandet ett tag igen.





Är det helg snart..?!!


Dagen har varit mycket bra. Hemma häng och sen Kyrkis häng. Det var inte så många där idag, spelar väl inte så stor roll, men alltid trevligare med full fart. Istället blev det full fart på Theodor, han brukar ju vara lite mer försiktig när det är fullt hus. Men idag fick han väl lagomt space eller nåt. Han var överallt, kollade och petade och hade sig. Ja spring i benen och en nyfikenhet som heter duga. Eller så försöker han bara hjälpa Mamman med det där nyårslöftet, HaHa.. (Som en liten parantes kan jag berätta att det går väldigt stilla på nyårslöftesfronten, så har vi pratat klart om det :-) )

Ikväll har vi knåpat filurat och planerat inför helgen.
Det blir lite FEST med Våra Vänner här hemma på Lördag, roligt! Theodor ska spendera dagen och natten hos Farmor och Farfar. Så Vi har tänkt hinna med lite små nytta och sen Fix inför Kvällen. Känns som alltid lite så där att lämna ifrån sig LillPrinsen. Men det ska också bli skönt att få spendera lite tid med Vänner och bara vara Vi. Tror Vi Alla behöver det. Ska börja vässa Partyklorna - Vi ses på Lördag HiHi!



Början på ny vecka


Min jobbmåndag passerade somvanligt med en jäkla fart. Är man på kontoret en dag i veckan så har man en hel del att göra. Så det är jobb från början tillslut. En snabbis med lunchlådan sen full fart igen. Ganska trött i skallen när man kommer hem. Det är obeskrivligt härligt när man kommer på gatan och tittar upp mot huset och ser Mina Prinsar i fönstret. Theodor blir alldeles till sig och hoppar upp och ner - Mammaaaaaa. Gissa om det hoppar till i Hjärtat och värme sprider sig i hela kroppen, underbart!

Killarna hade städat hela huset, tvättat, bakat, lekt och massa annat småfix. Middagen stog på bordet och bara väntade. Verkligen uppskattat när jag kommer hem från min jobbdag!!
Nästa vecka ska jag nog jobba på kontoret två dagar, då det är månadsavslut och en massa att göra, phu! Jag är lite nervös inför det faktiskt. Jaja..

Idag ska vi klä på oss ordentligt och traska iväg på kyrkis. Det är nog allt som händer här idag.

Kram Allihopan!

Är det Love så är det


Idag är det Alla ♥ Dag.
Theodor fick rita en teckning för första gången i veckan. Den fick Pappan imorse, ja lite gulligt :-) Annars blev det inte så stort uppmärksammande av dagen från mitt håll. Kanske för att Mitt Stora T fick fin present för 2 veckor sedan, på en annan Hjärtedag! Min Älskling överraskade mig imorse. Ja även om det är handelns dag så är det alltid kul med presenter och små paket ♥ Tack Love ♥
Theodor fick sig en tur på Barnens Hus i eftermiddag, det va ju en hit. Jätteglad och imponerad av alla leksaker överallt. - Titta och -Meeeeh avlöste varandra i en så där 20 minuter. En kasse med små bilar, flygplan, traktor mm och en verktygslåda med verktyg och två filmer fick följa med hem.
Så ikväll har det varit lek och en massa bus. Perfekt avslutning på helgen. Theodor har somnat gott nu och jag ska kanske göra ett Tradera köp. Sen packa och förbereda inför jobb måndag.

Hoppas Ni haft en FIN dag ♥



 


Lördag

Lördag hos oss.
Vi tillbringade dagen på hemmaplan.
Pulkåkning och gunga, roligt tyckte alla 3 :-)
Mannen kockade ihop en supersmaskig middag, hasselbackare, fylld fläskfilé och kantarell sås. Han hann sno ihop en efterrätt också, en chokladcreme med smak av rom, till det en klick glass. Det var supergott!
Själv bytte jag gardiner i köket och busade lite med LillPrinsen.
Kvällen avslutades i soffan med melodifestival, som var pinsamt dåligt, vet inte vad som är värst att det va sämre än sämst eller att jag ens gav mig på att titta på eländet, jaja.. Sen såklart lite OS, det är väl bara att hoppa på sportmunderingen ett tag framöver och bli riktigt biten och hänga med :-)

Theodor värmer upp och gör en sälen - Anja Pärson


BarnMaffia Träff


Igår var Eva Tim Marie och Joseph här. Vi lunchade och sen blev det kaffe och semla, mumma!
Joseph och Tim lekte och testade Theodors leksaker, medans Theodor passade på att sova över 2½ timme. Han vaknade och hann härja lite med pojkarna tillslut.

Stora T kom hem lite tidigare från jobbet och skulle hoppa in i duschen. Den Lilla skulle få hänga på och då kom vi på att det va ju passande att slipa till frillan på honom innan. Har pratat om att klippa bort lite fjun ett tag nu. Så igår blev det gjort. HaHa, det blev kanske lite mer än några fjun bortklippta. Theodor gick igår under smeknamnet luggen, undra varför :-) Jaja det växer snart till sig. Huvudsaken är att det där fjuniga och spretiga är borta!
Bildbevis före och efter...



Morgonen är lugn här hemma. Theodor står i fönstret och tittar på traktorn, som är här idag igen. Han Hejjar på nästan allt som rör sig där ute, Sötis!
Dagen i övrigt blir det lite tvätt, byta sängkläder och jobba när Theodor sover. Och så det vanliga bus och lek :-)
Helgen blir en väldigt lugn sådan. Inga planer alls, jo en del nytto to dos har jag här hemma. Men i övrigt ingenting. Kan va skönt samtidigt som jag verkligen längtar efter att det ska hända nåt... Ja that´s me!


Puss och Kram Vänner och jag hoppas Ni får en Fin Helg!


Kortis


Härlig Mitt i veckan dag.
Jag har haft energi i massor och fått mycket gjort. Theodor har varit en solstråle, skrattat och lekt och tjoat. Han blev nog helt slut efter allt Bus, sov över 2½ timme mitt på dagen. Så jag fick undan en massa jobb, super!
Träningsrunda och fix till Stora T kom hem. Sen drog vi en repa till mataffären i Birsta. Blev en nödvändig påfyllning av kylen, men ändå i modell mindre.

Kvällen har varit skön med massa tok och skratt - Han är för härlig den där Lilla ♥ Är rätt nöjd nu, orkar inte så mycket mer, det blir soffa och Mys!

Imorgon ska vi dejta med Eva Tim Marie och Joseph. Blir lurre och häng i Österroet - Myyyys!

Kram Alla därute!


Tisdag - Kyrkisdag


Söndag natt sov jag väldigt lite. Mådde inte alls så bra så det blev inte många timmars sömn. Sen en lång dag på jobbet, skynda hem för att Pussa på Mina Älsklingar och slänga i sig middag tillsammans. Stora T skyndade iväg på hockey och jag och Litet T lekte en liten stund innan det var dags för välling. Kände mig rätt så nöjd med dagen och kastade ner mig med datorn i soffan.
Somnade för natten i bra tid och fick sova hela natten utan avbrott - Men guuuu så skööönt! Tony matade in lite välling på den Lilla innan han åkte på jobbet och sen fortsatte Vi sovandet till klockan 8, mera sånt Tack :-)

Theodor har varit på strålande humör hela dagen. Lekt och pratat och skrattat som bara den. Han somnade ute i vagnen och jag hann jobba av lite innan vi knatade iväg till Kyrkis. Det va faktiskt lite jobbigt att dra vagnen bitvis. Halvplogat på en del ställen och lös snö. Vi var inte så många på kyrkis idag, men vad gör väl det, lika roligt i alla fall. Sen knatade Vi hemåt.
Mat och lek och nattning av den lilla - avklarat. Tony är ute och inventerar i garaget som han kallade det. Ja det är ju så kul att få vara där ute... Jag har jobbat lite men ska snart stänga ner och göra klart för en myskväll. Japp det blir ljus, filtar, teve, grönsaker och dip. Kanske några nötter. 
Bra avslutning på en mycket bra dag!! 

En kille full med Bus :-)




SöndagsTräff med Pulkåkning



Igår söndag var det träff med BarnMaffian, barn mammor och papporna fick också vara med den här gången. Eftersom några av oss börjat jobba, och snart jobbar vi alla så blir det träff på helg och då är det ju roligare om alla kan vara med! Det var Linda Tobbe och Filippa som bjöd in till första FamiljeTräffen. Pulkåkning i det härliga vädret, gud så skönt det va! Vi gick hem och barnen fick lurre och sen knoppade de alla in och vi fick våffel lunch, mumma! Satt och surrade åt och det blev kaffe och kaka, och barnen sov. Theodor sov över 2 timmar. Härligt att hinna prata, även om det alltid är skojs för barnen att hinna leka med varandra. Men det tar vi igen nästa gång! Tack ALLA för en supermysig dag - Det gör Vi om snart!!!!

♥ Mina Fina Pojkar ♥




Fredag - Lördag


Dåligt med uppdatering av helgen...

Evisen och jag hade en superkulig fredag kväll. Åt middag, sjöng Singstar, drack lite gott och surrade. Klockan sprang somvanligt alldeles för fort och helt plötsligt var det dags för piffning. In till La Stada och dansade och minglade. Lite kändisar ute, men vad gjorde väl det - Tack för en Härlig Kväll Vännen!

Mannen åkte skidor på lördagen så jag var ensam hemma, eftersom Theodor sov borta. Jag sov till kl 10. Sen låg jag i sängen och njöt av tystnaden lääänge. Skönt att bara få vara ibland!
Vi åkte och hämtade LillPrinsen på eftermiddagen. Å som jag längtade efter Han då - GoPruppen!
Blev mest bara Mys och en liten godis påse sen på kvällen. Va ganska trött så vi somnade klockan tidigt.

Härliga Fredag



Har blivit en hel del jobb och lek här hemma i veckan. Lite lustig tillvaro just nu. Ovant att växla om så där. Ena stunden kryper man omkring och leker bil och jagar den Lilla Söta, jagis är ju favoriten. Sen när han sover bänkar jag mig för jobb. Och ja, den här veckan har det blivit kanske lite mer jobb än tänkt, dvs lite pillande och grejjande även när Theodor varit vaken. Det är ju inte riktigt tanken, men ibland måste det bli lite så om detta ska funka. Så länge han är nöjd och glad kille!!

Idag har jag hunnit med lite sovmorgon, ja sovmorgon till 7.45 - jippie, det är lite lyx nu för tiden! Tagit en tur på hojjen och sedan jobb. Theodor har sovit över två timmar och vaknar nog när som helst nu.
Resten av eftermiddagen blir det lite fix och lek.
Pojkarna ska åka till Svärisarna och middaga där och komma hem lite senare... För här hemma vankas det en riktig Tjej Kväll. Jag och Evisen ska äta mat, surra strunt och sjunga lite Singstar, sen bär det iväg till stan och skaka lite rumpa!!! Ska bli så KUL!




Trevlig Helg på Er från Österroet!


Lugnt Mitt i Veckan häng

Här har dagen passerat som en dans.

Theodor sov till 05 imorse, efter lite välling somnade han om till närmare 08, skönt! Lek och dans mest hela förmiddagen, Theodor lärde sig en del nya moves när vi var i Storhogna som han nu utövar! Sen passade Han på och sova 2½ timme. Vilket betyder att jag fått en hel del jobbande gjort idag, nöjd!

Mellis i form av apelsin är favoriten just nu.

Fortsatt bra dag till Alla!


Fått mycket gjort idag



Idag blev det inget Kyrkis för Oss. Jag orkade helt enkelt inte trava iväg dit i det här vädret. Ruggigt väder och snö som yrde, nä!
Har hunnit med en hel del idag. Lek och bus såklart. Tränat och jobbat. Känner mig mycket nöjd med dagen!
Theodor har somnat och nu väntar snart soffan på Mig och Mannen. Lite slö titt på teve innan kuddegång. Hoppas och önskar mig en hel natts sömn :-)

Hoppas Ni har haft en bra tisdag - Imorgon är det mitt i veckan dagen!!

Kram ♥

 


KillMåndag

 

Theodor körde bil i vardagsrummet igår. Jag tror det busades hej vilt igår, grabbarna Mina!

Och Mys med Bästa Nallen Puh :-)

Helt underbart att komma hem igår, till ett nystädat hem, två glada underbara killar som hade middagen på bordet! Hoppas alla mina jobb dagar fortsätter så ;-) Närå, men trevligt som bara den var det, Tack Mina Hjärtan♥


@ Work


Min första dag på jobbet gick väldigt fort. Det har varit en hel del uppfräschning av det otroligt dåliga minnet... Eller så har jag helt enkelt kopplat bort jobbandet helt :-) Vid halvtid, lunchen kändes det väldigt förvirrat, hur ska jag få in allting igen liksom, ja lite orolig... Fortsatte sen resten av dagen att titta följa upp och kolla på allt nytt som hänt på ett år. Vi hade ett avstämningsmöte för att lägga upp vad jag ska göra och inte. HaHa just nu känns det jättesvårt att få ihop tiden. Så det blir väl några kämpiga veckor innan jag är tillbaka på banan igen. Men sen rullar det hoppas jag!!!!!

Det bästa på hela dagen vär när jag kom hem. Min Lilla Älskling hoppade jämfota och ropade Mamma när jag kom innanför dörren. Han blev så himla glad över att få se mig, och jag blev ju alldeles tårögd :-) Så här gör Han annars varje dag när Tony kommer hem, så det va härligt att få se och känna det. Kramades massor innan det va dags för Liten att krypa på kudden.
De verkar ha haft en härlig dag här hemma. Bara innetid i och för sig, för det är ju så kallt. Men de hade städat massor, och det är ju som bekant bland de bättre Theodor vet :-) De har nog lekts en hel del också, brukar bli mycket mer sånt när de två är tillsammans, fullt med lek och bus :-) Och med tanke på att Theodor somnade i samma veva som han landade på kudden så...
En sjätte tand har kommit fram också.. Det förklarar ytterligare matvägran kinkighet och dålig mage.

Nä nu ska jag leta reda på sängen. Har varit en lång dag och i natt har jag passet!


Fortsatt Härlig Vecka Vänner!

RSS 2.0