TisdagsMys

Två trötta pojkar här idag. Vaknade klockan lite för tidigt. Blev kanske inte bästa starten på dagen. Det positiva Thilo sov från 20-06, mest för han knappt sov nåt under gårdagen (så han va inte helt färdigsoven mao) Theodor fortsätter sova utan blöja och det går strålande bra. (Han slutade med blöja dagtid på jullovet och det har också gått hur bra som helst) vi har inte gjort nån större sak i att sluta med den på natten. Men nu påtalade han det själv. Han är ju Storkille nu, ja i vissa fall vill jag tillägga. Det har precis passerat ett åskväder med regn och hagel. Strömavbrott och mys i mörkret. Byggde koja och busade på Theodors rum.


❤ Finaste Pojkarna ❤

Inga ord behövs, så mycket Kärlek ❤


Vilken härlig söndag!

Vi solar och badar hemma idag. Jättevarmt och skönt! Man önskar sig fler såna här dagar. Lite trist att Tony ska jobba en vecka nu. Men en vecka går ju fort 😃


Grillkväll

Igår fredag var det grilldags med Fina Vänner! En liten fördrink i solen, sen grill och massa gotta. Några glas vin, efterrätt och en mysig kväll med massa skratt. Härligt, jag hade längtat efter detta! Tack ❤ Kom i säng efter 02 och barnen vaknade 07. Vi är lite trötta idag, men det va det värt.


Premiärsitter.

Ja idag va det dags. Stolen åkte fram. Thilo kan ju konsten att se förvånad ut och väldigt glad! Överlycklig att äntligen få vara med!


Me and the boys.

Mys på morgonen!


Thilo 4 månader

Idag har vi varit på BVC besök. Bara väg och mät. Lillkillen sköter sig bra. 6700 g och 66 cm lång. Han har varit ganska gnällig sista dagarna. Kanske omställningen från min mat till mer och mer ersättning gör sitt. Ja vad vet man. I det stora hela är han en ganska glad kille som vill vara med, hela tiden.


En dag på stranden.

Härligt med lite värme! Vi drog till stranden. Alldeles lagomt. Theodor njöt ordentligt, lekte och sprang om vartannat medans Lillebror sov i vagnen. På vägen hem åkte vi förbi Mormor och Torsten. Premiär för middag på altanen på baksidan, så skönt!


Dejting

Träffade Mari och Tjejerna i lekparken. Barnen lekte och vi fick surra lite. En mycket uppskattad spontandejt Sen hoppade jag i en klänning och mötte upp brudarna på stan. Middag på uteservering och en hel massa surr och planering framåt 😃 Kom hem lagomt till kuddedags. Härliga måndag!


Semestern i Dalarna

Kan sammanfatta veckan lite. Haft mycket trevligt sällskap av vännerna från Skånelandet. Fyra barn och fyra vuxna. Många viljor och humör. Men det har blivit mycket lek och bus för barnen och en hel del tid för dom vuxna att faktiskt hinna umgås ❤ Vädret har varit uselt, tyvärr. Stugan var mysig och det hade varit det perfekta om vi hade haft lite bättre väder. Theodor har haft hemlängtan och inte helt kommit sig till ro. Väldigt glad och lycklig kille nu när vi kom hem ikväll. Thilo har under den här veckan bestämt sig för att sluta att äta från mig, som det verkar. Vi har trulat och försökt men han vägrar. Får se om han kommer på bättre tankar. Lite trist känns det allt då vi hade börjat lira väldigt bra tillsammans på den fronten. Jaja han bestämmer. Det fina med det har då istället varit att han sovit två hela nätter utan att vakna en enda gång. Det gillar jag iaf! Och så har Thilo lärt sig att åka bil lite bättre. Ja det va några korta om våran vecka i Dalarna, som naturligtvis innehöll massa mer 😃


Lördag med lite sol

Äntligen kom solen, som vi väntat. Ja hela veckan kändes det som. Vi gick till den lilla jättemysiga badplatsen som låg nära stugan. Mysigt! Barnen och Papporna badade. Jag och Jenny gjorde oss bäst i solen! Underbara dag.


Maserhallen Aqua Nova

Regnet bara fortsatte så vi bestämde oss för att åka till Borlänge och bada. Superkul tyckte barnen, ja vi vuxna med. Theodor åkte vattenrushkanor som han inte gjort annat, baddjuret vårat. Sen trillade han i barnplasken och slog hakan bet sig i kinden och slog bort en bit på en tand. Men det gick bra trots allt. Thilo sov sig mest genom hela utflykten.


Tomteland och Stugmys

Vi har varit på Tomteland en heldag. Tror hela familjen tyckte det va riktigt bra och mysigt. Sen kom onsdagen och bjöd på trötta barn och regn. Blev en väldigt lugn dag.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/271181/images/2012/pic_500bf9c8ddf2b37085000594.jpg" class="image">


Larsbo - Dalarna

Vi kom till våran supermysiga stuga på söndag eftermiddag. Middag lagomt till våra vänner anlände. Måndag kollade vi in omgivningarna och på eftermiddagen kom solen och barnen badade på den fina lilla badplatsen som finns ganska nära. Blev en sen söndagskväll så Theodor va trött trött jättetrött hela måndagen. Blev tidig kväll för den stora lilla herren.


Packad och klar

Lördagen har Vi mest packat och grejat här hemma. Mamma och Torsten kom förbi och sa Hej, trevligt❤ Nu är bilen packad och allt är klart förutom necessären typ. Imorgon efter frukost bär det av, känns lagomt spännande med 4 1/2 timme bil. Theodor va duktig att åka bil när han va liten, och är fortfarande. Men Thilo har inte riktigt förstått det där med att luta sig tillbaka och glida med 😃 förhoppningsvis grejjar han det imorgon! Ska bli skönt med lite miljöombyte, jag som varit hemma en hel del på sistone😃 och träffa fina vänner! Kram❤ ❤ Mina Pojkar ❤


God Morgon

Jag har varit vaken sen fem imorse. Känner mig lite seg men börjar komma igång. Nu är det morgonlek och strax ska vi åka i väg en sväng. Blir lite småfix inför kommande semestern. Just nu önskar jag att vi hade bokat en vecka i solen med våra vänner istället för Sverige semester. För helt allvarligt det här börjar bli skitvärdelöst. Och nästa vecka ser ut att fortsätta på samma sätt. Ja nån gång kommer väl solen, hoppas jag..


Jag och Lilla SötPruppen

Visst håller Lillkillen på att bli en Storkille. Fina Fina Thilo ❤


Några timmar för mig själv

Efter några halvlånga dagar kom det väldigt passande att jag idag hade bokat frissa tid! Fixa utväxten och topparna och sen drog jag en repa på stan. Gjorde en fin fin rea shopping på Polarn och så lite påfyllning till Lillebror. Skönt att spankulera omkring lite på stan. Lite folk, det gillar jag! Saknar ibland tiden när vi bodde i stan. Då man kunde traska in till stan när man inte hade nåt bättre för sig 😃 Nån gång ska jag tillbaka in till stan, så äre! Nu middagsfix sen blir jag själv med minstingen. Dålig bild på nyfixat hår..


Vad gör man en regnig dag, del 2

Stora pojkarna åkte iväg en sväng, till ett fullsatt Drakborgen närmare bestämt. Ok inte konstigt att det va mycket folk, men fullt. Typiskt då Theodor sett fram emot att få leka av sig, en annan dag! Jag tog mig i kragen och tog fram symaskinen och tio meter tyg, suck! Är ganska bra på att få idéer men sen blir det inte alltid som jag tänkt. Jaja nu är gardiner klar till altanen och till Theodors rum, så otroligt skönt att det är gjort!!!! Nu är jag värd lite Polly efter det här 😃 Glad liten kille imorse


Vad gör man en regnig dag?

Åker och köper en trampbil! Lyckan är total!


Mys med Pojkarna

Soffmys i regnet. Ibland är det rätt skönt att bara vara hemma och inne och göra just ingenting, eller bara det som faller en in.


Helgen lite kort

Lördag åkte vi ut en sväng. Båda pojkarna somnade i bilen så vi åkte på en sightseeing i en timme så de fick sova. Det behövdes om man säger så. Eftermiddag med fotboll salta pinnar och mys. Avslutade kvällen med film och karraskål. Söndag Ikea shopping tur förbi svärisarna och lite fika. Storpojkarna tvättade bilarna medans jag och Lillkillen hängde inne och njöt av lugnet! Theodor är i en riktig tröttperiod så det är kämpigt värre nu. Mycket tjaffs testning på hög nivå och några tårar nu och då. Höga berg och djupa dalar, herreguuuud måtte detta vända och börja plana ut snart! Imorgon jobbar mannen och jag ska försöka landa den yviga sonen och ta en dag hemma utan några måsten. ❤ SyskonKärlek ❤


Tadaaam

Nu verkar det som att appen fungerar igen 😃 Jag har lite bilder som inte kommit med. Thilo tre månader, Grabbarna hemmavid, Gatufest och bus och lek hemma.


Femte dagen på semestern

Vaknade till riktigt åka på stranden väder. Men jag kände mig inte alls i form för att packa iväg oss alla. Så det blev mys hemmavid. Theodor hann bada flera gånger och jag målade lite till och mannen gjorde ett ryck med ett förråd. Annars njöt vi mest av att göra mest inget. Även om det bitvis kliade i min kropp, soliga dagar tillbringar jag helst på stranden, men som läget varit denna vecka var det inte så vältajmat.
Blev tidig kväll för grabbarna. Och två trötta föräldrar myste till det i kvällssolen igen och sen blev det film.


Fjärde dagen på semestern

Kusin Hugo var hos oss hela dagen. Pojkarna lekte i ett från början till slut. Ett högt tempo där alla leksaker gicks igenom.
Jag hann långprommis på fm och måla lite på em. Så nöjd med dagen.
När pojkarna somnat passade vi på att gå ut till kvällssolen på altanen. Lite gotta och ett glas bubbel ( vatten ) härligt.


Tredje dagen på semestern

Gatufest häng på dagen. Två intensiva timmar med karuseller och lite godis. Första gången Theodor åkte, har liksom aldrig blivit av innan. Jag kan ju sammanfatta det som det bästa! Inte ens glass eller godis kunde locka honom därifrån. En höjdare och Theodor va mycket nöjd med dagen!

Avslutade dagen med middag och mys hemma!


Andra dagen på semestern

Theodor har varit och fiskat badat och busat med Farmor Farfar och kusin Hugo. En toppendag! Här hemma har Tony börjat greja på altanen och jag har målat varvat med markservice och matning av minsta T. Dagen har gått i ett med fix och pyssel. Hämtade hem storebror och blev bjudna på middag. Åkte hem med två mycket trötta killar. Ja jag är inte heller så pigg. Borde gå och sova. Men det är så skönt att bara sitta och det är tyst och lugnt runt omkring.


Första dagen på semestern

Vi har tagit det rätt lugnt idag.
Uträttat lite ärenden och fixat lite. Och sen kom regnet skulle man kunna säga.
Barnen sover och nu blir det slappning och lite förberedelser inför morgondagen. Theodor ska åka och fiska med kusin Farmor och Farfar. Och vi ska passa på att fixa här hemma.


Helgen

Lördag blev lite shopping och sen lunch hos svärisarna. Hem och lite mys i soffan. Mannen fixade middagen och jag och Theodor kollade Giffarna. Blev en tidig kväll eftersom det va tidig morgon här.

Söndag. Jag kom ut lagomt till solen gick i moln kändes det som. Vi köpte jordgubbar på lördagen så jag kokade sylt efter frukost. 8 burkar jordgubbesylt blev det!
Efter lunch kom Micke Maja och Valle. Dom hade med sug massa god mat som intogs i tre delar. Gott Gott och trevligt trevligt! Konstaterade att jag saknar och längtar tills vi kan ha våran årliga kräftskiva 😃
Barnen somnade fort och kvällen avslutades med fotboll. En helt perfekt söndag! Det enda som kanske va lite så där va Theodors humör. Och när hans humör är sisådär blir mitt inte det bästa. Jag försöker och jobbar på det...

RSS 2.0