Åter tillbaka till vardagen

Jobb dagis skola. Så var vi dör i lunken igen. På gott och ont. Sista helgen i augusti var det dags för mig att åka med jobbet till huvudstaden. Utbildning på fredagen och Kickoff på lördagen. Långa fredag på Stockholms universitet. Kom i säng i tid. Bra där.
Lördagen startade på Bosön med mycket prat av vd och andra ateaner och gäster. 17 gick bussarna mot ... Stockholms Stadiion flr fest. Å vilken fest. Festival foodtrucks live band dryck och en massa kompisar. 00 gick bussarna mot Garnisonen och efterfest 😃 mer partaj helt enkelt. Lite trött på söndagen. Klev av tåget och åkte direkt till Ånäscupen och fick se Theodors lag spela grym fotboll och slutade på en tredjeplats. Hejja!!
Vilken helg 😃


Sista veckorna på semestern

Ligger väldigt långt efter med mina uppdateringar. Sista veckorna på semestern hängde vi bara hemma. Lite fix pyssel lek och mys. Grabbarna frissade barret sov över hos farmor o farfar. Jag och Mannen var ut och åt två (!!) gånger på en vecka. Vilket lyx!
Bra avslutning på en lång härlig och välbehövlig semester.


Dagar i Ramvik

Laddade om, packade väskorna och drog mot Vännernas stuga i Ramvik.
Möttes av fina familjen sol bad bubbel på bryggan. Ja vad mer kan man begära.
Fick fina dagar med massa sol ännu fler bad fiske båt och en hel massa god mat och dryck. Som förra sommaren blev längt efter en egen stuga väldigt stor.


RSS 2.0