Inte alltid som man tänkt

Hade ju tänkt jobba på kontoret idag. Men efter en knasig natt. Theodor fick en febertopp med allt bad det kan innebära. Så jag jobbade på hemmaplan idag. Kändes inte helt ok att lämna alla bara. 
Nu är ju våra barn som oftast hur pigga glada och fartiga som helst trots baciller. Så de har lekt och haft en bra dag och jag har kunnat jobba. 
Ikväll är mannen iväg på skoj. Och jag har nattat, en tokpigg och en jättetrött. Har passat på och jobba till 21. Sen blev ögonen trötta. 
Lacka naglarna och ta fram kläder. Sen blir det sängen. 
Imorgon-jobbdag. 
Månadsavslut, igen. Och så är det dags att börja planera lite smått för semestern. Ev inköp och sånt som ska hinnas med innan. Jorå inte behöver man fundera på vad man ska hitta på med tiden inte. 



Boysen håller handen och kollar barntv. Sötisar❤


Två dagar VAB

Jag har varit hemma med Thilo två dagar. Det har varit trevliga dagar. Mycket lek har det blivit. Lillkillen är smått febrig och lite hostig, men inte alls farligt. Och så rinnig näsa. Ja det märks inte särskilt mycket på han dagtid. Nätterna vaknar han ungefär varannan timme. Och så äter han väldigt dåligt. 
Ganska seg i kropp och knopp så därav har det varit sköna dagar. 
Nu väntar jobb på kontoret resten av veckan. 






Lugn helg

Fredag natt fick Thilo febern. Så lördagen blev rätt så lugn för hans del. Det är svårt för en glad och sprallig kille att vila. Theodor var på bio med Farmor Farfar och kusin. 
Lördagsmys god mat ett glas vin och film. 


En bättre natt men han är fortfarande lite febrig. Fast det är somvanligt, under dagen märks det inte. Utan det är nätterna som är lite så där. 
Nu är det lunchsov. Theodor och Pappan är ute. Jag lyssnar på musik och dricker kaffe. Inte helt full fart på mig idag. Det sköter dom här två så bra ändå 😃





Mycket jobb

Jobb från tidig morgon till sen kväll. Ja det har varit långa dagar den här veckan. Jag är trött slut ja färdig för helg. Bita i två dagar till. 

Theodor har börjat med gymnastik på skolan en dag i veckan. För att börja vänja sug vid skolan miljön och allt som kommer. Jättekul tycker han, o spännande! Idag när de skulle byta om tog han på sig gympakläderna utanpå alla kläder. Ja inte sp lätt, goding❤



Helgen igen

Det snöar, utelek, frisörbesök, mys, legobyggen, skotta, god mat, farmor och farfar, slapp i soffan, kolla serier. 
Ja det är väl den här helgen det. 
Total laddning inför en fullspäckad vecka. 




Kallt - nya skor

Så kom vintern. Massa minusgrader och snö. Pojkarna fick nya skor i helgen, bådas fötter tog och växte under jullovet tror jag. Och jag fick äntligen ta fram mina nya skor. Dom är såå sköna snygga och varma. Tummen upp!

Imorgon är det fredag. Härligt! Jag känner mig rätt nöjd med den här veckan. 




Mitt i veckan rapport

Otroligt trötta barn ikväll. Båda pojkarna somnade strax efter 19. 
Jag har gjort en djupdykning i tvättstugan och förberett för morgondagen. 
Sovit dåligt så det borde bli en tidig kväll ikväll. Har mycket på gång på jobbet också så känns som hjärnan har kopplat ner för idag. 
Nya tag imorgon! Har frissabesök inbokat också, härligt!

God kväll!




Baciller och helg

Helgen går i sakta tempo. Så sakta det nu kan och får gå med två små... 
Vi har gjort lite skoinköp, städa, rensa. Theodor har lekt med kompisar och humöret har varit ok. 
Min hosta har börjat ge sig lite och förkylningen har kommit. Träningsvärk i magen av allt hostande, hmm..

Trevlig söndag!



Första VAB dagen

Febern slog till på Thilo Bus inatt. Och jag känner mig inte heller i form. Ont i kroppen och hostig. Seg i skallen efter en natt som varit så där. 
Vi har varit hemma och bara trampat omkring. Lekt och tittat ut genom fönstret på barnen på dagis, bilar, bussar och sopbilen. Liten vill helst bli buren och vara nära. En ganska lång dag med andra ord. Det känns i ryggen efter 14 kilo Bus på armen. 
Har försökt hinna med mig med jobbandet också. 
Nu är det bara soffan som gäller resten av kvällen. Önskar en god natt!




Funderar på

Jag kan inte bestämma mig. Funderar på att sluta skriva. Det är mest dravel som spaltas ner. Inget som är intressant att läsa för någon annan än mig själv. Minnet är det lite upp och ner med så det är bra att ha nåt att enkelt gå tillbaka i och minnas. Men då kanske jag helt enkelt ska återuppta den hederliga dagboken?! Frågan är om jag tar fram den. Prioriterar att skriva några rader, kanske. 
Alternativ är att låsa bloggen och bara skriva till mig själv. 
Ja vi får se, funderar lite till. 

Sista dagarna innan verkligheten startar

Jobb två dagar förra veckan för mig. Sen helg igen. Vi har städat undan julen och flängt runt. Några kalas och träff med vänner. 
Imorgon är det slut på ledigheten och det är tillbaka till vardagen som gäller. Massa jobb kommer det att bli. 2013 ska stängas med allt vad det innebär. Phu! Sen en kommande tvådagars träff med mina kollegor i norr, som jag håller i, och med allt det nu innebär, phu igen. 
Men vi tutar och kör en månad nu. Sen väntar en förmodligen välbehövlig semester 🌴☀





Gott Nytt År!

Hade en mycket trevlig nyårsafton. 
Vänner ❤ god mat och dryck ❤ trevligt ❤ underbart ❤ 
Den perfekta avslutningen på 2013!





RSS 2.0