Ledig för Mys och Må Gott



♥  S e m e s t e r  ♥

Som Vi har längtat, och äntligen är det dags för en veckas slappning och mys för hela slanten med Hela Stora Familjen.
Ha det så bra Alla så är jag tillbaka om en vecka.

Puss ♥


Trött och en seg morgon efter en Mycket Bra Helg


Helgen gick somvanligt väldigt fort.
TjejKvällen var mycket trevlig. Vin, drinkar, Singstar och massa surr. Ja så där som det ska vara. När Vi kom ut på lokal blev det mest varmt och då kom öven tröttheten som ett brev på posten för min del. Mötte upp Mannen som var ungefär lika trött. Vi tog en taxi och var hemma lagomt till kl 03. Som alltid när man varit ute och rullat hatt så vaknade Vi alldeles för tidigt, hungrig i magen. Sen var det bara att ta tag i dagen. Först och främst försöka med lite fixning så man kunde visa sig bland folk. Hämta LillPrinsen. Sen på kalas och sist vidare till ön en sväng. På vägen hem bestämde Vi att det fick bli köpe pizza istället för hemmagjord. Klockan blev nog mycket ändå med uppackning och fix.
Hann med en stund i soffan innan det blev kudden - i ungefär 4 timmar. Då fick Theodor för sig att vakna. Välling och 1½ timmes bära/vagga sen somnade han om. Och det gjorde vi allihopa. Sov så pass mycket så vi vaknade av telefonen. T´s arbetskamrat som undrade vart han tagit vägen. Kollade klockan 06.54, aj aj aj. DÅ skulle T varit på väg för länge sen. Så jag skuttade upp och grejjade lite fika tillhan som han kunde äta på vägen. Ja 7 minuter senare satt han i bilen, imponerad :-)
En kvart senare tjoade LilleMan och dagen startade.
Full rulle här idag. Ska passa på att vila medans Han sover idag. Kan behövas.

Nä mot dagen nu.

Kram från Oss ♥


TjejLördag


Hjälp va trött jag är. LillPrinsen vaknade vid 03 inatt. Ja jag hörde när nattbussen susade förbi i backen och jag tänkte att ja nu var det säkert några som kom hem efter en hel kväll. Och här står jag aptrött och försöker få en Liten att förstå hur sköööönt det är att sova. Lite välling och ligga på armen min i 1½ timme, sen var det som han förstog mig. Jag hann vakna till under tiden, så det var lite bökigt att somna om. Jaja, så kan det va...

Vi drog på prommis vid 10 rycket. Ner på IP och tittade på brorsonen sparka boll. Han målade också, duktig kille! Sen var det raka vägen hem för Stora T skulle iväg på PojkTräff i grannkommunen, långt bort i skogen om Ni frågar mig. Så mat till Killarna och packa bilen. Jag landade snabbt på kudden efter de åkt. Har inte kunnat somna men har i alla fall vilat 1½ timme.
Killarna ska åka båt, dricka öl, grilla korv, se på hockey och dricka mer öl. Ja sånt där som Pojkarna brukar göra. Här hemma blir det TjejTräff. Får se hur många vi blir. Oavsett så ska det bli super skoj att träffa Tjejerna och sen dra en repa på stan. Det va inte alls igår - Kuuuuuul!

Ska ta en titt i garderoben. Efter 9 månader hemmavid så är "PartyGarderoben" typ obefintlig.

TjingeliTjong och Ha en Härlig Lördag Alla ♥ 

Tjoho det är Fredag


Åh bästa dagen på veckan är här - Fredag, Härligt!

Igår var det en ganska slagen familj här. På em prommade jag och Prinsen in till stan. Otroligt skönt promm väder. Frisk och härlig luft. Vi småshoppade lite smått och gott. Sen kom Stora Prinsen och hämtade upp oss för färd mot hemmet. Matlagning och sen åkte Mannen iväg på hockey. Jajamen nu är säsongen igång igen. Känns inte alls länge sen jag hurrade för att säsongen var över. Ja jag har sagt det förut och jag säger det igen, det är tröttsamt med denna sport ibland. Och mer sport blir det, då Familjen nu utökas med en Dreambox - Jippie! Eller så inte... Jag är nästan noll intresserad av att titta på teve. Fredag kväll som är min soffkväll blir det lite teve eller en film. Men alltså det är minimalt med tittandet från min sida.

Nu försöker Theodor somna en liten stund, ja två timmar är en önskan från min sida. Det blir ju allt från 30 min till 2 timmar nu för tiden.
Jag dricker kaffe och ska kasta mig på duschen så snart han somnat.
Vädret ser än så länge inte så inbjudande ut, men förhoppningsvis vänder det så vi kan promma i eftermiddag. Annars ska det gås igenom garderober och tvättas.
Ikväll är det soffa och god mat och ett glas vin som gäller. Bara slappa och ha lite kvalitets tid hade jag tänkt.

Imorgon är det Tjej Kväll som gäller. Theodor ska till Farmor och Farfar och föräldrarna ska roa sig på varsitt håll :-)

Njut Fredagen och Kom ihåg Dina ♥

 

 


Seg Dag


GodMorgon!
Känner mig lite seg idag. Så jag undrar hur Mannen i huset känner sig, hmm.. Vi vaknade kl 03 av Theodors tjut. T gick upp och där stog LilleMan i sängen och ylade. I 45 minuter bråkade de och försökte somna om på den lilla kudden, men näe. Blev en flaska välling och somna i famnen vid 05 snåret. Den lilla sov till 07 sen. Den stor han gick aldrig och la sig utan stökade runt på övervåningen. Så jag antar att Han har en väldigt låååång dag framför sig. Jag har ju bara vaknat till lite nu och då för att konstatera att näe han har inte somnat ännu osv.. Men jag känner mig ändå lite seg i skallen.
Vet inte riktigt varför det blev så där, har aldrig hänt förut att han vaknat mitt i natten och sen inte vill somna om på så länge.

Vi hade en jättemysig middag med E F och T igår i alla fall. Pojkarna spanar ina varandra för fullt. De är ju så SÖTA! Vi grillade och Eva hade gjort god kaka till efterrätt :-) Massa surr och utbyta lite tankar och funderingar, härligt! Tack för Kvällen Kära Vänner ♥

Landade lite i soffan innan det blev kudden. Där man somnar på två röda nu för tiden.

Kan faktiskt inte låta bli att längta lite till helgen då det troligen blir sovis på söndag. Det hör inte till vanligheterna. Ja om man inte kallar kl 07 för sovmorgon förstås :-) Nä menar en riktig sovmorgon!

Idag blir det en promm in till stan. Har ett gäng småärenden. Sen åker vi med Stora T hem. Blir lagomt för dagen. Nä nu är det dags att starta.


VinkeVink!


Hemmadag


Idag blir det en hemmadag för Oss. Skönt att ta det lite lugnt mitt i veckan och alla veckans övningar :-) Har bara blivit en massa lek och duschning här än så länge idag. Theodor försöker sova, det går lite så där.
I eftermiddag blir det långprommis och sen middagsfixning. Idag kommer VattjomsVännerna hit och middagar med oss - Myyys!

Ha en bra dag i Solen, det ska Vi ♥

 


Stor Kille idag ska vi på Kyrkis





Våran Stora Kille. Han gillar verkligen sin lära gå vagn. Han går här runt runt, man får ställa om inriktningen till han emellanåt. Och ibland åker han på rumpan eller näsan.
BVC besöket gick bra igår. Han hörde bra, verkade pigg och väldigt glad och alert, som hon sa.
Det va nästan två månader sen Vi var på besök så LillaHerrn hade såklart växt en del. 10,2 kg och 75 cm lång. Inte konstigt att man inte orkar bära några längre stunder nu för tiden.
Vi lekte och fixade lite hemma på eftermiddagen. Theodor sov ute i vagnen över en timme, måste varit det sköna vädret som lockade.
På kvällen åt vi middag med M & M. Trevligt! Hockey premiär igår, inte för att jag och M är så himla intresserade. Men lite mat och prat lockar istället! Somvanligt en skön kväll!
Theodor somnade lite senare än vanligt och kors i taket, sov längre än vanligt imorse. Tack för det!
Här är det lek och mys på förmiddagen. Nu blir det lite välling och sova för den Lilla. I eftermiddag ska vi gå på Kyrkis.

Ha en bra dag Vänner ♥


♥ Theodor 9 Månader ♥



Idag är det 9 månaders dagen här :-)
Min Mamma / Mormor var här med en jättefin present igår. En leksak, som blev poppis på en gång.
Dagen startade närmare kl 6 imorse. Och så fick jag lite sovis, hur härligt som helst. Men kände mig som ett överkört äppelskrutt när jag kravlade mig upp strax före kl 8.
Full fart hela dagen. Shopping och sedan blev det fotboll med Brollan och Johan. Det behöver jag knappast orda så mycket mer om.
Stora T hade grejjat middag till jag kom hem. Sånt LYX att få middag serverad, Jag Älskar det!

Theodor är fortfarande inte helt i form. Äter och sover lite sisådär, men dte går väl till sig snart.
Sista dagarna har han börjat krypa ordentligt, på alla fyra liksom. Trodde inte han skulle börja med det eftersom hans ålteknik har varit väldigt effektiv, han tar sig fram hur snabbt som helst. Men nu behöver han inte torka av golven med hela kroppen längre, och det tackar man väl lite för :-)
Han vill bara stå och gå hela tiden. Drar sig upp överallt, så det är ständig passning för att han ska komma åt en massa icke barnvänliga prylar och så han inte ställer sig mot icke stadiga saker/möbler. Så det blir några blåmärken här och några blåmärken där.
Ja fort går det och det är helt otroligt vad mycket saker Han lär sig hela tiden. Klappa händerna och vinka hör till favoriterna och prova rösten, haha!

Nä nu är det mys söndag kväll här som gäller. Ladda mot en ny vecka. Ska ta det lite lugnare än förra veckan i alla fall. Det blev lite för mycket. Måste hinna med lite hemma tid också.

Mysig söndag på Er!

 


Lördagsmorgon med full fart


GodMorgon Lördag. Här har det varit full fart sedan strax efter 05 imorse. Välling och lek.
Som tur är gjorde vi tidig kväll igår, igen. Annars hade jag inte orkat. Tony får sovis idag, så han orkar åka och snickra. Jag och Pruppe ska ha en Mysdag med Mamma/Mormor.

Imorse slirade Theodor omkring med lära gå vagnen. Åh så roligt det är. När han är pigg så knatar han på så duktigt.

 

Ja det var några timmar sedan jag påbörjade inlägget. Men det blir ju så ibland. Och dagen har rullat på. Lilla T sover lunch och den stora har åkt iväg för jobb.

Ikväll blir det en lugn lördag i soffan. Är redan lite trött och jag känner mig inte helt hundra i kroppen.

Mysig Lördag Vänner!

 


FredagsTräff


Våran träff hemma hos Marie igår var somvanligt jättetrevlig!
Vi bjöds på supergod mat. Och en massa surr :-) Barnen var somvanligt snälla. Tänker tillbaka ett år, då var det första gången våran lilla grupp träffades. Då satt Vi där med varsin mage och väldigt fundersam och smånerviga för vad som skulle komma. Det mesta cirkulerade såklart kring förlossning och första tiden. Vi träffades en fredag kväll hemma hos Evisen och tokpratade om detta "ämnet" i 7 timmar. Fyra dagar senare var första bäbisen i gruppen kommen. Vem hade kunnat tro det, att det va så nära. Nu fyller Tjejen Filippa snart 1 år, helt otroligt vad tiden gått fort och vad mycket som har hänt.



Tre veckor senare kom gruppens andra bäbis, Joseph. Så där har vi snart en till 1 åring :-) Han kom också lite tidigare än beräknat.



Sen fick vi vääääänta, för då var det Våran tur. Och Theodor hade inte bråttom, lite lagomt så där. 10 veckor efter Joseph kom Våran Lilla Kille.



Och så där en 10 veckor efter Theodor kom Tim, gruppens sista bäbis - För den här gången ska väl tilläggas :-)



Jag blev väldigt trött på eftermiddagen igår. Kändes att det har varit en vecka med mycket aktiviteter och klicit upp klockan tidigt. Så kan det va ibland.


Tack för dagen, igen Tjejer och Killar :-)


God Morgon Fredag


Så är härliga fredagen här. Som alltid väldigt efterlängtad!
Veckan har gått så fort, det har varit aktiviteter varje dag, Jätteroligt! Men nu ser jag fram emot lite FamiljeMys i helgen!

Morgonen startade väldigt tidigt här idag. Theodor började snacka före kl 05, snark! Jag fick ligga kvar i sängen tills Tony drog på jobbet. Det behövdes alla gånger. Men är ändå väldigt trött. Det är tidig morgon varendaste morgon här, det spelar ingen roll om det är måndag eller lördag. Men men vi får väl fortsätta med våra tidiga kvällar, och gärna ännu tidigare får de bli. Man vill ju vara lite pigg och ha ork att hitta på saker med LillaMannen :-) Nä det är inte så farligt som det låter, som oftast brukar man piggna till efter nån timme, om inte -  två koppar kaffe och sen är man på banan.

Idag väntar BarnMaffia Träff. Jag har bakat och Marie bjuppar på lurre. Eva och Tim kommer och hämtar upp Oss - Gulle Er! Vädret verkar svika Oss även den här gången. Det har inte varit fint väder en enda gång vi har träffats, helt otroligt. Och nu när det varit så fina och sköna höstdagar här på slutet. Perfekt prommis väder ju.

Dags att sätta fart med dagen.

FinFredag på Er ♥

 


Våran Torsdag


Å vilken dag! Haft Fin besök, hur härligt som helst!!!! Så dagen har varit väldigt surrig, ja man måste ju försöka hinna prata igen tiden :-) Tack för dagen Vännen!
Theodor sov en halvtimme på förmiddagen. Sen har han varit som en virvelvind. Han är överallt nu. Det är såklart härligt att han är så aktiv, men ibland är det ett väldans "jagande"
Igår hamnade han under bordet, och ställde sig. Han drar sig upp mest överallt, men har inte riktigt kommit underfund med hur man kommer ner igen, Sötisen!

 

Någon lunch ville han just inte ha idag, några tuggor bara sen protesterade han. Så Vi tog en prommis och han somnade ganska omgående. Men vaknade så fort vagnen stannade hemma på gården. Vet inte om Lilla Herrn va rädd för att missa nåt, eller hur det är... Fick i Han lite mat och en slurk välling. Sen blev Han supermysig och gosade in sig i Min famn. Gick omkring med han i en kvart, sen somnade Han och det har han gjort i snart en timme. Han var nog ganska slut. Undrar om det kan vara fler tänder på G, inte kännt nåt, men nåt är det som spökar i alla fall.
Nu är snart stora T hemma. Då blir det middag, värsta delux middagen idag, haha. Potatis, fiskpinnar och spenat. Jaja, imorgon är det fredag, härligt! - Längtar, somvanligt!




Tidig morgon


05.40 ringer klockan här. Idag vaknade vi före den. Vi vaknade till en "sjungande" son som var hur pigg och glad som helst. Ahhh, jag är så trött. Bara att inse att det är tidiga kvällar som gäller. Så jag orkar vara en trevlig Anna resten av dagen. Inte det enklaste att komma i säng på kvällen. För som oftast har man ju piggnat till då :-)

Hade en mycket trevlig dag igår. Jag och Theodor prommade in till stan. Passade bra eftersom han sovit lite dåligt på förmiddagen. Mötte upp Eva och Tim vid Piccis. Blev sallads lunch och massa surr. Theodor blev alldeles uppspelt. Förmodligen för att han satt i en stol mittemot kompis Tim, så han försökte väl prata med han, eller nåt. Tog mig friheten att låna en bild från Evisen, då jag glömde kameran hemma.



Sen tog Vi en tur på stan innan det var dags att åka hem. Tack för dagen Sötisar!
Tony hade snickerikväll igår. Så jag plockade och grejjade och kollade Idol.

Idag blir det en hemmadag. Ska baka lite och så får Vi Fin Besök ♥


Ha en bra dag!




GodMorgon



Här var Vi trötta allihopa igår. Tog nästan en timme för Theodor att somna igår, övertrött. Jag och Tony satt i soffan en stund, kollade Idol och bara va. Men sen kändes det som Vi bara väntade på att klockan skulle gå så vi kunde krypa på kudden. Men varför vänta? Vi låg på kudden båda två föra kl 22. Hur skönt som helst!
Och imorse när Theodor vaknade före 06 var det mycket skönt att man ändå hunnit med att sova en del.
Nu är det morgonlek och lite plock här, full fart.
Sen blir det sovning för den Lilla och under tiden ska jag passa på och göra mig klar för dagen.
Idag ska Vi promma in till stan och möta upp Evisen och Tim.

Ha en fin dag!

 


Kyrkis


Förra veckan blev en hel hemma vecka för Oss. Theodor var lite febrig, snorig och hostig omvartannat. Men den här veckan tar Vi nya tag med lite aktiviteter.

Igår hade jag ett trevligt möte här hemma. Får se vad eller om det leder till nåt.
Idag har myste Vi omkring på förmiddagen. Blev lite andra mat och sovtider idag eftersom Vi gjorde en tidig morgon. Hej och hå va trött jag va.
Strax efter tolv prommade Vi iväg till kyrkan och Kyrkis. Jättemånga barn och mammor/pappor var det där. Theodor tyckte det va jätteskoj med nya leksaker och lite nya kompisar att klappa på. Fika och sångstund. Sen slog Vi följe med några Mammor på vägen hem. Theodor va helt utmattad och somnade direkt i vagnen. Och sov en bra stund.
När T kom hem från jobbet hyrde han med en släpvagn och fraktade bort allt ris efter helgen. Blev sen middag för hans del idag. Men nu är det borta i alla fall, skönt! Själv har jag underhållt Lilla T. Har varit en tuff dag. Övertrött och svårt att somna ikväll.
Ska ta mig en skön dusch sen och smörja in mig med en ny härlig body lotion jag köpte igår. Sen blir det nog sängen tidigt.

Natti Natti ♥


Längtar - Semester


Om två veckor är Vi på väg!!!

Jag längtar så otroligt mycket. Ska bli så härligt att komma bort tillsammans hela Familjen.

Sol bad och massa mys - Jag har startat nedräkningen - Tjohooo!

 

 


Helgen som var

I Fredags var det mys för hela slanten här hemma. Gick och la oss ganska tidigt, helt slutkörda efter veckan. Och tur var väl det eftersom Theodor vaknade kl 05 på lördag morgon. Jisses va trött jag va. Men man vaknar ju till efter en stund, som tur är.
Efter frulle var det bara för Stora T att kasta sig ut och påbörja dagens övningar. När Theodor somnat gjorde jag Mannen sällskap. Tony klippte häck och jag plockade och krattade ihop allt ris. Fy bubblan vad mycket det blev. Vi hade tur, Lilla T sov över två timmar så vi hann nästan klart.
Nu återstår det bara att frakta bort alltihopa, isch!

Lördagkväll blev det god mat, karra, teve och en film. Ja Män som hatar kvinnor. Som nästa alla redan sett. Men har inte varit så aktuellt med bio för våran del, så får väl skylla på det. Filmen var absolut bra, väldigt bra för att vara svensk, även om jag nu gärna och ofta ser svenska filmer. Men det blir alltid lite knepigt när man läst en bok och sen ska man se filmen. För man skapar sig en egen bild av allting, och det blir ju aldig så. Tyckte de "hoppade över" en del i filmen, men då hade ju iofs filmen blivit väääldigt lång. Jaja hur som helst, trevlig kväll. Och Vi var uppe längre än vanligt :-) Theodor fick lite mer välling till natten och han sov till klockan 07 på söndag morgon. Kanske var det det som behövdes.

Jag fick sovis nån timme till och när jag kom upp väntade nybakat bröd och mysfrulle. Sen bakade jag lite gott till kaffet senare under dagen. Efter Theodors sovstund åkte Vi ut till ön, snickeri snickera hos Mamma och Torsten.

Theodor fick en matta och vi fick massa gott att fika. Jag och Mamma gick en prommis och slappade lite på altanen i solen, så skönt väder!
Vi åkte hem och hade middag med Tonys Mamma och Pappa sen. Köttgryta och potatis och äppelkaka till efterrätt. Theodor fick mer presenter. En Timråtröja, mysdress och en lära gå vagn.



Vagnen var ju en höjdare. Ja allt annat med såklart. Men vagnen gillade Theodor och nu undersöks den från alla vinklar och vrår. Han går väldigt stappligt och man måste ju gå bakom, såklart! Rolig är den!
Avslutade söndagen med slapp i soffan.
Ja en helg med massa nytta gjort och ordentlig dos Familjemys ♥

Nu har måndagen startat och jag ska ta och göra Oss klara för dagen. Ett möte väntar och Vi får se vad det leder till. Ha en bra dag Vänner!

 


Söndagsångest..?!


Full fart har det varit och nu är helgen snart över. Usch, tycker inte om när tiden går så här fort. Känslan att man aldrig hinner med sig ordentligt, på nåt vis, ja tror Ni förstår exakt vad jag menar.

Ska ta och Mysa ordentligt med Mannen nu innan det är dags för kudden. Helgrapport kommer imorgon.


Puss och Kram från Österroet ♥

Efterlängtad Fredag





Godmorgon fredag!
Vi gjorde kväll väldigt tidigt igår. Men inte sjutton hjälper det. Jag kände mig som en överkörd banan imorse. Theodor verkar ha börjat med lite andra tider. Det betyder vakna 5.30. Jag är inte så rask den tiden. Det positiva med det hela är att han sin lång-sovning 9.30-11.30 vilket betyder att man kan ta förmiddagen med lugn och ro och han får sova och äta. Sen kan vi kasta oss ut och ta tag i dagen. Förut sov han till 13 och ibland längre. Jag önskar han kunde förstå att på helgen kan man och ska man sova längre, sovmorgon kallas det. Misstänker att det lär dröja innan han begriper det, haha!
Febern är i alla fall borta och nu är det mest snor som rinner, och så lite hostig på morgonen. Så det lossnar väl nu alltihopa. Förhoppningsvis är han på banan ordentligt till veckan då vi har en ganska händelserik vecka. Och jag vill verkligen att den ska bli av på alla sätt och vis, nu när vi hållt oss på hemmaplan hela den här veckan.

Babysim Tanten har hört av sig, efter några om och men, tack för det! Ja hon verkar kanske inte ha världskoll. Men hur som helst så kommer vi att få börja BabySim nästa omgång dvs 18 eller 19 oktober, KUL!

Idag ska vi ta en riktig softar dag. Jag har varit duktig och rört på mig massa den här veckan. Så idag blir det max en prommis.

Mysmiddag när Stora T kommer hem. Så hoppas jag att det blir lite soff mys innan det förmodligen blir en tidig kväll på kudden.

Fin Fredag på Er ♥


Prommis och lek hela em


Efter lunchen idag gick Vi på prommis i det sköna vädret.
Blev en tur till kyrkan. Vattnade och gjorde lite fint hos Pappsen. Det är så himla fint där uppe och så dagens väder, så Vi stannade kvar en bra stund. Theodor sov och jag njöt solen och ett äpple. Prommade sen hem i lite kringelkrokar. Så hela em tillbringade vi ute, skönt!

Hemma blev det lite lek på Theodors rum, medans vi väntade på att Stora T skulle komma hem.







Onsdag och Torsdag


Veckan har rullat på som alla andra veckor, i ett fasligt tempo.

Gårdagen startade tidigt hos oss. Åh jag va så trött så trött. Men Theodor var piggare än på länge, så det va ju bara att hänga på. Vi lekte och grejjade fram till halv tio, sen va ju hann supertrött. Då hade jag piggnat till. Kunde inte somna så istället passde på att göra "allt det där" Det blev både cykling, städa kök och dammsuga. Sen lekte vi mest resten av em. Tränar på att köra bilar mest nu :-) Om han inte ska upp och stå överallt. Ja full fart. Bakade en äppelpaj och sen kom M och M. Dom hade med sig mat, tacos och vi åt så det stog ut genom öronen. Jäklarns va nice. Tack Goa, gör Vi om :-)
Kollade på en urusel fotbollsmatch, som många andra och sen blev det Idol. Kunde av nån anledning inte somna när jag landade på kudden, snurr snurr...


Dagen idag startade lika tidigt, och jag var lika trött. Har lekt på morgonen, men Lillemans humör har inte varit det bästa. Han har sovit två timmar, behövdes mer än väl. Jag har cyklat och sen vilat en halvtimme. Nu har vi båda lunchat och ska bege oss ut.
Återkommer ikväll med lite bilder :-)



Ha en bra dag!


NyttaDag


Har varit väldigt effektiv under dagen i alla fall, även om tisdagen inte blev som jag tänkt idag igen. När Theodor sov lunch plockade jag in lite äpplen. Har gjort 3 små burkar med äppelmos. Vad är tunnpannkaka utan äppelmos :-) Hann också måla lite, sån där grej som jag har skjutit upp ett tag, men nu så. Sen åt vi och lekte. Tog en långprommis när Lilleman började gnugga ögonen. Han somnade ganska så på en gång, och sover fortfarande ute i vagnen. Under prommisen passade jag på och boka in ett möte på måndag, beställa en ny tandläkartid och fortsätta jaga Tant Babysim, med lika dåliga framgångar som tidigare. Detta börjar bli.. Ja jag ska inte ta det här...

Ikväll är det jag och Pruppe kväll. Jag ska lyxa med sicilianska köttbullar och någon god sås tror jag banne mig. När jag har nattat Prinsen ska jag ta mig tid och  v i l a  i soffan och kolla fotboll, skön kväll. Tror jag har gjort nog med nytta för idag.

Trevlig Kväll Vänner!


Tisdag och fortfarande häng


LillPrinsen var varm redan igår morse, och det visade sig att han hade feber. Efter att han sovit nästan 3 timmar mitt på dagen hade han fortfarande feber.
Så Vi hade en riktigt mysig hemmadag igår med mycket mys. Tog en prommis på em och sen grejjade Vi middag till StorPrinsen kom hem från jobbet.
Blev en lugn kväll för mig och den Lilla. Stora T började med att klippa våran häck, som går runt hela tomten. Det blev en rejäl gallring på en del, som vi gjorde i fjol. Så förhoppningsvis blir detta klart till helgen.

Idag tog jag tempen på Lilla Herrn när han vaknade, jo då fortfarande feber. 37,8 så den är inte hög, men finns fortfarande där. Hostan börjar lossna och snoret rinner. Så det är väl ingen bra idé att knata iväg på Kyrkis idag heller. Han är ju väldigt pigg, så det skulle inte vara några problem att gå så, men det är väl bättre att vara hemma och bli helt frisk någon gång och inte snora ner någon annan. Ja det är väl så. Även om jag väldigt gärna hade gått iväg idag. Men nu är det ju inte jag som är det viktigaste i denna frågan :-)

Ska passa på att göra lite nytta här hemma istället. Får se vad det blir, finns alltid en hel del att bita tag i.

Theodor klättrar på allt och det mesta. Ligger man på golvet och leker så klättrar han upp på en. Igår morse kom han på att man kan resa sig med hjälp av soffan. Och imorse testade han det nya bordet.





Underbart Härlig Helg ♥


Jag har haft en Girls Weekend i Huvudstaden - Vi har haft det så bra, på alla sätt och vis!
Petrisen och jag åkte tåget ner på fredag fm. När vi kom fram blev det incheckning på hotellet och lunchning. Sen 3 timmar shopping. Piffning och någon drink på hotellet sen och då mötte Mari och Malin upp.
Tapas i Galma Stan och en massa surr. Vi landade ganska skönt på kudden senare!

Lördag ringde klockan och det var bara att göra sig redo för dagen. Mycket god hotellfrulle och vid 11 var vi på g för shopp. Mari mötte upp oss och vi gjorde en ordentlig repa. Malin anslut och vi lunchade. Mer shopp och vid 17 styrde vi mot hotellet igen. Blev Grekisk restaurang på kvällen och vi hann med några vattenhål innan det va hemgång. Lång och ganska intensiv dag så vi var nog alla ganska nöjda :-)

Igår åkte vi hem på fm, eftersom det pågår lite banarbete fick vi bussa från Söderhamn, suck! Ja man var ganska trött igår. Pojkarna kom och hämtade. Sen gjorde vi inte mycket. Kramar och prat. Blev en tidig kväll.

Är ganska trött ändå idag. Haha man är inte van.
Under dagarna jag har varit borta har Grabbarna haft det hur bra som helst. Det är sån skillnad, på bara dessa dagar ska han vara överallt och dra upp sig och klättra och stå. Jösses. Jag har ju knappt hunnit med frukosten.
Så nu har jag inte tid med detta...

Ha en bra dag ♥


Trevlig Helg


LillKillen är piggare. Han äter och sover inte som han ska (brukar) men vem gör det när man är lite krasslig.. Jag har hunnit cykla duscha och luncha när han sov inne. Sen tog vi en timmes prommis nu i em. Men han vaknade ganska omgående efter vi kom hem.
Ska grejja lite mys till Stora T kommer hem. Blir god middag idag på självaste torsdagen. Han gör helg redan idag, så det måste väl firas. Det blir grabbhelg här i helgen. Själv tar jag tåget till Stockholm med Söta Petrisen, imorgon fm. Tjej helg i huvudstaden, med shopping, umgås, mysa och kanske ett och annat vinglas :-) Ska bli så mysigt att få träffa och vara med Tjejerna en hel helg - Myyyys!
Återkommer söndag :-)

Trevlig Helg ♥

Lång natt


Det har varit en lång och stökig natt här. Theodor har varit hostig och väldigt orolig. Kan inte påstå att hostmedicinen hjälpte, mer tvärtom. Han blev orolig, ledsen och mer gnällig. Kom aldrig till ro i sin säng. Jag satt med honom och han somnade, men bara någon minut senare vaknade han och bökade och stökade runt i hela sängen. Nattade om, och så samma visa några minuter senare. Vid 22 tog jag upp han, tog temp, gav vatten och vaggade. Blev tillslut en ny vällingflaska och nattning igen, fast nere i vaggan den här gången. Kände att det skulle bli några turer under natten och skönt att ha han nära då.
Det har varit några turer i natt, sovit som en kråka.
Ja det blir en hemma dag med fokus på att bli piggare, få sova bra och mycket.

VinkeVink!


Det blir inte alltid som man tänkt sig


Idag klev vi upp i tid för att komma i bra tajmin med ätandet och sovandet innan Kyrkis.
Kl 10 var det sovtid för Theodor. Men han vill inte alls komma till ro och han började hosta, massor. Han hostade en del redan imorse. Det här började redan när han var förkyld för några veckor sedan. Men blev bättre. För att idag bli verkligen mycket sämre. Han hostade så det gjorde ont i kroppen på mig. Tillslut slumrade han till 10 min, men vaknade och hostade sen igen. Jag tog upp han, men det blev inge bättre. Efter lite vaggning, klapp och mys så somnade han en halvtimme. Sen var hostan där igen. Tog upp han och kollade tempen. Jo feber, inte mycket men den fanns där. Humöret inte på topp, han var ju fortfarande trött. T ringde till BVC och vi fick en tid nu i em. Så nu har vi varit och träffat Tant Dr. Känns ju bra att någon tittar och undersöker LillPrinsen.
Ja det var inget fel på honom. Hon trodde det var efterdyningar på förkylningen. Hon skrev ut lite hostmedicin i alla fall. Som han kan få till natten, skönt det, så han får sova. Så det är vad vi har gjort idag. Kort sammanfattning försökt fått Theodor att sova, sen prommat till VC fram och tillbaka. Han somnade i vagnen på vägen hem och sover fortfarande. Tror jag det, han är väl helt slut.

Håller på och grejjar middagen under tiden. Idag blir det fiskgratäng och potatis. T blir väl inte så överförtjust, men ska försöka styra upp våran fisk en gång i veckan igen nu när man är åter i vardagen.

Hoppas Ni andra har haft en bra och rolig dag!

PUSS!


RSS 2.0