Lördag på Beachen


Idag blev det premiär för stranden. Vi åkte till Släda, landade på parkeringen exakt kl 10. Då var det inte så många som hade hittat ut. Ganska skönt att få ta vilken plats man ville, när man kommer och har lite packning med sig :-) Det fläktade väldigt skönt. Theodor var duktigt och lekte på filten och vi slappade lite i varsin stol. Matdags och sen sovdags.
Fika, saft och kex och läsa lite bok. LillPrinsen vaknade och lekte sen nöjt på filten. Vid halv två åkte vi hemöver. Kändes lagomt.



Hem och lunchade och nu sover Theodor.
Det är dags för oss att ta fram väskorna och börja packa nu. Ja Lilla Familjen har en veckas semester och imorgon bär det av mot Gotland. Flyg från Midlanda, så skönt! Vi hoppas det underbara vädret håller i sig och att Vi får en Underbar vecka med Mamma och Torsten. Grill, Mys och Massa Kramar.

Ha det Gott Alla och Ta hand om Varandra ♥

Soliga Dagar


Igår fick Vi besök av Eva och Tim.
Vi lunchade kyckling och sallad på altanen. Sen blev det surr i solen. Det va nog för varmt ute så Theodor kom inte till ro i vagnen. Han fick sova lunch inomhus igår. Svalt och skönt! Lite saft och bulle som hör solandet till slank också ner - Ja det va jag som klagade över bikini ångest, ja vad säger man...
Vi hade en jättetrevlig dag, somvanligt!

         

När Tony kom hem blev det ändrade middagsplaner, hur sugen är man på fiskgratäng en varm onsdag, egentligen..
Istället blev det en mumsig sallad och ett glas rosé :-) Nice!
Sen kom Svärisarna förbi. De har varit på sem i två veckor och ville klämma lite på LillPrinsen.
Kaffe och hallonsemifredo på altanen, åh va skönt!

    

Idag gjorde vi alla andra mornar de sista två veckorna. Theodor fick komma över till storsängen när Stora T åkt till jobbet. Så somnade Vi om till 8 snåret, lagomt! Frukost i soffan för oss båda och sen fick Lillen hänga med på lite städning. Lika bra att få det gjort innan det blev på tok för varmt. Det blir ju tokhett på våran övervåning, så på sommaren är man inte där mer än nödvändigt. Theodor är väldigt intresserad av dammsugaren. Han blir helt förtrollad och glömmer av sina leksaker. Så kanske kan man lära han att använda makapären en vacker dag :-) Det är rooooligt att städa, eller.
Så det blev ingen förmiddagsnap så vid 11 var den Lilla väldigt trött. Skyndade att grejja honom lunch. Sen somnade han nog 20 s efter jag lagt ner han i vaggan. Jag tog med mig min lunch ut i solen med en bok. Slappade där en timme.    

     

Blev lek och mys på filten i skuggan sen. På em blev det lite "svalare" eller ja det fläktade lite iaf. Så Vi rensade lite ogräs, hej och hå. Kände mig helt färdig efter att ha stått på huvudet i rabatterna.


Imorgon ska vi på kalas. Blir inge slapp i solen imorgon inte. Får se om Vi drar till stan först. Har några ärenden. Sen Åker jag och Mamma till Moffan och Kalasar.

Så blev det


Kan berätta att Theodor låg på sängen och tittade på medans jag testade bikinis igår. Jaaa, han skrattade, mest hela tiden. Vad han riktigt skrattade åt har han ännu inte berättat.
Ja, hittade jag en hyfsat passande bh så passar inga byxor och tvärtom. Så det får väl bli som det blir helt enkelt.

För övrigt tog vi en prommis till Kyrkogården igår. Vattnade och gjorde lite fint. När jag kom hem va jag alldeles genomsvettig. Så varmt och kladdigt det va ute, nästan otäckt. Åskväder liksom.
Grejjade middag tills StorPrinsen kom hem. Så han kunde kasta i sig den och åka vidare - HejHej.
Sen åt jag vattenmelon och hängde i soffan och tittade på fotboll.
Theodor va lite kinkig. Lite livat och många kräkor blev det igår. Men han somnade ganska så snällt när han landade på kudden. Hoppas han är i bättre form idag.



Är man en Theodor nyfiken så är man. Liggvagn är snart ett minne. Det är inte kul att ligga där och inte se nånting alls, ha ha va stor han blir.

Lite bus på filten efter prommis              

Nä nu ska jag ta tag i dagen. Göra oss klara och fixa lurre. Eva och Tim kommer till Oss idag - KUL!

Ha en FIN dag i Solen

♥ Kram

Ångest


Ja här sitter jag med en ordentlig bikini ångest. Ja OK det kanske dom flesta tjejer drabbas av så här när värmen kommer och det är dags att klä av sig. Min ångest började redan när man skulle ta på sig kortärmat. Och sen börja visa benen, omg. Jag har ju överlevt det. Och det va kanske inte såå farligt. Men steget till bikini är stort, det är gigantiskt.
Vi åker på semester på lördag och jag räknar med sol och värme, haha! Vilket betyder lite strand, sol och kanske tom ett bad. Och det är dags att börja se över garderoben, ordentligt nu. Jag äger rätt många bikinisar. Frågan är nu vad som sitter snyggt på den här kroppen. Ja frågar ni mig så finns det ingen bikini i mina lådor som passar kroppen överhuvudtaget. Hur som helst. Det är dags att ta tjuren vid hornen och gå igenom. För nån måste ju vara liiite bättre än någon annan. Det får helt enkelt bli den bästa, som jag råkar äga. Här köps inget nytt. Så får man väl se hur mycket man klär av sig på plats. Misstänker att jag kommer och sitta och tjura i ett hörn med ett linne som döljer lite här och lite där.
Phu... Ja jag hittar tusen andra saker att göra istället för att ta tag i det här nu. Som att sitta här tex. Kolla fb, tvätta, städa Theodors garderob, lägga undan kläder som är för små, vika tvätt.. ja det finns hur mycket som helst.
Egentligen skulle jag dricka mig ett stort glas vin innan jag tar tag i det här. Så kanske jag tar det mer med en klackspark.
Oj näe nu vaknade LillPrinsen, hoppla. Ser ut som att jag kan skjuta på det en stund till :-)

Wish Me Luck, to be continued misstänker jag...



Theodor är laddad med både brillor och badbyxor - Cooling!
Ja de hamnade lite på snisken, men det bjuppar vi på. Ser ju på ett ungefär hur snygg han kommer att vara på beachen i sommar. det väger kanske upp Mammans bikini-sur-läpp :-)

Vad vi haft för Oss


Sen sist har vi haft lite allt möjligt för oss.

I söndags åkte Stor Prinsen iväg för lite jobb. Jag och Theodor hängde hemmavid. Jag i solen med en bok. Och han sovandes i vagnen i två timmar. Skööönt!
Sen åkte vi alla till Birsta på em. Hade lite ärende att ta tag i innan Våran semester vecka. Det blev några påsar som fick följa med hem. Theodor fick lite nya bodysar i en större stl så det inte blir så trångt :-0 Keps och solhatt, även det i större stl. Tony köpte nya jäkligt snygga jeans.
Åkte hem och grillade kyckling och fick ett glas kallt vitt - Härligt Härligt i det sköna vädret!

Igår packade jag ihop mig själv och Theodor och vi tog en prommis in till stan. Mötte upp Min Mamma / Mormor och vi tog en lunch på Piccolo. Det va länge sen. Theodor vaknade bra precis tills vi skulle sätta oss och äta. Så han fick en barnstol och satt nöjt med. Så mycket att titta på :-) Liten fick också mat och sen drog vi en repa på stan. Present till Morfen skulle inhandlas. LillPrinsen fick en jättefin jacka och mockasiner av Mormor - Tack snälla!
Själv hittade jag en tunika på rea. En gul, så olikt mig, men den va rätt fin på faktiskt. Och så en klänning, som jag provade och blev så kär i den. Dock ingen rea, men men... Trevligt med nåt nytt även fast man har några extra kilon.
Tony hämtade upp oss i stan efter jobbet. Vi åkte hem och packade med oss mat och sen raka vägen ut till Sörberge. Så Tony kunde fortsätta renoveringen på en gång. Jag såg till så alla fick mat. Diskade och plockade.
Vi har framkallat en massa bilder, igen. Så jag gick igenom dessa. Jösses va kort vi har som ligger nu. Dags att börja sätta in och göra fina album! En regnig dag, kanske, HaHa!
Vi kom hem ganska sent och det blev en sen kväll för hela familjen. Landade lite i soffan innan det blev kudden.
Lång men en väldigt härlig och bra dag! Tråkigt nog inga bilder från dagen, typiskt...



♥ Theodor 6 Månader ♥




Idag fyller Våran Prins 6 Månader - Ett halvår.
Kan ju inte annat än konstatera att det här har varit de mest händelserika halvår i mitt liv. Nånting Vi aldrig kunde föreställa Oss, inte ens i närheten till hur det skulle bli.
Jag är så oerhört tacksam att just den här Lilla Prinsen kom till Oss.


     


♥ Det är så mycket  K ä r l e k, jag kan inte med ord förklara allt vad jag känner för Theodor och Hans Pappa ♥




I Love U Boys!

Midsommar


De två senaste åren har vi tillbringat på resande fot. För två år sen var vi i Paris med P och G. Det var ett regnigt Paris. Men vi hade mycket trevligt. Massa vin, shopping, turistande och god mat, och så lite mer vin tror jag :-)
 I fjol med två andra par i Prag. Där det visade sig att vi alla tre tjejer hade en liten Prins på värmning. Nu är Prinsarna här och vilken skillnad på livet det är nu :-) Härligt!
I år kunde inte alla vara med. familjen Vattjom bjöd in till Mys och ett annat par från Fredriks kompis gäng var med - Så trevligt så!
Jag och Tony hade en sill lunch hemmavid. Gjorde inga större utsvävningar under dagen direkt. Lite trötta och Theodor va smågrinig. Evisen kom och hämtade oss och sen var det full fart.
Sill och potatis och snaps till förrätt. Sen grillning med massa goda tillbehör, mumma! Åt så det stog ut genom öronen. Fick tom lämna lite, hör inte till vanligheterna nu för tiden.
Kubb spel, tjejerna mot killarna. Ja vad ska man säga. Jag brukar inte va så bra. Men igår va jag skitsämst. Ja jag vet inte, är långt ifrån "inkastad" ligger efter då det blev väldigt lite spelat i fjol, kanske..
Efterrätt hade vi grejjat. En sån där som man läser om och det vattnas i munnen och man bara måste göra den. Men den va inte riktigt all that som jag hade trott. Lite egna små justeringar tror jag så kan det bli närmare en tiopoängare!
Småkillarna knoppade in vid 21 tiden. Theodor sov i sin nya vagn och det gick jättebra. Vaknade till nån gång bara.
Vi sällskaps spelade och hade en mycket trevlig kväll!
Blev en taxi hem vid 2 tiden. Theodor fick lite mat och sen somnade han snällt i sin säng. Han vaknade lite tidigt imorse. Sov en sväng i stor sängen.
Har varit ganska sega idag. Då det inte blev så många timmars sömn.

     

Tack för igår Vänner - Super!


Dagen idag har vi softat. Sen blev det en massa matfix.
Testade nåt nytt, vattenmelonsnacks. En höjdare! Kommer att bli en favvo i sommar!
Förrätt jordgubbs och chevré toast. Sedan en potatisgratäng med helstekt fläskfilé. Sedan var jag så proppis, och trött. La mig på spikmattan och Tony brevid på Theodor lekmatta. Somnade både två i 45 min. Sen blev vi minsann lite pigg. Har soffat hela kvällen. Ja en liten karraskål blev det :-)  
Men snart blir det kudden. Imorgon är det lite mer to dos på agendan.

Kram ♥

Theodor och Mormor


     ♥   ♥   ♥    


I fredags hängde jag och Theodor med Min Mamma / Mormor.
LillKillen myste i Mormors knä under första delen på skolavslutningen. Han har ju börjat få myror i brallan så vi gick ut och gick lite runt kyrkan, slutade med att han somnade. 
Sen prommade vi hem. Pigg och glad tog de sig ett litet snack på sängen - Mys!

♥ Kärlek 

Dagens och Kväll


Lunch bestyren tar en liten stund nu för tiden. Idag blev det en liten portion potatis och palsternacks puré och så en liten portion gröt avslutat med en halv banan. Sen fick jag mig en smoothie (björnbär, hallon, banan och mango) kändes som det va det kroppen behövde. Theodor somnade sedan och jag har städat i lugn och ro. Dammsugning och sedan röjde jag i lite garderober. Undan med tjocka vinterkläder och gammalt skrot som ska på vinden.
Får nog ihop en hel kasse med skor som ska  s l ä n g a s - Japp! Så jag imponerad epå Mannen när han kom hem idag. Städat och fint på skohyllorna,  o c h  en hög med slänga bort, inte illa alls.

Middagen blev väldigt tråkig, tisdag som det är.
Potatisbullar, bacon och lingonsylt. Men fort skulle det gå. Tony var mest hem och kastade i sig lite mat. För att sen åka vidare till grann kommunen. Jo det ska renoveras ett vardags rum hos mina Svärisar. Så han passar på med det nu när de är på Europa Semester.
Min Lilla SuperKille har somnat igen. Ja det är jobbigt att vara liten, som jag brukar säga.

             

Vi busade somvanligt i soffan idag, GoPruppen ♥

Känner mig fortfarande i o-form. Tung i skallen, ont i halsen och väldigt trött. Så det blir nog inte mycket mer som händer här idag. Längtar redan tills jag får krypa på kudden!

Imorgon är det mitt i veckan dagen. Men eftersom det är kortvecka borde det va mitt i veckan dagen idag, hmm..
Jaja ska ta och styra upp inför Midsommaraftonen senare ikväll. Kanske läsa lite recept samtidigt som jag kollar på fotboll, mm det blir nog en bra kväll :-)

VinkeVink!

Men ge sig


Nu är det bra, det räcker.....
Mitten på juni och jag fryser. Tjocktröja på och jag tappar upp bad i bubblet för att kanske tina upp lite grann. Kvällarna blir det massa ljus, ok det är ju jättemysigt - Men inte nu liksom. Det va inte många dagar sen vi eldade. För jag är genomkall. Och det ger sig inte.
Blåsigt och 10 grader utomhus. Ja det är ju så man kan tro att det är oktober, eller nåt.
Igår kväll kände jag av lite halsont innan jag kröp på kudden. Det va kvar imorse.
Förmodligen pga allt detta som det känns som att jag skulle kunna sova hur länge som helst. Som tur är verkar Lilla T tycka att det är helt ok att mysa ner sig i stor sängen, så där runt 6 tiden och sova vidare en 2 timmar. Snacka om morgon mys på hög nivå!!

Har precis ätit frulle till morgon teve. Nyheter och väder 2 gånger i timmen. Så jag har inte missat Midsommarvädret. Det blir mulet och lite regnskurar och 12 grader - Vad sägs?
Nu kanske Min Man förstår mitt eviga tjat om att åka bort. Varför man åker på charter mitt i Sverige Sommaren. Visst den Svenska Sommaren kan va hur fin som helst. Men den är lurig, inget att lite på alls.
Jag har beställt en  f i n   s o l i g  sommar i år. Så jag hoppas det är på G.

Ja nu har jag gjort mitt väderinlägg för 2009 - Tack och Hej
Känns alltid bättre när man får gnälla lite, HaHa!

Seg måndag


Alltså idag har Vi nog den slöaste dagen på väldigt länge.
Theodor har snurrat hela natten så jag har vaknat ett antal gånger, vänt honom, jagat nappar osv.
När Tony åkte imorse lyfta han över Lilla T till stor sängen. Mysigt. Vi båda gosade ner oss ordentligt under täcker och kuddar. Snusade på LillPrinsen och smekte honom på pannan. Sen somnade vi båda och nästa gång jag tittade på klockan var den efter 9. Han hade inte ens vaknat och tjoat efter mat. Ja kanske hade han hajjat att Mamman var trött och gjorde snällt sällskap i att sova. Eller så har han lekt som ett litet tok när han varit hos Mormor och Farbror Torsten, så han var rätt trött själv... Ja hur än det var, så var det väldigt skönt och välbehövligt.
Vi har busat som sjutton i soffan efter frukost. Lekt på lekmattan och Pussats!
Han var en duktig Kille idag och lunchade majs och potatis puré med stoooor aptit. Det har tidigare inte verkat så gott. Men man ska ju ge det några försök. Sen blev det såklart lite gröt också. Och ja Mamma han fick nåt gott också. Några skedar päron puré. Men som snart 6 månaders kille blir man trött igen. Så nu har han sovit 1 ½ timme och jag har cyklat, duschat och lunchat.
Det blir nog inte så mycket mer här idag. Laga middag tills Stora T kommer hem. Sen misstänker jag att det blir något kvälls projekt. Kvälls jobb som ska vara klart innan vi åker på semester. Så det är väl där Tony kommer tillbringa lite tid. Och vi håller ställningarna här hemma.
Har inget planerat i veckan . Känns skönt eftersom förra veckan var rätt hektisk.
Och så är det "kort-vecka" skönt!


Njut dagen och blås inte bort...

Helgen


Här kom helgen och nu har den passerat, ja den är snart slut. Eller är det kanske jag som är det :-)
Full fart har det varit.

Fredags mötte jag och Theodor upp Mamma / Mormor vid lunchtid. Vi prommade upp till Selångers Kyrka för skolavslutning. Brollans äldsta skulle göra Sommarlov. Nästan så man blev lite avis. Mamma frågade om jag tyckte att det kändes länge sen jag stog där. Och det gjorde det faktiskt. Men det va sig likt. De sjöng tom samma sång:

Skolan är nu sluuuuut. Sommar´n är här. Bra Bra Bra. Bada och ha skönt. Ja Ja Ja!.
Plugget är väl bra. Lärarna OK. Men nu vill vi ha Sommarloooooooooooov..
Osv..

Theodor tyckte det va roligt en stund. Lite för hög musik och sitta still. Så han och jag tog en prommis runt i omgivningarna. De har gjort så fint där uppe. Han somnade i min famn. Så vi satte oss på en bänk utanför och lyssnade till resterande sånger.
Vi prommade hem sen och fikade på altanen. Vädret va ju alldeles grått. Men ganska varmt ändå.
Sedan kockade vi middag så det bara va att slå sig till bords när Stora T kom hem. Kvällen tillbringade Vi i grannkommunen och Svärisarna. Tony ska dit och renovera lite medans de är på semester. Tråkigt för dom att lämna regniga Sverige nu, mot ett förmodligen soligt Europa. Nä men jag är inte alls avundsjuk... Nä inte jag inte...
Väl hemma var det förberedelser inför Lördagen :-)
Jo  K a l a s  L ö r d a g  stog på schemat. Packade ihop massa grejjer till Theodor och vid halv tre trillade Vi in hos Mamma / Mormor. Fika och lite surr hann vi med. Sedan lämnade Vi Våran Lilla Älskling där och styrde hemåt för fixning innan kalas. Vilket innebar sminkning, piffning och nån liten drink :-)
Sen var det Mike Kalas före hela slanten resten av Lördagen.
Massa god mat, trevliga människor, gott i glasen, mysigt, skoj och ja alla tiders kuligt kalas!
Vi låg i sängen till 9.30 imorse. Det va inte igår. Jätteknepigt att vakna och det va alldeles tyst runt omkring. Frukostade i lugn och ro. Sen konstaterade Vi båda två att jösses va tomt det kändes. Jag ringde Mamma och kollade lite hur de hade det. Inte för att jag var ororlig. Mest lite nyfiken tror jag och så längtade Vi ju hem Hjärtat ♥ HaHa
Halv ett kom Mamma, Torsten och Theodor. Åh va jag fick  P u s s a  på  GoPruppen våran då - Myyyys!
Han verkar haft det jättebra på Ön och Vi hade det jättebra på Kalas. Så en väldigt lyckad och bra helg för alla!

Imorgon är det måndag igen...
Vi har inget planerat. Jag tror Vi ska ta Oss en hemmdag med massa  m y s !


Go Kväll!


 

Onsdag - Torsdag


Här har det varit två händelserika dagar.
Igår hängde Vi bara hemmavid. Vädret gjorde ju att man inte kände för att gå utanför dörren. Vi myste hela förmiddagen. Sen var det fix inför middagen. Familjen Vattjom kom på middag efter karlarna slutat jobbet. Inget märkvärdig utan bara träffas på en bit mat, surr och trevligt. Och så fick jag jättefint paket - Tusen Tack! Sååååå Anna :-)
Tiden sprang iväg och vips var det dags för dom att åka hem och för oss att börja göra kvällning.

    

Pojkarna börjar bli lite nyfiken på varandra. Theodor vill gärna peta lite på Tim och börja kolla på vad Han är för en liten filur. Rackarns vad mycket  b u s  dom här kommer att hitta på, HaHa. Som sina Mammor kan jag tro :-)

Idag vaknade vi tiiiidigt. Gjorde en liten stödsovning innan Vi klev upp och startade dagen.
Halv tolv kom Eva och Tim och hämtade Oss. Gulle dom som hämtar upp oss lite nu och då!
Bar av till Haga och träffa hemma hos Joseph och Marie. Blev jättegod lunch och bäbisarna sjung i kör under tiden. Ja det va livat idag. De avlöser ofta varandra. Vi gick iväg på en prommis runt Haga och en liten titt på Pirum Parum. Hittade massa fint. Så dit blir det en inköpsresa snart :-) Vi gick tillbaka och fikade kaffe och rabarberpaj - Mumma!
Somvanligt rusar tiden och vips var Tony på väg hem från jobbet och Vi möttes upp och åkte på veckohandling.
Middagade och försökte samtidigt få Lilla Prinsen att sova lite. Han va dyng trött, helt enkelt. Blev väl en halvtimmes sova sen mat och bad. Blev bad för hela familjen i Bubblet ikväll. Åh va  k u l  det va! Theodor plaskade omkring och sprattlade som en liten fisk - GoPrupp!
Ja sen var det bara slut på energi för idag. Minstingen fick lite mat och har nu somnat gott på sin kudde!
Själv ska jag premiär äta en nektarin - Min favvo frukt innan det är sova dags.

            

Lite bilder från dagen. Det blev bara på pojkarna idag. Linda och Filippa kom lite senare och då hade jag tappat bort mitt fokus, igen...
Tack Tjejer och Pojkar för en Toppen Dag, som alltid!


  I år har vi kottar på Stigbygel igen. Den här kom och sprang förbi ikväll så jag va tvungen att springa ut och fota. Skrämde den lilla stackaren. Men sen tinade han lite.

Och så veckan BadPojke ♥

         

Imorgon är det  f r e d a g  igen. Härligt!
Vi längtar efter att Tony ska vara med Oss lite mer. Imorgon blir det ordentligt med FamiljeMys. På dagen går Vi kanske till Kyrkan för skolavslutning. Får se hur vädret blir.

Nä nu ropar kudden.

Natti Natti ♥

Vilken Bra Tisdag


Har tillslut landat i soffan efter dagen.
Fick riktig sovis imorse. När LillPrinsen tjoade till och jag tittade på klockan blev jag väldigt förvånad, 8.30. Hur gick det till? Det va inte igår han sov så länge. Efter frukost och morgon bestyr somnad ehan igen vid 10.30 och sov till 13.30. Då hade jag och Kicki hunnit fika ute på altanen och surrat massa. Åh vad mycket man har att hinna gå igenom, HaHa. Det går lite tid mellan gångerna Vi ses. Men det är alltid så roligt att träffas och det känns inte som det gått flera månader. Härligt med Vänner man har kvar från från högstadie tiden, och de liksom finns där för en, även fast man inte pratar varje dag liksom! Hoppas Vi ses snart igen!
Vid 15 rycket packade jag ner Theodor i vagnen och prommade till stan. Där mötte vi upp Stor Prinsen som tog med sig sonen hem. Jag kom precis på minuten inramlade till min frissa. Lite ny färg i botten och fräscha toppar. Så nu ska man väl överleva sommaren :-) Otroligt skönt med fräscht hår igen!
Sen travade jag runt lite planlöst i affärer och spanade. Tanken var att hitta nåt jävligt snyggt att ha på mig på lördag. Jag behöver väl knappast säga att jag hittade inget. Istället kom jag hem med lite presenter till brollans äldsta som fyller 11 på söndag. Och så blev det en liten påse till Theodor - såklart!
Till mig blev det strumpor. Ja så klädfrågan för lördagens festligheter kvarstår... 30 års Kalas och allt så man måste ju få Snygga till sig lite. Men jag vette sjutton hur det ska gå till.... Nä det blir nog till att hitta nåt gammalt, det betyder djupdykning i garderoben imorgon, stort! Åhhhhh....
När jag kom hem ikväll hade Tony städat och torkat golven. Åh så trevligt! Luktar gott och är fint.
Jag köpte med mig jordgubbar hem. Så det blev glass och gubbar på altanen ikväll.

Åh vilken bra tisdag det har varit. Nu ska jag hoppa på kudden. Imorgon ska Vi bara vara hemma. Sen kommer Söta Familjen Vattjom på middag, trevligt!


NattiNatti - Dröm nåt sött ♥

BVC Måndag


Första dagen på veckan började vi med att vakna väldigt tidigt här. Hela familjen var uppe tillsammans och åt frukost, lite ovanligt så där på en vardag, men ändå mysigt liksom.
Stora T åkte till jobbet och jag och Lilla T lekte lite på filten: men så började han gnugga ögonen så vi kröp ner i stor sängen tillsammans och sov en timme, skönt!
Sedan blev det morgon fix för den stora och sen den lilla.
Theodor hann med en sova sväng till innan Vi packade oss iväg mot BVC.
Hade en dejt med Farbror Dr idag. Spruta och lite undersökning. Han växer som han ska. Vuxit en cm sen sist och lagt på sig 500 g. Så nu är Go Klimpen 69 cm och väger 8,5 kg. Ja han börjar bli lite tung. Vilken träning man får egentligen när man bär omkring på Guldet :-)
Det blir ett besök på Barnkliniken framöver, då de hörde ett litet blåsljud på Prinsens lilla Hjärta. Ja inget att vara orolig för. De kollar hellre upp saker och ting en gång för mycket då det gäller små barn. Och det vet vi ju. Men oavsett, så har man ju blivit en väldigt beskyddande Mamma och man kan ju inte bara låta bli i att fundera lite grann på det.
Kändes bättre när Mamma sa det till mig. Av någon konstig anledning så känns det oftast så mycket bättre när man får höra orden bara, även fast jag liksom själv vet om det. Det är ingenting att oroa sig för. Ja vad skulle man göra utan Mamma ♥

Blir en lugn kväll i Österroet. Sist Prinsen fick sprutor blev det lite gnälligt och feber. Så nu ska Vi bara Mysas och Kramas.
Och så ska vi kolla lite Giffers på teven. Ja slö kväll med andra ord.

Kramar från Oss ♥         

Nationaldag i Österroet


Igår hade vi en riktig "måste göra dag" Inget vi hade bestämt utan det mer bara blev så. Det är nog det som gäller.
Vi hade tänkt åka in till stan, men då vädret var så dåligt så kändes det inte så mysigt som jag hade tänkt.
Så vi hjälptes åt att putsa alla fönster, alla sidor. Åh jag tycker verkligen att det är tråkigt. Jag är dessutom riktigt dålig på det. Det blir bättre när Tony gör det faktiskt. En sån tur att han hann med fler fönster än mig då :-) LillPrinsen sov nästan hela tiden.
Vi lunchade rabarberkräm. Det va inte igår man åt det. Minns när Mamma gjorde det till oss när vi var små. Min blev nästan lika god :-) Klädde på oss och gick sedan ut. Planterade blommor och donade på tomten. Fick en stor kruka i födelsedagspresent och nu har jag planterat i den. Känner mig ganska nöjd.
Tony gjorde sedan riktigt god mat och Vi landade i soffan lagomt till fotbollen började.



Vi var laddade men vad hjälpte det liksom...

Slötittade sen på dålig teve innan vi trillade på kudden. En del sov innan de landat, tror jag.
Idag va det min tur att gå upp med Theodor på morgonen. Han gymmar men börjar bli lite less nu. Så nu ska vi leka lite.
Efter lunch ska vi på Kalas.

Nice Söndag!

Trevlig Helg




Vilka kontraster på vädret. Förra helgen höll man på och svettas ihjäl och nu detta. Tio grader och jag fryser som bara den. Aldrig är det bra, HaHa!
Hur som helst så är det fredag, så underbart härligt!
Humöret är på väg att vända och jag ser fram emot en helg med massa mys. Jag har väl inte varit så jätterolig att ha att göra med sista tiden. Det är ju som det är med den biten och alla känner ju till det så det är väl inga konstigheter med det.
Idag har vi lekt och förmiddagsbadat. Sen kom Peter och hälsade på. Vi lunchade och försökte ta igen lite surr. Helt omöjligt att ta igen  a l l t  på 1½ timme. Så det får bli en dejt snart igen! Mycket trevligt var det i alla fall.

Nu tror jag att jag ska dra på mig en mysig tjock tröja och krypa upp i soffan med LillPrinsen och bara mysa.


Hoppas Ni får en trevlig helg
♥ Kram

Nu är det snart helg igen


Nä nu förstår jag inte vart veckan har tagit vägen igen. Fredag imorgon, igen. Men va skönt! Helg och Familjen får lite tid Tillsammans. Hinner ju inte alls med så mycket nu när Tony jobbar. Så det är verkligen uppskattat när helgen kommer och vi får lite tid alla tre!

Idag har vi haft en riktig hemma-dag. Inget roligt väder så hemma bestyr och bus fick det bli.
Theodor är nog inne i en växa period, eller nåt. För han  s o v e r  som bara den. Imorse var Vi uppe och lekte 1½ timme sen blev han trött men kunde inte komma till ro. Så Vi la oss i stor sängen och det tog nog bara någon minut så sov vi båda två. Vaknade närmare kl 10, ooops! Men Vi behövde nog det båda två. Jag brukar ju aldrig sova på dagarna, men sista tiden har jag inte varit särskilt rapp. Så kanske sov förrådet behövde lite...
Gjorde oss iordning för dagen och sen blidde det lunch. Idag fick Theodor testa på lite katrinplommun puré till gröten. Ja det va ju smaskens. Han är nog lite trög i magen så Vi testar då.
Sen har han sovit och jag har cyklat, tvättat, lunchat och läst lite. T vaknade och Vi busade så han blev trött igen. Ja vad säger man, det är rätt hårt att vara bäbis :-)
Middagen blev GI våfflor här idag. Sen kom Petra och Göran och fikade och Grattade, mycket trevligt! Tack för fina presenter, precis vad jag behövde!

Lite bilder från igår och idag, mycket bus blir det.

            


Tack Snälla Söta Ni för Fina kommentarer under gårdagen ♥

Kram ♥

♥ K Ä R L E K ♥


Så kom då  d e n   h ä r   d a g e n. Den  j o b b i g a  dagen som Vi måste ta oss igenom och förbi. Så kommer det att vara vartendaste år. Det blir inte enklare. Minnena finns där, så tydligt så klart vad som hände Oss för fem år sedan. Helt otroligt vad tiden har gått fort och vad mycket som har hänt. Minnen är bland det bästa man bär med sig. Vi pratar ofta om saker vi har gjort, vad som sas osv, alla dess roliga minnen. Måste tänka på Alla dom också en sån här dag. För vi måste fortsätta  l e v a. Lära oss  l e v a  med det onda och inte försvinna med det.
Jag tar med Mig Alla Mina Minnen och jag ska dela dom med Theodor en vacker dag!


Du är det finaste 

Jag letar efter ett ord,

ett helt nytt ord.

Ett ord som ingen 

någonsin hört.

Jag letar efter ett ord,

som betyder

att du är det finaste. 


♥ Så ta hand om Varandra där ute. Man kan inte tala om för mycket för sin Kära eller sin Vän hur mycket Den betyder för DIG Visa Din uppskattning och Kärlek ♥

Många Pussar och Kramar Till Min Familj!

Det blir allt för idag...



Första dagen på veckan gick fort


Första dagen på veckan svischade förbi.
Medans Theodor hade sin långsovning passade jag på att ta med mig en bok ut i solen en stund. Sen blev det lite innefix. När jag skulle kolla till LillPrinsen så möttes jag av denna synen

     Liten glad kille som hade lyckats snurra runt i den ganska trånga vaggan. Där låg han och lekte med sin nalle. Åh så  s ö t ! Han sov ganska länge så han borde varit hungrig och vrålat.
Jag grejade lite lunch. Potatis och palsternacks puré. Luktade rena f..n om Du frågar mig. Vi gjorde ett försök med det i helgen och det gick så där. Så på´t igen. Gick riktigt bra. Jag värmde tom på lite till och sen avslutade vi med lite mosad banan, som också slank ner.

              

Alltid lite skeptisk till en början. Men sen kommer han på att Hej det är ju det här, som är så gott, som jag gillar, eller nåt...

Idag vaknade vi onödigt tidigt här hemma. Så det blev en förmiddags sovning för oss. Skönt med en timme till, behövde vi. Sen har det lekts med elefant, giraffer, mumin och Lilla Anna.
Theodor behöve massa mer sova så han har sovit en bra stund nu. Så jag har hunnit med att städa (behövdes verkligen efter helgens spring, om man säger så) Grejat lite mat och lunchat.
Nu ska jag kasta mig på lite paket inslagning. Japp ikväll ska Vi på kalas. Den här årstiden är det väldigt mycket kalasande bland Våra Nära och Kära, Kul!


Kram från Österroet ♥

Helgen


Tack för Alla Grattis hälsningar här, sms, mail, brev osv...
Födelsedagen blev en Kalas dag, verkligen! Fin Fina presenter, bara massa sånt som jag önskat, tumme!
God mat och vin och vi satt ute hela kvällen, åh härligt! Kom i säng vid ett. Så skönt att Tony klev upp på lördag morgon och jag fick sova en timme till!

Resten av helgen kan sammanfattas umgås, grillning, sol, umgås, grill och sol :-)
Kameran har inte fått hänga med lika mycket som vanligt. Måste vara värmen, HaHa.

Theodor har premiärat på filten ute, med lite leksaker, spännande. Så mycket att kika på. Blir lagom temp under parasollen. Jag har försökt sola vitkroppen lite, men det har nästan varit för varmt.

Lite bilder från helgen iaf...

         

         


Här har vi varit vaken sen kl 07 idag. Har blivit frukost och Theodor leker i gymmet medans jag bloggat lite. Nu är det dags att ta tag i dagen. Ska försöka hinna njuta lite av vädret också.


Bra start på veckan!

RSS 2.0