Det blir som det blir ibland

Efter jobbet idag skulle vi ut och hämta storebror. Hoppade in i bilen och mitt i stan mitt i rusningstrafiken börjar Thilo gnöla i baksätet. Jag tittat bak och han ser smått vättskrämd ut och sen kräks han, två gånger. Vi svänger av lite snyggt på gångvägen ich jag kryper in i baksätet och försöker trösta och hjälpa lite. Styr hemåt och jag och lilleman stannade hemma sen. Det blev både välling glass stor portion korv och makaroner lite godis och mera välling. Och humöret har varit på topp. Så den lilla verkar ärvt det dör med åksjuka från sin mor... 
Glada killar som hade längtat efter varandra ikväll. Mina Godingar ❤ Tänk va härligt det är med lite längt!!

Nu ska det kvällas. Imorgon väntar jobb hemifrån Theodor ska ha en kompis här och på kvällen ska jag iväg på Tjej Vin och Surr kväll hos en granne. Tony har lovat att han hämtar mig om det skulle behövas 😃



Det är Höstlov

Vi jobbar, Thilo är på dagis och Theodor har gått på skolan två dagar. Nu ska han vara två dagar hos Farmor och Farfar. Idag har de varit på bio och myst massor. Jag och Thilo fick lite egentid, så vi har kollat på film och ätit några karameller och pussats Goding ❤
Blev sen middag och sedan en justering av frisyren på den lilla. Efter lite välling somnade han gott på en gång. 
Nu ska här jobbas igen lite tid. 

God kväll ❤



Det blir ju inte alltid som man tänkt

Helgens planer blev ändrade. Så här blev det extra mys med familjen, god mat, gott vin och bara ladda med energi. Pojkarna har grejat lite ute medans jag har vilat knoppen. 
Nu är det höstlov, men här jobbar vi tom torsdag. 




Slut på en bra vecka

Arbetsveckan är slut, så förbaskat skönt! Det har varit en intensiv men mycket bra vecka. Det va en tung start men nu är det bättre. Att ha så mycket nytt på jobbet gör att det ibland känns lite tungt. Men allt man lär sig gör att man växer lite hela tiden, yeaih!
God middag, bad och soffmys. Härlig kväll!





vart tog farten och orken vägen

Kära nån så trött jag är. Grå grå grå mörker. Lite svårt att hitta orken och få nåt gjort faktiskt. Efter arbetsdagen räcker det med vardagssysslorna sen är det stopp!
Längtar efter helg och en tom kalender!




En till Kalashelg har passerat

Det har varit mycket kalas den sista tiden. Drakborgen lördag och söndag. Ett tretimmars kalas på lördag ( jag behöver nog inte skriva om hur trött han var efter det 😃) vi hängde i Birsta och shoppade skor, kläder, mössor mm. Och sen en Ikea sväng. Tre timmar shopping, jo jag behöver väl heller inte skriva om hur trött Maken va efter det 😃 Dom somnade båda två vid sagoläsningen...  Idag fixade vi lite hemma under tiden han kalasade. Sen Söndagsmiddag hos svärisarna. 
I fredags hann jag träffa och kramas på en kär vän också ❤
Så en fullspäckad helg. Nu återhämtning i soffan. Dags att ladda för en ny arbetsvecka!





Gillar färgen

Är väldigt nöjd med mitt hår. Äntligen har det sommarblekta försvunnit!!
Länge sen jag fick så många fina kommentarer från alla, särskilt på jobbet 😃




Här vare Kalas

Lördagens kalas för mamma startade 16.30 med plock och bubbel och sen fortsatte vi äta och dricka gott och umgås till lite senare. Trevligt! Sov till 09.15. Herregud så skönt. Det finns hopp, hurra hurra!
Söndagen var det mer kalas för en kompis till Theodor. Vi hann med lite fix hemma med. 
Och sen...va helgen slut. Men det va en bra sådan!



Så här gott sover man efter en Kalashelg!



En vanlig vecka

Jo då här springer vardagarna på. Jag och smågrabbarna har varit själv sön till tis. Pappan på utbildning. Som man längtar efter varandra när man är ifrån. Otroligt härligt när familjen är samlad igen. 
Idag blev det jobb hemifrån på fm. Efter jobbet har jag en dejt med en Snygg Tjej!
Till helgen blir det middag för Mamma som fyllde år förra fredagen bland annat. Som alltid är jag väldigt laddad för helg 😃


Känslor till tusen

En helg med väldigt mycket känslor, högt och lågt. Kortfattat från Bröllop till en Speciell Födelsedag som jag hellre hade firat här hemma istället för att stå på kyrkogården och sätta fina blommor. Som sagt en helg med känslorna åt alla spretiga håll. Kort stubin och inte den trevligaste Mamman eller Frun, Hörrni Förlåt Mig för det ❤❤❤❤
Det går magsjuka på dagis och ja Thilo blev hemma i fredags kanske stannar vi hemma imorgon han ich jag. Pappan packade väskan i em och kommer hem på tisdag kväll. 

Bjuder på en före Bröllopet bild. 






Snart helg igen

Tre dagar av veckan har gått. Jobb, hämta och lämna barn, laga middag, dagis möte, lång lång prommis med surr, energikck! Lite för lite sömn, trött familj men vi rullar vidare mot helg. Jag och Mannen gör helg redan imorgon em, skööönt!

Otroligt härligt höstväder idag när jag gick från jobbigt, mmm!




RSS 2.0