Soliga Härliga Fredag


En sån dag. Till att börja med så hörde Theodor min önskan om mycket sömn. Om jag nu bara kunde få ändan ur soffan och krypa på kudden i tid så skulle det här gå bra. Jaja, Lill Prinsen sov hela natten och vaknade första gången 7. 30, söta GoPruppen Våran ♥ Och då tjoade Han inte ens till, utan han låg där i sin säng och sprattlade och tittade. När jag stoppade ner huvudet i hans säng möttes jag av ett Stort Smile. Dagen kan nog inte börja bättre!




Vi stökade på hemma hela förmiddagen. Sen åkte vi till ön med LillPrinsen. Och han fick vara med sin Mormor i två timmar. HaHa va konstigt det kändes att åka iväg bara jag och Tony, även om det nu bara var för en liten stund. Nåt som för två månader sedan var våran vardag kändes nu väldigt främmande. Ja jisses vad fort man vänjer sig vid saker och ting. Det är livet - Härligt!

Vi har ätit jättegod mat ikväll. Kycklingfilé med bacon och avokadosallad. Kommer att bli en favorit till sommaren. Jag ser mig själv sittandes i eftermiddags solen, på baksidan, på den nya altanen med gott grillat kött och den salladen och ett stort glas rött till - Mumma! Jag sitter sen kvar på altanen i kvälls solen med min kompis Pinky (mixern) jag kan plocka hallon och mixa drinkar, rosa svala goa drinkar, i kvälls solen, en varm kväll... ja jag kan hålla på länge...
Jaaa.. jag längtar!!

Nu ska jag krypa ner i soffan och drömma vidare lite. Med karra skålen i högsta hugg och ett stort glas vatten. Och så har jag Theodor alldeles brevid, så jag kan snusa han i örat precis när jag vill - Kärlek ♥

Hoppas Ni får en Mysig Helg!

Jag återkommer med resten av våran dag idag - Kram!

Trött och seg torsdag - Gäsp


Jag borde ligga i sängen nu. Har varit så vansinnigt trött hela dagen. Jag har som inte kommit igång utan har mest krypit runt i slow motion. Sååå seeegt!
Klev upp 06.30. Det är ju inte alls så okristligt tidigt. Men imorse var det bara tungt. Jaja. Jag och Theodor hängde runt soffan mest hela förmiddagen. Sen åkte vi på lite ärenden i staden.
Mamma kom på middag. Och Stora T bakade jättegott bröd.
Sen hade vi projekt Birsta, Barnens Hus. Ja vi åkte ut och tittade. Tittade på alla andra som skulle på Barnens Hus. Javisst de har haft annons i tidningen och lite special erbjudanden. Så visst fatade jag att det skulle vara lite folk i farten. Men kanske inte  s å  m y c k e t  människor. Det va ju kö från Barnens Hus in till Willys, ja ungefär. Kanske överdrev jag något. Det va i alla fall låååång jäkla kö. Och ni som känner mig vet att jag ställer mig inte i en sån lång kö. Inget är så billigt så jag skulle ställa mig där, no way.
Ja dte märks ju att man är första gångs förälder, för så här är det säkert alltid, så det är inga konstigheter. Men för mig ver det det. Så nu vet jag att jag behöver inte åka på såna Special Kvällar mer. Och ingen är gladare än Mannen :-)

Pojkarna har kollat hockey här ikväll. Och jag har hängt med Lilla T och har lyckats grundmåla tv bänken som ska byta färg! Annars har det inte hänt så mycket ikväll.
Så jag kanske ska ta och leta sängen nu då. Så kanske kanske är jag lite piggare imorgon.
Imorgon är det ju fredag, igen. Helt sjukt va veckorna går fort.

Fredag som betyder en massa rännande för oss.
Theodor ska vara med Mormor en stund. För vi har möte på banken.
Sen tänkte vi uträtta några små ärenden på vägen.
Kanske får Vi med oss en bil på vägen hem, hmm, spännande.
Sen ska vi åka ut på ön en stund.
Och till Kvällen blir det ordentligt med Fredags Mys. God mat, karra skål och Kramas i soffan - Härligt!




Theodor är så himla söt på den här bilden!



Sussa Gott ♥ Det ska jag



OnsdagKvällen




Lilla T ligger på lekfilten och har lite "nackträning" Han har blivit jätteduktig!
Tålamodet är det väl lite så där med. Jag vet inte vem han har fått det av. Förmodligen både från sin Mamma och Pappa, HaHa! Han blir ganska trött efter en liten stund. Tur att vaggan står nära, så det bara är till att krypa ner där en stund.




Har haft en pysselkväll här. Oj vad jag känner mig duktig. Förhoppningsvis trillar allting på plats imorgon så Vi blir klar med det här.

Vi har precis nattat Theodor. Så nu borde vi också leta kudden. Jag har varit så galet trött sista dagarna.
Imorgon ska vi ta en stadstur. Sen kommer Mina Kära Mamma ♥ och äter middag med oss. Sen ska vi ut till Birsta och spana lite. Ja det är nog med uppdrag för Lilla Familjen, för en dag.


God Natt på Er Vänner ♥

Kreativ och Renovering


Min krativitet igår slutade med många nya ideér som inefattar färg och pensel, en massa mamma kläder utlagda på tradera och funderingar kring ett kommande kalas. Förstå vilket virr varr det blev i hjärnan.
Tradera auktionerna kan ju bli spännande att följa. Hoppas att man kan göra sig en peng också :-) Det vore ju trevligt i dessa tider.

På förmiddagen åkte vi och köpte färg. Och även lite kul till Theodors blivande rum. För nu när gästrummet är klart så är det bara och köra på med nästa. Idéerna känns bra och det kommer bli skit tufft!

Här kommer lite före och efter bilder på gästrummet. Visst blev det bra. Alltid svårt att se på kort. Rekomenderas att se live!


         



              



Nä hörrni nu ska här eftermiddagsmotioneras, hej och hå!


Fortsatt trevlig mitt i veckan dag!


Fullspäckad Tisdag

Idag har vi fått riktigt mycket gjort.
Började dagen första gången vid 04, som verkar vara Theodors nya vakna tid. Han va inte heller så sugen på att somna om. Så idag fick han krypa ner i stor sängen och Kramas ♥ Mys och somnade om till 8 rycket.
Sen va det den vanliga proceduren, mat, frukost och fixning.

Kl 11 klev vi in på IKEA. Förvaringslådor att ha ovanpå garderoberna i gästrummet + lite smått och gott shopping blev det. Sen sladdade vi runt med  F a m i l j e v a g n e n  på ICA. Det är bara för alla andra att hålla sig ur vägen. För den där har varken jag eller Tony körkort på. En ordentlig veckohandling blev det. Större vagn desto mer handlar man, eller?!

Vi åkte hem och lunchade, rester. Sen kaffe, semla för en del och eftermiddagsprommis.

Lite fix i gästrummet. Och snart kommer det före och efter bilder. Filurade lite på hur vi ska fördela alla möbler vi har. Inte lätt när man flyttar ihop två hem, två helt olika stilar. Och man kan ju inte bara köpa nytt. Har kommit fram till att jag ska ta fram penseln. Börjar lite kreativitet komma tillbaka, eller är det bara idag??

Jag har börjat rensa i garderoberna. Nästan alla mammakläder hamnade i en hög, den blev ganska stor. Ett par byxor och en kjol sparade jag. Resten har jag fotat och lagt ut på Tradera. Jag har aldrig sålt nåt där förut, så vi får väl se.
Alla köp jag har gjort där har ju varit lyckade. Har kommit in i en köp period igen. Hittat jättemycket fint till Prinsen. Små barn växer ju så det knakar så de hinner ju knappt använda alla kläder. Så man kan hitta mycket fint och oanvänt till trevliga priser.

Tony har gjort en tillfällig anordning för den ena mobilen. Theodor blir så glad av sin mobil vid skötbordet så vi köpte en till. Det märks att LillKillen börjat se saker och ting bättre och han är nyfiken och blir så sprallig.




Nä nu ska jag ta och luta mig lite i soffan innan det är sova dags.
Hoppas Ni haft en bra Tisdag!


Seg måndag


06.15 ringde klockan imorse. Och då hade Vi varit vakna vid 04 också. Jag va inte världs snabb när klockan ringde, med andra ord. Tur att Tony va lite mer på g. Vet inte alls vad somhänt med mig. Spelar ingen roll vad jag gör, hur mycket jag sover, osv så är jag ändå toktrött, usch.
Tony åkte iväg och gjorde ombesiktning på bilen, skönt att det är ur världen!
Theodor vaknade ungefär samtidigt som Tony stängde ytterdörren. Jag tog upp honom till storsängen och så myste Vi ikapp tills Tony va hemma igen.
Frukost, tvätt och prommis innan lunch. Inget skönt prommisväder, men men frisk luft behövs.
Tony har gjort ett ryck med gästrumsrenoveringen. Det har gått fort fram där sista tiden. Och det blir så fint!
Jag har lekt lite med LillPrinsen. Ja lekt och lekt. Jag leker och han tittar mest på. Och så får han ligga lite på lekfilten på mage och dreggla lite, det är  k u l ! Nu eftermiddagsknoppar han i vaggan. Och jag surfar runt på diverse resesidor :-) Vilken skön eftermiddags sysselsättning!
Är sjukt karrasugen. Men det är måndag och jag måste börja lära mig att hålla igen. Det är så svårt! Men jag måste börja ta tag i sockerätandet. Frukt och grönsaker på veckorna och snarra på helgen. Så är ju reglerna. Kom av mig helt efter Theodor kom till världen.

Ikväll har jag en del små uppdrag att slutföra. Som jag bara måste ta tag i. Jag vet inte vart min motivation eller fart har tagit vägen. Jag är ju seg som en råtta.


Nä bäst jag slutar här så jag kanske kommer igång, snart... Det är en riktig  m å n d a g  idag, uffa!


MåndagsVink från Österroet!


En bra söndag


Igår blev det massa god mat här, som det brukar på lördagar.
Landade i soffan och filade på en inbjudan samtidigt som det var melodifestivalen, lite i kulisserna så där :-) lagomt!
Karraskål och sedan testing av en ny efterrät, passionsfrukts pannacotta. Helt ok, inget jätte wow, men helt klart värt att testa igen. Tittade på en film och blev trött. Ännu tröttare var jag kl 04 då Theodor vaknade och va lite hungrig. Slumrade vidare en stund, men vart inte direkt piggare av det.
Frulle och kollade skidskytte. Lagom start och försöka vakna till.
Gjorde ett litet litet ryck. Städade undan Theodors urvuxna kläder och gjorde lite fint och ordning där i skåpet.
Sin ringde Evisen och vi bestämde träff. Så det blev dejt i Vattjomet. Mumsigt fika och en massa surr. Nu väntar Vi bara på att Ludde ska komma ut. Det är riktigt nära nu. Åå det är så spännande och roligt!
Sen lagade Tony Canelloni och jag tog en ordentlig tur på cykeln. Så skönt att få landa vid middagsbordet nycyklad och duschad!

Nu blir det bara häng i soffan och teve resten av kvällen.


Skön Söndag!






Vårat CharmTroll




Med dom här fransarna kommer Theodor charma flickorna lätt.
Och Vi ska inte prata om hur lätt hans Mamma och Pappa kommer att smälta, eller det gör vi redan.
Lilla T är Världens Vackraste och en helt Underbar liten varelse som Vi är helt galna i.
Ja jag vet, lite tjatig nu. Men det här är 61 cm Kärlek som Vi är så stolta över!


♥ Skön Lördag till Alla - Ge någon Du tycker om en extra Kram ♥

♥ Theodor 2 Månader ♥




Bästa Dagen, Fredag är här.
Och Theodor blir två månader idag. Såklart fick han några små presenter. Nya pyjamaser och en dinglis snutte.

Vi började somvanligt dagen med mat i fåtöljen till den minsta, och sen frukost till oss.
Jag hann med att cykla en stund innan det va dags för lite fixning. Vi lyckades komma iväg efter ett nångång. Ja det tar ofta lite tid att komma iväg nu för tiden.
Dagens uppdrag var att provköra en bil. Det gjorde vi och det slutade med att vi bestämde oss :-)
Åkte och fikade lite hos Mamma och Torsten på ön. Tiden sprang och dags för hemfärd.
Tony har lagat middag. Jag känner mig inte riktigt i form. Trött och allmänt seg. Jag hoppas att det bara är sömnen som saknas.

Nu är det laddat med karraskål och läsk, dagen till ära. Chibbe och nåt starkt till Mannen.
Dags för tågteve.



          

Lite nyvaken kille som va lite trögstartad imorse.
Han fick slumra vidare lite på puffen med snuttisen.
När vi provkörde bilen somnade han till, men vaknar till emellanåt och kikar, så man inte missar nåt :-)


Trevlig Fredag till Alla


Full fart Torsdag


      

♥ Att försöka fånga ett  S m i l e  är inte alltid det lättaste. Bilderna blir lätt lite suddiga för man har ju så svårt att låta bli att skratta själv. Jag kan ju inte annat än att bli  k ä r  i den här Underbara Lilla Killen ♥


Jag bara Älskar när man skrivit ett långt och fint inlägg och så försvinner allt, tack!


Jag lyckades precis som jag hade tänkt, sno ihop ett gäng kanelbullar igår. Sen slappade vi på ganska bra resten av kvällen. Kom i säng sent, Theodor va inte alls inställd på sova då vi tyckte det. Jag va riktigt trött imorse när Vi vaknade. Men efter en matstund i fåtöljen så va jag med på banan igen.

Tvätt och städ och sen åkte vi iväg vid lunch för dagens to do´s.
Började med att kolla in en bil. Ja så där lagomt intressant tycker jag. Jag förklarade ganska omgående för säljaren att jag bara va med. Men det va  f i n  färg på bilen :-) Det är väl när det börjar snackas slantar som jag kan börja tycka lite grann.
Sedan avverkade vi Stadium, jag vill så gärna ha en ny fin jacka och de rear ut en hel del nu så det hade passat bra - om jag nu hade hittat nån, suck! Silvan för lite smått till gästrummet som är under renovering. Barnens Hus, pyjamas till Theodor, ja växer man 3,5 cm på 2 v så säger ju det sig själv. 

Väl hemma lunchade vi och kastade sen på oss kläder för en prommis i solen. Så himla skönt.
Gjorde en sväng på cykeln också innan det va middags dags.

Stora T har dragit till grannkommunen för kvällen hockeymatch. Jag och Lilla T ska nu Kramas och Mysa i soffan till dålig teve.


Kram från oss.
Imorgon är det fredag och dags för fredags mys, igen - Lovely!

Onsdag - också hemmadag


Theodor hade fortfarande lite feber när Vi stoppade om honom igår kväll. Han har sovit lite oroligt. Men det var ändå en glad kille som vaknade imorse. Lite trött men feberfri, så skönt!
Så vi åkte iväg till BVC på vägning och mätning.
Han har lagt på sig 400 gram sen sist, lagomt. Sist hade han ökat nästan 1 kg. Däremot hade han växt 3,5 cm, Stooor Killen :-)

Han är fortfarande inte riktigt piggelin. Så det blir en lugn dag för oss. Just nu sover han sig i form. Nåt jag känner att jag också skulle behöva. Har en otrevlig huvudvärk som inte riktigt vill släppa. Har blivit mycket bättre sen i fm. Men ligger så där lite och smyger bakom ögonen. Mat, mycket vatten och kaffe har intagits. Så jag hoppas det släpper!

Tony är i garaget och grejar.
Vi stoppade ner Prinsen i vagnen och ställde ut honom på den inglasade altanen. Så han får lite luft. Premiär kör den nya overallen. Växer man så mycket på längde på 2 v så förstår jag att den gamla overallen är för liten helt plötsligt. Tur att man hade införskaffat två st bättre begagnade. Den här är fortfarande lite stor. Och huvan passar bättre till mitt Stora T än den Lilla, konstaterade vi, HaHa.

    

Mina randiga Pojkar idag onsdag - Söta!

Nä nu ska jag ta och baka. Ska passa på när vi har en innedag.

Hälsningar från oss i Eastrow!

Innedag i Österroet


Idag blev en riktig innedag för Mig och Theodor.
Vi har varvat mellan mat, krama och sova. Har som inte blivit så mycket mer gjort för min del.
Tony var och handlade, behövde påfyllning i kylskåpet, matburken och blöjkorgen. Sen åkte han på Föräldraträff som var bokat till idag. Träff med de andra i gruppen och en första hjälpen utbildning. Jättekul att få träffas och få lära sig lite nya saker.
Jag och LillPrinsen stannade hemma. Och när vi hade krypit ner i soffhörnet ringde det på dörren. Inte ofta det händer, så där mitt på dagen. Är ju helt förvånad över hur mycket telefonen ringer på dagarna och nu plingade det på dörren. Det visade sig vara Tonys syster som hade vägarna förbi. Så vi fikade och surrade.
Tur att en annan gick omkring i sovkläderna fortfarande. Men Prinsen fick all uppmärksamhet idag, så jag hade inte kommit längre. Man blir ju himlans orolig när han blev så hängig. Så mycket feber på en gång och så otroligt slö. Han sa ingenting, gjorde ingenting utan bara fanns liksom. Nästa otäckt.
Han fick alvedon vid lunch. Och vid 19 tiden hade han ingen feber. Han har piggat på sig och han ligger själv på puffen o småpratar och viftar med armar och ben, inte riktigt med samma tempo som annars. Men han är i alla fall piggare och det känns jätteskönt i MammaHjärtat ♥

Så mycket nya känslor som har kommit fram hos mig (och även hos Tony) sen Theodor kom till oss. Det är helt otroligt. Jag kan ibland inte riktigt förstå det. Den här Lilla Killen har all Våran Kärlek - Så mycket Kärlek visste Vi nog inte ens att det fanns.
Som Min Mamma sa, nu förstår Du.. Ja Mamma du har rätt :-)

Nä nu ska Prinsen hoppa i jamasen. Äta och sen är det bingen. Imorgon bitti är klockan ställd och tid ska passas. BVC besök på morgonen.


Go Kväll på Er Vänner!


Prinsen är hängig


Theodor somnade i vagnen igår efter lunch. Han tjoade till efter nån timme så vi tog in han, och där fortsatte han sitt sovande. Vi väckte honom tillslut. Han var väldigt trött och ville inte alls äta. Kollade tempen och den visade 38,5. Stackars liten! Han ville bara sova vidare. Vi lyckade få i honom lite mat tillslut. Han fick vila och vi tog tempen igen. Den visade inge mindre. Tony ringde sjukvårdsrådigivningen och de tyckte vi skulle åka in. Vi landade på akuten 21.30. De hade gjort klar alla papper så det va bara för oss att kliva in. Vi fick träffa BarnLäkaren som klämde och kände, lyssnade och kikade lite här och där. De tog urinprov och blodprov. Sen fick vi vänta på svaren. Strax efter tolv kom de och de hade inte hittat nåt direkt fel på Prinsen. Så vi fick åka hem.
Trötta och hungriga. Blev en nattmacka och sen bums i bingen.
Det gjorde faktiskt ont i MammaHjärtat när de fick sticka LillaPrinsen fyra gånger i foten. Han blev ju så ledsen!
Kändes bättre i alla fall då Vi tyckte att han piggade på sig under de tre timmarna på Sjukan.

Han är inge piggare idag. Men inte sämre heller. Vi vaknade kl 9 imorse. Då låg han vaken i sin säng, men sa ingenting. I vanliga fall vaknar han och vill ha mat.
Han har fått i sig en skvätt i alla fall. Så idag ska jag bara Krama på Min LillaPrins och försöka få i han lite mat då och då. Men det blir mest Kramar ♥



♥ Kram från Oss ♥


God Morgon Ny Vecka


         

Theodor i soffan härom kvällen då jag hade kameran i högsta hugg.


God Morgon Måndag och en ny vecka!
Här är det riktigt segt idag. Kände mig helt överkörd när jag vaknade. Vi vaknade 06 första gången sen sov vi vidare till strax efter 08, då klockan ringde.
Har ätit frukost och Tony har precis åkt iväg för att besikta bilen. Får hoppas att det går bra!
Bilar hör ju inte till mina stora intressen, inte på nåt sätt. Vi har ju en ganska liten bil, ingen familjebil kanske :-) Och visst blir det trångt när man har med vagnen och sen handlar mat. Så vi ska väl börja kolla runt på nånting lite större. Jag är väl inte så jättepå idén egentligen. Finns så mycket annat k u l  man kan göra för pengarna!
Ja ja vi får se hur det blir. Ska sluta surra på om det nu.

Sitter i soffan i gillestugan med en brasa som sprakar. Ser in i sovrummet. En liten hand har hittat ut mellan spjälorna. Den viftar fram och tillbaka. Men jag här inte ett ljud. Ska nog hämta upp LillPrinsen i alla fall - Kramas!


Önskar Er en Härlig Måndag, trots det mycket gråa vädret (i alla fall här hos oss)


Söndag fm


Vilken kanon middag det blev igår.
Förrätt parmainlindad sparris med mozarella och balsamico.
(Bara vattnas i munnen nu när jag skriver det)
Varmrätt Ryggbiff med gratinerad mandelpotatis puré och glaserade pärllökar.
Helt sjukt gott, jag njöt ordentligt!
Efterrätt blev godis skålen då. Vi va så mätta och belåtna så vi glömde helt enkelt bort den.
Vilket betyder att det blir idag istället va :-)
Så nu är nog menyn nästan klar för den kommande födelsedagen!!

Har kollat lite skidor på teven idag.
Precis kommit in efter en prommis. Så nu blir det snart kaffe. LillPrinsen sover ute i vagnen.




Theodor börjar bli så duktig på att hålla upp huvudet själv. Syns att han äter och mår gott också :-)


Alla ♥ ♥ Dag


Det var ett slaget gäng som kröp på kudden igår kväll. Sov som aldrig förr.
Theodor tjoade till lite efter kl 06. Han åt och sen knoppade familjen vidare. Det är ju helg, så lite sovis måste man få!

Efter lunch kom hela familjen på besök. Jag hade gjort en kladdkaka som Vi mumsade på. Grädde glass och hallon till - Mmmmm! Ja jag åt två bitar - Men jag ammar ju :-)
När alla åkt hem klädde vi på oss och tog en prommis i det sköna vädret. Vi hann med en kopp kaffe i solen på fm också. Så otroligt härligt väder idag.
LillPrinsen sover fortfarande ute i vagnen.
StorPrinsen grejar middag. Dagen till ära blir det tre rätters och ordentligt med  m y s ! Bara rå om varandra Vi 3.
Prinsarna har fått fina paket idag. Den stora fick en fin tröja. Och den Lilla fick en tuff skjorta av Farmor. Jag köpte en body och en fin mössa och en tuff keps som han ska ha närmare sommaren.


Krama Varandra extra Mycket idag - Ja man ska Kramas Mycket Alla dagar!

Nu ska jag gå och Ta hand om Mina Fina Prinsar!



♥ Love ♥ 



Fredagen hos oss


Så var det Fredag igen.
Idag började vi dagen 6.30. Mat tajm för LillPrinsen och sen fick han fortsätta sova.
Vi tog en soff frukost. Sen lutade jag mig lite till vänster och vilade ögonlocken en stund. Superskönt!
Sen satte Vi fart. Gjorde oss ordning och fixade ihop en hallon och björnbärs paj.
Vi fick främmande av två Damer, gamla  grannar, kan man säga. Jag växte upp med dom här på gatan.
Theodor fick present, fin Bil sparbössa och blomster!
Mycket Trevligt!!!!

Sen hade Vi lite uppdrag inför morgondagen. Jag gjorde en sväng på stan. Vilken osis att det kom ett brev från H&M idag, med lite återbäring :-)
Tony och Theodor åkte och grejade lite presenter till Våra Föräldrar, som de ska få imorgon, HiHi!
Sen råkade jag hitta lite små fina saker till Mina Prinsar också. Glömde inteatt köpa till Mig själv heller!

Vi har landat i soffan nu. Efter god middag och Mys. Nu är det soffan godis och tåg teve som gäller, så som fredagarna brukar vara hos oss nu för tiden.

Imorgon ska vi träffas med Alla i min familj. Det blir fika här hos oss.
Sen ska vi laga massa massa mat och bara vara VI och kramas resten av dagen.




♥ K ä r l e k ♥


Full fart onsdag och hemma torsdag


Igår onsdag var det också full fart på oss.
Prommis på fm. Lite mat i magarna och sen bar det av mot Birsta City. Äntligen lite klädshopping. Ja inte till Mig och inte till Tony, utan till Theodor. Ja växer man så det knakar så behöver garderoben en update lite nu och då.
Nya strumps (och en jättefin piké tröja följde med) från H&M. Kappahl ta tre betala för två också lite piké, men modell bodys och två nya pyjamaser, med grävskopor på, v i k t i g t ! Trillade in på POP rean och fyndade ny fleece jacka, fin byxor, skjorta och en kofta, s u p e r s n y g g t!
Handlade mat på vägen hem, mindre roligt faktiskt.
Kockade ihop middag och Tonys Mamma kom hit och middagade. Massa surr och kläm på Theodor. Sen landade jag ganska trött i soffan en sväng innan det va mat och sovdags - igen.

Idag har Vi tagit det mycket lugnare.
Tony har lagt klart golvet och jag och Theodor har pysslat med vårt. Hela fm gick och det va mat, blöjbyte, mat, plocka, bädda, klä på, tvätta.. osv.
LillPrinsen knoppade in på puffen en stund. Såg så skönt ut!



Vi åt lunch och klädde sen på oss för prommis i kylan. Ja vi hann inte utanför dörren så hade han somnat igen.



Drack kaffe när vi kom hem och kollade skidor. Lilla T bara sov och sov. Så jag tog mig en sväng på cykeln. Skönt!

Middagat rester så det gick fort idag. Stora T har åkt på hockey och här hemma ska det mysas i soffan. Ska ta mig i kragen och vara lite pysslig också :-)


Kram På Er Mina Vänner!

Vilken rolig Tisdag


Prommade iväg med Theodor i vagnen efter jag ätit lunch. Det tog nästan 40 minuter bort till Kicki med familj. Vi fikade och surrade från början till slut, ja som det brukar vara när Vi ses - Mycket Trevligt! Vi har bestämt att göra om det med lite jämnare mellanrum :-)
Prommisen hem var inte riktigt lika trevlig. Solen hade försvunnit så det bet lite i kinderna. Men skönt med friska luften och röra lite på trötta kroppen!
Grejjade middag och sen åkte vi till Petris och Goran. Där bjöds det på fika - igen. Hihi har blivit en massa fika för Mig idag :-) Mums! Theodor va lite kinkig. Men det gick till sig mot slutet. God paj och massa surr! Det gör Vi om snart igen!

Så Vi har precis landat hemma i soffan. Prinsen ligger här och sprattlar.
Inte så mycket att slö kolla på teven. Why? My Perfect Life ursäkta men jag begriper verkligen ingenting. Victoria Silvstedt, men snälla. Åh pinsamma människa.
Nä mat tajm här nu. Så ska jag sikta in mig på kudden sen. Imorgon väntar lite nya happenings!


God Natt Från Österroet!






Solen skiner och det är tisdag


Jo jag kom upp på cykeln igår. Theodor hängde med vid sidan om. Han cyklade från babysittern. Det gick så bra!
Kom i säng lite sent igår. Så imorse vaknade vi första gången strax efter 8.
Det har varit en lugn och skön start på dagen. Snart ska vi luncha lite pannkaka.
Sen ska jag packa ner LillPrinsen i vagnen och ta en prommis till kompis Kicki - Mycket trevligt!


Njut dagen - Solen skiner!


Gårdagen och Dagens


              

Så här fina är Vi när Vi ska ut på prommis i Österroet.
Theodor i sin björnoverall och jag i min nya fina mössa som jag fick i julklapp av Petrisen!

Igår Söndag blev det ingen prommis. Jäklarns va snö det har kommit. Det är snö överallt. Jag upptäckte det först idag, eftersom jag varit inomhus hela helgen (oops!)
Vi fick främmande av Mamma och Torsten och deras kompisar. Jättetrevligt! LillPrinsen fick paket och det surrades och fikades. Sen slappade vi mest i soffan och kollade teve tills det va sängtajm.

Theodor vaknade nån gång efter 03. Jag var så trött så jag hade inte full koll. Vi somnade om så fort han ätit klart.
Vi gjorde morgon strax före 9. Kände mig hur mosig som helst.
Har varit ut till Birsta en sväng. Hade en hel lista med smått och gott som behövdes.

Funderar på om jag ska ta och trampa lite på cykeln nu. Tänkte att om jag skriver det här, kanske jag känner mig tvingad och travar iväg  n u  på en gång :-)


Hoppas Ni haft en bra start på veckan!


Härlig Lördag


Igår gick dagen så otroligt fort. Hann med massor.
Forsatt med min städning från fredagen medans T grejjade på med annat och Prinsen sov.
Jag hann ta en premiär tur på cykeln. den första på nästan två månader. Meeen så skönt det var. Jag kan nästan säga att det var roligt. Trampade på i över 40 minuter, lite duktigt :-) Så nu ska jag väl säga att jag är på G, så kanske jag känner pressen från mig själv och tar mig en tur lite då och då, ja man kan hoppas!
Vi grejade mat och förberedde inför kvällen. Middag med M och N var planerat. God mat och surr. Tiden verkligen sprang ifrån oss. För vips var klockan mycket och jag tyckte att de precis hade kommit. Längtar redan tills nästa gång vi ses!
Kom i säng efter 01 och fick 4 timmars sömn innan Theodor vaknade till. Sen knoppade vi 3 timmar till efter matstund.


En mycket bra och trevlig lördag!





Fredag in Eastrow


Dagarna hos oss är mer samma lika, nu för tiden. Men Fredag är ändå Fredag  - Favorit Dagen!
Vi började dagen vid 05 rycket då LillPrinsen låg på tvärsen i sin säng och magen kurrade. Vi somnade sedan om några timmar, hela familjen, skönt!
Efter frukost började Tony tapetsera och jag dammtorkade. Usch och fy, när man är hemma på dagarn ser man allt och nu har jag gått och tittat på eländet ganska länge! Hann dra en repa med dammis också innan Theodor vaknade till. Vi åt och lite ärenden uträttades. Tapetseringen slutfördes och det blev verkligen toksnyggt! Jag är så nöjd! Han är duktig den där Mannen ♥ Så till veckan blir det golvläggning, gissar jag. Och sen är det dags att flytta in alla möbler. Det blir en del som ska in dit. Sen är det dags att börja titta på tapeter till Theodors blivande rum, Kul!

Blev en riktig gammal favorit till middag idag. Kött, pompa, bea och sallad. Måste va hundra år sen vi åt det. Det va riktigt gott!! Nu är ljusen tända, karraskålen välfylld och kuddarna puffade i soffan. Snart är det dags för tåg teve för hela lilla familjen.


Nu ska jag gå och Kramas med Mina Prinsar!




Trevlig FredagKväll På Er!


 

Hockey och Drömmar


Här är det hockey ikväll. Ja alltså Mannen kollar hockey. Jag sitter ganska passiv i soffhörnet med datorn i knäet.
Theodor varvar mellan sova och äta.
Jag har klämt i mig en hel massa salta pinnar och intalar mig samtidigt att det är nästan nyttigt.
Smurfar runt och kollar resor av alla olika slag. Det är ju som det är med resnerven som rycker. Jag har ju, i nästan nio månader förträngt detta, som är ett ganska stort intresse hos mig.
Jag känner för varje dag som går att  j a g  börjar komma åter, i min vanliga form (inte kroppsligen då..)
Även om  l i v e t  ser helt annorlunda ut med en liten Theodor i familjen så är han inget hinder för alla våra intressen.
Det känns så skönt att vi börjar hitta tillbaka till  l i v e t  som var så mycket som vi kan.
Så nu  d r ö m m e r  jag om en resa för Lilla Familjen ♥  lite längre fram.

Vad vore man utan D r ö m m a r. I mitt fall får de mig (oftast) framåt.



Undrar vad LillPrinsen drömmer om..??

Imorgon är det fredag, igen. Jag hoppar över att beklaga mig över hur fort tiden går :-)
Vi har lite småfix imorgon. Sen kanske det ska börja tapetseras i gästrummet som Tony håller på och gör iordning. Vi får se hur tiden landar.
Jag ska försöka ta en långprommis med Theodor och sen får han sova ut. Idag knoppade han nästan tre timmar ute i vagnen. Så skönt med frisk luft. Är så skönt att vädret blivit lite snällare, som vi har längtat!


Ha en fortsatt skön TorsdagKväll!


Igår Onsdag




♥ Våran Goa BadPojke ♥


Vi hade en dag full med aktiviteter igår.
Började med ett besök på BVC och träffa Farbror Doktorn (som var en Tant) En vanlig 6 veckors kontroll. Allting såg bara bra ut med Våran Theodor.
Han hade växt en hel del på två veckor också. Från 56 till 57,5 cm. Vågen visade 900 gram mer. Så nu har Han trillat över 5 kg strecket. Ja jag säger ju att Han har blivit stor.
Han var jätteduktig i alla fall - Stolt Mamma ♥
Åkte sedan och handlade mat i stora lass. Full fart mot hemmet och lastade av allting. Laddade om och styrde ut till Svärisarna för middag och umgås. Blev kvar där ganska länge.
När vi tillslut kom hem så var det matning och pyjamas på och ner i sängen med Prinsen.
Vi tog en kvällsfika i soffan innan det var knoppa-dags.

Ja det är vad man hinner med på en dag i Vårat Liv just nu.


♥ Kram



Tisdag ingen tråk tisdag




♥ V å r a n  L i l l a  S t j ä r n a ♥


Hej På Tisdag! Tisdagar är inte tråk-tisdagar längre, hur skönt är inte det :-)
Idag sov Theodor till strax efter 07. Så efter mat klev vi upp och hade soff frukost med morgon teve.
Tony målade lite och jag smurfade.
Klädde på oss ordentligt och var ute på prommis före kl 11, imponerande, HaHa!
Blev blodpudding till lunch och nu har vi landat i soffan med kaffe och ska titta på SuperG.


Vinke Vink från oss!!

Måndags händelser


Efter väldigt måååånga lugna dagar. Alldeles för lite luft och aktivitet, pga en hängig familj här, i omgångar.
Så bestämde Vi oss för att försöka vara lite mer aktiva, nu när vi är i hyfsad form igen.

Började dagen med att sova ganska länge. Sover Theodor så sover Vi, tydligen. När man har lite matavbrott i natten så blir man tydligen himlans trött och måste sova extra länge.
Så vid 10 kom Vi upp till frukostbordet. Sen klädde Vi på oss ordentligt och drog ut på en prommis. Så skönt, och vilket väder!!
Tony gjorde ett litet ryck med penseln, LillPrinsen tittade på en stund. Jag gjorde mig klar för stadsbesök.
Vi lyssnade lite på Theodors skiva och dansade runt i vardagsrummet. Men efter 10 minuter var han så trött. Så han blev tvungen att knoppa 3 timmar.
Jag drog in till stan. Spanade lite affärer och sen var det frissa besök. Så härligt. Behövde verkligen lite ny färg i botten och fräscha upp topparna. Så inga större förändringar, med andra ord.
Prinsarna kom in till stan och vi möttes upp för att besöka M och M. Vi blev bjuppade på mumsig paj och kaffe. Massa surr och vips va klockan 21 - Tiden går fort när man har roligt :-)
En riktigt bra dag!

Borde egentligen ligga i sängen nu, med tanke på hur trött jag är på morgonen. Men just nu är jag pigg och det är så skönt att sitta här i soffan. Tillbakalutad med datorn i knäet och te koppen brevid.


Hoppas Ni haft en Fin Måndag.

Natti Natti!

Besök, Presenter och En Massa Mys

Igår va Min Mamma - Mormor :-) och Torsten här och hälsade på.
Theodor fick presenter från Mammas kompis i Danmark, jeans och tröja. Mormor hade också köpt en fin fin tröja och det här  f i n a  Min första bok och kommande ät redskap - Tack Snälla Mamma!




Sedan grejjades det mat här, en riktig MysMiddag.
Till förrätt blev det  C a r p a c c i o  det var första gången vi gjorde det, riktigt lyckat, det blir fler gånger!
Varmrätt  R y g g b i f f  o c h  R i s o t t o  med bla Carl Johan svamp
Efterrätt åt vi  G l a s s  m e d  v a r m  C h o k l a d s å s, gjord på cointreau praliner.
Behöver jag säga att jag mådde som en Prinsessa efter allt Gotta - mmm!




Prinsen var också med och Myste ♥

Idag söndag har vi haft Tonys Mamma och Pappa här. Ja Theodor drar en hel del, har jag märkt :-) Det är roligt att alla vill kolla till honom så ofta som möjligt. Det händer som sagt en del i hans liv hela tiden.
Jag har lyckats släpa mig ut på en prommis i kylan idag iaf. Behövde verkligen luft. Har varit för mycket baciller och inne tid för våran del. Men nu ska det bli ändring på det.

Snart är det dags för sängen. En ganska händelserik väntar oss.


Natti Natti på Er och hoppas Ni har haft en  H ä r l i g helg!

RSS 2.0