VAB dagar

Vi har vabat tom idag torsdag. Han är fortfarande lite förkyld men ingen feber och helt piggelin. Vi har haft bra dagar måste jag säga. Liten som börjar bli stor har varit på strålande humör. Go och glad skojig pratsam och väldigt förstående. Jag får nypa mig i armen tänk om det bara kan fortsätta så här. 

Finaste Lillebror 💙💙

En vecka har gått

Långt mellan inläggen nu för tiden. 
Vardagen har sprungit på. Jobb upp över öronen. Lämna och hämta barn, aktiviteter och vardagssysslor. 
Thilo skickade napparna till tomten förra veckan. Kom som en blixt från klar himmel. Gick hur bra som helst 😃 när man väl bestämt sig. Tomten skickade en liten brandbil som tack!!

Jag va på halvåtta middag i fredags och sen har helgen rullat på. 
Måndag och dagis stängt och så även skolan. Thilo passa på o få feber på kvällen så idag blev det Vab. Imorgon tar jag över vab pinnen. 
Ja vardag helt enkelt. 
Ikväll ska jag försöka ta mig ut på mitt andra joggingpass. Ibland händer det 😃



En vecka hos oss

Mannen åkte till Kreta jag och kidsen har härjat fritt.

Helgen fylldes med lek med vänner och fotboll för hela slanten.
En riktigt bra helg, men ändå himla tomt på nåt sätt. Ovan att vara själv. Skönt på ett sätt, samtidigt känslan av att det saknas nåt.
Theodor har tappat sina två första tänder 😃 Stolt Stor Kille!

Vi kastade oss in i jobb skola dagis veckan.


Jag fick ihop jobbandet med hämta lämna barn. Långa arbetsdagar med konferens på Södra Berget. Men det gick ju bra. På torsdagen hämtade Farmor o Farfar pojkarna lite tidigare och jag kunde jobba till 17. Kom hem till middag och glada trötta barn.
Fredag, bästa dagen på hela veckan. Trött familj. Jag lämnade kontoret vid lunch och jobbade hemifrån på em. Passade på att göra en liten inför helgen shopping.

Fredagsmyset ❤️
Pappan kom hem vid 19.30, Theodor va vaken och de där två kramades och kramades och jag trodde aldrig han skulle sluta bubbla och somna för kvällen.
Blev en myskväll med ett glas vin och lite kex och ost, prata igen lite tid och sen en tidig kväll. Det tar på att vara på resande fot också.
 
Helgen har varit lite blandad. Allas humör har hoppat lite upp och ner.
Vi har varit på inköpsturné inför den kommande vintern...
På söndagen hade Theodor en kompis från fotbollslaget här, och vi vuxna drack kaffe och surrade. Sen fotbollsträning och middag. Hann ut på en kvällsprommis också innan det va dags att börja fundera på ny vecka.

Oj vad hände

Vi ramlade in i vardagen rätt fort.
De första tre dagarna kändes hur bra som helst och jag tänkte att vardagen är inte så dum ändå, kanske.

Sen kom det, VABBET. Theodor blev sjuk natten till första dagen i skolan. Den första dagen som ettakladdare. Men helt ärligt han hängde inte läpp för det. det va nog Mamman som hade större problem. Det tråkiga i detta va ju att febern hängde i och det blev heller ingen Fotbollscup på söndagen. Stor sorg! Stackars liten som va så otroligt laddad. Vi åkte och tittade på kompisarna som spelade iaf och jag tror han tyckte det blev ganska så bra trots allt.
Thilo har lärt sig cykla på den stora cykeln. Å i ha stödhjul. Duktig kille 😃

 

Sen blev det måndag igen och jobb skola dagis rullade på. förutom att Thilo tycker att dagis är värdelöst just nu, så går det väl bra. Har lite truliga mornar och på eftermiddagen när kompisarna gått hem så tycker han att det är långsamt.


Förra helgen var jag till Stockholm fredag till söndag. Campus på Stockholms Universitet på fredagen och Kickoff på Bosön på lördagen. Full fart hela helgen, kom hem på söndag em lite lagomt pigg eller trött eller vad man ska säga.
 
Ja det är väl ungefär det som hänt sen sist.
imorgon åker Mannen till Kreta med jobbet en hel vecka. Kommer ihåg när detta bestämdes, det kändes som det va evigheter till det va dags. Så det skulle väl bli bra. Nu känner jag inte alls samma sak. Fotbollssammandra, träning, föräldramöte och vardagen med två långa jobbdagar på södra berget från morgon till sen kväll. Det går inte alls ihop med att vara själv med grabbarna. Jag blir stressad av bara tanken. Tror att jag har börjat längta tills han kommer hem redan nu.
 
Nä det är bara att bita tag i vardagen och köra. Puss ❤️


RSS 2.0