Hemmahänger

Vi är på hemmaplan. Lite småfix emellanåt. Igår klippte jag håret. Idag lite to do i stan och fixa fint hos Pappa. Får se vad vi hittar på i em. Imorgon och på fredag är det jobb som gäller. 




Varma dagar fortsätter

Värmen tar på. Humöret och orken hänger inte helt med. I torsdags tog vi en vilodag från solen. Uträttade lite ärenden och hängde på hemmaplan. 
Fredag var vi åter i plasket, sol och bad lunch på filten men humöret hade de flesta i familjen lämnat hemma. 
Idag är de största T'na och fiskar. Jag och Bus stannade hemma. Känns som en bra ide med några timmar på varsitt håll. Vi har gått långpromm, inte alls särskilt svettigt när vi kom hem igen, nej då. Lek lunch och lite nytta. Nu sover den lilla och jag har nätshoppat lite. Alldeles lagomt!
Känner mig rätt trött efter några nätter med dålig sömn. 
Under våran semestervecka kom barnen, mest Thilo helt ur form / rutiner. Men han hittade tillbaka så fort vi landade hemma. Äter bra trots värme och sover till 8 på morgonen. Och det hemska humöret är som bortblåst. Så skönt! Blev lite orolig att trotsen slagit till ordentligt 😃 Bara att inse att borta bra men hemma bäst gäller här... 


Bad och middag på stan

Sol och bad, vad annars orkar man med i detta väder. 
Mötte upp tjejerna på stan för middag och reseplanering. Väääldigt varmt mitt i solen på uteserveringen. God mat och kall öl och mycket surr, underbart!

Kanondag!




Två dagar Lilla Bandsjön

Vi har varit vid Lilla Bandsjön nu två dagar. Passar perfekt för barnen. Lite strand lite gräs brygga och en del bekantingar som hänger där. Igår träffades vi med farmor farfar mostern mfl. Och idag träffade Theodor kompisar från dagis och så dök morbrorn och kusinerna upp. 
31 grader här hemma idag så barnen har fortsatt badandet på hemmaplan. 
De fick åka tidigt i säng ikväll. Sol och bad tar på krafterna och igår blev det sent. Vi hade FinFint främmande från huvudstaden. Barnen blev uppe sent och vi ännu senare. Så underbara dagar vi har haft. Meeeera!!!




Det fina vädret fortsätter

På hemmaplan idag. Skönt det när man varit borta en vecka. Lite måsten har betats av. Annars är det slappt. Går mellan solstolen och skugga. 
Pojkarna har badat och lekt. Tror det blir lite popcornmys på baksidan sen. 





Tack Jönåker Struts och Kalkon




Våran vecka har varit mycket bra. Bra väder, nya utflykter nästan varje dag, fantastisk mat, dock lite tjuriga barn som testat tålamodet lite väl ofta. Så kan det va ibland. Sällskapet har varit trevligt och barnen har haft det så bra tillsammans!
Det va två nöjda småkillar som kom hem i em. Borta bra men hemma bäst ❤ Godingar. 



Favorit i repris

Fint väder mera sol och bad vid Rinkebybadet. 
Sista kvällen blev det kalasmiddag i form av vildsvin. Fantastiskt gott! När barnen somnat började vi packa ihop och småstäda. Vill gärna komma iväg i bra tid. Det är en ganska dryg bilfärd hemåt. 





Rinkebybadet

Idag kom solen ordentligt. Sol och bad hela em. Thilo är riktigt trött och har ett hemskt humör, jösses. Men han har somnat i tid ikväll i alla fall. Så nu hoppas jag att han sover ordentligt så morgondagens humör blir lite bättre. 





Palstorps Hage

Lek för barnen i flera timmar. Klättra krypa hoppa åka köra. Nöjda barn!
Som alla andra kvällar trötta barn. Varmt sovrum svårt att somna. Hemlängtan börjar infinna sig särskilt för ThiloBus. Saknar sitt rum leksaker men allra mest sängen! Hoppas vi återgår till vanliga rutiner när vi kommer hem igen. För just nu är det mesta ur fas. 




Stendörrens naturreservat

Klippor lite regn och mera sol. 
Två trötta killar idag som inte riktigt är på humör. 
Fint här men inte helt optimalt med barnvagn. 




Heldag på Kolmården

Haft en härlig dag på Kolmården. Lite sol lite regn och en massa djur. Arga apor som kastade pinnar, delfiner som är helt fantastiska, mäktiga tigrar, stora elefanter, safarit som är så kul och mycket mycket mer 😃






Tropicarium

Många läskiga djur, otäckt spännande!





Semester på Lantgård

Igår startade semestern på Lantgård i Vingåker. Jättefin stuga trevligt sällskap och snart kommer nog solen hit också. 





Ovanligt skönt

Det är inte varje sommar man får uppleva sån här underbar värme både dag och natt. 
Hängt vid lilla bandsjön idag. Där var det 31,5 grad. Sol och bad hela dagen lång. Trötta killar ikväll. Men vi har ändå lyckats klippa båda två och bada i vattenspridaren efter middagen. Inte illa pinkat 😃
Nu har de två små somnat och här orkas inte mer idag. Sitta ute en stund, fortfarande 25 grader varmt gott!! 
Sen soffa och fotboll. Hoppas morgondagen blir minst lika bra!




Varm tisdag

Ja det är verkligen varmt, 27 grader och luften har stått still. 
Thilo blev varm igår, kliades idag så vi uträttade lite ärenden på fm och när han sov lunch passade jag på och jobba lite. Humöret och orken på barnen har verkligen varit så där. Vid 15 dukade vi upp lite gotta på altanen innan grillmiddag. 


Sen mötte vi upp några grannar för lite häng i lekparken. Sen var det dusch kvällsfika och tidig kväll för pojkarna. 
Imorgon packar vi oss iväg för sol och bad. 


Första semesterdagen

Sol varmt och gott!
Vi kör bad hemma med lite fix mellan varven. Maken klipper häck och jag har jobbat lite. Slappt! Behöver vilan och göra mest ingenting. Hela veckan är oplanerad fram till lördag. Olikt oss, eller mig. Men det behövs. Komma ner i varv heter det!




Kämpa

Veckan har varit lite tuffare ön vanligt. Hinna med allt och alla blandat med ordentliga utmaningar både på jobb och hemma. 
En dag kvar. Sen får vi ta det lite lugnare  även om jag inte blir klar imorgon. Men jag får vara på hemmaplan, ett lugnare tempo. Arbetsdagen slutade på ett mindre roligt sätt idag. Så jag har kastat mig in i lite städ tvätt nybäddat i sängarna. Ibland är det skönt att bara få släppa kidsen en stund och hålla sig för sig själv. Kämpa! 😃

Kram ❤



RSS 2.0