Trevligheter här och där

I helgen roade jag mig med Flickorna. Det va riktigt kul, kändes som att det vs länge sen. 
Nu biter vi tag i utbildning två dagar och sen 1 1/2 jobb dag efter det. Sen åker vi till Fjälls med nyfunna vänner! Trevligt! Ska bli skönt att få lämna stan några dagar. Ledig tid utan direkta måsten med de tre killarna som jag gillar mest😍
Härligt när det dyker upp sånt här och man kan boka ihop trevligheter med kort varsel. Ja det får räknas till spontantripp när man bokar 1 1/2 vecka innan 😃






En sån vecka..

Phu!
Måndag va Thilo tillbaka på dagis. Men på em ringde de efter oss. Liten hade feber, igen (?)  så han har varit hemma tisdag och onsdag. Men han har varit piggelin. Men lite hostig och snorig, så det fick bli så. 
På kvällarna har det blivit skridskor för hela slanten!
Ikväll har Theodor varit hos en tjejkompis så jag och Thilo myste med lite egen tid. 
Imorgon är det fredag, igen. Fullspäckad jobbdag med ett litet avbrott för en klippning av burret!
Moot helgen!!





Skidor och skridskor

I helgen blev det premiär på längdskidor och skridskor. 
Skidorna var med lite blandat resultat. Thilo va less efter fem minuter och ville hellre leka. Men han testade iaf. Theodor va ena stunden superpositiv och när han ramlade så var det dom sämsta skidorna... Vet inte vem han är lik 😃
Skridskor var det två år sen Theodor testade. Förra vinterns tajming i väder och sjukdomar var inte på vår sida.. Men jag måste säga att det gick jättebra. Humöret och tålamodet på topp och han åkte 1,5 timme utan att knorra. Och det gick bättre och bättre hela tiden! Även Thilo testade, men det va inte helt enkelt, så halt som han sa 😃 Så det blir mer skridskor! Härligt! Och Pappan är ju en Hejjare på att åka så om nåt år är kanske hela familjen på isen 😃 







Fortsatt sjuk men helg

Vabbandet har fortsatt hela veckan. Natten mot torsdag va värst. Då Thilo hade 40 graders feber som aldrig sjönk, trots Ipren. Han yrade och va ledsen om vartannat i vår säng. Jag sov knappt. Kände mig riktigt ruggig trött och ful på jobbet igår. 
Idag har jag varit hemma med Liten. Han är mycket piggare, feberfri och humöret är tillbaka.. Tony har varit på begravning idag och vi har varit hemma och jag har stökat undan lite jobb. 
Nu är det slapp i soffan. Tror hela familjen är rätt slut efter den här veckan. Pojkarna kollar film på paddorna och vi lite teve. 
Helgen är oplanerad och det känns skönt!

Njut helgen ❤️




Gävle och VAB

Igår var det en vanlig jobbdag. Kom hem sent i snökaoset och va sen frusen hela kvällen. 
En stökig natt, tidig morgon. Thilo va glad och surrig. Sen blev han varm. Så Tony fick en vab dag med lillkillen idag. Då jag drog iväg till Gävle över dagen bara. Hemma vid 18 ikväll. Skönt att få komma hem och Krama på Prinsarna efter en lång dag. 
Imorgon får jag ta över vabbandet. 



Vips så är det snart måndag igen

Fredag jobbade jag hemma på fm. Em ledig och var med på en Fin stund ❤️💙❤️💙
Sen har lördag och söndag innehållit Kalas. En 65-åring och en 11-åring. Lördagen blev rätt sen, ja för pojkarnas del iaf, så de har varit så trötta idag. Kl 18 somnade goknopparna. Det är tufft att försöka vara ett partydjur. 
Känner mig inte alls redo för jobb imorgon. Allt har dragit igång med en väldig fart. Så det är väl bara att tuta och åka med. 




Nyårslöften

Jag har inga Nyårslöften, det går liksom alltid åt skogen med dom i alla fall. 
Men det finns en massa saker jag ska jobba med och bli lite bättre på. Det är en lååång lista, så nånting borde jag lyckas med 😃

• Prioritera lite mer tid för motion. 
• Försöka tagga ner på humöret. 
• Ta vara på tiden bättre, särskilt när det gäller tid med barnen. 
• Äta lite mindre godis. 
• Bli bättre på att höra av mig till de som har en plats i mitt hjärta. 
• Lägga mindre energi på människor som inte erbjuder särskilt mycket tillbaka. 
• Pussa mer på Min Man.

En ganska plättlätt lista egentligen, men det kommer ändå inte bli helt enkelt när vardagen knackar på dörren snart och det är dags att börja springa mellan posterna. Jag ska göra mitt bästa, återkommer med hur det går, framöver. 

❤️❤️❤️❤️

Nyårsafton 2014

Utelek förrätt vin oxe barn i full fart goda fina vänner efterrätt pärondryck godis lek film tomtebloss tp bubbel raketer snacks och mer bubbel. 
En kort sammanfattning av en lång bra dag!!







God fortsättning ❤️


RSS 2.0