♥ Min Dag ♥




Idag är det Min Dag!

Jag tycker att det är lite jobbigt att fylla år. Har svårt att låta bli att tänka tillbaka, tillbaka till förr. Jag vet att man ska leva i nuet, men jag ser det också som att jag lever med det där som gör lite ont, förtränger det inte utan minns och försöker ta fram Fina Fina Minnen. Ok en del dagar är det lite svårare. Som nu idag och några dagar framöver. Det är så många känsliga onda minnen. Men jag är också glad att jag minns!

Dagen firas i alla fall med Familjen. Och kvällen ska jag hänga med Fina Malin!
Precis sånt jag behöver den här tiden, göra roliga saker och vara med dom som jag tycker väldigt mycket om!

♥ Puss ♥



Fredag - Innedag




Häromdagen försökte Vi fånga Theodor förvånade min på bild. Det är favvo uttrycket just nu. Han ser helt enkelt så KUL ut :-)
Här har det varit full rulle idag. Det otroligt tråkiga vädret gör att Vi stannar inne idag. Jag fryser jättemycket så det känns inte särskilt lockande att klä på sig och gå ut i regnet.
Tog fram en ny bok med djurungar, djur är ju väldigt intressanta, särskilt små hundar! Så vi har bläddrat fram och tillbaka och tränat på att låta som en hund, katt, tiger och anka. Sen har vi plockat fram ett pussel med djur. Det är kul att plocka lös bitarna och prata med dom.

Ja nu är det middags sov och jag ska göra ett jobbryck. Känns värdelöst tråkigt idag. Jag har gjort mer än mina timmar men det är så mycket inför månadsavsluten så det är bara att hänga i. Till veckan jobbar jag två dagar på kontoret så jag lär väl få undan en hel del då. Så nästa vecka blir kanske en bra sådan :-)

Ikväll ska jag tända ljus, lägga mig under filten och äta lite godis - Det är jag värd!


Trevlig Helg Alla - Och kom ihåg Krama Varandra ♥


FörlovarDagen och Minnen




♥ Idag är det 4 år sedan Tony gick ner på knä och friade till Mig ♥

För 3 år sedan var Vi i full Bröllopsplanering, som också måste vara bland det roligaste Vi gjort :-)

För 2 år sedan var Vi just nu på Kreta. Jag fyllde 30 år i dagarna och Sivan hade flyttat in i magen.

För 1 år sen var Theodor 5 månader och Tony hade varit arbetslös med oss dessa månader, men fick ett nytt jobb i maj.

För 8 månader sedan var Vi på Kreta igen, med Hela Familjen. Då är det här kortet taget.

Om 2 veckor precis, är det dags igen. Då åker Vi till Kreta, igen. Med Kära Vänner - Å som Vi längtar!

Ja lite Fina Minnen så här en annars ganska grå torsdag...

Puss på Er!


Bak och Städ Dag


Tråkigt väder så idag bakar och städar vi. Har testat ett nytt kakrecept. Ja som bekant är inte kakor riktigt min grej. Men jag ger inte upp :-)




Dumlekakor 20 st

200g mjukt smör
1 dl socker
3,5 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
10 st dumlekola - delas
20 sr Noblesseplattor

Rör smör och socker till en smet.
Blanda mjöl och bakpulver, blanda det sedan med smeten.
Dela degen i 20 bitar, rulla till och lägg dom i bullformar.
Tryck ner en halv Dumle i varje boll.
Grädda i 200 grader i ca 10 min.
Lägg på en Noblesseplatta på varje kaka direkt när du tar dom ur ugnen.


Jag har provsmakat en, ja det måste man ju. Mycket goda, men inte så konstigt med så mycket smask på. Ja mycket enkla att göra. Får ju inte ta för mycket tid när man har en liten kille som ränner runt benen på en.
Enkelt och Gott, precis som det ska vara!


Far och Son likheter gällande mat


Theodor är lik sin Pappa på många sätt och vis. Här kommer två matbevis.
Korv är förmodligen det som funkar allra bäst när han ska äta "våran mat" om man säger så. Förstår inte det ja, men det är väl en barnfavvo så...



Favoriten hårt bröd delar de också. Theodor hämtade en stor bit själv i skåpet och gick och satte sig i soffan och knaprade i sig, ja nästan hela biten... Mmm efterrätt!


GodMorgon




Ja så här kan det se ut när man kommer in till Theodor på morgonen :-)
Han har dille på att försöka få av sig jamasen nu för tiden. Så dragkedjepyjamas går bort just nu. För när han har fått upp den då dyker ju näst grej upp som ska av - blöjan ja...

Ja han är för härlig. Och morgonhumöret ska man inte klaga på!

Imorse vaknade han tidigt. Så jag tog ner han till våran säng och tänkte att han kanske kunde somna om / mysa lite. Ja han låg still ungefär 3 sekunder. Sen var han i full fart, undersöka, pilla på allt, när han kollat för sjuttondegången om min näsa verkligen satt fast, då klev vi upp.

Ha en bra dag därute!




Testing Testing




Det testas en hel del nu för tiden, på alla fronter. Som oftast är Han väldigt SÖT :-)


Ute och leker och jag är på dåligt humör


Min jobbdag igår va bra. Den gick somvanligt lika fort. Och jag kom hem vid 17.30. Theodor stog i fönstret och kastade slängpussar och Stora T hade grejjat middag. Perfekt för en lite trött och hungrig Anna!

Imorse fick jag sova ganska länge och det är alltid skönt! Känns alltid som att det behövs!


Vi har varit ute i sandlådan och gungat. Gunga är favoriten, han kan sitta där hela dagen känns det som.

Övrigt är jag lite irriterad. För 3 veckor sen, tror jag tom att det är. Pratade jag med tanten på kommunen som har hand om utplaceringen av alla ungar på förskolorna i vårat område. Då höll de på med planeringen och det skulle snart vara klart osv osv. Sen har vi inte hört ett ljud. Idag ringde T och hörde vad sjutton är det som händer, eller inte händer. Det är fortfarande ingenting klart. De ska ha ett möte med alla förskolechefer i området i veckan. Så nästa vecka kommer ett brev till oss om hur det blir. Jag fattar faktiskt inte vad i hela helvete som kan va så in i bomben svårt. De har ju vetat länge att det är väldigt mycket barn här, vilket betyder att då får man väl börja med planeringen lite tidigare för det tar längre tid, eller?? Jag tycker att det är skitdåligt att man ska få svar först i början på juni på en sån här sak. Särskilt när vi har stått i kö sen förra sommaren. Det spelar klart och tydligt ingen roll att man ställer sitt barn i kö tidigt utan det finns hundra andra saker som de går efter. Och våra arbetsgivare är ju väldigt intresserade över hur det blir i augusti och framåt. Ju mer jag tänker på det desto mer irri blir jag. Så jag ska väl helt enkelt ta och göra nåt annat nu en stund :-)

Tjing på Er!


Lördag - Söndag


Lördagshänget i Österroet blev riktigt bra. Utelek i massor och lite häng med grannarna.
Theodor fick låna Elins gunga. Ja sen var det ju kört. Han blev både förbanadoch ledsen närvi lämnade tillbaka den. Så jag bestämde hastigt att nu åker vi och köper en till SötProppen. Blev en gunga och sen en massa gottigheter i en påse på vägen hem.
Mamma och Torsten kom förbi på en fika på em.

Jasen var det soft em och kväll hemmavid bara.
Jag kollade film, 27 Dresses och höll mig vaken till närmare 00. inte illa utav mig så där på en lördag. En lördag efter Fredags sväng dessutom :-)

Söndag vaknade vi 08.16 av oss själva och theodor sov fortfarande. Men Hej sovmorgon :-)
Efter middagsnap åkte vi till Svärisarna och fick middag.
Sen bestog kvällen mest av lite förberedelser inför ny jobb vecka.

Ja det var våran helg lite kort...


TjejKväll

I fredags innan tjej kvällen trillade jag in på Din Sko, och det va inte igår jag var där. Hittade ett par FINA skor som dessutom passade min lilla knubbiga fot - Lycklig! Det hönder inte så ofta att jag bara kan ha en sko så där. Så jag köpte dom och jag känner mig riktigt nöjd! Inga skavsår, som jag alltid får avnya skor. Skavde bara lite på ena tån, då en rem gick precis vid nageln.
Så här ser dom ut i alla fall



Det blev en massa Tjej surr i fredags. Och jättemysigt på Lindas jobb. Lyx att få hänga så där centralt. Linda det gör vi gärna om!! Sen blev det uteservering och mer surr och gott att dricka.

Bild från www.dinsko.se






Fredag


Skönt med fredag, ja som alltid!
Den här veckan har om möjligt sprungit ifrån mig mer än vanligt. Ja det är nog bara att inse att man kommer aldrig hinna med allt det man vill...
Det är härligt med värme och det är liksom Sommar på nåt vis helt plötsligt. Jag gillar det, samtidigt som den här tiden är den värsta. Ja om man tänker på humöret, funderingarna och den där känslan i hela kroppen som infinner sig...
Ja allt är ju som det är och ännu en gång kanjag bara säga att det är bara att försöka lära sig leva med det här. Det kommer alldeles säkert vara samma sak den här tiden varje år.

Ikväll ska jag träffa Brudarna. BarnMaffian, även kallad. Marie va tvungen att jobba så hon kommer intemed, så synd! Men en annan tjej rycker ut som stand in, verkar det som. Vi ska träffas på stan på Lndas jobb. Äta mat och dricka lite vin. Sen blir det väl det vanliga studiebesöket på stan :-) Hoppas det blir en super härlig kväll!


Hoppas Ni får en Fin Fredag där ute! 


Hemma igen


Jag är tillbaka :-)
Har varit tre fullspäckade dagar i Huvudstaden, Vaxholm närmare bestämt.
Lämnade hemmet kl 04.45 på måndag morgon. Trött som jag vet inte vad. Sov naturligtvis skit illa på söndag natt. Sen har det varit full aktivitet. Utbildning från morgon till kväll. Fåt en massa god mat och gott fika där mellan. Helt sjukt god mat, kändes som magen hade växt litenär vi åkte därifrån.
Vädret har varit helt otroligtunderbart. Så på kvällarna har vi varit utomhus tills myggen va på väg att käka upp oss. Lite vin på bryggan, titta på vattnet och surra strunt. Ja det är inte så ofta jag träffar mina kollegor runt om i landet. Så man kom i säng lite senare än jag kanske hade tänkt.
Jag och min kollega från Gävle åktesamma tåg. Vi hann med en liten shopping sväng i Kista Galeria innan vi styrde hemöver.
Har sovit väldigt gott i natt, i min säng! Theodor sov till 7 imorse. Men han låg nöjd i sängen så vi klev inte upp förrän närmare 8, skönt!
Pojkarna Mina har haft det bra medans jag har varit borta!

Idag har jag och Theodor pussat ikapp lite missat Mys. Han sken som en sol imorse när jag kom in på hans rum :-) Kärlek! Har varit ute och lekt och träffat grannarna lite.

Ska jobba ikapp lite ikväll.
Har varit en bra dag!!

Kram Alla


Helgen!


Helgen har passerat i en rask takt, igen.
Lördag hann vi massor. Åkte in till stan och shoppade. Sen hem och lunchning och sov. innan det var dags för Kalas. Elliot och Lily fyllde 3 respektive 1 år. Vi bjöds på massa go fika och ett mycket trevligt kalas. Theodor fick uppleva sin första fiskdamm :-) Roligt!
Vi travade hemöver i värmen. För fasen va varmt det va igår. Oj oj oj! Så där varmt så man blev sugen på grill och rosé. Våra Vänner i stan hakade på och vips blev det grill och vin kalas :-) Trevligt Trevligt!


Idag söndag har jag varit liiite seg. Ja man är inte van att vara uppe senare än 23 tror jag, suck!
Har haft besök av Vännerna från Huvudstaden, så Vi har fått spana in den nya familjemedlemmen och klämt och kännt lite :-) Theodor va ganska nyfiken på den lilla söta!
Middag och massa plock och packning.
T`na är på väg ut till Sörberge nu. Lilla T ska sova hos sin Farmor och Farfar inatt. För han ska leka med sin Farmor hela dagen imorgon. Då stora T jobbar och jag åker till Stockholm kl jättetidigt.





Mmmmmmums!

Theodor fick smak för vitlöksost. Ja fredagsmiddagen bestod av lite plock, revbenspjäll, potatis sallad, rostbiff kex och ost mm. Så klart skulle Pruppe vara med och smaka. Mmm vitlöksost! Ja han verkar ha smak den lilla :-)

Annars har dagen varit en bra sådan. Tony har jobbat hela dagen och jag jobbade em. Theodor har varit med Mormor och Torsten. De var runt och hälsade på lite släktingar här och där. Det verkar som det va roligt och Sötnosen somnade på tre röda ikväll.

Ja en annorlunda fredag har det varit. Men jag är nöjd med den!

GoKväll!


Ledig Dag


Igår kom Mike och Maja på Grill Middag. En liten drink, massa mat, vin och surr. Ja som alltid mycket trevligt! Alla va väldigt trötta så det blev en lugn och städad kväll. Men kuligt hur som helst.
Theodor klättrade upp i mitt knä och grabbade tag i min köttbit, gott!

När det va vällingdags kättrade han upp i Majas knä och åt sin välling, söt, jaaaa!

Vi fick sova hela natten, till 07. Alltid mysigt att göra morgon tillsammans hela familjen! Vid 9 var vi ute i lekparken, sand hinkar spadar, traktor, gunga.. ja hela kitet. Sen traskade vi hemöver och Theodor fick leka i sin egna sandlåda, som nu äntligen fått sand i sig, överlycklig liten kille!

Lunch och sovning. Då passade vi på och börja putsa fönster. Tänkte bara ta två tre stycken. Men det gick så bra, så vi har lyckats städa av övervåningen, skönt!

Efter sov bar det av till Sörberge och lite kalas. En ny familjemedlem har infunnit sig där ute, Atos. Theodor va minst sagt skeptisk till honom. Jag som trodde han skulle bli alldeles till sig i trasorna, men icke. Han höll sig på avstånd. Atos va såklart sjukt nyfiken, så han fick krypa in i sin bur tillslut.

En Birsta sväng på vägen hem. Som resulterade i påse till alla familjemedlemmar :-)
Köttbit och god sallad blev middag idag.

Vällingmys innan sovtajm.



Imorgon är det fredag, igen. Jag ska jobba på eftermiddagen. Så Min Snälla Mamma och Torsten ska komma och vara med Theodor.

Kram Alla ♥

 


Sista KyrkisDagen



Theodor klättrar och undersöker allt vad som går och inte går här hemma. Just nu är det ingen idé att ha några köksstolar runt bordet. För vips är han uppe på bordet. Ja det går fort. Så stolarna staplas undan under dagen när vi ändå mest är i lektagen och inte sitter och sölar så mycket.

Idag har det varit full fart från början till slut. Endast en 45 minuters nap hanns med. Sen var det kyrkisavslutning. Där bjöds det idag på kycklingsallad till de vuxna och korv till barnen. Theodor åt sin korv och satt stilla under hal lunchen / fikat. För sen blev det kaffe och kaka. Avslutade med sångstund. Sen var det bara till att säga Hej Då till Alla. Kändes ju lite tråkigt faktiskt. Men Vi kommer säkert springa på många av dom snart. Då många bor runt omkring och de flesta ska börja dagis samtidigt.

Efter middagne blev det en Birsta sväng. Och sen hem och bums i säng för Theodor. Ja han somnade verkligen på en gång, skönt!
Jag har kollat på en otroooligt usel fotbollsmatch på teve och nu är det jobbtajm. Blev lite lätt less så jag bloggar och tänker på annat en liten stund...

Imorgon kort dag, för många. Jag tänkte nog ta mig en tripp in till stan. Mannen jobbar och jag skulle behöva styra upp min bärbara innan jag ska åka till huvudstaden.
På kvällen kommer Vänner och Grillar med oss - Myyyyyyyyysigt!

Hoppas ni haft en Fin dag därute!

Kram från Mig!

Grå Jobb Måndag




Världens Goaste Sötaste Lilla Prins ♥

Tråkväder, grått och rått idag, burr!
Men jobbdagen har varit en bra sådan i alla fall, ja som min jobbdag brukar vara. Full fart från början tillslut, så man behöver knappast fundera på väder eller vind direkt. Fast visst blir man lite gladare när solen skiner. Så hoppas den är tillbaka imorgon. För imorgon är det avslutning på Kyrkis. Känns ju jättetråkigt att det är sista gången. Är ju ändå några veckor kvar till sommaren, sen blir det ju sista gången för oss på ett bra tag. För till hösten är det dagis och jobb som gäller.

Den här veckan är det kortvecka, tydligen. Så jag planerar och filurar på en massa skojs. Behöver lite roligheter nu!
Nä nu ska jag återgå till jobbandet.

Puss!

Sköna Söndag


Vi har haft en Härlig dag med Vänner idag.
Började med träff på badet kl 10. Plask och bus, ja så där som det brukar när vi är i badtagen. Vi har varit alldeles för slappa med badandet, efter vi slutade simmet.
Sedan styrde vi hem till Familjen Vattjom. Barnen fick lunch och 15 minuter senare sov de alla tre.
Vi vuxna hann njuta av härlig grill lunch och kaffe och kaka. Härligt att få sitta lite i lugn och ro och bara få surra. Förr träffades vi lite nu och då, så man hann surra i kapp på ett annat sätt. Nu jobbas det till höger och vänster så det är lite längre mellan träffarna.
Barnen vaknade en efter en och sen var det full fart på gräsmattan en stund innan vi styrde hemöver igen.

Tack Alla för en Härlig Dag med Mys och Sol!
Hoppas att Alla kan vara med nästa gång! Kom också på att vi styrde in upp någon kommande dejt. Vi får ta och prata om det, så vi planerar in nåt. Skulle också vara kul att träffas alla utan barn nånting framöver i sommar kanske - En Vuxen Kväll :-)
Nästa gång ses vi tjejer på en aw med god mat, vin och ett litet studiebesök på stan - kul! Jag är sjukt sugen på lite dääääns!



Nu ska snart LillPrinsen få sig lite välling och sen är det bums på kudden.
Och jag har lite jobb som ska stökas undan innan ny arbetsvecka imorgon.


HemmaLördag


Gårdagens besök hos fotografen blev mycker spännande. Vi fick väcka Theodor för han passade på med långsovning, såklart. Så han va lite småtjurig när vi begav oss. När vi kom fram var han till en början lite blyg, olikt honom. Så han var lite svårflirtad i början. Men sen tinade han upp och innan det va färdigt rev och slet han i det mesta och ville bara springa omkring och busa. Ja så det slutade ju ungefär som jag hade trott :-)
Ska ju bli otroligt spännande och få se bilderna!
Vi stannade till hos Farfarn på vägen hem. Theodor fick mat och vi lite fika.
Sen hemåt för middagsfix och en riktig soffkväll, väldigt ovanlig fredagkväll hos oss, haha!

Idag har vi varit ute i solen. Theodor har lekt med Elin, granntjejen. De har grävt och härjat i deras sandlåda. Vi har ju fortfarande ingen sand i våran. Men det är på G :-)
Middagsplanerna med familjen Vattjom blev inställd. Den här gången har bacillerna slagit till hemma hos dom. Ja så blir det tyvärr ibland. Men vi tar igen det snart!

Håller på och förbereder lite nya grilltillbehör här till ikväll och till imorgon.
En bbq sås och en philadelphia-pesto röra. Jag återkommer ifall det är nåt som är värt att ge sig på :-)
Tony är grillfantast så det blir ju alltid några nya favvisar varje säsong!




Nån månad gammal bild när Theodor dansar loss i köket!



Fredag igen

Liten är ganska ofta ett riktigt bustroll. Som oftast ett väldigt sött sådant!

Idag är det fredag och veckan har sprungit ifrån oss igen. Jag gillar inte riktigt när jag och tiden spelar i olika lag, så att säga. Men det är väl bara att gilla läget och göra det bästa av det. Nåt säger mig att det kommer inte bli
bättre och mer med tid...

Har fikat kaffe och kaka i solen med Kicki idag. Så trevligt med lite häng tillsammans och surra lite strunt. Theodor petade på i trädgården under tiden. Kicki fick två Kramar innan hon åkte, gott betyg från Prinsen :-)
I em ska vi till fotografen - Jag säger bara  s p ä n n a n d e ! ! ! Jag har kammat håret och jobbat och theodor sover sig i form.

Soliga Kramar från Oss!


Torsdag - Med Prommis och Egen Tid


Det blev en rätt hektiskt dag igår innan det var färdigt - Jobb säger jag bara, orkar inte gå in på mer detaljer där.  Men ett tag var det lite mycket som hände samtidigt, tur man är tjej, eller hur det nu va :-)

Idag gjorde vi morgon nästa lika tidigt som igår. Jag fick verkligen slita mig ur sängen. Jättetrött och sängen hade ett fast tag om mig. Blå himmel och strålande sol och en pigg liten Kille, ja svårt att vara på dåligt humör då! Idag läste vi tidningen och fikade tillsammans. Brukar oftast va svårt att få bläddra lite i tidningen på morgonen.
Vi tog en fm prommis och sen lite ute lek innan lunch. Jag fick lurre samtidigt som jag knappade på burken.
Känns som en ganska lugn dag idag, skönt!
Jag har fixat mig iordning lite. Då det blir egen tid i em-kväll. Ska göra stan på en torsdag med Petrisen, som jag har längtat!!!! Förhoppningsvis lite shopping som vi avslutar med en middag och en massa surr!!!
Får se hur vädret håller sig, kanske blir en prommis in till stan i em.

Ha en FIN torsdag där ute!

Kram!

Mittiveckan


Jag satt uppe och jobbade till klockan halvsent igår. Fick in flytet så klockan sprang. Kände mig dessutom halvpigg när jag trillade på kudden. Kände mig inte riktigt lika pigg imorse när Theodor bestämde sig för att vara vaken och pigg kl 06. Eller pigg va kanske att ta i. Han trodde att han var pigg. Gnällig och full aktivering hela fm.
En morgon prommis i solen. Sen lek och lunch.
Nu sover den söta och jag har pratat med kommunen om Förskoleplats, jättesuck!

Nä nu blir det kaffe och jobbtid.

Kram!

Kyrkisdag


Som många andra vaknade vi till regn och snö/hagel imorse. Usch va sommaren kändes långt borta...
Förmiddagen bestog mest av lek och Prinsens alla bus.. ja det är full fart på den här killen.
Försökte få han att somna lite tidigare eftersom det är tisdag - Kyrkisdag. Lyckades väl så där med den saken.
Kyrkis va somvanligt roligt. Tråkigt men nästa vecka är det sista gången för den här terminen - För Oss på väldigt länge med andra ord, trist!
Blev en delikat middag, blodpudding och sen storhandling, toppenkul!
Theodor va helt färdig efter det. Så en flaska välling och bums i säng, 18.45 sov han.

Jobbdags för mig och Mannen är i garaget och grejjar. Ja en typisk tisdag hos oss skulle man kunna säga.




Jobb måndag


Så var man åter i vanliga veckan, med jobb måndag för min del.
Som alltid i månadsavslut har jag haft en hektisk dag. Känner aldrig att jag liksom hunnit med mig, är klar, men men... Tog mig tid i alla fall för lunch utanför kontoret idag. Träffade en vän som det va länge sen jag såg. Lite update på alla områden och lunchning, mycket trevligt!
Mina jobbdagar på kontoret säger bara svisch och jag tycker det är roligt att få träffa mina kollegor, fortfarande :-) Få vara social och lägga tänket på annat än Theodor och hemmet. Ja det är faktiskt skönt, så är det bara. Det gäller att njuta av det så länge det varar. Den här tiden när jag får både kvalitetstid med Pruppe och går till jobbet med ett leende på läpparna. För nånting säger mig att efter sommaren är det andra toner....

Theodor har haft för sig en hel del under dagarna jag har varit borta - SötFisen :-)


Klättrar på allt och det mesta. Bilgaraget är den senaste favvon, man når ju så mycket mer helt plötsligt..





Blivande IT konsult?





Favorit, päronyoghurt till frukost, kan själv...




Go Kväll Alla Fina ♥


Slapp helg



Helgen har passerat i ett rasande tempo som alltid. Skillnaden är att den här helgen har det inte hänt mycket alls. Tagit det väldigt lugnt hemmavid. Nästan så jag känner att det börjar småkrypa lite i kroppen nu. Det är skönt med slappa dagar, men lagomt va det :-)
Har varit ute i blåsten idag. Så efter middagen blev det klippning av den lilla och sedan bubblade vi - Härligt. Nu är man fin tills imorgon då det vankas jobbarmåndag, en dag som börjar med besök hos tandläkaren - Gruvar mig ganska mycket för det. Men men ett måste som lär svida till i plånboken.


Före:



Efter:




Fint - Vackert och ja lite sorgligt

Jag har snöat in på Gabriellas sång. Vackert fint och lite sorgligt...

Det är nu som livet är mitt
Jag har fått en stund här på jorden
Och min längtan har fört mig hit
Det jag saknat och det jag fått

Det är ändå vägen jag valt
Min förtröstan långt bortom orden
Som har visat en liten bit
Av den himmel jag aldrig nått

Jag vill känna att jag lever
All den tid jag har
Ska jag leva som jag vill
Jag vill känna att jag lever
Veta att jag räcker till

Jag har aldrig glömt vem jag var
Jag har bara låtit det sova
Kanske hade jag inget val
Bara viljan att finnas kvar

Jag vill leva lycklig för att jag är jag
Kunna vara stark och fri
Se hur natten går mot dag
Jag är här och mitt liv är bara mitt
Och den himmel jag trodde fanns
Ska jag hitta där nånstans

Jag vill känna att jag levt mitt liv


Valborg - 1:a Maj


Traditioner är väldigt trevligt. På Valborg har vi i flera år umgåtts med Familjen Vattjom. Så var även tanken i år. Men massa feber, snor och hosta satte stopp för det. Jättetråkigt! Men Vänner Vi tar igen det dubbelt nästa år :-)

Jag hade nog helt förtrångt Sista April i övrigt. Jag jobbade hela dagen lång. Ganska skönt när hela kontoret gjorde kväll kl 13 och jag fick jobba på i lugn och ro. Strax före 17 gjorde jag kväll. Passerade genom stan, som var ganska tom. De som va i farten var alla PartyNissar på väg till Fest nånstans. Det slog mig att Sista April var  en viktig dag förr i tiden. Skolavslutningen och Sista April var väl en av de större Fest Dagarna :-) Jag minns faktiskt första Sista April med Mina Vänner Malin och Petra, 1995 pratar vi nu, HaHa, ja en del saker och händelser känns fortfarande som igår även fast det va jävligt många år sen.

Det blev en tidi kväll här igår. Mannen somnade tidigt och jag kollade på repriser, V och sen Millennium. Ja slött va ordet.

Idag har det inte hänt särskilt mycket. Jag känner mig inte helt PÅ...


Hoppas Ni har en FIN helg - Kram!


RSS 2.0