Ta Ställning




Jag tog ställning för 7 år sen.

www.donationsradet.se




Snart är April slut

En arbetsdag kvar..och inte vilken som helst. Det är fredag med fakturering, det innebär jobbkväll för mig. Brukar vara klar så där vid 21-22 tiden. Härliga Fredag skulle man kunna säga. Det positiva är ju att jag drar hem somvanligt och kan jobba på hemifrån. Då finns ju i alla fall Familjen nära ♥

Imorgon Lördag är det Sista April. Tänk när man var i gymnasieåldern, då va det värsta PartyKvällen - Det va nog bättre och större än skolavslutningen. Och alltid samma problem, vad skulle man hitta på. Ja det va då det. I år ska Vi äta och dricka gott och hänga med Vänner hemmavid. Tanken är att Vi ska pallra Oss till Majbrasan också. Minns inte riktigt när jag va på en Majbrasa sist. Theodor kanske tycker det är skoj, jag hoppas och tror på det i alla fall. Det kommer att bli en mycket trevlig och lagom kväll.

Och idag kommer Min Mamms hem från semestern också - Längtar!







Trevlig Helg Alla ♥


Ny Bikini


Sommaren närmar sig och min bikiniångest har hoppat på mig. Som alla andra år bör en ny bikini inhandlas. Jag brukar ju lyckas dra på mig 1-3 stycken nya varje år. Den här är en typisk Anna bikini. Så den ligger nu här hemma i lådan och väntar på att få solas och badas :-)







Bikinin kommer från www.stadium.se


Annorlunda arbetsdag


En tokig arbetsdag, som började med blommor, vin och Kram från en arbetskollega - Vilken start! Men sen barkade det stenhårt åt fel håll, eller kanske rätt håll, jag vet inte ännu.
Dagen gick fort i förvirrat tillstånd.
Väl hemma var det bara att landa i vardagspyssel, som mat, lek och handling.
Känner en massa "borden" som hänger över mig på kvällskvisten, men jag har inte hittat orken. Så ingen idé att tvinga sig till nåt, det blir ju ändå inge bra när motivationen är som bortblåst.
Imorgon är det en ny dag. Blir säkert en bättre dag, kanske inte med lika bra start men med ett bättre slut. Det mest positiva är att imorgon känns det som tisdag, men det är redan mitt i veckan dagen!
Med helgen i färskt minne längtar jag redan efter mer ledigt, sol och tid med Familjen ♥


Påsken



   

Vi började Påsken med mycket Mys här hemma eftersom Theodor varit lite febrig. Men det gick till sig väldigt fort den här gången. Så vi har verkligen kunnat njuta fullt ut av ledigheten, precis som Vi hade tänkt.



Pojkarna fick Påskägg ♥



Kalasfixad Liten kille, på väg till Farmorn som fyllde år. Vi fick god middag, grillat och massa annat mumsigt. Theodor fick sitt första lilla påskägg med karra.

   

Mycket bus blev det med kusin och vovven. En väldigt trött kille när vi styrde bilen hemåt.

Vi har också hunnit med middag med Kusinerna Johan och Eric, med föräldrar :-) Men jag vet inte riktigt vart kameran hamnade.

Jag har träffat Brudarna för surr och vin. Måste göra om det snart, vi har ju massa mer att ta igen.

     

Sen har det blivit en hel massa pyssel hemma. Städat altan, utemöbler, fönster, plockat undan en massa vintersaker och kläder. Prommenader och cykelturer och lek med barnen på gatan. Ja utomhus kan jag sammanfatta dagarna. Vi har varit ute från morgon till kväll och jag tror jag har fått ite färg på nosen.




Glad Kille som Älksar att vara ute, blir smått elak när det är dags att gå in.

Ikväll har Vi badat bubbel, jag och LillPruppen. Han har legat i sängen och sjungit en timme och jag har kollat fotboll. Laddar inför en ny jobbvecka, en dag mindre men lika många timmar ska hinnas med.

Hoppas Ni haft en lika bra helg som Vi ♥


Glad Påsk




Igår blev det en kort arbetsdag. Jag var in och vände på kontoret. Sen ringde dagis - theodor feber. Ja inget Vi hade märkt på morgonen, så man kände ju sig lite dum.
Lillen har feber och Vi hänger här hemma idag med. Han är väldigt pigg och glad trots feber, så man märker inte av det så mycket. Vi har stökat på här hemma, städat, byggt lego, påskpyntat lite, spelat boll och kollat Musse.

Idag ska vi ta en kortare cykeltur, göra Påskfint hos Pappa. Sen är det pyssel och fix här hemma. Ikväll kommer kusinerna och familjen på middag, trevligt!

Glad Påsk På Er Alla! Jag hoppas solen hittar fram och det blir härliga dagar!

Puss ♥


Stockholm


Vi har haft underbara dagar i huvudstaden ♥
Att bara få göra det som faller in, hela dagarna. Och bara Vi Två för en liten stund, härligt!
Självklart har Vi saknat Theodor en hel massa också. Men han har haft det jättebra hos Farmor och Farfar, så Vi kunde njuta och ta det lugnt.

    

Vi bodde väldigt fint och centralt. Fräscht rum med ett härligt fönster som man kunde sitta i och spana ut mot Hötorget, till ett glas rött :-)


Spankulerade omkring en hel del, shoppade och lekte lite turist.

   

Hålla handen och njuta av lugnet - Ja den här helgen har varit bra på alla sätt och vis.

 

Och så en massa god mat och dryck förstås.



♥ ♥ ♥

På söndag när Vi var på väg hem längtade Vi som galningar efter Theodor och undrade mest om Vi var framm snaaaart. Så härligt att mötas av en Glad Liten Kille hos Farmorn och Farfarn. Han hade längtat med. Kan sammanfatta helgen - Underbart på Alla sätt!









Egen tid


Jag hoppas att helgen passerar i ett lugnt tempo. Så man hinner tänka och känna efter ordentligt!
Kvalitétstid väntas, Jag och Mannen, bara Vi Två ♥
Det känns spännande, lite pirrigt och alldeles underbart! Kommer förmodligen längta ihjäl oss efter Våran Lilla Prupp. Men han kommer och ha det hur bra som helst. Dagar med full uppmärksamhet, massa bus och skoj.

Trevlig Helg Alla Fina ♥

Bra vecka


Veckan har hittills gått väldigt fort. Full fart och planering för att hinna med så mycket som möjligt. Ljusare tider gör väl att energin kommer tillbaka litegrann.
Jag har varit så effektiv så jag nästan blir förvånad.
Fått mycket gjort på jobbet. Gjort roliga saker med Familjen och petat på lite här hemma.

Idag har jag haft en sån där bra dag. Efter jobbandet småsprang jag iväg till min Frissa. Verkligen på tiden att fixa barret. Fy fan som jag sett ut sista två veckorna. Men nu är det justerat och det känns så bra!
Ja det har bara flytit på i positiv anda idag och jag hoppas verkligen att det fortsätter så här nu. För jag tycker att det är på tiden. Har varit spontan idag, ja så där spontan som fungerar i vårat liv, inte alls som förr i världen men ändå lite mer än vanligt, gilla! Jag återkommer i ämnet. Nu är det natti natti. Imorgon sista arbetsdagen den här veckan, wihoo!

God Natt ♥

Helgen


Haft en mycket bra helg!
Tagit det lugnt, hunnit träffa Vänner! Gårdagens Tjejkväll blev väldigt lyckad. Fina Flickor, god mat och dryck. Massor med surr, högt som lågt så tiden bara sprang iväg. Fixade oss och drog en repa på stan, vilken tur, haha! Drinken satte sig fint i kropp och knopp när det var dags att åka hem. Väldigt trött landade jag på kudden och sov sen som en stock.
Har mest smugit omkring här hemma idag, liiite trött :-) Theodor har varit på sitt allra bästa humör, så dagen har varit fantastisk!

Nu är det soffläge, lite måndags ångest och börja tänka på en ny arbetsvecka. Det härliga med denna är att det är bara 4 arbetsdagar för min del!!
Näpp en kik i den tomma garderoben nu och sen kudde - Jag är väldigt trött, sa jag det ;-)

Puss och Godnatt!

Och en extra Kram till Flickorna för igår!



Petra jag lånade bilden :-) Måste ju få visa hur snygga vi var och är :-)


Back


Jag är hemma igen!
Har varit skönt med ett avbrott från det vardagliga. Har varit mycket jobb, träffat nya arbetskamrater och avslutade kvällen med en middag på stan. God fisk och två glas vitt. Sen har jag svårt att pallra mig hem och i säng i tid. I alla fall med tanke på all den sömn jag verkar behöva.
Fick sovmorgon imorse, vaknade såklart tidigt. Men tog det lugnt med frukost, teve och piff i lugn och ro. Inget man är bortskämd med nu för tiden. Sen tillbaka till Hemmakontoret och möten och genomgång med hemmakonsulterna.

Landade hemma strax innan 18. Middagen stog på bordet och Theodor var trött men glad över att se mig igen.

Mmm borta bra men hemma bäst!

Imorgon är det fredag och det blir en intensiv och lång arbetsdag, jag ligger långt efter, och det är mycket som ska hinnas med innan man får göra helg.


Mot Jämtland


Landat i soffan en stund. Har varit full fart ikväll.
Nu ska jag snart packa väskan. Imorgon bär det av mot kontoret i Östersund för jobb, lite skojs ska vi hinna med också. En hotellnatt inklusive sovmorgon hoppas jag på :-)
Hur härligt Familjelivet än är så är det rätt skönt att få vara bara Anna en liten stund!


Svängig Dag


Somvanligt tänkte jag imorse när jag vaknade att ikväll ska jag krypa på kudden tidigt. Eller hur, här sitter jag. Har en jobbig vecka framför mig som startade ganska dåligt. Jag vet inte vad felet på mig är men humöret har svajat och efter nån sorts urladdning var det nära till tårar.
Alltså en väldigt dålig jobbdag. Som tur är vänder det ganska fort när man får komma hem till Världens Sötaste Theodor ♥
Ska packa ihop min dåliga dag och hoppas att morgondagen blir bättre.

God Natt!


Fredag - Med sväng på benen


Fredag!
Jag ska snart åka hemöver och hoppa i PartyStassen.
Ikväll vankas det middag och dricka på stan med kollegorna. Sen ska jag möte upp Flickorna! Lite däääns ska jag väl hinna med innan jag rullar hemöver. Tror på en Fin kväll!

Ha en bra fredag - Kramar ♥

RSS 2.0