Maffia Träff och SoffMys


Vi hade en härlig dag i Vattjom igår, Tack Tjejer och Killar :-)
Eva bjuppade på supergod lunch och Linda hade bakat. Vi hann med en hel del surr, somvanligt. Även fast det kan bli ganska hög ljudnivå emellanåt. Theodor brast ut i ett och annat tjut, av glädje. Tror han var glad att få träffa kompisarna igen! Det planerades inför SPA kvällen och Vi längtar allihopa! När Vi åkte hemöver hade Vi två trötta pojkar i baksätet. Jag gjorde mitt bästa för att få dom lugna. Theodor sov sen i vagnen nästan en timme.

Blev supersmarrig middag igår. Vi testade nåt nytt med kyckling, risotto och en tomatsås till. Ja det va hur gott som helst. Jag är ju väldigt förtjust i tomat! Och så ett glas vitt till det. Sen blev det karraskål och Idol. Var ganska slut efter dagen.

Klev upp strax innan 06 imorse. Har börjat vakna till liv nu. Efter lite lek, brummande med bilar och kasta bollar så :-) Nu kurrar magen så jag hoppas Mannen i huset är på G uppöver snart... Så vi kan njuta lite frulle tillsammans!


Torsdag


Här i Österroet har vi varit hemma idag.
Lekte somvanligt på morgonen tills det är sovadags för Theodor. Jag hann fixa iordning mig själv och hemmet under tiden. Strax efter kl 11 kom Kicki och hennes yngsta J och hälsade på. Fika surr och full fart på pojkarna :-) Theodor va ganska trött när de åkte hem. Så lunch va så där lagomt intressant.
Nu sover han igen. Och jag har passat på och småstädat lite, vikt tvätt och slagit in paket :-)
Ikväll är det hockey - igen... Så jag ska njuta kvällen i lugn och ro. När jag har nattat LillPrinsen ska jag bädda ner mig i soffan, dåliga tv program och nånting gott, det blir perfekt!
Imorgon är det fredag, härligt! Vi ska till Vattjom på Mamma-Barn Träff, mysigt! Eva ska bjuppa på lunch och Linda ska baka, ser fram emot det! Vi har alltid så mysigt på Våra Träffar. Imorgon ska vi planera inför Våran SPA Kväll nästa vecka - wihoooo :-)

Glöm inte bort att Pussa den Du tycker om ♥

 

 


Härlig Mitt i veckan Dag


Igår prommade jag och Theodor in till stan. Riktigt skönt promm väder!
Spankulerade omkring lite grann innan jag mötte upp mitt Stora T och lämnade över den Lilla Söta. Jag hade en dejt med AnnaPanna. Det va inte igår Vi sågs. Men mycket trevligt att ses, somvanligt och det kändes inte som det va SÅ himla länge sen Vi sågs. Vi fick med oss några små påsar med trevligt innehåll. Ja den här månaden är jag egentligen förbjuden att shoppa. Men eftersom jag varit rätt lugn på stads shoppandet har jag några presentkort i rockärmen :-) Finfint! Vi travade sedan vidare för kvälls fika och en ordentlig Update vad som har hänt sista tiden och vad som händer. Supertrevligt och jag var ganska trött när jag åkte hemöver.
Grabbarna hade fyllt på kylskåpet och hälsat på i grannkommunen medans jag varit borta.

En mycket bra mitt i veckan dag!


Bus Tisdag


Vaknade och kände mig väldigt täppt i snoken imorse. Snorigt eller täppt har varit status under dagen. Känner mig i alla fall ok i övrigt. Theodor är pigg och har haft en jäkla fart under dagen. Fortfarande snorig, men bara det också, skönt! Dejt med Kicki är uppskjuten till torsdag. De har också varit krassliga. Så hoppas det blir av på torsdag.
Vi har härjat och busat mest hela dagen här hemma. Theodor river ut allt ur kastrull skåpet och sen kan han sitta och trumma med grejjerna hur länge som helst. Ja tills jag inte orkar lyssna mer och flyttar honom till tystare leksaker :-) Annars vill han mest hålla handen och gå runt runt runt. Ja det är skitkul.
Under hans sovstunder har jag plockat och grejjat och börjat med Theodors album, satt in kort och skrivit lite. Väntar på en hel hög med kort så då ska jag väl fortsätta, många kort blir det. Tycker det är väldigt roligt med album, istället för att släpa fram datorn och visa kort. Och så har man ju så mycket minnen som man vill skriva ner!


Ikväll kommer Micke och Maja. Det blir middag och hockey - Trevligt!

Ha en härlig tisdag kväll - Kramen!

 

 


Söta

Tack alla Söta som har hört av sig på olika sätt och vis idag, för att höra hur det är med Oss här hemma ♥ Det har varit en seg dag. Jag känner mig lite trött men magen verkar vara i bra form. Ja lite ont imorse, men kanske inte så konstigt när den blev så tom igår. Stora T har jobbat och det har gått finfint. Theodor är fortfarande snorig, det kommer han nog fortsätta vara ett tag till. Det brukar hålla i sig på de små. Men i övrigt är han pigg. Full fart från början till slut, så att säga. Det har blivit en hel del bus här hemma idag då det inte funnits tillräckligt med ork för att ta sig utanför dörren. Men imorgon är vi nog på banan igen.

Massa bus hos oss - Krypjagis är ju nr 1. Fattar inte hur man kan krypa omkring så där, jag får så in bomben ont i knäna, gammtanta :-)

Nä nu ska jag landa i soffan.

Krama Varandra♥


Sjukstuga?


Helgen blev inte alls som vi hade tänkt. Theodors feber har hållt i sig och han har varit en gnällig pojke varvat med en mycket glad liten Prins. Väldigt upp och ner med andra ord. Lördagens middag i Vttjom fick skjutas upp. Så trist när man ställt in sig på en mysig kväll med Söta Vänner. Blev istället soffa på hemma plan och en tidig kväll på kudden. Att klockan skulle ställas tillbaka och man fick en extra timme med sömn - Ja det glömde Vi informera den Lilla om. Han sov ganska bra trots allt, förmodligen pga febern.

Att vkna söndagen till samma tråk väder fick mig att bara känna trååååk. Lite taskigt humör och ingen energi. Theodor hade fortfarande feber. Vid lunch bäddade vi ner Han i vagnen och klädde oss för långprommis. Det va väldigt skönt. Hemma blev det våffel lunch och  m y s ♥ Babysimet fick vi ställa in, också jäklarns typiskt. Vi badade hemma istället, alltid något :-) Sen skulle vi äta god söndags middag och mysa det sista på helgen. Satt en stund vid matbordet och pratade - Pang så fick Tony ont i magen. Efter ett tag gick han och la sig på sängen. Jag skulle diska undan, så började jag känna mig lite illamående. Fortsatt plocka undan. Illamåendet vart värre och jag fick rusa på toan. Kräktes. Fem minuter senare kräktes Mannen. Kändes bättre för en stund så jag gjorde välling till Lilla T och Vi fick han i säng så fort som möjligt. Jag gjorde en repa till på toan. Fy fasen, jag minns inte när jag kräktes så sist. Uuuuäh så äckligt! Det va lugnt resten av kvällen. Låg som två kryss i soffan och suckade. Ja Vi måste ätit nåt, begriper inte riktigt. Vi har gått igenom allt vi käkat och får det inte riktigt att gå ihop, vad som varit fel. 
Vaknade imorse och hade lite ont i magen, behövdes påfyllning. Så Vi frukostade tillsammans. Det känns ok idag, men inte så mycket mer heller. Blir en lugn dag, idag igen...

 


Lördag Morgon

GodMorgon Lördag!

Inte bästa bilden. Men måste bara få visa Sötnosen som far omkring här på morgonen. Jamasen och finaste tofflorna, ser lite småmysigt ut faktiskt.

Morgonen började redan kl 4 här, då den  l i l l a  s ö t a  vaknade första gången. En timme senare efter välling och vaggning sov han igen. Jag landade på kudden och det tog såklart en stund innan jag kunde somna om. Kl 7 var det morgon på riktigt. Snorar och hostas en hel del. Jag hoppas LillPruppen är piggare än igår. Han känns varm, men har fortfarande inte tagit tempen. Vi är bortbjudan på MiddagsMys ikväll så jag hoppas febern är borta och lite snor :-) Annars får vi bli hemma, TYVÄRR. Men i dessa tider så ska man väl ta det lilla lugna...


♥ Hoppas Ni får en trevlig helg därute - Ta hand om Varandra ♥


Lugn Fredag

GodMorgon Fredag!

Här har det varit en lång natt. Vaknat lite nu och då av att den Lilla har grejjat, hostat, snörvlat och pratat. Men Han har somnat om en stund och sen börjat om igen. Ja så där har det varit hela natten till kl 06 imorse då Han fick göra morgon med Tony. Jag drog mig så länge som möjligt, dvs till halv sju, då han åker på jobbet. Det är fortfarande febrigt, snorigt och nu hostigt här. Trots det måste jag säga att SötPruppen håller humöret uppe mycket bra. Igår lekte han och var nästan somvanligt. Idag är det gnälligare toner och väldigt klängig.

Igår när Lilla T somnat kröp jag ner i bubblet en stund. Åh va skönt, precis vad jag behövde. Kroppen gör ont både här och där. Så lite sömn på det här så :-)

Dagen blir mycket lugn, vila och bli piggelin!


En liten hängbjörk


Klockan är 8 och jag har fikat frulle, duschat och gjort klar den lilla söta, hängt en maskin tvätt.
Är helt otroligt trött idag.
Theodor har vaknat femtioelva gånger inatt. Halv fem fick han nog och vaknade till på riktigt. Välling och 45 min senare somnade han om en liten stund. Men inte så länge med andra ord. Snoret rinner och det är väl så mycket där inne så han är samtidigt helt täppt. Eftersom han avskyr allt vad nässpray och näsfrida heter så har va haft en ganska bråkig morgon. Ja ibland önskar man han kunde förstå vad man säger. HaHa gissar att det där är nåt jag kommer att få lev med i många år :-) LillPruppen har lite feber också. Men han är ändå på bra humör måste jag säga, ja förutom när jag försöker stoppa in saker i näsan. Det blir välling och ut i vagnen om en stund. Då ska jag krypa ner under täcket också. Så jag orkar dagen.

Kramar från Oss

Mitt i veckan dagen - en hemmadag



Ja så här ser det ut hos oss idag, full fart och göra så mycket som möjligt - samtidigt. Energin tog tvärt slut för den lilla efter lunch. Misstänker att nån bacill har hoppat på LillaÄlsklingen. Så nu sussar han ute i vagnen, Hoppas han kör en långsovning, det behövs då morgonen startade ganska tidigt och fm sovet bara varade en timme.
Så nu ska jag passa på och styra upp lite saker jag har på gång framöver, det är en hel del som händer. Så det är bara att försöka hinna planer och fixa så mycket som möjligt dom här stunderna, så allt hinns med och blir bra :-) Vädret lockar ju inte ut en idag, så perfa för sånt här fix.

Ikväll blir det inköpsrunda, igen. Va på en igår, då avverkades Birsta City. Idag blir det Ikea och sen påfyllning i kylskåpet. Får se om vi hinner med nåt mer...

VinkeVink från Österroet!


♥ Theodor 10 Månader ♥


Idag blir Våran Prins 10 månader. Jag tänker såklart tillbaka i tiden, som alla Mammor gör. Den här tiden i fjol då magen växte så det knakade. Ja minnen minnen...
Prinsen har helt klart varit inne i en växaperiod. Då vi haft det lite truligt med mat, humör och sömn. Tycker att det börjar bli bättre, så skönt! Märks på kläderna att det har gått fort nu ett tag. Jag hoppade över och köpte inte så mycket i stl 74, utan gick direkt på 80 så hade han lite att växa i. Men nu börjar en del 80´s redan bli lite för små.
Han är väldigt aktiv. Testar en både en och tre gånger per dag. Nyfiken på allt och undersöker det mesta. Förflyttar sig helst stående/gående nu. Tar stöd mot allt och travar. Nu är ju inte allt så passande som stöd så ibland står han på näsan och det blir ett och annat blåmärke. Har ingen brådis med att han ska börja gå själv. Då förflyttar han sig ännu snabbare. Det går tillräckligt fort som det är.
Det blir många skratt varje dag. Han älskar när man har krypjagis, han blir alldeles till sig. Efter middagen brukar han roa sig med att leka tittut själv över och under bordet. Han har ett konstigt ljud för sig, han spänner som hela kroppen och säger - Uuuuuh, typ. Micke lekte och skojade med han förra veckan och efter det har han blivit helt crazy när man låter så, och han gör likadant.

Theodor sover ute i vagnen nu. Förhoppningsvis sover han en så där två timmar. Så han är piggelin i em. Vi ska på Kyrkis och idag får Vi sällskap av Eva och Tim, så roligt!

Njut tisdagen Vänner!

                                       

 


Mys och Lek

Prommis och massa FamiljeMys har det också blivit.



Klädde på oss och var ute i det inte allt för sköna vädret. Theodor gungade och det är ju sååå kul!








 


Pyssel i helgen


Helgen har virvlat förbi, som de oftast brukar göra. Vi har i alla fall hunnit med en hel massa, känns det som.

Till att börja med har LillPrinsen sovit  t r e  nätter på raken nu, utan att vakna en endaste gång. Och dessutom sovit till 6.30 - 7.30, vi snackar  l y x. Så skönt att få den sammanhängande sömnen, massa timmar, det behövdes!

Vi har pysslat massa här hemma. Tony har varit i garaget och målat på skåpet. Och jag grejjade inne i Theodors rum. Stjärnor, måne och planeter har börjat hitta sina platser. Så här ser det ut nu.



Träff med Lilla T´s farmor och farfar. Farfarn hör ju till en av favvisarna när det gäller lek och bus :-)

 

 


Mys!

Blir väldigt mycket bilder på den lilla nu för tiden, men det är där det händer mest saker så det är ganska naturligt :-) Ska bjuppa på en fredags bild på mig i alla fall. Har tagit fram strumpisar, klänning och tjocksockor, riktigt fredagsmys blir det. Och snart kommer Min Stora Prins hem ♥

Massa Mys från Oss ♥


Snart är det helg

GodMorgon Regniga Fredag! Men vad gör väl det, det är ju fredag, säger jag bara. Som alltid är favvodagen lika efterlängtad. Är jättetrött idag. Då det blev ett nattpass mellan 3-4. Nu har det varit så här varannan natt sen en vecka tillbaka. Höll knappt på att komma ur sängen imorse när Stora T åkte. Fy fasen va trött jag va. När Lilla T vaknar på natten brukar han istället sova lite längre på morgonen, men så inte idag, suck! Det var full fart på en gång. Vi har lekt, grejjat och donat och ätit frulle. Så tillslut kom jag igång jag också.

Nu är det sovis ute i vagnen för den Lilla. Jag ska nog göra lite nytta medans jag kan grejja på i min takt och slipper hålla ett öga åt ett annat håll. Han är överallt hela tiden och river fram nya saker, upptäcker och undersöker.

Helgen hos oss blir en mycket lugn sådan. Stöka undan och göra lite vinter på altanen och förhoppningsvis hinner T börja måla på skåpet som grabbarna bar ut till garaget igår. Laga en massa god mat och mysa är det enda som är riktigt planerat, ser fram emot det. Har man lite tunnt i plånkan för to do´s så kan man alltid mysa till det med lite ny god mat. Sen på söndag börjar babysimmet, blir bara info den här första gången, så nästa söndag blir det bad - Spännande!


Trevlig Helg på Er Alla ♥


Torsdag

Igår blev en riktig sjusovar dag för Theodor. Ja som jag sagt flera gånger nu, det är mycket som händer i lill kroppen. Han sov nästan 3 timmar på fm och sen 1½ på em. Somnade för natten vid halv åtta och sova till kl 06 imorse. Ja det behövdes nog. Så jag hann med dammsugning och dammtorkning, som är bland det tråkigaste jag vet. Sen bråkade vi lite under lunchen. Ja det är lite stökigt med ätandet också just nu. Men han är ju nöjd och glad ändå så det är väl ingen idé att bråka så mycket. Under em sovningen hann jag hoppa upp på cykeln, skönt! Sen blev det mest softning resten av kvällen.

Här på morgonen har vi lekt så leksakerna har yrt om öronen, full fart. Blir mest hemma idag, en långprommis och lite fixning. M och M kommer på middag och hockey, mycket trevligt! Theodor är redan taggad :-)




Vänner


Tänkvärt På en OnsdagKväll 


♥ I medgång / motgång / förändring kommer de sanna Vännerna fram ♥



Mittiveckan dagen bjuder på


Mitt i veckan dagen och Vi är bara hemma idag. Blir en städ och tvätt dag. Känner mig ganska så seg då det har blivit lite sisådär med sömnen inatt. Har fortfarande inte kommit igång, trots tidig morgon.

Theodor busar i bilen i fredags på väg hem från Drakis. I eftermiddag ska vi fortsätta busandet. Han börjar ju leka riktigt bra. Rullar boll och puttar bilar/traktorerna framför sig, istället för att kasta och gnaga på allt. Men det är förstås helt beroende på humör :-)

Nä nu ska jag kasta mig på dammis medans liten fortfarande sover.

Solig Mitt i Veckan Dag på Er därute!

 


Kyrkisdag

Vi började morgonen kl 7 här hemma, så där lagomt tycker jag. Ja i alla fall efter en kvart, då man liksom kommit igång. Theodor va inte riktigt på hugget, så redan kl 9 blev det vagnen för hans del. Och han sover fortfarande, två timmar senare. Så jag har haft lite tid att plocka och göra mig iordning, samtidigt som jag surrat med lite vänner :-)

Blir lunchning snart och sen bär det iväg på Kyrkis. Solen har kommit fram så det blir nog skönt prommväder idag. Var duktig och hoppade upp på cykeln igår, 40 minuters trampning - Ja lite duktigt. Måste ta mig i kragen och trampa 3 gånger i veckan i alla fall, är målet.

Näpp mot lunchlådan - Trevlig Tisdag och Kram från Österroet!

 


Lära Gå

Just nu är lära gå vagnen den största favoriten här hemma.
Theodor reser sig själv och knatar iväg med vagnen nu. Så rätt som det är kommer han bara gåendes, haha han ser bara för härlig ut Våran GoPrupp ♥

 


Rivstart på Måndagen


Jag har en bok som handlar om barnets utevckling månad till månad. Men jag har läst lite till om just 9 månaders bäbisen. Theodor har varit väldigt upp och ner i det mesta, sömn, mat och humör. Han har blivit ganska klängig också mera mysig av sig, vilket Vi såklart gillar massor. Maten går det lite sisådär med från dag till dag. Han har alltid varit jätteduktig att äta men nu är det lite truligt, men tvingar inte i han utan det blir lite osm det blir just nu. Och sömnen ja... Från att ha haft väldigt bra rutiner så blev allting väldigt annorlunda, för att sen gå tillbaka till det "vanliga" och sen bli lite sisådär igen.
Inatt/Imorse vaknade Theodor 03.45. Då är man inte jättepigg. Välling och vaggning och 45 min senare hade Han somnat, skönt! Sen fick jag sova till kl 8 . Så jag är inte alls helt död idag utan det känns tvärtom, ja än så länge i alla fall. Så det gäller att ligga i så länge det varar. Har strykit och bytt gardiner i sovrum, vardagsrum och hallen. Avskyr verkligen att stryka och byta gardiner, det är som ett måste. Och nu är det nog klart för ett tag framöver, känns riktigt skönt!

Grabbarna T var ute i trädgården igår och började göra lite vinter där ute. Lilla Killen premiär körde kusinen galonutstyrsel, lite stor än, men funkar finfint. Han var först lite rädd för gräsmattan, verkar inte som det gick över i sommar. Men efter en stund gick han lös på gräs, grus och jord. Det flög grejjer åt alla håll och kanter. Då var det dags att gå in och luncha :-)

Dags för en kopp kaffe och sen blir det plock och prommis.

Hoppas Ni har en bra start på veckan!

 


Helgen

Igår lördag blev en ganska lång dag. Jag klev upp kl tidigt och det va full fart från början till slut. Vi grejjade här hemma, det blir ju en del att plocka med, förstår inte :-) Gjorde en liten sväng ut på småärenden. Och på eftermiddagen blev det en prommis innan middagsfix. Åt supergod mat. Hasselbackspotatis med fläskkotlett med grönsaksfräs och valnöts och mögelost smör, mumma! Stora T donade en del med nya kompisen - Dreamboxen, jaja... Det ville som inte fungilera och jag stog brevid - Ja men vad trodde du, det strular ju alltid med såna där grejjer för oss, så det borde du räknat ut.. Ja kanske iiiiiiiiiinte riktigt det Mannen ville höra, men det är ju sååå sant. Efter lite sms och telefon och några timmar senare så lirade allting i alla fall. Bara det att då va klockan runt 22. Så det blev ingen hockey direkt, som Baby hade ställt in sig på, tyyyypiskt. Kollade istället på en mycket dålig fotbollsmatch, inga kommentarer. Kollade sen in alla nya teve kanaler nån timme innan ögonen började gå i kors. Som i samma veva som vi landade på kudden och vaknade inte förrän kl 06.30 imorse, tack! Det är ju nästan sovis det :-) Jag fick slumra nån timme till efter det, skönt, det behövde jag alla gånger!

Söndagen har jag mest gått omkring och huttrat känns det som. Fyyyyyyy vad jag fryser, usch tvi och blä! Vet inte om någon bacill hoppat på mig eller om det bara är höstångest eller nåt. När Pruppe som middag idag passade jag på och fixa den fina utväxten på håret, ja med lite assistans av stora T faktiskt. Vet inte riktigt, jag har ju mest håret uppsatt nu för tiden, så det växer utan att jag märker det, det har blivit väldigt långt så det va bökigt det där. Men hur som helst jag tror det blev ganska så bra faktiskt. För att vara gjort av mig typ första gången. Får tänka på pengarna jag "sparar" i och med detta, haha. Sen kom LillPrinsen Farmor och Farfar och hälsade på. Ville krama lite på Lillen och höra om Våran resa. Sen tog vi faktiskt en prommis idag igen. Skönt med lite frisk luft, har varit inne på tok för mycket i helgen. Sedan grjjade jag middag och Stora T åkte iväg för att träffa Boysen. De ska på Pablo i Tonhallen så jag jagade iväg han på middag med grabbarna innan.

Så nu har jag nattat den Lilla Söta och ska snart lyxa med lite cola och en liten snarra skål. Ja riktigt MYS jag och soffan, skönt!

Hoppas Ni haft en bra helg. Dags att börja ladda för måndag.

Kram ♥


Fredag med BarnMaffian


På morgonen grejjade jag och Theodor en massa här hemma. Sen fick han lite välling och jag la ut han i vagnen för en liten nap. En halvtimme senare kom Eva och Tim. Eva hade lite annat för sig en stund, så Tim fick hänga i Österroet med Oss. Det gick hur bra som helst, Han är ju såååå snäll!!!! Theodor vaknade inte förrän Eva kom tillbaka, och då hade han sovit över två timmar.
Vi lunchade och styrde sedan mot Drakborgen, träff med BarnMaffian.
Det fanns ju inte så jättemycket för barnen att göra där idag. Men roligt för dom små att få titta på allt och lite saker kunde de göra, med hjälp. Att få se nåt annat är alltid kul. Och så avslutade vi med fika och surr, somvanligt :-) Och så lite fundering och planering inför den kommande SPA dagen - Åh som jag längtar! Vi ska SPAá Tjejerna och barnen ska vara hemma med Papporna, förstå så mysigt!

Dagen avslutades med FredagsMys här hemma. God mat, kyckling och potatiskaka. Karraskål, dock en liten och så Idol, såklart.


Kreta 2009-09-29 - 2009-10-07


Vi startade resan här från Sundsvall tisdagen 29 september. Samling kl 10 hos oss. Sedan åkte vi i samlad trupp. I ena bilen åkte jag och mina två T och Mammsing och Torsten. I den andra bilen Brollan och hans sambo Anna och deras två pojkar.
Vi gjorde ett stop för lunch i Gävle Bro. Det gick fortare än avnligt att åka tyckte jag. Lämnade bilen och sen till Arlanda. Lite sniff på parfymer och sen den obligatoriska ölen :-) För en del blev det även två.



Vi kom iväg en halvtimme senare än det var tänkt. Men den tiden flög vi igen.
Den första timmen på planet var, ja vad ska man säga, påfrestande. LillPrinsen testade sina röstresurser och föräldrarnas tålamod. Vet inte riktigt vad felet var, men en kombination av trötthet och ont i öronen gissar jag på. Så man fick verkligen allas uppmärksamhet :-) Sedan somnade han i min famn och vi la ner honom på sätet mellan oss. Ja vi hade ju sån tur att vi hade en ledig plats mellan oss. Så vi kunde njuta fullt ut av god mat och dryck. Ganska trötta när vi landade sent på kvällen. Och på det 45 min bussresa. Men det gick hur bra som helst. Theodor somnade i min famn och Tony i stolen brevid. På hotellet checkade vi bara in och sen värmde vi en flarra välling och bums i säng med hela familjen. Jag packade inte ens upp väskan.



Onsdag 30 september
Vi startade dagen med uppackning av alla väskor. Handlade frulle och myste sen på balkongen med frukost i värmen! Packade oss iväg till poolen dit resten av resesällskapet redan hunnit.  Sol och bad hela dagen.
Kvällen avslutade vi på en mysig restaurang som jag firade min 30 årsdag på i fjol. God mat och dryck. Samma som i fjol, så bjuppade restaurangen på dubbelt upp med dryck. I år va det lite roligare då jag hade beställt in vin. I fjol var det endast cola som gällde för min del. Men på min 30 års dag beställde Tony in en karaff med vin och sen kom de och bjöd på en till, haha, som han var tvungen att dricka upp. Ja en liten parantes bara..



Torsdag 1 oktober
Vi slappade somvanligt vid poolen. Bodde helt fantastiskt bra. Så man kunde gå ner till stranden och bada lite när man ville. Theodor tyckte det var lite läskigt med havet. Kanske för att han fick sitta i famnen. Badringen / Swimpy vi köote till han gillade han inte riktigt. Kanske lite obehagligt att inte känna botten. Förmodligen en vanesak. Han badade hellre i poolen. Där han satt och plaskade med sina leksaker. Plaskade och tjoade, SötPruppen! Vi lunchade på en mysig restaurang vid stranden. Dit gick vi nästan varje dag. Pojkarna fick spela minigolf där och andra spel. Passar bra eftersom deras intresse av att sitta och njuta och ta det lite lugnt inte riktigt har infunnit sig ännu.
Vi hittade en annan mysig restaurang till middagen. Somvanligt god mat dryck och sällskap.



Fredag 2 oktober
Mera bad och sol. Vädret var helt perfekt hela veckan. Behaglig värme.
Havet var jättevarmt. Nästan så det var varmare än i poolen. Suoerskönt att bada!
Theodor sov sin långa nap på eftermiddagarna mellan 15-17 ungefär. Vi hade med babyvakten. Så han fick sova skönt i sängen på vårat rum (som låg väldigt nära poolen) Och under tiden kunde vi slappa helt. Läsa lite bok, lyssna på musik och bada. Ganska skönt att få en liten stund utan att känna att man måste passa på han hela tiden.
Vid 18 tiden åkte vi till Platanias. Kollade runt i affärer en timme. Hittade ne liten present till Mamma och Tony köpte en plånbok och nya solglasögon. Hittade en trevlig restaurang och vi åt så det stog ut genom öronen. Tog en taxi hem vid 21 tiden och ladda inför lördagen :-)



Lördag 3 oktober
Mammas födelsedag. Vi hade bestämt kl 9 med brollan och familjen. Såklart vaknade Theodor klockan jättetidigt så det vart lite välling "mitt i natten tidigt" och sen somnade vi om, ordentligt. Vaknade med ett ryck 8.55. Kastade på oss kläder och borstade av tänderna. Present och kamera i högsta hugg. Knackade på och sjöng för Mamma. Som alla andra dagar hängde vi i och runt vattnet.
Innan lunch knatade Vi in till Mamma igen. Ja Må Hon Leva - igen och ett nytt paket och lite skål i Ouzo. Vi hade köpt en röd fin digital kamera till Mamma i födelsedagspresent. Så hon fick den på lunchen för att kunna använda den resten av dagen.
Efter lunch blev det bad och Happy Hour.
Halv sju var det samling med Brollan och familjen igen. Knackade på och sjöng en tredje gång för Mammsing. Och ett tredje paket. Jättefint halsband som det stog farmor och mormor på. Och så alla pojkarnas namn. Och så lite Bubbel såklart.
Vi hade bokat bord på restaurangen vi åt på kväll nr 2. De hade dukat jättefint och efter middagen släckte de ner och spelade Happy Birthday och kom in med Fina Tårtan med tomtebloss såklart :-)
Ja det va en riktig Firar Dag. Jag tror Alla vart riktigt nöjd med allt :-)



Söndag 4 oktober
Efter en ordentlig Firar Dag så var Alla rätt slut. Somnade tidigt på lördagen och var pigg på söndag morgon.
Vi solade och badade som alla andra dagar och njöt massor.
Ny kvällsrestaurang och proppade i oss god mat. Jag smakade Stifado för första gången på länge. Hur gott som helst! Theodor var inte riktigt på humör så Tony fick ta en liten prommis efter maten. När vi kom hem somnade han på en gång efter vällingen. Ja inte alltid roligt att vara på restaurang. Han vill ju inte sitta still så mycket nu. Det kliar i armar och ben på den Lilla, han vill utforska allt och det mesta. Och det är inte alltid det passar sig.
Efter nattning blev det som nästan alla andra kvällar, kortspel på Mamma och Torstens balkong. Theodor sov så snällt och babyvakten hade vi med. Funkade hur bra som helst!



Måndag 5 oktober
Brollan Anna och Pojkarna åkte iväg till Vattenland hela dagen. De hade hur kul som helst. Pojkarna var så lyckliga när de kom tillbaka. Det bubblade ur som allt häftigt de hade åkt och gjort. Mamma och Torsten hyrde bil och åkte till Elafonissi Beach. Kändes lite stökigt att åka dit med Theodor så vi valde att stanna hemma. Vi besökte den underbara stranden i fjol. Och Vi hinner väl göra det någon gång i framtiden igen, tror jag :-)
Vi hade en egen dag med massa mys och en hel massa bad. Fick Theodor välja så skulle han nog bada varje sekund, förutom när han sover då.
Vi hade träff på vårat rum innan det var dags för middag. Mycket trevlig kväll, ja som alla andra kvällar. Åt supergod mat och avslutade med en drink. Det var sista riktiga kvällen. Kändes lite småtrist när man klättrade på kudden för kvällen.



Tisdag 6 oktober
Packade på morgonen. För första dagen var det lite mulet på morgonen. Men det ordnade till sig, men blåste ganska ordentligt under dagen. Vi stannade i solen så länge som möjligt innan det var dags att packa ihop det sista och gå iväg på sista middagen.
Bussen hämtade upp oss vid 21. Kvart över midnatt kom planet iväg. Allt gick bra till en början sedan kinkade Lilla T ihop. Blev en del tårar och jättesvårt att komma till ro. Jag gick med han fram och tillbaka i gången. Tony gick med han. Kliade på ryggen, smekte och klappade. Ja ingenting hjälpte ju. Man blir lite lätt desperat när halva planet sitter och blänger "kan du inte få tyst på den där ungen, jag vill sova" Efter 2 flaskor välling slumrade han till. Och vi bäddade för han på golvet. Massa kuddar och filtar. Han sov 1 ½ timme. Jag drack en kopp kaffe sen försökte jag bara sova, men det va svårt. Theodor vaknade och jag hade han i famnen tills vi landat. Nu har jag varit på min första resa där jag inte märkt av start och landning så mycket för jag har haft så mycket annat och pyssla med. Ja han är ju fortfarande en liten kille och det är väl inte så konstigt att det är lite läskigt att flyga. Och det var väl inte så himla farligt egentligen. Men det är litet och trångt på ett flygplan och det är inte så lätt att bara gå omkring som man gör hemma med ett litet barn som är ledsen. Men Vi är ganska bortskämda med en kille som är jättesnäll och inte gör så mycket väsen av sig.
Det blir såklart fler resor, men det får vänta kanske ett år till nästa gång.



Onsdag 7 oktober
Vi kom iväg från långtidsparkeringen strax efter kl 04. Jag var så trött så ögonen gick i kors. Har så svårt att sova i bilen. Tony slumrade så han bytte av Torsten vid ratten. Jag satt vaken och hängde med i svängarna. Det var dryga 4 timmar. Men det gick jättebra.
Hemma packade vi upp och körde igång en tvättmaskin på en gång. Vid 11 var det sovdags för Lilleman. Vi passade på att sova då också. Jag fick dessutom sova en timme till efter han vaknat, skönt!

Det har varit en helt underbar vecka. Mycket Mys med hela Familjen. Jag hoppas att Vi kan göra om det någon gång allihopa.
Puss på Er Kära för den Fina veckan ♥


RSS 2.0