December och tuffa tider

Vab vecka förra veckan med Theodor och nu med Thilo.
Feber och hosta verkar vara det som hänger i just nu. Väldigt sega baciller!
Senaste veckorna har annars varit en riktig bergodalbana.
Oväntade och lite tuffa besked för familjen, en arbetskamrat som hastigt lämnade oss endast 52 år gammal. Och sen i helgen ytterligare händelser i familjen. Så det har varit tuffa veckor. Humöret och orken svajar. Försöker ta en dag i taget och jag är oändligt tacksam för dom här Grabbarna jag har här hemma. De små som får en att tänka på annat och Mannen som står ut och lyssnar stöttar och peppar. Och Vännerna som hör av sig och kollar läget och som också får stå ut med alla mina tankar. Just nu känns det som att jag vore ingenting utan Er!
 
Jag hoppas bacillerna släpper lite så helgens planer med Vänner blir som planerat. Och familjens snart 8-åring bjuder till släkt kalas på söndagen. Förra söndagen var det Kalas för grabbarna i klassen på Södra Berget.
Nästa vecka är det fullt ös innan man får stänga ner för lite ledighet. Theodors födelsedag på tisdag och på onsdag blir det heldag i Östersund och begravning. Fredag är det tänkt att jag ska vara utloggad och börja vänta på Tomten.
 
Kärlek! Och ta hand om varandra!
Veckans tomtenissar från Luciafirande, Theodor i Kyrkan på måndag kväll och Thilo dagis på Luciamorgonen!
 
Älskar Er!
 
 

November

Här blev det tyst tyst.
Det har varit en väldigt intensiv period, på alla sätt och vis.
November månad höll ett högt tempo.
Några jobbdagar i huvudstaden.
Kent konsert i Gävle med Malin. ett helt underbart dygn. Med massa prat, bubbel, shopping, mys och så Kent! Kände mig otroligt glad i själen efter en mycket fin helg!
Träff med Vänner, pepparkaksbak och tacomiddag.
Julpyssel, lussebullebak, pepparkakshus.
Träff med en vän som det va alldeles för länge sen jag såg. Så härligt när man ses efter så lång tid och allt känns precis somvanligt!
Theodor har haft en krånglande mage. Så ett besök till Dr där allt verkade vara bra. Men det har ändå fortsatt. Nu har vi skippat filen till frukost och kvällsfika och det verkar blivit lite bättre.
Ja vardagen har rullat på..
 
 
 

RSS 2.0