Sista veckan

En helg med barnvakt och festligheter för föräldrarna. 40-års kalas hos bästa grannarna!! Hade så superkul så vi masade oss hemåt först efter 03 nånting. Ahhhh va kul! Härliga människor!!
Söndagen va kanske inte riktigt lika kul. Trötta som troll och ingen fart alls. Fotbollsavslutning två träningsmatcher och korv och förändranatch. Jag och Thilo cyklade hem efter halva tiden. Trött kille!!
Sen dök vi ner i soffan. Ta fart och göra sista veckan nu... Phu!
Sommaren verkar komma den hör veckan och det känns skönt. Cyklade till jobbet utan jackan imorse. Härligt!
Theodor har varit med Tony på jobbet. Nu blir det Sörberge två dagar. Sen får vi ta med han varsin dag. Så blur det när man planerar lite dåligt och inte har koll på att förskoleklass fritids slås ihop med ettorna och tvåorna. Jisses! En liten överraskning imorse om man säger så 😃



Semesterlängtan

Nu är det två veckor jobb skola/dagis kvar. Jag längtar så otroligt mycket efter ledighet nu. Trött i hela kroppen! Det har varit en stressig vinter och vår. 
Theodor är hos farmor och farfar två dagar nu. Har varit en lugn kväll. Blir ett helt annat tempo och ljudnivå när bara en liten kille är hemma. Konstigt tomt. Vi va ner på IP och kollade in fotbollsträningen en sväng. Hann med både pussar och kramar efteråt. Sötkorven va mest bekymrad över att Thilo skulle bli ledsen när han inte skulle få åka med hem till Farmor och Farfar. Omtänksamma lilla hjärtat ❤️

Tony är ute och grejar ikväll med. Garaget målas och annat ska fixas. Själv tar jag ett pass i tvättstugan. 
Sovit otroligt dåligt inatt så borde satsa på en tidig kväll... 
Ska slå ett span i garderoben. På lördag vankas det partaj! Kul! 




Midsommar 2015

Planerna blev till slut hemma på midsommaraftonen och Eva, Tim, Micke och Valle gjorde oss sällskap. Vädret blev långt mycket bättre än det söm hade lovats. Så vi var ute hela dagen. Barnen lekte vi fixade åt tjatade lekte och åt lite till. 
Så mycket god mat och så trevligt sällskap ❤️
Vid 20.30 hade alla åkt hem och det va sova dags för de små. Jag och Tony kröp ner i soffan en stund innan vi letade kudden. Så trötta efter en riktig heldag. 

Idag har vi bara varit hemma. Barnen har badat och lekt med granntjejerna. Thilo somnade när det var middagsdags så vi får se när han vaknar imorgonbitti. Har varit några sena kvällar nu så förhoppningsvis sover han ut ordentligt. 




Kreta 1 vecka

Vi hade en härlig vecka på Kreta. 
Åkte på natten mot Arlanda. Boysen somnade när värsta spänningen lagt sig. Parkerade och åt frukost i bilen. 

Bytte om lillkillen som åkte i pyjamasen. Och sen gick allt på ett snöre fram till vi landade i Chania. Fick sitta och vänta i bussen närmare en timme innan vi kom iiväg  Sen så. 
Checkade in på ett jättefint hotell. Stort fint fräscht rum med egen pool. 
Vi har söappat badat ätit och druckit. Ja bara haft det gott. 
Allt har varit hur bra som helst. Lite trotsiga småpojkar emellanåt. Men det hör väl vardagen till.


Finaste hotellet vi bott på. Och maten va också riktigt riktigt bra!

Och så länge det finns massor med glass är ju de här två riktigt nöjda 😃



Hit vill vi åka tillbaka nån gång!
❤️




RSS 2.0