Ok det är ingen vanlig dag


Det är Fredag och Min Födelsedag.

Eftersom Stora T åker ganska tidigt till arbetet och Lilla T är väldigt lättväckt på morgonen så blev det inget paket på sängen idag. Ok vi tar igen det dubbelt nästa år, okeeeeej?!
När jag kom upp så väntade paket och Fiiina kortet från Min Kära.
Så jag gjorde en frukost bricka och en flaska ersättning. Så firade vi, jag och Theodor.



Jättefina paketet innehöll ett fint rosa kakfat!!! Massa Tack Love! Så nu blir det kakbjudningar framöver, haha!



Theodor har varit mer intresserad av att rulla runt och ligga på mage. Eftersom han var nyäten fick jag vända tillbaka honom, igen, igen och igen. Tillslut hittade han fossingarna. Nu har han somnat och jag ska försöka hinna göra mig klar för Dagen.

         


Ha en bra dag därute! Kram ♥

Åh vilken torsdag :-)


Idag har jag och Theodor varit på en heldag i Birsta, med Evisen och Tim.
Vi har haft en supermysig och härlig dag.
Började på Ikea med lite tittning och småshopping. Pojkarna sov mest hela tiden. Sedan passade Vi på att luncha, smarrigt! Hann surra en hel del också eftersom pojkarna T fortsatte sova. Sedan var det dags för Theodor att luncha. Travade sedan över på Birsta city. Spanade av en hel del affärer. Skulle behöva lite nytt och roligt till garderoben, men hittade inget som föll på läppen. Tiden gick otroligt fort. Var hemma igen till kl 16.
Tack för otroligt mysigt sällskap - En toppen dag! Gör Vi gärna om. Verkar ju som Theodor förstått det här med affärer och shopping. Kanske var det Tim som lärde upp han idag, får hoppas att det är så :-)

Hemma har det sedan blivit en massa pyssel och fixning. Landade precis i soffan. Har liksom gått på i ett hela dagen. Lär somna sött på lilla kudden sen. Förberett dukning och mat inför imorgon. Blir Middag för familjerna imorgon.
Blir skön avslutning på veckan. Sen är det  h e l g !!

♥ Avslutar med en bild på Mig och Lilla T när vi ligger på sängen och snackar allvar ♥




Den här dagen


Det var den här  d a g e n  för tre år sedan som Tony friade till Mig.
Betyder alltså att idag är det  ♥ F ö r l o v a r d a g e n ♥



Bjuppar på en lagomt snygg bild på oss. Det blir inte så mycket bilder på Oss nu för tiden Så det kändes som det va dags!

Hoppas Ni har en bra dag trots det väldigt gråa och blåsiga vädret.
Ta hand om Varandra ♥

Puss!

Igår blev det sol, idag...

Igår var det en lugn dag i Österroet.
Den började som alla andra dagar, nu för tiden. Theodor slår upp sina blå i samma veva som Stora T lämnar huset för jobb. Morgonbestyr, lite fix och mat. Vid 10.30 somnade LilleMan i vaggan. Jag pysslade på, tvättade och plockade. Åt lunch och väntade på att Theodor skulle vakna och göra detsamma. Men klockan gick och han vaknade inte. Så jag plockade ut solsängen tog med en bok och bara va. Minns inte när jag satte mig med en bok senast. Det va så länge sen så jag skulle behöva börja om med boken från början, insåg jag. Det va otroligt skönt där i solen, mysigt! Var in och kollade till Theodor några gånger. 14.30 vaknade han tillslut. Han måste ha varit rejält trött. Så det blev en sen lunch för honom. Sen var det nästan dags att påbörja middagen.
Efter middagen rensade jag lite bland hallonbuskarna. Näsan blev alldeles täppt efter det. Så jag plockade ihop och vi gjorde en tripp till mitt arbete... Vet inte om nästäppan berodde på allt gräsrivande eller om det var "nära döden upplevelsen" Grannen, som man aldrig ser till. Var ute och klippte gräset. För det första i bar över, hohooo och så klpper de väl gräset sisådär tre gånger per år...HaHa

En riktigt skön och avkopplande dag. Jag fick rå om Mig själv en liten. Precis det jag behövde.

     LillPrinsen i sin stol, uppladdat med massa leksaker på brickan medans föräldrarna äter.

Han gillar att få vara med vid bordet    

     Ibland startar morgonen vid 05 och då blir det en hel massa morgonmys!

Igår morses tränade vi lite på att sitta. Det är ganska jobbigt, men kul!    


Idag har jag tänkt hinna röra på fläsket medans Theodor sover. Sedan ska Vi vara ute bara. Gäller att passa på. För imorgon ska det bli regn och då får vi köra lite innepyssel. Har några halvtråkiga to do´s som jag borde ta tag i, innan det blir sommar på riktigt...

Ha en fin dag ♥

Tänkvärt



Jag hamnade framför datorn ikväll. Ikväll igen kanske man ska säga... Är inget större fan av televisionen. Så istället fastnar jag till här. Det har blivit min avkoppling, på nåt vis. Blogga lite, läsa mail, msn:a lite och så har jag några bloggar jag måste kolla av. Och vips har det gått nån timme eller tre.

Har varit sköna lediga dagar. Men det rätta ledighets humöret kan inte infinna sig. Jag känner mig helt slut, på nåt sätt. Jag skulle beskriva det som...att jag känner mig helt "tom"  Och samtidigt känner jag mig som en idiot som tar dessa orden i min mun. För jag ska väl inte klaga Jag har det så bra. Världen Finaste Theodor har kommit till Oss, det Största ♥ Jag har en Man som Jag Älskar obeskrivligt mycket, förmodligen talar Jag inte om det tillräckligt ofta ♥ Min Mamma är Världens Bästa och Hon har en FinFin Sambo ♥ Syskon och Svärisar som naturligtvis retar mig ibland, men vem har inte det, de är Toppen iaf ♥ Finns Många Fina Vänner runt Oss ♥ Ja jag skulle kunna fortsätta en stund till.
Men Ni hajjar vad jag menar...

Trots allt  d e t t a  som jag har ochs om jag faktiskt är väldigt tacksam över, tro inget annat.
Så sitter jag här och tänker på det jag  i n t e  har. Och på  D e n  Jag Saknar  så otroligt otroligt mycket.
Saknaden finns där hela tiden. Men den här tiden på året kommer den till Mig extra Mycket. Jag försöker i den här tomheten uppskatta  d e t   j a g   h a r  ännu mera.
Det är svårt - Men jag försöker. Du ska veta att jag gör så gott jag kan - Jag försöker.

Ibland behöver Vi Alla stanna upp lite i Våra uppstressade liv. Fundera på Allt Du faktiskt  h a r. Var glad för det.

♥ Ta hand om Det Ni har ♥ Tala om en extra gång för Din Vän hur mycket Den betyder.
Ge någon ett leende. Sprid Kärlek ♥



♥ Kärlek ♥


Helg mitt i veckan!


Så blev det helg, mitt i veckan typ. Skönt. Få vara Alla 3 lite grann igen, mysigt!

Idag har vi inte gjort så mycket. Allt det vanliga...
Jag har cyklat en sväng. Mamma och Torsten har hälsat på. Sen tog vi en prommis innan regnet.
Sen gjorde vi en tidig förrätt vid tre snåret. Nu har mina två Prinsar slocknat på sängen en stund. Jag tror de va lika trött båda två.
Jag ska börja greja med middagen. Sen blir det nog bara lugnt med mys i soffan. Skönt! Känner mig lite seg och behöver ta det lite lugnt känner jag.

Hoppas Ni har en Mysig fortsättning på Dagen!

         


♥ Theodor 5 Månader ♥




Ja jag tror Ni Alla förstår när jag säger att tiden går fort, för fort ibland... Jag hinner inte riktigt med.
LillPrinsen blir 5 Månader idag. Han är en stor kille med (oftast) världens härligaste humör.
Så mycket Kärlek, jag kan inte med ord beskriva All den Kärlek som finns för honom.
Älskar Mina T.

♥ Kärlek ♥

Början på veckan


Oj vad dagarna går fort.
I måndags hade vi en skön dag här hemma. Med massa  m y s  mest. Och vips hade dagen gått och T var på väg hem från jobbet. Ganska slö kväll i soffan sen, skönt! Anledningen till den lugna dagen var att Theodor vaknade 04 och Han och jag klev upp närmare 05. Då ska man  s o v a. Men liten Kille var hur pigg och glad som helst :-)

Tisdag var det lite mer fart. Jag kunde inte somna efter T åkt. Så jag klev upp och hade en morgon själv. Väldigt ovanligt. LillPrinsen sov vidare någon timme. Sen bakade jag och gjorde oss klar för dagen.
GM-Träff på Ön hos Linda. Evisen hämtade upp oss. Våran vagn fick plats hur bra som helst brevid deras. Så är det när man har stor bil :-)
Hos Linda blev det lunch, god indisk gryta. Sen packade vi oss iväg på prommis. Alla barn sov snällt. Kaffe och sockerkaka när Vi kom hem. Då vaknade barnen till en efter en och det blev lite livat ett tag, härligt!
Somvanligt när Vi ses går tiden jättefort. Strax före fem packade vi in oss i bilen igen. Jag blev avsläppt utanför hos Mamma och Torsten. Tony kom dit efter jobb och ärenden. Dags att börja planera altanbygget. Och så blev vi bjuppade på mumsig korvgryta.
Vi kom hem strax innan 20. En lång härlig dag!
Tack Alla för den!

Några bilder som Eva skickade.

             

Min kamera låg kvar i väskan hela dagen. Nästa gång ska jag va lite bättre. Evisen och Tim måste ju också va med på lite bilder!


Helgens


Igår fick Theodor prova på sin hoppgunga. Det är väl lite tidigt för honom. Men man kan ju alltid testa lite. Det där med hopp får vänta. Men gunga det va roligt. Han var lite skeptisk till en början men sen kom han loss ordentligt Sötisen!

              

Till kvällen kom Farbror Mike och Tant Maja och hälsade på. Åt och drack en massa gott. Sen blev det teve, surr och mera gotta. Lilla T trivdes som fisken med sällskapet :-) Klockan gick och vips så va alla jättetrötta.
Tack för trevlig kväll!

Imorse fick jag sovis, skönt! Sovit lite så där inatt. Väldigt ont i ryggen, hmm..
Efter frukost gick vi på prommis. Och sen har det grejjats ute resten av dagen. Har varit en lagom och skön dag, en typisk söndag skulle jag kalla den. Inte hänt nåt, men samtidigt fått lite gjort.

Theodor har lite svårt att somna när han inte har några strumpor, fötterna är väääldigt roliga och spännande.



Nä nu ska här söndags mysas - Imorgon är det ju måndag igen...

Trevlig SöndagsKväll!!

Bus Stunder


En av de nya påhitten Vi har här på dagarna är att busa i storsängen. Theodor kiknar av skratt bara man lägger ner han i sängen. Sen får han "sitta" och så antingen tippar han eller kastar sig bakåt.

         

Det är såklart hur kul som helst. Och Vi kan göra det om och om och om igen, om någon nu trodde nåt annat :-)

                                                                  

Det tar på krafterna, så Han brukar somna ganska så gott efter en ordentlig bus stund.

         


Vaknade 06.15 här idag, ungefär samma tid som alla andra dagar den här veckan. Jag gick upp med Theodor och Stora T får sova lite. Det är smurfning och teve för min del. Det är väl ungefär det man orkar. Theodor är somvanligt hur pigg som helst. Så han gymmar och snackar med fiskarna. Ja han skulle kanske dela med sig lite av sitt morgon humör.
Det börjar klia lite i ögonen nu. Så förhoppningsvis slumrar han en stund. Börjar kurra i magen här...

Härliga Fredag




Äntligen Fredag. Favoritdagen är här och vädret verkar lovande!
Första veckan med T som jobbar och jag och Lilla T har hängt hemmavid själva. Tiden går om möjligt ännu snabbare när man är själv.
Vi har haft en superbra vecka. Har inte gjort några större utsvävningar. Jag har mest fokuserat på att få in lite rutiner i våran vardag. Vilket betyder äta och sova på ungefärliga tider, varje dag. Han brukar va väldigt trött och sova sig igenom kvällarna. Men nu har mer sömn under dagen införts. Och det har gått riktigt bra! Så det är lagomt som händer. med tanke på att det fortfarande skramlar lite i kassan. Men snart så... :-)
En hel del prommisar och cykling har hunnits med också.

Idag blir det massa mer hemmafix, när Lilla T sover. Och bus och mys när han är vaken. En härlig dag med andra ord!
Vi längtar båda efter Tony Pappan. Snart är det helg och då ska vi  M Y S A  alla 3.


♥ Mysig Härlig Helg på Er Vänner ♥

DopareDagen


                              


                                                                        


                        


Här är några av presenterna som Theodor fick på DopDagen. Det blev även samlarsked, pengar, presentkort mm.
Alla presenterna var hur bra som helst och ingen den andra lik.

♥ Tack - Ni är så Snälla Söta och Goa Allihopa - Kram ♥

Mitt i veckan


Jag tror att tiden går om möjligt ännu snabbare när man är själv hemma. Förmodligen för man har att göra mest hela tiden. Trivs otroligt bra med dagarna. Har försökt att få till lite rutiner med äta och sova för LillPrinsen. Det har gått jättebra. Märker stor skillnad på honom. Nu är han ju som oftast en väldigt glad liten kille. Men från att ha varit lite trött på kvällarna och ibland lite grinig. Så har han varit som en solstråle. Och det är ju trevligt när Tony kommer hem. Jag tror att han har fått lite för lite sömn på dagarna. men som sagt nu är det lite ändring på det som gäller!

Idag vaknade Theodor första gången vid 04. Så jag har hoppat upp och ner i sängen några gånger. Stoppat i nappen och stoppat om. Vi klev upp strax efter T åkte till jobbet, dvs 06.
Sen blev det vanliga morgonbestyr innan Vi knatade iväg till BVC. Vanlig vägning och mätning idag. Theodor hade växt 1 cm och ökat 300 gram. Han har inte växt i samma takt som tidigare denna gången. Men han har ju lite att ta av så det är ju ingen fara direkt. Nästa gång, om 3 veckor är det dags för sprutor igen...
Tog lite kringel krokvägar i det härliga vädret. Hämtade sedan ut ett paket från H&M :-) och traskade hemöver.
Tror banne mig att de håller på och gräver överallt. Blir så otroligt jäkla irriterad. De gräver upp gängvägarna i Bergsåker, och det är ju inget med det. Men om folk kunde köra lugnt, näe. För det första så är det ju en arbetsplats för en del människor, det finns ingen gångbana, massor med barn cyklar och går till och från skolan och så är det väldigt mycket folk ute och går överhuvudtaget. Men varken Bussen eller Travfolket verkar förstå nånting. Här kommer man med barnvagnen, jag går nästan i diket känns det som. Då dammar ettans buss förbi, och att den kör fort det vet jag ju redan, men inte sååå fort. Sen kommer X antal gubbar som ska på lunchtrav, sen kanske vad vet jag, men det är ju ingen som helst ursäkt. Och sedan alla hästtransporter, där de flesta verkar ha en tung fot.
Ja möjligtvis har jag dragit alla över en kam. Men jag blir så otroligt irriterad på folk som kör fort. Vi bor ganska nära vägen där bussen åker, så jag är redan väldigt arg på alla busschaufförer. Min granne hade sagt till för några dagar sedan:
- Du det där gick väl inte 30?
Han svarade:
- Nä men jag sitter så högt uppe så jag ser så bra, ifall det skulle komma nåt i vägen.
På min gata finns ett dagis. Det betyder att det är väldigt många barn i farten. Runt gatan och den stora vägen där bussen kör. Visst de har staket, men..
Men det är ju många som inte tänker. Många föräldrar dammar in på gatan i närmare 190 km/h för de är sen/trött/vill hem. Men tänker man inte längre... Ja det är synd om en del människor.

Så nu har jag fått brinna loss lite på det som jagat upp mig lite...


Hoppas Ni har en Fin Mitt i veckan Dag!


Anna och Theodors Måndag


Så kom dagen. Dagen då Tony skulle börja jobba. Normalt brukar Pappan bli hemma två veckor och sedan är det Mamma och barn som hänger tillsammans på dagarna och Pappan är ute och drar in stor slanten :-)
Hos oss blev Tony arbetslös dagen innan LillPrinsen kom till världen.
Så vi har varit tillsammans alla 3 väldigt mycket mer. Väldigt skönt, lyxigt och alldeles underbart ♥
Man igår var det dags, tillbaka till verkligheten.
Tony började jobba och så kommer det nu se ut fram till september, sen får vi se vad som händer efter det.

Min och Theodors dag började samtidigt som Tonys. Hela familjen klev upp halv sex.



Han sov och gymmade lite på morgonen.      

Liten blev alldeles slut efter det och sov nästan två timmar. Under tiden hann jag cykla, duscha och göra mig klar för dagen.
Han har börjat sitta lite, väldigt kort stund, men ändå. Så roligt när man har han i soffan för då gör han sig inte illa när han välter. Men det ser ju så kul ut när han sitter där och håller i fötterna/benen och så välter han, ibland åt sidan, ibland framåt eller bakåt. Han blir inte rädd eller ledsen utan på´t igen bara :-)

         

Lunchade en hel smakportion med banangröt. Det gillar Han. Går mycket bättre med gröten än potatisen. Vet inte riktigt varför. Men men, får ta det sakta och försiktigt så kommer nog det trilla ner med ett leende snart också.

På eftermiddagen tog Vi en ordentlig prommis med vagnen. Ganska mör i benen när vi kom in igen.
Och då var det dags att börja med middagen. Ville överraska Älsklingen med middagen på bordet när han kom hem. Tror det uppskattades mycket. Vi tog det väldigt lugnt hela kvällen. Alla var ganska slut för dagen....


Theodors Nya Rum

Förra veckan gjorde vi klart Theodors rum. Han har ju inte så mycket möbler och grejer ännu. Så det ser lite kallt och tomt ut. Men nånting säger mig att dett kommer bara att säga svisch så är det fullt med grejjer där inne.
Tapeterna blev jättebra, Grabbigt och blått. Det som återstår är lite målning, återkommer med bild på det.
Min gamla bokhylla får stå kvar där inne. Passar ganska bra till honom. För leksaker, böcker, nallar och förvaring faktiskt. Det som ska in sen är en garderob. Vi har flyttat in vaggan dit. Så han sover sin lunch och middag där.
Hittade fina gardiner också. Hängde upp dom även fast de inte är färdigfållade på ändarna, men det syns ju knappt. Ser lite trevligare ut så. Ska ta tag i den biten, vilken dag som helst :-)

         


Kjell Anders Theodor

Så kom Dopare Dagen. Vi hade planerat den här dagen ganska bra i god tid. Så hela vi kunde koncentrera oss mycket på att få Theodor att äta och sova ordentligt. Lyckades ganska bra med det. Han brukar alltid somna i bilen. Men igår blev det bara en kort lur innan vi var framme vid Lögdö Bruk.

In i kyrkan och bytte om på Prinsen. Alla gäster var där och klockorna ringde.
Dopet blev precis som vi önskade. Inga kruciduller, utan enkelt men ändå personligt. Våran Präst är ju bara så söt. Hon läste en fin dikt som jag hittade - Nästan inte ett öga torrt.
Läs den!

ÄLSKADE BARN
Av: Jessica Marie Nilsson


Så kom du då till oss du älskade barn,
och grep våra hjärtan med kraft.
Med ens fick allting mera mening,
långt mer än det någonsin haft.
 
Du ler så du strålar, din själ lyser klar,
Du fångar all ömhet omkring,
små fötter och fingrar, din hud och din doft
så underbart skapat allting.
 
Ditt liv skall vi följa och finnas för dig
och dela din glädje och sorg.
När skuggorna hotar ditt solsken,
så är vi din tryggade borg.
 
Idag vill vi visa för vänner och släkt,
den gåva vi fått att bevara;
Ett barn att få älska och skydda från ont,
en lycka för stor att förklara

Kusinerna hällde upp vatten i den lilla dopfunten/skålen och tände ljus. Så fint!
Vi sjöng två psalmer som vi valt. Och så hade Maria, Prästen skrivit ett jättefint brev till Theodor, jaa Hon är Söt!
Theodor skötte sig hur bra som helst. Han hade fullt upp med att spana in de fina lamporna i kyrkan. Så han sa inte ett ord.

Vi åkte alla hem till oss där det var fika. Kakor och tårta, mums! Theodor satt i sin stol med sin Farmor och Farfar under hela fikat. Fortsatte sköta sig helt otroligt bra! Trots mycket folk och ganska varmt, som det fort och lätt blir på våran övervåning. LillPrinsen fick massor med paket. Så mycket fina presenter
- TACK ALLA VÅRA NÄRA OCH KÄRA!
Tack för att Ni var med på Theodors Dopdag och för Alla Fina presenter Han fick!
Ni är så himla Goa Allihopa - Puss!

När alla hade lämnat Stigbygeln röjde Vi allt. Plockade undan och städade lite. Vi var alla 3 ganska trötta. Liten somnade medans Vi grejjade grillat och lite annat gott! Sen var det slappning och en hel massa mys i soffan resten av kvällen.
En sån otroligt Bra Dag ♥

         

    

         




♥ K ä r l e k  ♥


Dagen innan Dopare Dagen


Idag har det varit en riktig fixar dag här hemma hos oss. Från början till slut.
Tony klev upp tidigt med Theodor idag. Och jag fick sova en stund till. Behövdes. Jag tog det tidiga passet igår och var på nåt vis "pigg" och kunde inte somna om.
Vi har plockat och förberett inför morgondagen.
Jag har hunnit med en cykel tur också. Man får liksom passa på. From måndag är det bara jag och LillPrinsen som kommer hänga tillsammans. Så då kan det bli lite si och så med tiden att hinna med såna saker.
Stora T har fått jobb några månader. Självklart hur skönt som helst att komma in helt i lite vardagsliv. Samtidigt känns det lite tråkigt att det inte blir någon semester för oss tillsammans i år heller. Nu har vi i och för sig varit hemma några månader båda två. Men det är nåt speciellt när det är sommar, eller hur. Men ingen idé att fundera så mycket över det utan bara till att köra på och hoppas vi kan ta igen lite "semester tid" senare :-)

Ikväll har vi dukat det mesta. Lite piffning imorgon bara.
Vi har provat kläder, alla 3. Grabbarnas skjortor är strykna och klara.



Jag hade helst haft en ny fin klänning till imorgon. Men jag har letat som ett tok. Har inte hittat nån som känns rätt, eller sitter rätt på min kropp. Så det fick bli en gammal en... Den blir nog alldeles säkert bra den med. Men nytt är alltid kul!

Här är tavlan som Tony fick i födelsedagspresent, utav Mig och Theodor. Vi har den i sovrummet, hur fint som helst.

         

Prinsen har legat på puffen och snackat med fiskarna en bra stund. Men nu somnade han. Han har sovit väldigt mycket de två senaste dagarna. Så jag hoppas han håller på och vilar sig i form. Så han är på ett strålande humör imorgon!




God Natt Vänner!





Besök i trädgården


I tisdags hade Vi ett litet besök i körsbärsträdet.

         

Har varit uppe med Theodor sen kl 05. Han har nu somnad om, men jag är av någon konstig anledning "pigg" eller nåt.
Finns inte så mycket att ta sig för den här tiden. Smurfa och kolla teve. Börjar redan bli lite tjatigt med nyheterna.


Hoppas Ni får en Bra Torsdag!

Fixning och Planering


Igår Tisdag blev det mycket fix och trix inför helgen, dvs Theodors dop. Har inte blivit så mycket planerat inför det eftersom Vi hade 60 års Kalaset först att planera och fixa. Försökte också hitta nåt nytt och fint i klädväg. Gick bra till Mannen men till Mig, näe. Så det får bli nån gammal trasa istället :-)
Hann få ihop en hel del steg på Birsta / Ikea / Willys sväng + prommis på eftermiddagen.
Innan middag kom Våran Präst hit. Hon är verkligen supermysig och go. Det är samma präst som vigde oss. Så hon va glad att få träffa Lilla Theodor och få känna lite på han!

Idag vaknade Vi till sol och blå himmel - Härligt!
Jag tog en ordentlig cykel sväng efter frukost. Sen var det dusch och fix. Halv tolv blev jag upphämtad för vidare färd mot Vattjom. GravidMaffian - Nu mer BarnMaffian hade dejt idag. Somvanligt super skoj och mysigt. Jätte god paj lunch följt av kaffe och kaka. Dock hann solen försvinna, typiskt. Men vi får jobba på lite fräknar nästa gång :-)
Efter middagen blev det lite plock. Sen blev det bullbak. Så nu ska det vara färdig bakat inför helgen.

Imorgon är det lite mer små fix inför dopdagen.
Och förhoppningsvis blir det några små inköp till Theodors rum. Fint blir det!


GoKväll Folket!!




Mycket ska man höra :-)


Hört i provhytten idag

- Ja jag måste komma igång och träna.
- Jaså? Ja men det behöver då inte jag.
- Inte?
- Nä jag kan äta precis vad jag vill utan att det märks.
- Jahaa.....
- Men dom säger att det kommer att bli skillnad när jag fyller 25. Efter 25 går det bara åt ett håll säger dom.
- Jaså varför det?
- Jo men dom säger det, alltså familjen.
- Mmhmmm.
- Ja alltså typ när jag blir 25. Eller när jag får barn. Efter det går det utför...

Ja vad ska man säga... Förmodligen kunde det ha varit jag för X antal år sen.
Tur man va på bra humör. När jag fick lyssna till detta samtidigt som jag ålade mig i lite olika klänningar som alla satt lite si så där... Ha Ha.

I Österroet har vi varit väldigt nyttiga idag. Jag har bytt lite gardiner. Dock inte putsat några fönster i det här vädret.
Cyklat och Pussats med Prinsarna :-)
Till kvällen åkte Grabbarns till grann kommunen och lämnade tillbaka helgens kostymer. Så nu är det färdig "Lenat" Stativet och micken är fortfarande hela och går att använda. Så jag är redo ifall T vill att jag drar några moves, HiHi!

Hoppas Ni haft en bra måndag trots väldigt ihållande regn.

Näpp nu är det dags att ge Lill Prinsen lite mat och sen kudden.

NattiNatti på Er!


60 Års Kalas

Så blev det Lördag - Och inte vilken Lördag som helst, utan dagen för Våran 60 Års Fest

Dagen började väldigt tidigt. Theodor vaknade på tok för tidigt. Men efter lite mat lyckades jag övertyga honom att mera sömn behövdes!
Efter frulle åkte Vi och lastade av en massa i Festlokalen. Sen till stan för sista minuten ärenden. Och lämna in Tonys glajjer som pajjade på Valborg (Nä det va inte alkoholen, jag trodde också det först haha)
Blev fixning av Festlokal och förberedelser hela dagen lång sedan. Hem för piffning och fixning. Hann inte helt med mig, men det kändes OK ändå.
Tony var Maverick (TopGun) och jag Lena Ph. Har inga jättebra kort på oss. Men om någon har det så får ni gärna dela med er till mig, Tack!
Kl 18 började gästerna trilla in. Och så  k u l  att (nästan) alla hade klätt ut sig. Det här med maskerad gillas!
Mingel och bål. Sen middag. Tonys Mamma hade gjort smörgåstårta, supermumsigt!
Lekar och sen kaffe och tårta. Mamma hade genom sin kontakt beställt en Timrå tårta och en Rosa fotbolls tårta :-) Så passande till oss. Som alltid jättegoda tårtor! Samma här, har inga bilder på tårtorna så om någon har det, Tack!
Man hinner som inte med sig när man ska hålla Fest, plocka, diska, mingla, umgås osv.. Så blev inte så mycket bilder som jag tänkt.
Kvällen fortsatte med paketöppning. Mingel, vin, dans.... Ja full fart!
Theodor och Tim, de minsta deltagarna skötte sig utmärkt. De somnade vid 22 rycket. Theodor vaknade inte förrän efter 02. Han fick lite mat och sen knatade jag hem med honom i vagnen. Tony kom hem en timme senare ungefär.
Vi hade superskoj, Mysigt, Trevligt.
Tack Våra Kära Vänner! Det här måste Vi göra om :-) Stor KRAM till Er Alla!

        

        

         

        

          


Ja det va lite bilder från tilställningen. Det finns fler roliga bilder, men det tar ju sån tid att ladda upp dom, suck!

Tack igen Alla Kära!

Puss På Er från Oss♥

Valborg


Sista April firade Vi som i fjol, med Eva och Fredrik. Skillnaden från förra året var att nu hade vi två små Killar med. Jag minns förra¨året väl. Vi hade ganska precis upptäckt att "Sivan" hade flyttat in. Så jag drack alkohol fritt i smyg, hehe. Och Eva körde. Hon va lite krasslig om jag inte är helt fel ute. Ett år har gått så fort och livet ser helt annorlunda ut för oss båda. Men så härligt!
Vi grillade och åt en massa gott. Tim sov sig genom hela kvällen, nästan. Lagomt till fika kom Mari Niklas och Vera. Blev lite mer gott att äta och dricka och en massa surr, trevligt!

     

Mysig Kväll Allihopa! Det får Vi göra om snart igen!

1 maj


Åh vilket väder, skönt! Som Jag har längtat efter S o l  och  v ä r m e ! !
Har liiite svårt att klä av mig till mindre kläder. Tycker alltid att det går så fort. Ena dagen polo tröja och nästa är det dags att ta fram linnet, ungefär.
Idag började morgonen 05 här. Det var Stora T´s tur att kliva upp med Theodor. Så jag lurade om några timmar.
Efter frukost gick vi på prommis i det härliga vädret. Slappade sen en stund på altanen innan vi drog ut på liten shoppingrunda och sedan till ön. Massa go fika. jordgubbar och glass hos Mamma och Torsten - Gott!!!

Ikväll har vi ätit ute och sen massa fix inför imorgon.
Ganska trött nu. Blir nog en tidig kväll. För imorgon är det Fest dags. 60 års kalas - Min och Tonys 30 års Fest. Hoppas att det blir riktigt lyckat! Synd att inte Alla kunde komma bara.
Maskerad är det och det har tisslats tasslats och fnissats. Hemligheter till höger och vänster. Men imorgon smäller det och Vi får veta vad alla har pysslat med och förberett. Själv är jag så där lagom . Hittade inget som passade direkt. Så ja vad ska jag säga... Min är lite internt skoj typ... Tony kommer att  b l i  så bra, hihi. Och Theodor ska vi bara inte prata om.
Men som sagt imorgon smäller det - Klackarna i taket Mina Vänner :-)

Ses imorgon! Ha en Skön Fredag Kväll!




RSS 2.0