Snart ledigt

En hektisk vecka börjar närma sig slutet.
Vi har hunnit med både skola och dagis.
Thilo hade Vårkonsert igår. Solen kom fram lagomt till det var dags. Alla barnen sjöng så det stod härliga till. Inte våran Son. Han slog till och somnade mitt i allt såhej. Ja sätta sig ner och sitta still är inte Thilos melodi. Sötkorv!
Theodor körde två föreställningar Astrid Lindgren konsert idag. Paradis Oscar, vilken kille! Wow galet imponerad. Han stod längst fram och kom ihåg sina repliker och pratade högt och tydligt! Fick en liten tår i ögat och tror jag växte någon cm :-)
Sen blev det raka spåret hem till lite kvällsmat innan det va dags att stoppa ner alla grabbar i sängarna.
Jag och Tony packade o plockad. Sen kröp han också på kudden. Själv har jag jobbat, in i det sista va det!
Om en timme ska jag börja väcka familjen. Dags att packa in oss i bilen.
Att vädret säger 19 grader och regn imorgon, dit vi ska, är inget jag vill tänka på nu. Vi är i alla fall lediga, lämnar vardagen för ett slag och bara får njuta och må gott!
 
Ha det fin fint, det ska vi!
 

Stocholm

Jag har tillbringat helgen i Huvudstaden. Fin vän shopping surr mat mys skratt vin lite mer shopping mat och vin. Intensiva härliga dagar. Ibland är ett avbrott från vardagens rutiner och spring precis vad vi alla behöver. Tack ❤️
Pojkarna har haft det toppenbra på hemmaplan. Mys med bara Pappan tillbringa hela dagarna i garaget i studsmattan och på cykeln. Vilken lycka. Åsså lite konfirmationsfirande för kusinen på lördag och farmor och farfar häng på söndag. 
Ja en underbar helg för alla!!!




Den trötta familjen

En vecka fylld med vardagssysslor. Jobb dagis skola fotboll kompisar och en jättetrött Thilo. Han är ute och rejsar från morgon till kväll. Vid middagstid är han helt slut. Igår somnade han 17.45. Inga långa kvällar med lilla herrn just nu. 
Jag förstår han, känner mig inte så pigg snabb eller uppåt själv...



Jag har hunnit fixa både barr och fransar. Skönt med fredag imorgon!! Jag packar väskan och åker till huvudstaden på lördag morgon. 



Vi åker med

Vi springer fram känns det som. Hinna med lite här och hinna med lite där. Samtidigt blir ingenting riktigt bra, på nåt konstigt jäkla vis. 
Jobb förra veckan. Halv åtta hos mig middag hos J. Trillade hemåt efter 02 trött och glad 😃 seg torsdag då jag överraskade mig själv med att putsa fönstren på altanen och mannen snickrade. Jorå ett litet soldäck är på plats. Här går det undan 😃 Pluspoäng till T! Fredag jobb och Birsta sväng. Barnen var hos Farmor och Farfar. Möttes av en nyklippt Thilo som varit på sitt första frisörbesök!

Lördag och dags för storebror att klippa barret. Sen utelek hela långa dagen med vänner!! Fint!

Lång lördagnatt då Thilo dragit på sig en ordentlig förkylning. Vet inte hur många gånger han och vi vaknade. 
Seg söndag med mest innelek. En vägran på fotbollsträning med tråkigt tjaffs. Söndagsbadet och middag och mer lek. Två trötta somnade strax efter 19. 
Imorgon är dagis stängt. Thilo ska hänga med farfar och vi jobba. Hej och hå, två fullspäckade veckor som kommer. Bara hålla i och ihop nu. 



Ny vecka har startat

Förra veckan avslutades med en massa jobb så jag ramlade in genom dörren på fredagkväll helt slut med middag som stod på bordet, underbart! Blev en tidig kväll då vi satt och bara gäspade ikapp. 
Lördag jobbade Tony och vi hängde hemma. Grillade och mys i soffan. Fortfarande rätt trött. 
Söndag med snabb Birsta runda. Theodor på kalas och sen åkta hela familjen iväg på Theodors fotbollsträning i regnet. 
Helgen passerade i ett swish så det känns skönt med kortare vecka och måndagen har redan nästan passerat 😃
En hel del trevligheter väntar i veckan!! Ser fram emot!



Jo det är sant

Vi VABar igen. 
Spring spring. Försöka få ihop jobb hemmaliv aktiviteter möten och sånt där man lovat för länge sen...
Tänk tänk tänk 24 dagar sen semester!!




Trevlig Valborg

Intensiv jobbvecka. Två dagar i Umeå. Tidiga morgnar, lite sömn mycket jobb. Det bästa med att åka bort är att få komma hem till pojkarna 💙 hann hem och krama på dom innan det va sovadags. Härligt!
Valborg firades med fina grannar. Grillat mys gott i glasen brasa och somvanligt tråkigt väder. 
Barnen fick somna på madrass framför teven och vi vuxna fick umgås lite utan spring fix och fladdrande öron. Trillade hemåt vid 00. Skönt att ha gångavstånd! Barnen va vaken till 21-22 men vaknade ändå Lija tidigt imorse.



RSS 2.0