KramDag i kylan


Det är kallt, riktigt kallt i Österroet, brrrrr -22,5 imorse när Vi klev upp. Det va inge mysigt alls. Försökte förklara för den Lilla att jag ville inte alls sitta på golvet och leka. Utan på en stol vid elementet. HaHa, jaa det va lite svårt och förstå. Så det blev en stund här och en stund där.
Vill mest krypa ner i sängen dra täcket över huvudet och sova en dag eller tre just nu. Har inte riktigt kommit igång för dagen. Stor kopp kaffe nu kanske det hjälper. Pojkarna leker på Theodors rum.
Theodor fick en traktor med släp, i 1 års present. Djuren på släpen låter när man trycker på dom, traktorn kan köra iväg och när man trycker på Gubben så sjunger den Old McDonald, ja ni vet - IiiiaIiiiaOooow :-)
Theodor har börjat småsjunga lite. Det låter mer Iiia Iaaaaaa. Ja sötast!

Ska kramas en hel massa med Min Lilla SötPrupp idag. För imorgon ska Vi låna ut Han. Åh... jag vet inte vad det är men det känns jobbigt på nåt vis. Jaa tramsigt förmodligen, men så känns det i Hjärtat ♥




MysMiddag i Vattjom


Vi blev bjuppade på supergod 3 rätter middag igår. Det är ju helt fantastiskt härligt att få god mat serverad med goda vänner. Vi åt, surrade, åt, surrade och avverkade några flaskor gott vin.
De små pojkarna var med till en början. Theodor somnade i resesängen vid 20 snåret och Tim nån timme efter det. De va lite oroliga båda två så vi hoppade över våran Singstar kväll, som vi hade tänkt. Blev surr från början till slut istället. Och det va minst lika trevligt!
Tack för en mysig och trevlig kväll. Vi tar en Singstar kväll i Österroet framöver!

Killarna busade och hade jättekul!




Vardag igen


Ja söndagen passerade och det blev vardag och måndag igen. Tony är hemma och är ledig med oss, så skönt!
Idag har vi varit ute och bytt lite julklappar och lite snabb shopping. Passerade även en mataffär på vägen hem.
Nu ska jag ta och hoppa upp en stund på cykeln. Känns som en mycket bra idé efter allt man stoppat i sig de sista dagarna. Ikväll väntar middag med Favvisarna i Vattjom.

Hoppas Ni har en bra dag därute - Kram till Alla!


Annandagen 2009


Vi sov över hos Tonys föräldrar efter middag och massa mys på annandagen. Vi kom hem vid mitt på dagen och sen var det softardag hela dagen lång. Ganska trötta efter en ganska sen kväll hos Svärisarna.
Vi kollade tv och en film innan det blev kudde dags.

Theodor har testat sina klappar. Bord och stolar och så ett tält. Ja det är roligt med alla nya saker :-)




Juldagen 2009

 

Igår var Vi ute och testade en av Theodors julklappar.
Det va ju jättekul, men vädret var inte det skojigaste. Lite grinigt och rått. Skönt att få krypa in i värmen och bara mysa sen resten av dagen. Vi åt god middag och sen blev det karraskål soffa och film. Helt perfekt Juldag om Ni frågar Mig!

 


Julafton 2009


Vi vaknade inte förrän närmare klockan 8 på Julaftons Morgonen, skönt!
Theodor kom ner till Våran säng och det var lite Familjemys ♥ Tomten hade visst varit förbi och fyllt på Familjens Julstrumpor. Theodor fick en blå griaff som gillades! Tony fick nödvändighets prylar i form av kallingar blev även en kalender och lite godis. Själv fick jag ett par nya örhängen :-)



Vi åt frukost och gjorde oss redo för dagen.
Först ut till Tonys föräldrar. Julgröt och skinkmacka till lunch. Theodor lekte med Farfar och försökte smita iväg till granen och klappa på julgranskulorna mest hela tiden.

Landade hos Min Mamma och Torsten lite efter Kalle start. Glögg och komma iordning för oss. Rätt mycket klappar och ganska mycket grejer, till den Lilla Söta som släpas med. Efter Kalle var det middagsdags. Vi åt nästan till Tomten kom.



Barnen fick paket och sen var det klapputdelning av övriga paket. Theodor fick öppna sina sen var det välling och jamas på för hans del. Under tiden hann alla öpnna sina klappar och var sugna på kaffe och efterrät. Efter det började jag och Tony öppnandet. Vi fick en massa braiga saker, somvanligt. Verkar som Alla hade varit väldigt snälla!

 

 


♥ Från Oss Alla Till Er Alla ♥





God Jul På Er Alla!
Hoppas Ni får sköna dagar med Nära och Kära. Ta hand om Varandra Kramas Mycket!

♥ Många Kramar från Oss ♥


Förkylning på G, eller..


Usch jag känner mig inte alls på hugget. Det började redan på söndag kväll. Lite ont i halsen och kroppen. Igår var det likadant, alltså inte sämre och det är bra. Idag känner jag mig ungefär samma, men trött i kroppen och knoppen, tungt liksom. Esbirotoxar mig för jag känner inte alls för att bli förkyld nu. Vi har de senaste åren lyckats pricka in dunder förkylning över Jul och Nyår, känns som vi gjort det och i år är det dags för en hel frisk Jul. Ja vi får hoppas i alla fall!
Theodor har varit väldigt gnällig och klängig två dagar, och jag orkar inte riktigt med.
Tur att Tony kom hem lite tidigare idag och Vi åkte till Min Morfar för att önska Han en God Jul. Hade med Massor med fika, det gillade han :-) Och små burkar med julgodis, mums!

Ikväll ska vi göra lite mera knäck och sen är det bara soffan. Vila och bli piggelin, hoppas Vi på!

Kram från Österroet!


Tack och Kram


♥ Tack Alla för att Ni var med och gjorde Theodors Första Födelsedag så Bra
Massa Kramar till Alla från en glad 1-åring ♥




Söndag - Kalas med Familjerna


Började dagen med Mys i Stor sängen. Men otålig liten klarade inte det så länge. Kan eventuellt ha varit föräldrarna som var liiite trötta och tyckte att 07 va lite för tidigt med tanke på kvällen innan :-)
Blev paket öppning på Theodors rum och lite lek med presenterna :-)

Vi hann vila oss lite innan familjerna började trilla in.
Blev en massa fika paket och lek.

 

En heldag med paket och lek från början tillslut. Theodor somnade väldigt gott på kvällen!

 


Lördag - Kalas med Kompisar

Lördag förmiddag förberedde Vi och fixade inför Kalas med Vänner.
Så roligt att några lyckades komma loss i Julstöket. Alltid trevligt att träffas med Kära och få sitta ner och surra och umgås lite.
Theodor fick såklart jättefina presenter av Dom Alla.



Paket, kakor och premiär tårtbiten. HaHa ganska skeptisk, inte alls så intressant med tårta. Klämma och känna och nåt enstaka smakprov.

På kvällskvisten kom Micke och Maja med paket. Sen styrde vi upp en Liten Julafton med allt vad det innebär, ja nästan precis allt. Mycket trevlig kväll somvanligt.


♥ Tack Alla för en mysig och skojig dag !! ♥

 


♥ Theodor 1 År ♥




Grattis Våra Fina Underbara Härliga Lilla Kille på Din Första Födelsedag!

Vi Kalasar i Österroet hela helgen.

Puss och Kram!


BarnMaffia Träff


Idag har vi haft en fullspäckad dag. Jag vaknade vid 8 rycket. Fick äta frukost alldeles ensam, det hör liksom inte alls till vanligheterna. Theodor sov länge idag. Sen gjorde jag oss klara för tripp till ön och träff med Mammor och barn. Jättemysig dag hos Linda och Filippa. Vi fick god mat och en massa gott till kaffet.
Som alltid mycket härlig dag med tjejerna och barnen :-)
Vi fick åka med snälla Eva och Tim. Kom hem på eftermiddagen och då var Mannen redan hemma. Vi grejjade lite inför helgens Kalasande.
Sen kröp hela Familjen ner i Bubblet, mysigt!
Vi nattade Theodor som var en mycket trött liten kille, eftersom han bara sovit en timme på hela dagen. Middag för de vuxna och sen kröp vi upp i soffhörnet.

Imorgon har Vi Kalas här hemma. Theodor har 1-års Kalas för Vänner. Söndag är den rätta dagen, och då kommer Familjen. Ja vi har delat upp det så det blir lagomt med främmande så man hinner träffas och vara med ALLA. Otroligt roligt att det är några som kan komma, trots julstress och allt stök innan Jul. Det blir en riktigt Mysig helg!
Och ja det känns lite i hjärtat, att Våran Lilla Pruppe har blivit så stor, och att tiden går så förbaskat fort. Konstiga känslor det där.. man vill liksom att han ska vara liten samtidigt som man vill att han ska bli lite större.. Ja nu blev det en massa gagg, men en del av er förstår nog vad jag försöker säga...



♥ KÄRLEK ♥


1 års kontroll - Godkänd

1 års kontrollen igår gick jättebra.
De klämde och kände och Theodor visade alla sina konster - Sötisen!
Han mäter nu hela 79 cm och väger 10,7 kg. Så under sitt första år har han växt 28 cm och lagt på sig 7,1 kg, inte illa. Tänk att den där lilla lilla bäbisen har blivit en liten kille :-)
Sprutorna sa han inte ett pip över. Det va väl jag som tyckte det va värst somvanligt.
Vi drog in till stan sen. Jag tog en sväng förbi jobbet, säga Hej och en kopp kaffe innan det var dags för de sista julklapparna. Rännde runt och var väldigt fokuserad för att hinna klart till kl 16.
Småsvettig men klar 16.08, så skönt!
När allting flöt så bra så passade vi på stt storhandla på vägen hem, jisses... Ja Kalas och Jul som knackar på dörren så blir det en del. Men riktigt skönt att ha det gjort. Var helt slut igår kväll när man väl landade efter middag och nattning av liten.

Projekt klappinslagning har påbörjats i em. Jag har nån förhoppning om att bli klar med detta, kanske ikväll. Naturligtvis så tog snörena slut...

Nä nu har Theodor vaknat. Dags för lite eftermiddagslek.


Härlig torsdag kväll på Er Vänner!

Lek och Snö




Vi har varit ute i snön idag. Theodor var lite skeptisk till en början. Inte lätt att röra sig med skor och tjock overall. Men efter en prommis på gatan gick det bättre.



Lite bitigt ute idag -15 i Österroet så vi stannade inte så jättelänge. Sen var det lunchdags.
Lillkillen somnade på tre röda sen. Har varit full fart här idag med massa lek, härligt!



Ett års kontroll


Jakten på klappar gick ganska bra igår faktiskt, så skönt! Har några kvar och de ska fixas idag. Gjorde en sväng förbi Babyproffsen och beställde en ny sån mugghållare/bricka till våran vagn. Den gick ju i tusen bitar när vi flög hem från Kreta. Så nu är en ny beställd. Hittade jättemycket roliga grejer där. Men vi har bestämt att vi köpt klart presenter och julklappar. De hade bla fina hängare i form av stjärnor, som skulle passa perfekt på hans rum. Fina askar/burkar/väskor. Roliga figurer som hänger i en sån lång fjäder, som man kan fästa i taket mm.

Innan vi drar till Staden ska vi på BVC. Ettårs kontroll för Liten, som snart är väldigt stoooor :-) HiHi!
Så det är väl dags att sätta lite fart här. Ska hinna med lite här hemma innan hade jag tänkt... Full fart var det.


♥ Ha en bra dag ♥


Ha en Fin Tisdag




Vet faktiskt inte varför jag känner mig så trött idag. Vi sover ju ändå ganska mycket här hemma kan jag tycka. Theodor vaknar nu för tiden runt 04 rycket. Får lite välling och somnar om till 7-8. Så man ska väl absolut inte klaga. Men ändå känner jag mig som en urvriden disktrasa. Ja efter lek och bus så är man ju på banan igen, som tur är va :-)
Idag plockar leker tvättar vi omvartannat. Finns ju alltid en hel massa att göra. Senare blir det iväg och försöka bli klar med julklappslistan.

Det snöar idag och Vi jublar över ljusare tider :-)


Ha en bra tisdag önskar jag och Prinsen ♥


Ett år tillbaka


För ett år sedan var den här dagen en mycket speciell dag. Det var "Sivans Dag" Dagen då det var beräknat att Sivan skulle komma till oss. Jag gick tillbaka och läste bloggen, hur december 2008 såg ut. När jag läser tankar och funderingar känns allting väldigt länge sedan. Men när jag tänker att jag har varit hemma från jobbandet i bra precis ett år, så vet jag inte alls vart tiden har tagit vägen. Det har gått alldeles för snabbt allting, ja det är ju egentligen somvanligt.
Så nu följer väl ett gång dagar då jag kommer tänka extra mycket på tiden för ett år sen. Japp som nästan alla andra :-) Ja det är mycket mycket speciellt. Och det kom någon mycket mycket speciellt till Oss tillslut ♥

Bilden är ungefär ett år gammal. Utflykt till Vättaberget i väntan på att Sivan skulle kika ut :-)






BakSöndag


Luciadagen har varit en heldag här hemma. En heldag bestående av bakning.
Tror vi har hållt på nästan hela dagen. Ja med avbrott för lite mat här och där. Det har blivit tre sorters kakor, knäck och pepparkakshus.



Theodor har bitvis varit med han också. Och det har varit roligt varvat med väldigt tråkigt. Han är inte riktigt i form, näe lite gnälligt.. Klias i munnen och magen är upp och ner.



Vi har ätit en supergod middag och Theodor har frissat barret lite. Nu är det välling för den lilla och sen sängen. Jag och Tony ska nog krypa ner i soffan och bara vara. Dricka lite glögg och mysa.


Skön Söndag Kväll På Er ♥


Härlig Lördag


Vi var ju som sagt barnvakt till pojkarna, fredag till lördag. Vi åt god mat och alla Grabbarna lekte en massa. Det va ganska livat här hemma ett tag. Vi avslutade kvällen med karra i soffan framför Idol. Vi var alla hur trötta som helst men klarade oss igenom hela finalen. Landade superskönt på kudden men sov lite så där.

Jag och Theodor gjorde morgon kl 7.30. Hugo kom upp och lekte med oss. Theodor blir så glad av att få vara med de större barnen. Han sitter som ett ljus och är hur nöjd som helst.
Efter frulle och mera lek blev barnen hämtade och vi åkte in till stan. Jag träffade upp Maja och pojkarna köpte lite klappar på eget håll. Jag och Fröken spanade kläder och diverse detaljer till den kommande NyårsFesten. Vi gjorde ett brejk och trillade iväg och lunchade med ett glas rött, myyyyys! Blev en massa surr och klockan sprang. Vi hann en repa till på stan innan det var dags för hemgång. Supermysig lördag eftermiddag!!!

Avslutade kvällen med god middag och soffhäng. Var ganska trötta allihopa.


Nya skor


I fredags provgick Theodor sina nya fina skor som han har fått i tidig födelsedagspresent av Farmor och Farfar. Det var lite ovant till en början och han stapplade runt här. Lite knepigt att ta sig upp när han åkte på rumpen. Men med lite träning så :-)




Trallar omkring


Igår var det ae med jobbet. Jultallrik och lite gott att dricka, Mycket trevligt att få träffa några av arbetskamraterna. Jag hade inte tänkt bli så sen.. men surr surr och klockan sprang iväg. Landade på kudden strax innan 02. Vaknade tre timmar senare då Mannen drog på jobbet. En timme senare vaknade Theodor och fick välling. Han somnade om två timmar.. Själv kunde jag inte komma till ro. Lite knackelibang i skallen snurrade jag runt runt. Men skönt under täcket!
Vi har precis lunchat och jag känner mig så där fredagsmysig och trallar omkring här hemma, lyssnar på musik och leker med Theodor. Han är på ett strålande humör idag. Magen är fortfarande lite knölig och det verkar klias som bara den i mun.

Snart blir det nog en sovstund för oss båda. Ikväll ska vi vara barnvakt så det är väl bäst man är lite mer på hugget då...


FredagsMyyys till Alla!


Mmm socker


Kolla vad jag hittade på affären igår, snacka om lycka! Hade såklart väldigt svårt att bara titta på påsen fram till fredag kväll, så jag provsmakade några, ja bara några redan igår - gott!

Mannen kom hem vid 01 efter en massa jobbande. Theodor vaknade 02. Klockan ringde 06 och den snoozades. Klockan 07 sa vi Hej och jag trynade ner mig i kudden och fick sova en timme till, en sån tur!

Är såklart väldigt seg idag efter alla turer. Halva dagen har gått och Vi har inte gjort mycket. Ikväll ska jag på aw med jobbet. Ska bli skönt att komma iväg och göra nåt annat.

 

Hoppas Ni har en Fin Torsdag, trots... Ja ni vet... :-)

 


Tack på Anna Dagen ♥


Fick fina blommor idag, fotgrafen inte den bästa..
Tack också för alla Grattis Hälsningar, olika vägar, på den Stora Stora Namnsdagen :-)

Kram Alla!

Lek och Städar Dag


Idag har vi varit bara hemmsvid. Stora T åkte till jobbet mitt i natten tidigt, suck!
Theodor vaknade strax före 06. Så han fick lite välling och sen somnade han om till 8.30, jisses! Inte så konstigt egentligen med tanke på hur lite Sweetnooosen sov igår. Tyvär hade jag väldigt svårt att komma till ro. Alldeles för mycket som snurrade. Men jag fick ligga i sängen till 8.30 i alla fall. Det va väldigt länge sen.
Sen har vi lekt och städat hela dagen. Blev lite sova för Lillen idag med då det är en väldigt gnällig ton från hans sida just nu. En till tand håller på och ploppar fram så det har varit mycket gnöl och hänga i mina byxor. Magen har också levt ett eget liv.



När Stora T kom hem en sväng åkte vi och handlade upp kylskåpet lite och sen hem för middag. Snabbt i magen för att sedan Pussa på Mannen och skicka iväg han på mera jobb, suck! JobbeliJobbJobb!

Nu ska jag ta och vila öronen och kroppen i soffan :-)

Puss ♥

Halt i backen




Bild lånad från www.st.nu


I Österroet händer det grejjer idag. Två bussar har spårat ur i halkan. Kanske för att de körde så in helsike för fort i backen, som de brukar och så lite halka på det. Ja hoppas ingen kom tillskada i alla fall OCH att de kanske lärt sig att det är en 30 sträcka i den här backen. Sällan de kör den hastigheten trots att det ligger massor med villor och ett dagis nära.
Ja så fick jag säga det jag länge velat säga angående busstrafiken och dess chaufförer. Kanske i fel sammanhang, vad vet jag...


Idag blir det Kyrkis :-)

Ny dag - Tisdag. Theodor hade väldigt svårt att komma till ro igår. Tänderna som spökar fortfarande. Ena framtanden har kommit fram och den andra är på g. Kan tänka mig att det gör lite ont. Han är inte särskilt sugen på att äta heller, varken mat eller gröt. Det är en del tjaffsande. Välling funkar alltid. Så får ta till det som utfyllnad när han äter typ halva portioner. Natten har varit lugn i alla fall, skönt! Jag har sovit som en stock.

En gladare kille idag. Har rullats bilar hela morgonen. Senare blir det kyrkis. Och sen ska vi raka spåret hem och grejja lite middag. Mamma och Torsten kommer och middagar med mig idag, när jag är ensam igen. Trevligt med middags sällskap!


 


TråkMåndag


Ja så blev det en ny grå ja genomgrå måndag. Jag tycker inte alls om att skriva och gnälla på vädret. Men nu börjar det här att ta pris i jäkla tråkighet. Grått och regnigt. Totalt mörker och man har lamporna tänd hela dagen. En liten solgnutta eller kanske lite snö för att göra tiden lite ljusare, tack!
Känner mig riktigt i oform idag. Blek, trött, ont i nacken och magen. Ja det räcker för att jag ska känna mig på sånt här uruselt humör.
Jag och Theodor har lekt med bilar här på förmiddagen. Jag jobbar på mitt bilbrummande fortfarande. Som tur är förstår han vad jag försöker med och brummar på och skrattar.
Dagen blir faktiskt hemma idag. Ja det är det där med oformen som gör att jag bara inte orkar...
Förhoppningsvis känns det hela mycket bättre imorgon.

Tony jobbar sensent ikväll. Så vi får husera fritt hela dagen.

Nä nu blir det en kopp kaffe och en Ipren. Sen morgon röjjning :-)

Kram ♥

Trögstartad dag


Har varit lite seg idag. Känns att man inte fått all den sömnen som man kanske behöver. Men det var det ju värt. Otroligt skönt att få göra nånting annat, komma iväg från hemmet en liten stund och bara vara Anna. Förr bestämde man över sin tid nästan precis som man ville hela tiden. Idag fungerar det inte riktigt så, vilket är väldigt väldigt naturligt. Jag trivs otroligt bra hemmavid med LillaPrinsen, underbart! Jag ska inte klaga på något sätt. Men ibland behöver man få vara för sig själv en liten stund :-) Så att få komma iväg med Vänner och bara vara Anna var så skönt. Få lägga tankarna på lite andra saker, prata lite strunt, lösa ett och annat världsproblem. Ja Ni förstår själva...
Härliga Härliga Kväll och Goa Goa Vänner - Puss!

Idag var det sista gången på Simmet. Theodor va lite trött då han bara sovit en gång under dagen. Men det gick bra i alla fall. Jag lät pojkarna bada själva idag och jag höll ställningarna på kanten med kameran.

Nu har den Minsta Sötingen somnat. Och jag ska nog ta och kasta ner Mig i soffan med Den Stora Sötingen, och kaaaanske kaanske kan jag hitta på någon dålig ursäkt till att få ta med en liten karra skål ner :-)


Ha en skön Söndag Kväll och ladda inför en ny vecka!


FinLördag


Igår åkte Vi iväg på en liten utflykt efter frukost. Mysigt!
Kom hem och grejjade lunch och sedan blev det lite fix av olika slag här hemma. Tony fick hockeysällskap och Vi middagade och jag hoppade genom dusch och styrde upp barr och fransar. Min Fina Vän från huvudstaden kikade förbi och vi hann med lite surr och vin - Myyyyyyys! Innan vi drog vidare till stan och TjejMys hos Lisa. Super trevlig kväll med bara massa surr, vin och lite gott att tugga på. Helt perfekt avslutning på en mycket perfekt lördag. Det blev en tur in till stan innan vi gjorde kväll. Somnade gott och vaknade första gången kl 07 då LillPrinsen vaknade. Sen sov jag vidare en liten stund.


♥ Tack för igår Tjejer - SuperHärlig Kväll - Puss och Kram ♥


Idag Träff med BarnMaff


Igår var det städ och fix dag hemma hos oss.
Efter middagen åkte vi en sväng på Ikea och köpte några julklappar till den Lilla Söta :-)
På kvällskvisten förberedde jag lite inför idag.
Det är träff med Mammor och Barn idag. Blir lunch och lite gotta a´la Jul. Känns som en mycket härlig fredag. Surra med Flickorna och Mysa.
Ikväll gissar jag på en fredag likt många andra. Middag mys karra och Idol. Ja där har Ni den :-) Lugnt och skönt! Kan tänka mig att T somnar först i soffan ikväll. Det har varit tidiga morgnar för hans del och slitigt på jobbet. Men imorgon får han sovmorgon och sen hänga hemma själv med Prinsen. Lugn och skön LördagKväll för deras del.
Själv ska jag träffa Tjejsen och dricka vin - Åh härligt!
Nä nu ska jag ta och börja röja upp lite i rövarkulan.





Fin Fredag på Er ♥


3 Månader vs 11 Månader

  

Vi köpte den här träningsoverallen till Theodor när han var typ liiiiiten. Sen fick vi en likadan i större storlek, som han kan ha nu. Så jag tänkte att jag skulle sätta Han i fåtöljen och ta ett liknande kort. Ja det va såklart lättare sagt än gjort, då den Lilla inte sitter still särskilt länge och bara vill busa.




Birsta med Vattjomisarna



Som synes är Theodor pigg och på hugget. Ja han har ju fortfarande feber, men det är inget som märks. Så idag har vi haft en dag utanför hemmet, men guuuud så sköööönt! Jag tror att vi båda tyckte det. Komma ut spana p ålite folk och göra av med lite slantar.
Vi blev upphämtade av Eva och Tim och så brummade Vi ut till Birsta. Lunchade på Ikea och surrade om allt, somvanligt :-) Sen blev det några klapp inköp. Bla till Mannen!
Theodor kraschade i vagnen när vi kom hem. Ja det är jobbigt att vara nyfiken när man befinner sig bland så mycket människor. Härlig Dag som alltid Vänner - Tack!

Nu väntar jag mest hem Stora T. Han ska göra en matinhandling på vägen hem. Sen blir det korv och potatismos, mmm riktigt mos!
Känner mig ganska trött och nöjd med dagen. Så jag gissar att det blir en kraschlandning i soffan sen.


Hoppas Ni haft en bra mitt i veckan dag!


Tack!


Tack Alla Söta som hört av sig under dagen - Fina!
Det gick jättebra hos Tant Doktorn. Hon gjorde en ordentlig genomgång av LillPrinsen. Allt såg jättebra ut, tom öronen hade läkt jättefint, det gick undan. Ett stick i fingret och grabben rörde inte en min. Ja han ska bara veta att hans Mamma avskyr det. Även om det va den minsta minsta nålen så imponerade han på mig, igen :-) Han gav "stick-tanten" ett brett smile innan vi gick tillbaka till Dr, som han också charmade, fullständigt.
Så vi fick ok hem med MVG i protokollet.
Summering, det är säkerligen tänderna som spöka och ställer till det lite. Skönt att det "bara" är det i alla fall.

Det blir en playdejt med VattjomsSötnosarna imorgon - Längtar!


Kram och Sussa Gott där ute!


Doktorn igen


Våran Lilla Sötnos är fortfarande inte piggelin. Trodde att det hade vänt i helgen. Men så idag har han feber igen. Vi hade sett fram emot att sjuk-tiden skulle vara över och kunna göra en massa den här veckan. Efter två veckor bara hemmavid så börjar man ju klättra lite lätt på väggarna. Men men Prinsen hälsa kommer ju såklart i första hand. Så idag bär det av till Dr igen.
Kanske är det pencillinet som inte funkar, eller nåt. För Han är ju hur pigg som helst annars. Leker för fullt! Fanns tendens till förkylning i förra veckan men den är som bortblåst. Upptäckte en liten tand som är på G, så kanske kan det va denna som ställer till det. Oavsett har han haft feber väldigt mycket till och från. Ja ingen idé att spekulera. Men samtidigt kan man inte låta bli då man såklart bli lite orolig av all denna feber.
Vi får se vad Dr säger i em. So long!


RSS 2.0