Pigga och glada

Sovit gott inatt. Möttes av den här morgonglada killen, vinkandes och lycklig. Bra start på dagen!
Morgonprommis energi och jobb.

Trevlig Valborg!


Vanlig måndag

Dagis hemma fika lek sova lunch mellis lek middag storhandling. Det enda annorlunda idag har väl varit att jag jobbat hemma måndag till trots. Och att Thilo plockat ur kökslådorna femhundra gånger istället för trehundra, tjohej!

Nu kvällsjobb.
Imorgon är det sista april. Vad ska ni göra?


SkönaSöndag

Sol utelek och utefix. Grillad korv cykeltur och fika. En spontantur ut, köpt nya tapeter bikini tröja och skor till mig och Theodor.
Hemmagjorda köttbullar och söndagspyssel får avsluta helgen.


LördagsMys

Storebror har somnat och vi leker. Trevlig lördag från oss!


Trött inget nytt med andra ord

Liten skrutt har varit orolig hela natten. Han har tillbringat den i vagnen och jag i soffan. Han har gnölat och stökat så gunga vagn har varit min uppgift. Jag har sovit tio minuter här och där. Vid 05 väckte jag mannen och han fick ta över och jag sov tre timmar.
Har varit seg slö och grinig idag...


Förkylt

Och feber. Trött familj idag mao. Bara minsta T som är hängig så vi låter det stanna där.
Hemmadag med prommis lek jobb och tvätt idag. Firade in helgen med grillat till middag idag! Risk för somna tidigt ikväll 😃

Hängig men glad kille hjälper till i tvättstugan.


Sol och blåst om vartannat

Först måste jag berätta att Thilo vaknade bara en endaste gång inatt, wihoo! Visst han gjorde morgon kl 05 men vad gör det när vi alla fått sova i våra sängar med endast ett lite avbrott. Hoppas det fortsätter så här nu!

Morgonprommis, jobb och lek. Hämtade hem Theodor vi cyklade till lekparken. Sen hittade Theodor en snöhög vilken lycka (?) såpbubblor och annat skoj. Vilken härlig fart vi haft idag! Å så skönt det är när snön är borta och solen värmer lite i blåsten! Mera mera...


Bra tisdag

Efter dagis och jobb hann vi med både cykeltur och utelek innan det va dags art fixa middag. Premiär för Thilo i cykelstolen, spännande grej!
Nu jobb innan jag ska försöka komma ihåg tevetitt, det här med att följa en serie är inte min grej alls.

 


Cykla

Måndag är jobba på kontoret dagen. Jag premiär cyklade och det känns i hela kroppen, vältränad? Icke!
Det bästa är att komma hem till tre glada killar! Den minsta somnade i min famn efter välling, mys! Satt kvar och snusade lite extra på MysGrodan!


Helgen susat förbi

Vi har hunnit fira svärmor varit ute en hel del Theodor lekt med en kompis och så lite hemmapyssel. Å så va helgen slut ja..


Torsdag

Hemmadag, varvar jobb med lek och pyssel med lilla apan. Idag har han lärt sig att klättra upp på köksstolen och sen vidare på bordet, bra där...


❤ Grattis Till Mannen ❤

Idag fyller Mannen, Kärleken, Stora T år! Jag och pojkarna sjöng och det blev paketöppning i sängen. Frukosten stod uppdukad i köket. Ikväll äter vi god middag och efterrätt tillsammans, jag och dom Tre T'na.

❤ Grattis Älskling på Din Dag! LoveU ❤


Mina dagar hemma

Vakna tidigt, frulle, fixa barn, storebror till dagis, greja hemma, liten sova, jobba tre timmar, lunch, tradera, mellis, hämta Theodor, lek ute, greja middag, bada barnen, lek, kvällsfika, jobba två timmar, landa i soffan en stund...


Kalashelg

I helgen har det varit lite kalas. Theodor var på 5-års kalas på lördagen och på söndagen hade vi lite Kalas i förskott för Pappan i huset.
Och swisch så va det jobb måndag igen 😃


Nytt Uppdrag

Chefen ringde och jag har fått ett nytt uppdrag, blir spännande, tror jag 😃 Det är ganska stort och går av stapeln i oktober. Gäller att bygga upp tron på mig själv lite grann. Att varit borta från jobbandet i ett år gör att det ibland känns lite svårt, på nåt vis.
Roligt i alla fall!
Glad Fredag i solen!

Jag kan...


Bättre

Inge mer kräka, sen igår morse. Nu håller vi i oss att det fortsätter så här!
Full fart på pojkarna idag, jag har mest agerat lektant. Fattar inte hur de bara orkar.. Jag är helt slut!




Bacilljävlar helt enkelt

Igår morse möttes jag av en lapp på dagis, Magsjukan på avd röd tisdag morgon. Jag hade helst tagit med mig T och gått hem igen. Men jag såg diskussionen framför mig, omöjligt uppdrag. Så jag lämnade honom iaf och tänkte att han måste ju faktiskt inte bli sjuk varje gång det cirkulerar nåt. Med tanke på rubriken så förstår väl alla... Att inatt kom magsjukan på besök på Stigbygelv. Fy usch och blä. Det är faktiskt bland det äckligaste, hua!
Jo, sa jag att jag längtar till sommaren 😉

God Kväll...


Mysigaste stunden

På hela dagen är precis just nu ❤ Åh Min LillPrins ❤ Myys!


Jobb och full fart

Ny vecka ny dag på kontoret avklarat. Tiden hemma går åt till att ta hand om de små och hinna jobba därimellan. Det är den nya vardagen som vi snart kommit oss in i hoppas jag.

Fick blommor igår, trevligt på jobbet 😃

Imorgon BVC ettårskontroll sen ska jag klämma in så mycket jobba som möjligt så vi kan ha en ledig dag på fredag. Blir lite bak och pyssel. Theodor ska på Prinsesskalas på lördag och på söndag firar vi Mannen Min i förskott.


Klättra

Så är vi där igen, den lilla apan han är överallt. Det gäller att va med, hela tiden...
Senaste upptågen..


Jobb

Idag va jag tillbaka vid skrivbordet på Atea kontoret. Det är helt otroligt va hjärnan har kopplat ner under det här året. Dagen har gått fort och jag va mycket nöjd när jag loggade ut kl 17. Dagen får mycket godkänt. Nu har jag en hel del att ta tag i. Jobba jobba jooooobba 😃


Annandagpåsk

Hemma ute i solen. Riktigt skönt där man hittar lite lä. Thilo sover i vagnen och Theodor har tagit fram cykeln och sparkcykeln!


Påskdagen

Ute med Vänner vid Hulistugan. Barnen åkte skidor och pulka omvartannat. Fika och mys i solen!
Gomiddag och film fick avsluta dagen.


Påskafton

Träffade Mormor och Torsten sen middag hos Svärisarna. Trötta barn så vi landade hemma i soffan vid 20 rycket.


Långfredagen

Petra och Göran kom och middagade med Oss. När barnen somnat blev det en och annan drink surr och sommarplaner!
Härligt!


RSS 2.0