Rita hage

En sak är säker, det är helt omöjligt att vara överallt. När jag är ensam med grabbarna så är det full fart från början till slut. När jag ammar Thilo brukar Theodor se på teve eller leka med mot vid min sida. Idag gick han iväg och skulle "göra en sak" Ok. När jag matat klart visar han mig vad han gjort.
- Titta Mamma jag har ritat en hage.
Jajamen visst har han ritat upp en hage med tuschpennorna på vardagsrumsparketten. Fiiiiiint! Sen har han "halkat" iväg in på mattan också, med pennorna. Ja vi har varit förskonad med bus från den lilla herrn. Det kommer väl alltid nåt nån gång. Vi har tagit ett litet snack på en alldeles lagom nivå, med den stora lilla!


Till stan

Idag åkte jag och Thilo till stan. Mötte upp Maja och Valle. Strosade och lunchade innan det va dags för dagis hämtning.
Nu slapp i soffan. Huvudvärk och frusen. Sommaren kom gärna tillbaka!
Imorgon fredag, igen, härligt!


BVC med Boysen

Idag kom en kollega hit och lunchade och vi surrade ikapp lite tid.
Sen hämtade vi hem Storebror för mellis och lite mys. Sen åkte vi bussen till BVC. Väga och mäta Thilo. Lillkillen växer finfint. 61 cm lång (Han har alltså växt 4 cm sen sist, inte konstigt att han ylar en del ibland) vikten ligger på 5555 g, perfekt det! Sen blev det bussen hem igen och Theodor va nöjd med det!


En födelsedag har passerat

Ja Min Födelsedag har susat förbi oss, igår närmare bestämt.
Hade en bra dag på alla sätt och vis. Fick fina presenter, bara sånt jag önskat, fint det! Tack Familjen för igår ❤


Bullbak

Ja vid nåt svagt tillfälle pratade jag om att vi skulle baka bullar idag. Jag va inte alls riktigt på rätt humör för det, men inte nåt att fundera på. Bara och ge sig på't. Det blev en riktig heldags aktivitet när man ska försöka tajma allting, vilket jag såklart lyckades så där med. Kan väl säga att båda barnen har varit med och bakat. Nu är jag trött! Men 70 bullar gladare 😃


Morsdag❤

Firade Mammor hela dagen.
Jag fick paket på morgonen. Sen åkte bi till min Mamms och fikade och avslutade med middag hos Svärmor. Landade hemma senare än vad som va tänkt. Perfekt det med två supertrötta barn. En heldag blev det!


Saga

Theodor har varit på Norra med kusin, farmor och farfar idag. Innan han åkte ville han ha klart att de skulle köra hem han sen. Ja sa vi du ska komma hem sen. Då svarar han:
- Va bra då ska jag komma hem och Älska Er! ❤
Sen har han lekt ned granntjejen till det va sängtajm. Theodor till Tony när de läste saga ikväll:
- Pappa måste du läsa så högt, jag kan inte sova.
Sötunge! Love U ❤


Hur mycket kan man hinna

Idag har vi hunnit med hur mycket som helst. Bytt altandörr, putsat fönster, bytt gardiner, långpromm och så allt det vardagliga snurret. Ska landa i soffan med ett stort glas vatten och lite godis nu. Känner mig nöjd för idag.


Thilo 2 månader

LillPrinsen blir två månader idag. Oj oj vad tiden går. Det firar vi med en riktigt varm och solig dag. Thilo sover och jag och Theodor äter frukt och dricker bubbelvatten på altanen. Känner mig nästan lite yr i knoppen idag. Har fått sova riktigt bra inatt och det är man ju inte helt van😃 härligt!
Mot studsmattan.
Trevlig fredag mina vänner!!


Vårkonsert

Idag fick Theodor gå 11-16 då det var dags för Vårkonsert kl 16. Massor med sång, sol, glada barn och föräldrar och picknickfiltar, härligt. Vi gick hem och åt middag på altanen i solen!
Jag har hunnit med prommis, fix, Thilomys och solstol. Ikväll hann vi med lite tvätt och städ också.
En bra dag men nu känner jag mig helt slut.
Tidig kväll ikväll tror jag, imorgon är det fredag för hela slanten. Verkar som vädret ska bli strålande, och mannen jobbar halvdag.

Mina Små Älsklingar imorse innan dagis ❤


Ny canvas

Nu har vi gjort en canvas på Thilo med. Nu finns båda pojkarna på väggen i sovrummet. Supernöjd!


Mitt i veckan - Häng i stan

Idag åkte jag och Thilo in till stan. Lite shopping, lunch och surr med Evisen. Sen blev det raka spåret hem och hämta hem stora killen från dagis. Så skönt med sol☀man blir ju så glad. Men jobbigt när man kikar igenom sommargarderoben och det mesta är för litet, suck!
Jaja mer sol och mer humör upp. Nu blir det slappt i soffan med nybadad Thilo Prins!


Lång dag

Thilo har inte varit på sitt bästa humör idag. Vaken och lite skrik kalas hela fm. Packade oss iväg på långprommis i vagnen är han alltid nöjd. Hämtade storebror och packade fika och gick till lekparken. Härligt väder! Knatade hemåt när liten sa till.
Nu är middagen klar och vi väntar på Pappan❤


Måndag - ute hela dagen

Idag har vi varit ute nästan hela dagen. Spelat hockey, hoppat studsmatta, sandlådan, cyklat, varit till lekplatsen, sparkat fotboll mm. Full fart helt enkelt. Man blir lycklig av sol och lite värme som verkar vara på gång.

Nu ska jag ta fram matlådorna och mysa ner mig i soffan med Thilo till lite fotboll.

God kväll på er!


Eftermiddagspyssel

Efter fix inne och en tur ut med Farmor och Farfar blev det pyssel. Rymdraketer, roligt tyckte Theodor och även Mamman 😃


Sommarfrillan klar!

Tony och Theodor har grejar sommarfrisyren idag. Så nu väntar vi bara på lite värme☀


Lördagsmys

Liten kille är med och myser. Den större somnade före kl 19. Ja vaknar man halv sex på morgonen så...
Har varit och köpt en mörkläggningsgardin till Theodors rum idag. Nu ska det banne mig sovas, väl:)


Lördagsfix

Idag har vi gjort en liten inköpsturne, jag behöver väl inte säga vart. En del fix både ute och inne efter det. Theodor vill väldigt gärna hjälpa till, duktig kille!!


Full rulle

Har varit full aktivitet senaste dagarna.
Middagar med Fina Vänner, familjemys, lek med kompisar, shopping, fix hemma ja en massa sånt. Har varit riktigt härliga dagar. Lite mer solsken så skulle jag va helt nöjd :)


Smile!!

Inte lätt att fånga de små smilen på bild, men nästan:) Goa Thilo!!


Helgens innehåll


Redan söndag kväll. Vill inte måndag redan imorgon.

Våran helg har varit bra, men såklart gått lite för fort. Åh vad jag längtar efter Sommar och Semester, så vi får vara tillsammans Allihopa lite längre!
Igår Lördag hann vi med två Kalas. 40 och 36 års Kalas. Inte illa pinkat. Kom hem med två övertrötta barn som somnade på tok för sent. Vi önskade att kanske kanske kunde de innebära att de kunde sova lite mer och längre imorse, men icke. Det blev tvärtom. 05.30 tyckte Theodor att det va morgon. Och att övertala han att somna om, näe! Så söndagen har liksom varit lång på nåt sätt med en hel del duster och småtjaffs. En trött 3 åring, jag behöver knappast säga mer. Han däckade i soffan strax efter 18, då orkade han inte mera.
Vi har i alla fall hunnit med både film, bakat, lekt och busat ute och träffat Brodern med Familj. Nu ikväll har jag bara slöat i soffan med Thilo på magen - Mys!

Blir sikte mot sängen alldeles snart. Som sagt Måndag och Läkarbesök med Thilo står på agendan.


Freeeedag

Helt galet va dagarna rasar förbi.
Idag har Vi varit på mitt jobb och visat upp Lillebror. Gofika och massa presenter, mycket trevligt även om det fanns några MEN!

Nu är det Nicke Nyfiken och hela familjen slöar i soffan! Jag har siktat in mig på soffmys delux ikväll! Laddar inför morgondagens stora kalasdag.

God Kväll!


Hopp och Bus

Det blev ju jättefint väder idag på em. Vi passade på att ta mellis ute. Sen massa hopp och bus i studsmattan. Lillebror sov så jag fick rå om min stora kille ordentligt en stund! Underbart!


Eftermiddagshäng

Vi har mysfikat i soffan jag och Spindelmannen. Lillebror hänger i Björnen, där gillar han att vara och sover gott!
Kolla jag har lyckats med en sak idag i alla fall, lite färg på brynen, fint det :)


Godmorgon!

Theodor är mycket noga med att säga både Godmorgon och Godnatt till Thilo. Igår klappade han mig på kinden och sen på Thilo och säger:
- Mamma, Thilo är min bästa kompis!
Ja man får va glad så länge det sitter i:)


Sol mera Sol


Härligt väder idag, hoppas detta kan hålla i sig nu! Jag blir ju så mycket goare oh gladare av lite sol!
Matning, sov och fix står på agendan idag medans Storkillen är på dagis. Det är ungefär vad man hinner med.
Sen brukar jag göra klart mellis som vi kan äta ute. Idag ska Vi gå till lekparken är det bestämt. Så vi tar med mellis dit och förhoppningsvis är solen kvar.
Vid 13 pluggar jag in musik och tar en prommis!

Hoppas Du njuter av dagen!

Städning pågår

Theodor städar sitt rum. Låter lovande men nånting säger mig att det kommer spåra snart. Annars är det liksom måndag idag. Trött då vi varit fyra stycken i sängen inatt. Theodor är hostig och väldigt snorig och Thilo kräkbäbis träffade sängen inatt och hade lite svårt att komma till ro.
Men va fasen vi sov till 06 sängkläderna är tvättade frullen intagen och vi har kollat på en film OCH solen skiner. Det här blir en bra dag:)


Helgen

Lördagen innehöll lite shopping, kalas för V och E, fotboll, god middag och hockey. Jag landade ganska tidigt på kudden, ja som alla andra dagar med andra ord:)

Söndag fick jag sovmorgon. Thilo mys till strax efter 9. Kände mig alldeles vimmelkantig av allt sova:)
Lek fix och trix här hemma och träffat Farmorn och Farfarn.
Nu myser vi i soffan till Lejonkungen.
Dags att börja ladda för en ny vecka.

Kramen!


Mooot Helgen

Jag behöver väl inte nämna att natten varit lång, igen;) Känner mig trots allt lite piggare, tror jag!
Tråkväder så vi är bara inne idag. Har en fungerande teve igen, eller alla kanaler är tillbaka, så Theodor har velat kolla en del, känns ok en dag som denna. Thilo är somvanligt hungrig och vill vara nära nära. Det känns i ryggen efter allt bärande, så ska bli skönt med helg och ha Mannen hemma!
Ikväll är jag definitivt värd lite karra!!

Önskar Er en Trevlig Helg!


Torsdag




Nu ska jag proppa lite musik i öronen och ta med den här snygga killen på en prommis.
Mellis är fixat, så hämtar vi Storebror på vägen hem och tar mellis i solen (och blåsten)
Redan torsdag - Jag önskar en Härlig fredag imorgon. Med lite mindre trötta ögonlock och lite mer energi, och sen en massa mys på det ♥


Ok lite bättre

Eftermiddagen tog sig lite. Thilo somnade jag fick njuta av fika i solen och spela fotboll med Theodor. Vi gick in lagomt till att börja med middagsfixet. Frisk luft lek och funderingar med en 3 åring kan göra susen :)


Näe


Idag är det bara en halvbra dag.
Alldeles för lite sömn inatt, en liten som inte alls vill idag. Humöret har varit bättre. Ja vad säger man..
Är det natten snart? :-) Eller imorgon är en annan dag :-)

Puss på er!


Första Maj

Sovmorgon imorse, om man kan kalla det sovis när man är vaken med två timmars intervaller hela natten:) men jo det känns faktiskt som så, skönt!
Hade fina vänner på middag igår, supergod mat, härligt häng i flera timmar. Skönt när man kan göra just ingenting men ändå ha så trevligt:) Tack Hörni!
Jag har parkerat mig i solen, minsta T sover, mellan och stora snickrar. Ja jag har det rätt bra där jag sitter just nu!


RSS 2.0