Fredag och helg igen


Halvstökig natt inatt igen. Theodor är väldigt förkyld i näsan. Snörvel, han låter som en halv traktor där borta i sängen. Så efter 4 timmar blev det försök ett till lite näsdroppar, som följdes ganska snart av försök två, efter det somnade Han om, men trumpetade fortfarande. Så det tog en bra stund innan Vi somnade om.
Vi vaknade vid 7 och sen var det morgon mys hela familjen, hör inte till vanligheterna - Mojsigt!
Frullade och gjorde oss klara, packade ihop och 9.30 var Vi på väg till grannkomunnen. Theodors stor kusiner spelar MittNorden Cup i dagarna. Så vi var där och hejade. Theodor åt och sov mest. Skönt det eftersom han hade en skvätt feber. Var hemma igen till middagstid. Riktig sommarmiddag idag, sill och potatis.

Nu ska Theodor sova och här blir det slappa i soffan och kolla teve. Ganska trött efter dagen.
Imorgon startar Vi dagen tidigt igen. Och ska försöka packa Oss iväg i tid, det beror lite på hur Liten mår och hur vädret är. Men tanken är att Vi ska åka iväg och fiska, återkommer hur det går :-)

Hoppas Ni varit ute njutit dagen ordentligt nu när vädret är helt ok, typiskt Sverige sommrigt.

Trevlig Helg!

Onsdag - Torsdag - Rapport


Gårdagen var ganska lugn här hemma i Eastrow. Eftersom Stora T var och snickrade så var det bara jag och Lilla T. Han sov ganska bra efter lunch. Och då passade jag på med lite Anna-tid. Låg i solstolen och pratade i telefon, slappt och skönt! På eftermiddagen drog jag med Theodor i vagnen upp till hallonbuskarna. Enkelt att ha Han med och Han blev trött ganska fort. Så då rullade jag ner vagnen och Han somnade nästan på en gång och sov två timmar. Inte så konstigt för Han sov ju väldigt lite på natten, och så hade Han lite feber.
Natten inatt har också varit så där. Han har svårt att komma till ro och far omkring i sängen och snackar och har sig, herrejösses som Han grejar.

Dagen idag startade jättebra och har fortsatt sån. Theodor har varit på bra humör och ingen feber.
Så Vi åkte ut till Släda och latade Oss lite på filten och myste!



På vägen hem blev det lite små ärenden i Birsta.
God middag på altanen och en massa Bus med Theodor. Nu ska Han sova och Vi ska slöa i soffan med nåt gott och film.



Vi busade på sängen så Han skrattade så jag började skratta så tårarna rann. Han är för Härlig GoPrinsen Våran!

Trött efter en lång natt


Har inte upptäckt några tänder. Men nånting är inte riktigt som det ska med Lilleman.
Precis när vi skulle krypa på kudden igår så vaknade han. Tjöt och var ledsen. Bar omkring på LillKillen och försökte trösta, men det va störtomöjligt. Han fick en flaska välling tillslut, eftersom Han ätit dåligt under dagen. Den slank ner men han fortsatte med sitt tjutande. Vi bäddade ner Han i Våran säng och det blev klappa på magen, stryka på ryggen och smeka i pannan. Efter en halvtimme sov Han. Men vaknade 3 timmar senare och var väldigt orolig. Det blev blöjbyte och feber koll. Sen somnade Vi om någon timme. Men vid 5 ville Han inte mer. Vi testade det mesta, men näe, missnöjd Liten. Vid 7 tog Tony en prommis med vagnen. Han somnade men vaknade ganska omgående efter de kom hem. Efter några om och men sover Han nu igen, och har gjort i en halvtimme. Han är helt slut efter en jobbig natt och väldigt orolig.
Ja blir en hemma dag här. Får se om jag kommer mig ut lite i solen. Borde kanske smyg sova lite nu :-)

Ha en bra dag ♥

T som i Tisdag och Tänder


Åh andra natten på raken som Theodor sov som en stock, utan att ens säga ett litet pip före klockan 06.30 - Fatta va skönt det är med sammanhängande sömn. Jag har ju varit alldeles vimmelkantig för jag fått så mycket sömn, tror jag. Jag tror dock inte att detta kommer att upprepas en till natt. Näe, för LillKillen tog en hel timme på sig att somna ikväll. Har blivit lite si och så med både mat och sova idag. det är nog fler tänder som spökar. Stackars liten, otröstlig och orolig. Men nu sover Han i alla fall och här lutar Vi oss tillbaka i soffan. Tony med en bok och jag med bloggning. Lagomt slappt :-)

Dagen annars har bjudit på Birsta runda. Ikea och lite smått och gott. Blev tom en lurre där.
Sen fylla på kylskåp och ett försök till att handla färg och annat smått och gott till vårat Fix som är på G. Men kö och en jä..la tid att få fram grejjer, så Vi vände och åkte hemåt istället.

Blev en god middag, Kyckling med en dressing på soltorkad tomat, parmesan, vitlök och annat gott, mumma! Ett glas vitt till, men har man lite semester och Mys så har man!

Imorgon blir det slappt för Mig och Theodor, efter dagens hårda dag kan det nog behövas, i alla fall för den Lilla.
Tony ska snickra. Så det blir FamiljeMys till kvällen istället.

Hoppas på en lite bättre dag imorgon. Vi har ju som plan att flytta över Theodor till Hans rum under semestern. Men det är lite fix först och sen vill jag att han ska vara i lite bättre form, GosKnoppen :-)




Härliga Dagar med Vänner från Söder

Här kommer en liten resumé på vad Vi har haft för Oss sen sist.
I torsdags em kom Våra Vänner från söder. Vi har turistat omkring i Våra hemma trakter, hör inte till vanligheterna, känner att Vi är alldeles för dålig på det. Så det ska bli mer av den varan.


I fredags åkte Vi till Vättaberget. Det var 20 grader ute så väldigt behagligt. Regnet hängde i luften, men vad gör väl det. Vädret ska inte hindra. Picknick packades och Vi hade en superhärlig dag!



På vägen hem åkte Vi förbi Gårdsbutiken i Timrå. Jag har aldrig varit där. Kan inte förstå riktigt varför. Blir fler besök där ute, helt klart!




Theodor har haft en kompis i dagarna som har tagit hand om Honom så bra. Han är lite väl nyfiken ibland :-)
Har upptäck handen lite till och man kan använda den till massor - Bla vinka, men inte på beställning, bara när jag vill :-)


Lördag åkte vil till Norra berget. Lek för Lilla Sessan. Mys och umgås och fika. Jag har nästan aldrig varit på norra, och jag förstår faktiskt inte riktigt varför. Här har Vi en ny favvo. Strosa omkring och ta en fika bara. hur mysigt som helst.





Igår söndag gjorde Vi stan. Vilket var ett väldigt smart drag. Nästan inte en kotte i stan. Vi kunde traska runt i Vår egna Lilla takt och sen få ett bord för två familjer med barnvagn utan problem.
Avslutade Kvällen med grill och fika i solen, nyplockade hallon och glass, mumma!



Har ätit en massa god mat. Druckit gott och umgåtts med Våra Vänner. Tiden har gått fort. Vi har haft det bra och vad mycket saker man faktiskt kan hitta på här hemma bara!




Imorse åkte dom mot Söder igen. Och Vi har röjt upp här hemma, städat och tvättat. Kvällen blev det kalas i grannkommunen då Gunnar, Pappa/Farfarn fyllde år. Middag och familje och släkt häng. Nu är det slapp i soffan och funderingar på vad Vi ska hitta på under de lediga dagarna tillsammans. Vi har i alla fall kommit fram till en sak. Inga större måsten utan ta det lugnt och vara tillsammans är det viktiga ♥

Natti Natti Vänner!

Torsdag och idag blir det finbesök


Idag har jag grejat och donat mest hela dagen. Theodor med, fast på sitt egna lilla vis. Jag har plockat, städat, bakat och förberett för Vårat främmande som kommer hela vägen från Skåne :-)
Theodor han har tjoat, grejat och stökat, dvs inte sovit, inte velat bli lämnad för en sekund. Så mellan alla göra så har jag burit 9 kg pojke och sjungit och pratat och klappat och vaggat. Ja han lyckades somna en stund tillslut.
Har precis bytt kläder två gånger på 5 minuter. Japp lurren gjorde återbesök. Ser ut som att det blir ett till byte snart. För nu kör han bil med hela kroppen, mm mest med munnen - brrrrrrrrrrrrrrrrrr...
Ja han  ä r   s ö t ! !

Nu är främmandet snart på plats och det är dags för mig att bege mig mot köket. Förhoppningsvis är Mannen på väg hem och hjälper till lite nu. För nu är jag ganska trött och har väldans ont i ryggen. Ett glas vin eller två kommer att göra susen :-)

Blir kanske lite tomt här, men jag kommer tillbaka :-)

Kramar ♥

Full fart mitt i veckan




Här är bilder efter badet för nån timme sen.
Theodor blir så glad av vatten och ikväll tror jag det va så skönt för Han var alldeles kokhet efter allt bus som Vi hade för oss på lekfilten. HaHa! Ja Vi skrattade och härjade som bara den. Förmodligen därför Han somnade nästan på en gång efter jag Pussat Han God Natt.

Dagen här idag har varit sång, musik och lek.
Theodor sov middag 2 ½ timme och då passade jag på och städa, vika tvätt och plocka iordning och undan massa skrot som är framme. Har städat ur städskåpet och fått ordning i köket. Känns skönt. Det är en sån där grej som Vi pratat om att göra sen i vintras. Det ska bara komma över en, de där to do´sen, och så gör man det. Att bestämma "imorgon ska jag göra det och det" är inte min melodi.
Han en sväng i trädgården också. Upptäckte att de röda vinbären är mogna och hallonen på g. Så jag plockade lite vinbär till Mamma. Imorgon kanske jag brottar mig in bland hallonbuskarna. Har bara provsmakat dom idag :-) Ser ut att bli väldigt mycket hallon i år igen. Jag tror jag ska sätta mig med blendern och göra hallondrinkar en hel dag framöver. Ja just det, en hel drink dag skulle vi ha va :-)
Grejjade middag till Stora T kom hem. Köttisar, potatismos (riktigt såklart) och brunsås. Mumma!
Han åkte vidare för att snickra och jag och Lilla T har rensat lite i trädgårdslandet, plockat och vattnat lite på blommorna ute.
Ja en heldag skulle man kunna säga. Nu har jag landat i soffan och tycker att jag har gjort mig förtjänt av nånting gott, vet bara inte vad det ska bli. Har helt bommat att dricka kaffe idag. Kanske ska ta mig en kopp och en choklad bit. Ja det får det bli.

Go Kväll Vänner!

Trevlig Tisdag - Idag städar Vi


Trevlig Kväll igår. Landade strax efter 17 i Vattjom. Vi grillade och åt massa gott. Både efterrätt och godis.
Massa surr, som alltid :-) och Barnen fick en sommarpresent av Söta Linda och familjen.

         

Klockan 22 styrde Vi hemöver. Ja, är det arbetsdag så är det.

Här är det städdag idag. Jajamensan! Det väntas främmande imorgon så hemmet behöver en liten genomgång innan dess :-)

Jag hoppas alla semesterfirare får lite SOL på sig idag - Njut av dagen och Må så Gott!

Tisdagskortis


Efter lite stök natt tog vi sovis till halv nio imorse, skönt!
Sen har det varut leka av och vips var det lunch.
Theodor sover nu middag. Och jag har hunnit cykla och förberett lite matigt inför kvällen. Det blir grillning i Vattjom med BarnMaffian. Idag ska hela familjerna träffas, dvs Papporna kommer med, trevligt! Ja det passar ju bra då alla har semester och man vill ju vara tillsammans.
Vi åker direkt när Tony kommit hem. Sen får Vi se när Vi gör kväll. Arbetsdag för vissa imorgon. Och sömnen behövs när det är jobbande till höger och vänster.

Näpp nu ska jag kasta mig i duschen, medans liten fortfarande sover.
Ha en bra dag - Det regnar inte idag - Imorgon lovas det SOL - Det är sommar och semester (för många) - Njut!

Kram♥

♥ Theodor 7 Månader ♥



Idag blir Våran Prins 7 månader. Konstaterar vad tiden går fort, månaderna rullar på och vad mycket han lär sig hela tiden. Jag nuter otroligt av att få vara hemma med honom. Och göra massor och ibland ingenting tillsammans.
Det blir mindre och mindre sova om dagarna. Fortfarande olika hur mycket, beror på dagsformen.
Han är jätteduktig på att leka själv på mattan. Han sitter stadigt utan stöd sen en månad. Han sträcker sig efter saker och kan "återgå" till sittande ställning utan att tippa. Ligger han på mage så ålar han runt runt medurs. Ibland får han bra grepp på golvet och kan förflytta sig en liten bit, men det är jobbigt att dra sig fram med händerna. Han står på alla fyra men har inte kommit på hur man gör sen.
Snacket har övergått till daddadadada, eller papapapapapapaaaa, mmmmmmmmmm eller mamamamamama. Så visst vill man tolka det som han säger mamma pappa :-) HiHi!
Ja, jag är så glad att den här Underbara Killen kom till just Oss ♥

Söndag till måndag


Seg start på Våran Söndag. Theodor snörvlade halva natten och stökade på. Så det blev några upp och stoppa i nappen och gunga avbrott i sömnen. Ja sammanhängande sömn vadå...
Lillen hade feber så Vi tog det lugnt på förmiddagen.
Efter lunch och sovning åkte Vi ut till Ön. Blev fika med hela familjen och sen byggdes det på altanen. Jag, Mamma och Theodor höll ställningarna inne. Sen blev vi bjuppade på jättegod middag, tack! Avslutades med jordgubbar!
På vägen hem blev det en avstickare till grannkommunen och Svärisarna. De ska låna Våran bil några dagar. Så vi bytte och sa Hej till Alla där.
Kom hem lite sent och det blev marsch i säng för den Lilla. Vi stannade uppe och kollade teve en stund. Alltid skönt att få landa lite innan man ska krypa ner på kudden.
Inatt har det blivit ännu mindre sömn. Tony har nog delat med sig av sin förkylning till Lilla T. Men det är bara när han ska sova som det märks. Annars är han pigg och glad, så där somvanligt.
Idag har vi inga planer. Det är grått och lite trist och regnet öser ner. Ja... en innedag. Kanske ska jag ta tagi den där högen med kort som vi har framkallat. Ja, får fundera på det.

Bra start på veckan :-)


Träff med Liten idag middag


Ja det är lördag kl är 10 och vi har fikat frulle, plockat, bäddat rent, tvättat, förberet lite inflr kvällens middag och diskat. Full fart är det som gäller nu för tiden.
Har sovit väldigt dåligt i natt. Både Lilla och Stora T har snurrat runt runt och haft sig. Den Lilla drömmer väl mest och den Stora är förkyld. Den Stora har åkt iväg på jobb. Så det är jag och den Lilla som huserar runt här idag. Vi har en del att greja med idag. Ikväll kommer Mari, Niklas och Vera på middag och mys!

Gårdagen var alldeles lagom. Middag, grillat med Vänner. Jag passade såklart på att  m y s a  på den lilla färska :-) Man blir återigen förvånad över hur små de är. Och då har den Lilla hunnit bli en månad. Spanade på lite bilder på Theodor när han var en månad, kolla:

         

Åh vilken Goding, Älsklingen Våran ♥

Vi åkte hemöver vid 21 tiden och jag fick sjunga och tjoa halva vägen hem. Theodor ville sova men höll han vaken hela vägen och sen var det av med kläderna och ner i sängen bums!

Nu är det snart lunchdags här, sen lunchsovning. Då ska jag hinna med lite mer nytta.

Ha en Fin Lördag Vänner!
-Kram!

Favoritdagen - Freeedag är här!


Äntligen fredag, längtat!
Som jag skrev tidigare, egentligen skulle det här vara sista arbetsdagen för Tony, sen semester i två veckor! Meeen nu blir det jobb en vecka till, det blev lite snopet, för nu hade Vi ställt in Oss på det här. Men det går ju ändå :-) Den som väntar... eller hur det nu var..

Jag och LillPrinsen packade oss ut på filten kl 9 imorse. Det var väldigt behagligt och skönt. Han trivdes som fisken. Liten blir ju lätt varm och det är ju inge roligt att vara varm, känner dom flesta till. Ännu jobbigare när man är så liten, skulle jag tro. Så det var skönt och vi lekte där till kl 11. Vi fick kattbesök. En helt orädd liten grå sak som ville vara med och leka. När Theodor väl upptäckte katten så blev Han som förstelnad och sa inte ett ljud. Sen följde katten med Oss in. Det va inte riktigt vad jag hade tänkt. Så jag fick jaga runt här inne ett tag innan jag fick ut han.
Theodor fick testa en ny maträtt idag. Rödspätta med potatis. Slurp och så var det slut. Det har inte hänt ofta med någon ny sort inte. Måste va fisken haha.
Efter sista tuggan höll han på o somna i stolen så jag bar iväg med han till sängen och han somnade bums, skönt!
Jag är inne på en vätske och vilopaus från solen. Det är varmt där ute! Tänkte fortsätta lata mig i solstolen tills Lillen vaknar. Då blir det mat, igen och sen börja dona lite inför kvällen. Bär iväg till grannkommunen ikväll. Och träff med Tonys Vänner. Grillning och träff med den minsta i gänget, Kul! Men det blir inge sent för Våran del. Tony ska upp och jobba imorgon.

Härlig Fredag till Alla ♥



♥ Veckans BadKille - Kärlek ♥


Lugna Torsdagen


Å vad jag längtar till imorgon  f r e d a g  ! ! Ledigt och familjetid, jaaa!
Dagen idag har jag och Theodor varit på hemmaplan, inne, ute, uppe, nere, sittandes, liggandes, sovit... osv det har varit ungefär en vanlig dag liksom.
Grejjade risottomiddag tills Stora T kom hem. Sen brummade Vi ut mot Birsta. Grabbarna handlade mat medans jag hängde i lite kläd affärer. Lyckades inte hitta nånting till Mig själv. Men det följde med två påsar hem till Pruppe. Ja är det REA så är det :-) Han växer så det knakar så Vi behövde byta ut lite storlekar. Och så blev det lite sommarkläder till september.
Ja nu är det bara häng i soffan kvar. Har ätit vattenmelon och tänkt på karameller. Så galet godis sugen. Vi brukar ju alltid köpa en påse karra när vi handlar, som man får äta på fredag och lördag. Men insåg att Vi kan ju inte hålla på så. Så nu är det indraget, och stora godispåsen får endast inhandlas en gång i månaden. Men det måste vara med undantag för semestern :-)
Tony skulle egentligen gå på två veckors semester imorgon. Meeeen icke. Nä det blir jobb en vecka till... Seeen ska vi vara ledig två veckor tillsammans. Faan va härligt det ska bli!

    Jag hoppas att vädret blir super så Vi kan mysa massor!

Nä nu ska jag nog ta och packa ihop. Imorgon är det en ny dag. Och det vore ju härligt att känna sig piggelin.

Puss  ♥

Lång Dag - Hunnit med massor


Vaknat i flera omgångar här i natt. LillPrinsen stökar och bökra i sängen sin. Ja jag vet inte vad han håller på med. Och när klockan ringde imorse låg han där i sin säng och spanade på Oss. Haha SötPruppen! Vi låg stilla en stund så han skulle lägga sig ner igen och sova vidare. Ja det slutade med att Alla tre somnade och sov vidare. Tony fick bråttomt sen. Jag och Theodor sov en stund till.
Klev upp och såg sol och blå himmel så det blev full fart här för att hinna med lite på förmiddagen. Dammsugit och plockat en massa. Så efter lunch trillade Vi ut i trädgården. Theodor lekte på filten under parasollen. Åh vad skönt han tyckte det va. Det fläktade lite så där lagomt. Själv låg jag en stund på solstolen och njöt.

    

Han såg ju bara för skojig ut när han lyckades flytta runt sig på filten och kom fram till kanten, filt och gräs. Han kände på gräset, försiktigt. Och så drog han tillbaka handen och gjorde en grimars. Så gjorde han om och om igen. Jag vet inte om han tyckte att det kändes läskigt, eller om det stacks eller vad det var. Kolla:



Sen blev det eftermiddagslur för Lilla T och jag hoppade upp på cykeln. Skönt, men jobbigt.
Vi grejjade middag tills Tony kom hem. Han skyndade sig att äta för att sen dra vidare till nästa jobb. Jobb jobb jobb jobb. Ja emellanåt känns det väldigt segt att han nu helt plötsligt jobbar ganska mycket. Men jag försöker se varför han faktiskt gör det. Att det är för våran skull. Och kanske blir det en Dröm Resa för hela familjen efter allt slit :-)
Här hemma fick Vi besök av Mari. Åh vad skönt med lite Tjejsnack och bara hänga, och fika såklart.

Landat i soffan nu och känner Mig mycket nöjd med dagen. Har blivet en hel massa gjort på alla plan. Nu längtar jag mest tills Tony ska komma hem. Behöver Lite Kramar ♥



Hoppas Ni haft en bra dag med.

Imorgon väntar en ny dag med Happenings.

God Natt Vänner ♥

Tisdagen


Åhååå lång dag det blev idag.
Jag och Theodor kom oss iväg mot stan 12.30. Det hann bli ganska varmt och skönt ute så det blev en skön prommis till stan. Landade på kontoret lagomt till bestämd tid. Sen blev det surr surr surr till 16. Vi kom inte fram till något. Utan det ska undersökas lite mera på olika fronter. Sen får Vi se. Men det lutar åt att jag kommer att börja jobba tidigare än tänkt. (Och tanken var då Feb 2010) Men som sagt inget bestämt ännu. Vi får se... En hel del pusselbitar kvar.

Tony hämtade upp oss, ja jag orkar ju inte gå hem också.
Vi gjorde en repa på Butik Annelie. Det blev en jätte jätte fiiiiin spegel! Utan att veta vart Vi ska ha den så köpte jag den, bara för att den va så Fin! Så nu har det filurats på projekt här inne till vintern. Under sommaren känner jag att sånt får vara. Mer lagomt att fundera ut vad man vill göra och känna lite på olika alternativ, trevligt!
Vi åkte hem och grillade. Kändes inte som att det var pannkake väder direkt. Här i Österroet var dte ju så varmt så man ville ju bara grilla och sitta på altanen. Så det gjorde Vi. Blev sittande där ute en bra stund. För hela Tony Familjen kom på besök. Kakrace, kaffe och bullar och LillPrinsen sken som en sol och spande in storkusinerna.
Han har inte hunnit sova så mycket idag. Ja det går ju bara inte att sova när det händer så mycket hela tiden, nyfiken som han är. Sa han slocknade ganska fort efter han landat på kudden.
Snart sova dags för de övriga.

Imorgon väntar en hel dag med Theodor Mys ♥ Tony jobbar från tidig morgon till sena sena kvällen. Blir en låååång dag imorgon.




Mor och Son dagar




Igår hängde jag och Theodor hemma hela dagen. Det blev en massa bus och mys. Mat och sovstunder.
Under LillPrinsens sovstund har jag passat på och cyklat, duschat och lunchat. Har ökat på min cykling både i tid och tempo.
Dagen i dag har sett ungefär likadant ut.
Vi har varit ute en stund på filten. För det blev ju sol emellanåt idag. Hmm konstiga väder.
Sen gjorde Vi oss klar för middag med StorPrinsen när han passerade hemmet. Sen  drig Han vidare ut på ön och altanbygget.
Theodor tröck en flaska välling/ersättning kl 20.00 En kvart senare sov han på kudden. Skönt!
Vi började med välling i förra veckan. Det gick så där flera kvällar. Sedan blandade Vi i 1/4 ersättning i vällingen och vips slank det ner. Likadant med lunchen. Gröt Älskar Han har lite svårare för maten, i alla fall en del sorter. Men blandar man den med lite gröt så är det Mums! Ser ju skitäckligt ut, och ja det smakar inte mumma. Men men han tycker det är toppen så OK då.
Ja det va lite vad jag och LillPrinsen har för Oss!

        

Imorgon ska Vi en tripp in till La Stada. Kanske blir det lite shopping, även om plånboken egentligen inte tillåter det. Men jag tror jag skulle behöva shoppa upp humöret lite.
Sen väntar ett möte, för att se hur framtiden kanske blir, Vi får se hur det går med det.

VinkeVink från Eastrow!

Våran Helg


Igår Lördag vaknade Vi upp ganska tidigt, somvanligt. Sen försökte hela familjen Mysa lite i sängen. Theodor var färdig-soven och for runt som en propeller. Så det blev frulle och start av dagen istället.
Fix och pyssel och Stora T hann dra en resa med klippen.
Vid lunch åkte vi ut på Ön, till Mamma och Torsten. Det ska byggas altan. Projektet startade igår. Karlarna höll till ute och jag och Mamma och Lilla T var inne. Sen avslutades det med go fika, landade fint i lilla magen.

         

Hemma fick Theodor sova och Vi grejjade lite ute. Sen middagsfix.



Sov väldigt många timmar inatt. Jag tror det behövdes. Det blir ju inte direkt någon sovmorgon här, varken på måndagar eller lördagar. Ibland behöver man helt enkelt mer kudd-tid.
Stora T åkte halv nio för jobb. Jag och Lilla T lekte på mattan med den nya bollen. Himla skojig den. Men jobbigt att jaga rätt på den jäkeln när Lillen inte kan krypa framåt. Han kan snurra runt runt och backa, inte så illa det iofs. Men han blir lite less efter en stund eftersom det inte går framåt. Så tillslut blev det en liten lur för honom. Jag passade på att cykla och ta mig en lång dusch, skönt!
Vi lunchade och bjuppade sen hit min Brolla med familj på rabarberpaj. När de knatade hemöver var det sova dags för Theodor igen och jag grejjade en tacopaj till middag. StorPrinsen kom hem närmare 18 tiden.
Så nu är det bara slöa i soffan resten av kvällen.

Igår när Theodor skulle visa sin tandsing för Mormor så upptäckte jag ju att det har kommit en till rackare där nere. Hej vad det går. Har försökt att få det på bild, men det är ju inte alls så enkelt. Men har knäppt uppifrån så de två vita prickarna är de små små grynen :-)



Ja det va helgen det. De går somvanligt alldeles för fort. Inge roligt för imorgon är det arbetsdag för Stora T igen. Tycker ju om när han är hemma med Oss ♥ Ja Ja, snart ska han ha lite mini semester med Oss i alla fall - Längtar!


Skön Söndag Kväll På Er!



Dagen


Redan fredag. Den här veckan har gått så fort och det känns som Vi varit inne största delen av den, tråkigt!
Det här pissiga vädret får ta och ge sig nu. Regn regn och regn, så tråkigt!
Är trött idag. Theodor har sovit väldigt oroligt i natt, vaknat hela tiden känns det som. Så vid 03 orkade jag inte kliva upp fler gånger, så han fick komma över i stor sängen. Men jag vet inte om det blev bättre. Han har fäktat, snurrat, snackat och grejjat. Tony kom in och Pussades innan han åkte imorse, jag va så trött så jag såg stjärnor. Då tittat LillPrinsen upp med ett stort fliiiin. Skyndade med att försöka få han att somna om, det gick så där. Men jag slumrade om en liten stund i alla fall. Vaknade sen av Liten som utforskade mitt ansikte :-)
Vi har nu gjort morgon bestyren. Jag suckar över vädret och Theodor leker på mattan.
Idag ska vi träffa Petrisen. Vi pratade om stan sväng, meeeen i det här vädret känns det inge roligt. Så får se vad det blir.

Ha en bra dag!

Tripp till kalendern 2002


LillPruppen sover och jag har idé torka på vad man kan hitta på. Har varit tillräckligt nyttig idag. Cyklat och städat i köket. Så nu när han har sin långsovning så hamnade jag i en gammal låda och hittade en gammal filofax, från 2002. Använde denna som en sorts dagbok, så det mesta står nerkladdat... Hittade också en massa gamla bilder, både från då och längesen... Så jag måste bjuppa på några.

         

Ja ni förstår ju. Först lekis kort, så där lagomt söt liten tjej -84. Sen ett sönderklippt kort från semestern Rhodos -95 tror jag att det va. Jösses! Många minnen som kommer tillbaka från båda korten kan jag lova!


Och så en bild på min  F i n a  M a m m a  ♥



Nä nu ska jag gå och dansa sol dansen. Det får vara nog med regn nu. Tjocktröjo och tofflor på snart ju. Ska passa på och tända lite ljus och kura ner mig i soffan ikväll.

Träffade Farbror Doktorn


Besöket hos Farbror Dr gick väl också bra. Vi fick komma tillbaka till BVC och inte sjukhuset som jag hade fattat det. Anledningen att de ville kolla upp det en gång till, eftersom ett blåsljud kan uppstå vid tex förkylning feber. Och det är väldigt vanligt att barn har det någon gång. Men att det aldrig märks, då de kan vara mellan två läkar besök.
Men nu finns blåsljudet kvar, på samma ställe, tyvärr. Det var väl ingen som trodde det. Men det behöver fortfarande inte alls vara nåt. Så jag är inte orolig. Eftersom LillPrinsen är väldigt pigg, glad och aktiv.
Det kommer nu bli besök på sjukhuset och göra ett ultraljud. Det kommer jag nog bli lite nervös inför. Det är alltid läskigt med sjukhus - Ångest tom.

Vi passade på att väga och mäta också. Om jag säger så här, jag tyckte väl att mycket blivit för litet igen, mest på längden faktiskt. Theodor mäter nu 72 cm och väger 8810 gram
- En ordentlig bit Kärlek :-)



Namnsdag


Igår hade LillPrinsen Namnsdag.
Även Min Pappa och Bror hade Namnsdag. ♥ Kärlek till Alla ♥




Tandsing tittade fram


Våran Lilla Prins var mycket trött igår em. Sov mer än vanligt och magen var i oform.
Men natten var god och Han vaknade som en solstråle somvanligt imorse. Vi busade runt i sängen innan frukost. Efter frulle blev det tvättning och dressning av Liten. Precis när Vi var klar kom en bamse kräka på golvet, över både mig och Theodor. Så bara att börja om. Magen i oform och det blev ett till byte och tvättmaskin nr 2.
Vi la oss på lekmattan och jag tog mig en titt i Theodors mun. Jo då mycket riktigt. Första tanden har spruckit fram.
Humöret har varit på topp ändå idag. Lekt och busat som bara den. Han har gnällt ifall jag gått iväg. Men så länge han fått vara nära har han varit mycket nöjd. Och jag klagar inte. Theodor är ju inte klängig av sig i vanliga fall och det är lite mysigt att få vara nära lite mer - MysProppen ♥

           

StorPrinsen kom hem sent idag. Så vi har nyss landat i soffan efter middagsbestyr och sen nattning av Liten.
Snart är det nattning för Oss med. Imorgon väntar besök hos Dr. ska bli skönt att få det avklarat!

NattiNatti ♥



Träff på Stigbygel igår


Igår till lunch dök Eva och Tim och Marie och Joseph in till Oss. Linda och Filippisen kunde tyvärr inte vara med.
Jag hade gjort lite sallad bara. Och Evisen hade med en jättegod kaka - Mumma!
Blev en massa surr och grejjande med barnen. Theodor hade sovit länge innan de kom så han var ganska pigg fram till kl 15. Då somnade han i famnen. Grabbarna skötte sig strålande så Vi fick surra av oss lite.
Nästa gång blir det träff med hela familjerna dvs Papporna kommer med. Och det ska bli grill och kanske lite kubb, trevligt!

         

Joseph var stilig och nyklippt. Tim tog det piano på filten och slumrade sen lite i soffan. Och Theodor satt i stolen och körde bil. Bilderna kommer från Evisen.

         

Tim fyllde 4 månader igår. Jisses va tiden går. Stora Killen!
Grabbarna börjar bli en hel del nyfiken på varandra. De andra vill gärna känna lite på Josephs hår :-)

Tack för Toppendag, somvanligt!





Gotland


I lördags kom Vi hem från Våran Gotlands semester.
En vecka med en massa Mys Värme Sol Bad God Mat och Dryck. Vi har haft det hur bra som helst.

     

Premiär flygturen gick jättebra, över förväntan måste jag säga! Vi har haft det väldigt soligt och varmt så det blev mycket ligga på filten och sprattla för Theodor. Grillat till middag på altanen varje dag, som alla andra år - Så härligt!


  

Första dagen på stranden, Tofta. Det var varmt, tur Vi hade parasoll med. LillPrinsen höll till i skuggan. Jag försökte sola och Herrarna dom tog ett premiär dopp, burr!


     

Grill middag på altanen varje dag, åt så gott. Så efter det och några glas vin var det Gotlands Spelen i Kubb, också det som tidigare år :-) När vi varit där tidigare med P och G har det varit Par-Spel. I år var det Killarna mot Tjejerna.


  

När Vi åt och stoppade i huvudet satt Theodor med snällt i sin stol och lekte. Travade runt med Sin Pappa i trädgården och spanade.


  

Utflykt till Fårö och Sudersand. Otroligt Fin sandstrand. Härligt badställe också och tom jag premiär badade, härligt!

        

På vägen hem kollade Vi in lite Raukar.


  

Prinsen myser på filten på Tofta strand!




Avslutar med den här lag bilden. Behöver Jag tillägga Vilka som Vann..?!?!


Det blir alldeles säkert fler besök i den mysiga stugan på den underbara Ön!
Härligt Härligt med Sommar och Semester. Längtar verkligen tills Tony får lite mer Ledigt och Vi får lite mer FamiljeMys Tillsammans ♥

RSS 2.0