Tiden går fort när man har roligt


Snart har första semester veckan av två passerat.
Vi har hunnit med en massa. Det är rätt skönt att bara vara hemma och ta tiden som den kommer. Ah påminner mig själv om detta till nästa sommar - Då ska vi satsa på långledigt, hela sommaren, hela familjen. Ja jag har sagt det många gånger förut. Men nästa sommar gäller det, ok!

Theodor vaknade inatt och va jätteledsen så han har fått sova i våran säng. Lite stök blev det, så Vi sov till 9.30 imorse. Kan inte komma ihåg när det hände sist. När vi skulle gå upp och äta frukost visade det sig att Theodor inte kunde gå på foten. Han klagade lite igår och vi tyckte han gick lite konstigt. Men trodde det skorna som klämde på de små varma fötterna. Det verkar som Liten har stukat foten. Så han har klagat halva dagen att han inte kan gå på foten, stackarn! Vi har lindat foten och nu går det lite bättre.

Ikväll ska det packas, imorgon rullar Vi söderut. Först mot Nyköping där Vi möter upp Våra Fina Vänner från Skåne. Det blir Mys på Stjärnholms Slott hela helgen och ett besök på Kolmården. Bara hålla tummarna att det där regnovädret som är på G i hela Sverige stannar långt långt från oss.
Söndag åker Vi vidare mot Gotland. Där ska Vi hänga en hel vecka med hela Tonys Familj, vi blir ett gäng. Har varit på Gotland tre gånger tidigare och har haft ett helt underbart väder, hoppas på det även denna gången. Det blir massa häng i gäng och det ska Firas i massor.

Så nu loggar jag ut och laddar batterierna.

Kram ♥



Tynderö - lek och skoj



Idag har jag haft en dag på stan med Mamma - Mysigt! Åkte iväg vid 11, vi lunchade och spankulerade omkring till klockan 15. Sen hämtade pojkarna upp mig och Vi åkte ut till Tynderö.
Vi bjöds på fantastiskt god mat och fint sällskap - Tack Vänner för Allt ♥



   



Lek och bad för barnen - Så kul med nya leksaker :-) Nöjd kille somnade Gott ikväll!




Mycket trevlig helg - trött


Dagarna har gått fort. Vi har hunnit med massor.

Lördag bjöd Vi hit lite Vänner på Grill Mys Surr och Vin :-) Kvällen slutade lite väl sent. Och Theodor vaknade lite väl tidigt, om man säger så. Jag fick lite sovis i alla fall, men det hjälpte ju inte.
Segade omkring hela dagen innan det va dags att åka på Surprise Uppvaktning av svärfar. Det blev både båtåkning, middag, ett glas rött och fika. Landade hemma i soffan väldigt trött och nöjd för dagen.

Idag har det varit pysselväder. Vi har fixat lite ditt och datt och fikat på ön.
Nu är det mys i soffan med grabbarna, dom tittar på Cars och jag fingrar på burken. Snart sova för liten kille. Då ska jag unna mig lite karra och mysa ner mig i soffan.

Slappt, så skönt!






Mys och Bus


Som jag redan skrivit har Vi härliga dagar här hemma. Mycket lek bus och upptåg.

Häromdagen hade vi picknick i soffan.
Så nu är det kvällsmys i soffan som gäller hädanefter.





Idag har jag slappat i solstolen med skvaller medans Lillkillen sov, härligt. Nosen behöver lite sol! Och särskilt eftersom det verkar bli regn några dagar framöver nu.

Imorgon efter lunch början Mannen sin Semester - Åh som VI längtar!


Härliga Semesterdagar


Vi kör riktiga hemma-mys-dagar jag och Theodor. Jag känner mig fortfarande inte alls i form, så det passar oss perfekt.
Liten Kille får 100%. Vi leker hela dagarna, gungar, gräver stora gropar i sandlådan, bakar kakor, cyklar, äter mat i lekstugan, hoppar studsmatta, kollar på Apan, och sen kör vi allting från början igen. Det är så skönt att få rå om Varandra utan att tiden spelar någon större roll. Det är väl vårat sätt att ta igen tid, sånt som faktiskt inte riktigt hinns med i vardagen med jobb, dagis och allt annat. Skule kunna tänka mig att lunka på så här ett bra tag till. Vi har det bra, riktigt bra.

Igår skule Theodor berätta för mig, ifall jag hade glömt bort. Att Micke och Maja va och hälsade på oss kvällen innan. Han drar mig armen tittar mig djupt i ögonen och säger:
- Mamma Micke Maja har räserbil.
Jag svarar:
- Visst har dom det :-)
Sen påkallar han min uppmärksamhet igen:
- Mamma Mamma, Maja mat i magen.
Jajamen så är det med den saken.

Mmm han är SÖT ♥




Va?


Theodors nya favoritord är VA?
Han säger det ofta (hela tiden) och både ser och låter väldigt förvånad. kan vara sådär lagomt frustrerande emellanåt.
Nyss...
T: Jag vill inte ha nappen.
A: Lägg den på bordet då, istället för att slänga den på golvet.
T: Va?
Ja och så här rullar det på.

Övrigt en lagomt slapp andra dag på semestern.
Ute på förmiddagen, jättevarmt och skönt. Sen kom som Ni vet ovädret. T sov sig igenom allt och jag slappade i soffan med en kopp kaffe.
Sen ett Nicke Nyfiken race.
Nu dags för middagsfix, Pappan snart påväg hem.


Första dagen på Min Semester


Första Semesterdagen.
Jag och Theodor hänger bara här hemma. Jag har sovit otroligt dåligt inatt, har den där veckan på G och mår rent ut sagt skit!

T har lekt med grannbarnen och jag har klippt gräset och donat i trädgården.

I trädgården är det mycket fint just nu, bla denna:




Sommarfrisyren fixad

Före:




Efter:



Jag tycker det är fint med lite längre hår. men nu har Vi två som tror att Vi bestämmer här hemma kommit överens om att det blir en sommarklippning sen ska det sparas ut!



Söndagsmiddag


Söndagsmiddag på altanen till riktigt ösregn och åska. Söndagsmiddag innebär också glass till efterrätt.

    




Fredagshäng med Vänner


Fredag och sista dagen på jobbet för några veckor.
Landade hemma och intog altanen med Fina Vänner.
Mat vin och surr i solen hela kvällen. Sen drog Vi in till stan och Gatufesten.
Mer dryck och ännu mera surr. Hade riktigt Skoj fram till 01 ungefär då Mannen gjorde en djupdykning, haha. Så då var det dags att åka hemöver. Så kan det gå ibland när man får för mycket av det goda.
Annars Underbar Kväll på Alla sätt och vis - Tack ♥




Tvååå dagar



Det är tvåååå hela arbetsdagar kvar. Hur lång kan en arbetsvecka vara egentligen? Och hur mycket ska man hinna med på dom här stackars två dagarna?

Jaja skitsamma, det löser sig alltid.

På fredag stänger jag ner för helgen i alla fall och jag ska skynda mig hem och bara sätta mig på altanen med en fin drink i handen. Njuta av tystnaden, sippa på drinken och dyka ner i sminkväskan så där emellanåt.
Theodor ska tillbringa em och natten hos farmo och Farfar och jag, Mannen och Fina Vänner ska umgås, äta och dricka gott och få prata med varandra till punkt!

Ja det låter helt underbart i mina öron - Det är sånt man uppskattar hur mycket som helst som en vanlig småbarnsförälder - Få vara lite för sig själv som man vill för en stund.

Tvååå dagar...




Vardag som rullar på


Jobbar sista veckan och som alltid är det alltid massor som ska hinnas med + att det vardagliga ska snurra på. tycker inte det känns som folket där ute tagit semester ännu, så det är en jäkla snurr. Siktar på att stänga ner i tid på fredag och ha en helt tom to do list...Vi får se.

Kvällarna går åt till alla göra och hopp i sängen i tid. För jag verkar behöva sova - massor, fattar inte. Måste vara nån sorts allergi jag dragit på mig. Är genomtäppt i näsan varvat med rinn. Låter som jag är dunderförkyld, men icke. Känner mig i alla fall bättre idag så jag hoppas det fortsätter så här.

Imorgon ska jag äntligen få fräscha upp barret, underbart!


Så härligt perfekt


Måndag igen och jag har kämpat en dag vid skrivbordet.

Har haft en riktigt bra helg. Den va helt galet efterlängtad. Jag och min trötthet börjar kämpa rätt så hårt med varandra. Men två dagar med sovmorgon så känns det minsann liiite bättre :-)
Annars har vi faktiskt hunnit med massor. Shoppingrunda, fix och trix hemma. Massa lek, cykla, hoppa studmatta, ja såna saker såklart. Middagat med Fina M & M! Och lunchsurrat med min Malin. Kan liksom inte begära mer av en helg, helt enkelt perfekt!

Glad ♥

RSS 2.0