Söndag Kväll


Och här sitter jag...
Jag är faktiskt trött, trots helg. Theodor är inne i en av alla dessa perioder. Han testar, testar och testar. Igår va han och jag själva fram till 16. Åh herre... kändes som vi bråkade mest hela tiden. Självklart hade Vi väldigt mysigt och skoj också. Men när det blir flera tillfällen känns det tillslut som att det bara går runt runt. Och humöret landar nånstans på botten oc tillslut kommer man sig inte riktigt därifrån. Ja det är bara och försöka ta det, lösa situationerna och ta det för vad det är. Ha lättare sagt än gjort! Men jag tränar på!

Vi har gjort en repa till Fyndis idag.Hittade skrillor, skidor, pjäxor och en hjälm. Nice!

Mannen har skuttat in i bastun, jag är fortfarande riktigt täppt i näsan eller supersnorig sen semestern, så jag håller mig därifrån. Men jag ska packa mig iväg mot soffan.

Imorgon förväntas jag vara laddad för en ny arbetsvecka, månadsavslut, men kuuul! Jag har sagt det förut och säger det igen, det är vid dom här tillfällena man märker va fort månaderna går, och här sitter jag ja.... :-)

God Kväll ♥

Det är fredag!


Bästa dagen på hela veckan är här.
Jag ska stänga ner allt och gå hem i tid idag igen. Tror minsann jag gör rätt för mig så jag kan göra det på fredagar. Och med tanke på veckan som kommer så...

Längtar hem! Göra gomiddag, tända ljus, lyssna på musik och mysa omkring! Ah va skönt. Det är fredag hemma hos oss det!
Theodor har börjat hoppa över sovningarna på dagis nu lite nu och då. Så det är emellanåt en väldigt trött kille vi hämtar hem. Igår grät han sig igenom hela middagen, så där lite, uppgivet, jag är så in bänken trött gråt. Han va hur söt som helst. Det blev inte mycket till middag utan vi klev på kvälssfikat för hans del, och sen mys i soffan och han somnade till Jake och Piraterna. Såg så otroligt skönt ut! Sen bar jag upp han till sängen där han kurade ihop sig med Tigern på en gång, som en liten boll. Blev en helkväll för mig i lugnets tecken, då han låg i sängen och sov före kl 19 och Mannen va på hockey, rätt så skönt!

Nä nu ska jag jobba på så jag får göra MysFredag sen!

Trevlig Helg!

Grå dag men snart helgen ju


Regnigt och grått idag. Trött på ögat efter en ganska lång dag igår, hann med precis hur mycket som helst. Jobb, lunchdejt ♥ mera jobb och fix, lek med Bästa Theodor, bjuppa Mormorn och Torsten på middag, föräldramöte och sen det vanliga fixet där hemma - Phu!

Imorse hade vi första morgonen den här veckan då allting flöt på så där riktigt riktigt bra. Det är skönt att få börja dagen på det sättet, jag kan annars bli lite tovig på vägen :-)

Har lunchdejt med matlådan idag, som innehåller en av Theodors favoriter, fiskbullar. jajamen, är han glad är Mamman glad så enkelt är det! Sen väntar ett möte som jag ser fram emot lite så där...

♥ Tänker Fredag ♥

Önskar er en fin dag i regnet - Kramas!

Tisdag


Igår läste jag både här och där om att det är (BARA) två månader kvar till Jul. Jaja tänkte jag, det är ju nästan en evighet tänktejag. Sen kom jag på mig själv att redan ha börjat tänka Julklappar, helt omedvetet. Kanske är det för att Vi har 3 års Kalas och Julafton väldigt nära varandra, jaja jag vet inte.
Har i alla fall knappat hem första Julklappen, till Lilleman såklart. Allt och det mesta går i Bilarnas tecken (Cars) just nu. Tänke varva detta med lite nyttoprylar.

För övrigt mår Vi bra. Min förkylning hänger i. Måste va inne på andra månaden nu. Ja har blivit så van så det liksom bara är. Två nätter med dålig sömn så idag är det jag som kastar mig på kudden i tid.
Imorgon är det jobb dag följt av Föräldramöte. Vi ska gå båda två, så Mamma och Torsten bjuppar vi på middag och sen får de leka med Theodor.


GodKväll!


En helg och en måndag


Förra veckan hann jag mest mes jobb och sen vardagen där hemma. Dvs tvätta sig igenom tvättberget som var det värsta jag skådat på länge. Få ordning i huset, styra upp kylskåpet och allt småfix. Hann med en riktigt Tjejkväll med Petrisen, surra igen lite tid, underbart!
Somnade som en klubbad säl varje kväll. Så på fredag kväll var jag så där lagomt mosig och mysig. Blev en riktig soffmysarkväll!

Helgen har varit en riktig Familjehelg.
Vi har varit på bio med Theodor, Alfons den här gången. Alfons är en favvo så det va väldigt lyckat!
Sen fikade vi med Mamma/Mormor och Torsten innan jag landade i soffan till en fotbollsmatch - Spännande och några fulord senare så var det klart :-)
Liten kille hann aldrig vila / sova nåt under dagen, så det va en Liten Söt Kille som somnade 18.30 i soffan. Blev en lång Mysig Kväll i lugnet för Mamman och Pappan ♥ Filmmys och karraskål!

Söndag hängde Vi i Birsta, shopping!
Sen middag hos svärisarna med hela familjen. En heldag, kändes när kvällen kom, sa jag att jag är trött :-)

Nu är en ny vecka här, med en massa måsten och saker som ska göras. Jag är taggad samtidigt som jag önskar att den Fina helgen kunde varat lite liite till!
Känns lite läskigt att det snart är november, enligt mig värsta tråkigaste månaden. Får se till att boka in en massa skoj så passerar väl den lika snabbt som den här månaden gjort.



Mina Fina Killar ♥


Rhodos 9/10- 16/10

Vi har haft en riktigt skön vecka. Två dagar SOL sen har det varit mulet, men ändå varmt. Så Theodor har bott i vattnet, precis somvanligt. Det finns inget bättre än att bada, om Ni frågar honom. Det har varit et barn som har badat varenda dag och nästan hela tiden :-)

Förmiddagarna lekte Theodor på MiniCluben. Där han träffade en kompis, så de härjade på bara om dagarna. Lyx med ett helt hus med kompisar och leksaker och en een lektant, öppet 10-12 och 15-17. Så fick de springa av sig en massa och Vi kunde ligga still på en solstol en liten stund, ja lyx!

Vi har slappat, ätit och druckit gott och bara mått bra! Hade väl önskat lite mer Sol kanske, men men


 
Theodor har tillslut blivit en hejjare på att flyga. Det är nästan det bästa med resan numer :-)

   
Fint hotell med trevligt poolområde och så låg det direkt vid stranden. Där MiniClub huset också fanns.

   

   


Bada mera!


   
En stadstur och kika runt lite grann. Försöka visa runt Familjen, ag har ju varit på Rhodos ett antal gånger tidigare. Det va sig likt, men blivit väldigt mycket mer hotell, och i stan en massa mer affärer och liknande.

Riktigt skönt med en veckas ledighet. Vi har verkligen vilat upp oss ♥




Fredagshärligt


Underbart, det är Fredag - igen!
Veckan har varit fullproppad med aktiviteter. Så det va en trött liten familj som rullade ur sängen imorse. Men när det är sista arbets / dagis - dagen så går det liksom bra ändå va :-)

Ska jobba hela länga dagen och avsluta med möte. Sen hem till Gomiddag och en massa Fixning.

Har fått en massa återkoppling från dagis (ang föregående inlägg) Känns jätteskönt att de har lyssnat på oss och tar det på allvar. Att de har pratat med varandra och återkopplar till oss. Igår sa en av fröknarna att Jag behöver inte vara orolig, han är så glad och framåt så de kan väl inte tänka sig att det ligger nåt i allt det här. Utan att det grundar sig mycket i vardagen på dagis, där det är stökiga barn på avdelningen och Lilleman ser och reflekterar mycket över det, osv. Han är aldrig ledsen på nåt sätt utan alltid en riktig gladskit. Ja mycket mera sas, men i korta drag.
Tack Alla Söta som har skickat Kramar och förståelse, det värmer ♥


Snart lämnar vi vardagen för ett slag, bara tid för Varandra morgon till kväll - Kärlek!









Mitt Hjärta ♥


Det är så mycket som snurrar i mitt lilla huvud. Så mycket jag vill skriva om, men jag har svårt att skriva det här och hålla det på rätt nivå på nåt vis.
Hur som helst, det som snurrat den sista tiden är Theodor och Förskolan. Då det verkar stökigt och bråkigt bland en del av barnen på hans avdelning. Jag vill absolut inte hänga ut nån eller hoppa på nån. Inget fel i verksamheten, utan det är väl som det är idag.. Det har gjort väldigt ont i MammaHjärtat och Vi har försökt se tiden an för att det blir nog bättre/lugnar ner sig. Men jag skulle nog säga att det är tvärtom det blivit.
Vi har i alla fall lyft det här idag, och det känns liiite liite bättre, men långt från bra.

Ja jag ville bara skriva av mig.
Semestern kommer lägligt, med en paus från det här!

God Kväll Fina ♥

Vad Vi haft för oss, lite kort


Helgen har susat förbi. Vi har hunnit med massor. Dock lite för lite sömn kan jag känna idag.
Fredagskväll tillbringade vi med fix på varsitt håll. Mannen i köket och jag framför datorn med jobb. Kanske inte den mysigaste fredagen, men ändå Ok liksom :-)

Lördag städade vi en hel del, plock och fix.
Middag hos Bror med fam, för Mamma som fyller år idag ♥
Vi avslutade med efterrätt och lite gott i glas och skålar hemma hos oss.
Trevligt!

Söndag kollade vi på fotboll på IP. Och svärisarna va här på middag.

Ja sen va helgen slut...

Idag måndag har jag haft en sån där lååång jobbdag. Känner mig otroligt nöjd med mig själv och dagens insats!!

Nu ska jag hänga tvätt och slappa lite - Puss!

RSS 2.0