Lekparken är favoriten

Fredagen tillbringade vi stor del i lekparken. Theodor lekte med några stor pojkar och hade riktigt kul. Det är väldigt roligt att sitta på sidan och studera barnen, som nu tex när Theodor kommer utifrån, då det är storpojkarna från 6 års som leker i den lekparken. Första dagen retades de lite med han och ville bara att han skulle jaga dom. Igår närmade dom sig varandra, lekte och pratade. Själv satt jag i solen, tittade på och rullade vagn.


Masken Thilo

Han har vänt sig ganska länge. Men den här veckan har han börjat förflytta sig runt runt, vilket gör att han förflyttar sig lite, får tag i allt möjligt, river sliter och drar. Ja full fart va det!


Vanlig vardag

Ibland är de där vanliga dagarna, med den gamla vanliga lunken riktigt sköna. Idag va vi tillbaka på banan. Theodor kom ner till oss inatt, fyra st i sängen, härligt. Jag blev väckt några gånger inatt och vid 05.30 stod Theodor vid sängkanten: - Mamma jag har gjort gröt till Thilo. Då har han hällt upp pulver från gröt och ersättning i en skål och värmt i micron och sen dukat upp. Ja vad säger man. Duktig kille men...

Har lekt med Valle och Maja idag. Härlig dag på alla sätt och vis. Pojkarna somnade på två röda, ikväll igen. Nu är det dags för soffmys för min del!


Thilo 6 månader

Igår blev Lillebror 6 månader, Thilo är ett halvår. Kan inte riktigt förstå att Liten funnits hos oss så länge.
Idag gjorde jag och pojkarna en utflykt med bussen till BVC, spännande tyckte vissa. Lillkillen är inte så liten längre. 71 cm lång och väger 8,4 kg. Om en månad blir det en extra dejt med Farbror Doktorn.


Tidig kväll

Två trötta pojkar skuttade ner i badkaret efter middagen. Sen kvällsfika / välling för de två. Och nu sover de gott. Förhoppningsvis sover de bort baciller under natten.


Bacillerna har landat

Vi är hemma, smyger omkring. Gör inte särskilt mycket. Tittar på film bygger lego kollar teve och kör med bilar. Theodor har feber, 39,6 för att vara mer exakt. Så nu fortsätter vi väl så här några dagar.


Sköna Söndag

Theodor har lekt med V idag. Så övriga familjen styrde ut till Birsta och uträttade lite to do's. Det blev lite mer shopping än tänkt kanske. Bla ett par byxor och en jacka till mig, Tack Hjärtat ❤
Middag och bus och nu sover pojkarna sött. Nu blire söndagsmys i soffan, skön avslutning på en ganska fartig helg.


God Morgon

En lite stökig natt, tidig morgon och flytt mellan sängar. Så ligger jag här med två småkillar och kikar på Nicke Nyfiken.
Bara att gilla läget, trött men med dom här Goa Pojkarna bredvid blir humöret nästan på topp. Man kan ju inte klaga på deras morgonhumör i alla fall 😃
Trevlig Lördag!


Bra dag

Wohooow vi sov till 06.30 imorse, fint det! Jag har hunnit cykla och fotat en massa kläder som ska säljas på tradera. På em drog vi till lekparken. Theodor lekte med en dagis kompis och jag socialiserade lite. Sen har det rullat på, laga middag, plocka och greja, kvällsfika och nu sover småprinsarna och jag drar in i tvättstugan.


Det blir långa dagar

När man vaknar x antal gånger / natt och sen måsta kliva upp så där tidigt som 04-05. Jag tröstar mig med att Thilo fis i alla fall är glad. Det skulle ju vara värre om han va ledsen, skrek och hade sig. Lillkillen vill socialisera 😃 försöker lära han det här med klockan, vi jobbar på det!

Idag har Theodor hängt på dagis och jag och Thilo prommade till stan och mötte upp Flickorna och liten polare till Thilo. Lunchning och surr. Sen va det bara att kasta sig hem till dagis, i regnet. Ja jag blev dyngblöt, för idag hade jag glömt både paraply och regnjackan, typiskt.
Bra dag men trött, dags för sängen snart.
Go natt!

Nybadad Goding ❤


Tidiga morgon

Thilo är fortsatt morgonpigg kille. Ja han vaknar runt 04-05 rycket, glad och pratsam. Kan inte säga detsamma om Mamman eller Pappan. Nu har han somnat om i min famn. Nyhetsmorgon myser i soffan och njuter lite av det tysta huset.


Måndag gör vi ingenting ingenting ingenting

Efter en bökig natt sitter vi samlade i soffan, jag och små T'n. Alla är trötta och griniga idag. En sån här dag längtar man till kvällen.


Helgen

Vi har haft en bra helg. Hunnit med lite av varje. Lek inne som ute, träffat Mormor och Tott, ätit gott, myst, städat lite, motionerat, lekpark och firat Finaste 1-åringen ❤
Vädret kan man inte klaga på, så skönt med värmande sol. Det blommar fortfarande fint i trädgården.


Drakborgen

Efter lunch åkte vi till Drakborgen, lycklig kille! Lek, em fika och mera lek. Riktigt passande en sån här dag.


Sitta och titta

Thilo vill gärna sitta upp, med hjälp går det ju bra. Men igår drog han sig upp i vagnen, mha filten. Och vips så satt han där. Även i soffan "sätter han sig upp" stödjer sig på händerna. Efter en liten stund välter han. Men lika glad för det är han, Thilo nyfiken.


Röra på

Cyklat medans liten sov. Plockat och busat. Fått lite måsten gjorda också. Tar igen mig med en kopp kaffe och njuter av tystnaden en stund. Blir em i lekparken och sen mysa med de små då Pappan i huset ska på hockey.

Längtar somvanligt efter helg nu!


Fin dag på många sätt

Prommade in till stan på fm. Mötte upp M och V. Vi spankulerade, surrade och lunchade i solen. Hur härligt som helst. Hämtade Theodor, fortsatte eftermiddagen med cykling lek och bus. Skönt väder glada barn och trevligt rätt igenom, mera!!!!


Dagen

Tränat, röjt i huset, lekt, mellis i lekparken, ute hela em i det härliga vädret. Middag och pojkarna har busat loss medans jag har plockat och förberett lite inför morgondagen. Ja en typisk dag hos oss.


Det där med håret

Jag och Thilo har några gemensamma saker gällande håret just nu.
Det ramlar av, herreguuud vad jag ogillar mina långa strån som ligger överallt, usch. Thilos är lite kortare och pryder mest kudden. Sen blir vårat hår bara ljusare och ljusare. Thilo kommer att bli en riktig lintott, gulligt! Och med de underbara blåa ögonen till, Fino!

Thilo bara någon vecka och en bild från nu.


Idag har vi

Hunnit med massor. Bla lekt i alla olika former. En skön dag helt enkelt.


Söndag

Theodor leker med V.
Jag har putsat fönster. Lillebror har fått eftermiddagsslurk i solen.
Nu lite fika, sen middag hos Svärisarna.


Freeedag!

Härligt!
Veckan har susat fram, en blandad vecka må jag säga. Trevligheter och lite dåligt med sömn, så skulle jag sammanfatta det.
Thilo har fortfarande feber, men sov från 00 till 05 så det va väl ok.
Idag kommer mannen hem efter halva dagen och jag ska styra mot kontoret.
Sen blir det lugn fredag och tidig kväll.

Trevlig Helg!


Hängig och seg dag

En väldigt lång och jobbig natt. Känner mig mer än trött idag.
Thilo är hostig snuvig och har feber. Vi har bara varit idag. Nu ska vi hämta hem storebror från dagis, se om han är med på att bara vara i em 😃

Febrig kille men glad ändå.


Halva veckan har gått

Och jag har just inte gjort nånting, känns det som. Plockar, grejar, leker, fixar och vips ska det ätas, fortsätter..leka, cykla, lekpark, plocka och så är det redan middagsdags. Och efter middagen går det som oftast i ett fram till barnen somnat. Ja så som det ska vara, vardag :-)

Idag bryter jag mönstret. Lämnar över Barnen till Pappan när han kommer hem. Styr mot staden och egentid. Jag ser så fram emot det - Längt!


Minnen

 
Jag har suttit och gått igenom bilder, försökt fått lite ordning på alla kort i mappar och märkt upp med datum osv, ja ni förstår. Tråkigt men ändå nåt som legat över mig tillräckligt länge nu.
 
Lite bilder som är snart bra precis ett år gamla, när vi var på Rhodos en vecka.
 
När vi är påväg, på semester knäpper jag alltid kort på chauffören, min Man. Jag älskar dessa kort, känslan när man är påväg, glad, lite nervös och otroligt förväntansfull :-)
 
 
Pojkarna badade mycket, jag höll mig lugn då vädret inte va det bästa och jag kände mig otroligt frusen nästan hela veckan
 
 
Utflykt till Gamla Stan. Theodor åkte vagn, bara det liksom. Thilo bodde i magen och jag kände mig "tjock" haaha!
 
 
Jag äälskar kort, därför försöker jag fota så mycket som möjligt. Dock blir det väldigt mycket mindre nu än när Theodor föddes. I vårat hem finns det massor med bilder på väggarna, alla dessa underbara minnen ♥
 
Nä nu är det kaffetajm innan jag ska infinna mig på dagis.
 
Ha en fortsatt Fin dag!
 
 
 

Lördagsdopp

Pojkarna hoppade ner i bubbelkoppen efter middagen. Finaste Pojkarna ❤ Åh ibland är Theodor så otroligt söt med Lillebror, så där så att jag nästan får ont i hjärtat.


RSS 2.0